Membru Premium v92610 Reputație: 3103 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 1 minute ago, Criticul said: Ai avea ceva impotriva ca sa facem sex? Era altfel intrebarea, daca te referi la bancul cu "mama mi-a zis sa spun nu la absolut tot ce mi-ai cere tu". "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2266 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 1 hour ago, DomnulGFE said: @fakeaccount zi sincer, roxy e urâtă ? Ai fost la Emilia ? Dacă e la fel de nașpa nu cred că merg. Față de Mina de exemplu cum o plasezi ? În primul rând atitudinea asta nu prea incită la un răsp GFE. În al doilea, ăsta este capitolul care sunt cele mai multe diferențe de opinie. Ce consideră unii frumos, nu place altora. Mie-mi place, dar nu pot garanta pentru nimeni. La care Emilia te referi? E greu să o compar cu Mina, pt că nu prea seamănă la trăsături. Ce au în comun este că sunt ambele naturale și finuțe. Sunt sigur că este o persoană publică care seamănă cu ea și poate fi folosită ca exemplu, dar eu nu prea mă uit la TV. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium albdom82 Reputație: 3382 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Baga niste somn atunci 😁 Si ordine prin contabilitatea fetelor cine mai face atunci daca eu ma culc? 😁 P.S. nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai devreme. Oricare ar fi el nu ma supar atat timp cat e unul sincer. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 4930 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 3 minute, v92610 a spus: Era altfel intrebarea, daca te referi la bancul cu "mama mi-a zis sa spun nu la absolut tot ce mi-ai cere tu". Exact de acolo m-am inspirat Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10370 Postat Februarie 4, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 1 minut, albdom82 a spus: P.S. nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai devreme. Oricare ar fi el nu ma supar atat timp cat e unul sincer. Ce intrebare? 1
mistressem Reputație: 2365 Postat Februarie 4, 2024 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Februarie 4, 2024 Mă refeream la generalități....unde vă stă vouă capul 🤣
eturit Reputație: 3310 Postat Februarie 4, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 4, 2024 1 minute ago, mistressem said: Mă refeream la generalități....unde vă stă vouă capul 🤣 ...la pizdă...
Membru Premium albdom82 Reputație: 3382 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 4 ore, Subteranaa a spus: Da, ai simtit bine “răutatea” Sigur as avea alta părere decât a ta. Si o cunosc mai bine decât crezi si îți imaginezi tu dar tocmai pentru ca stiu ce mi-ai spus tu…. nu vreau sa intru in detalii. Deci rămâi cu Manuela azi 😂😂 Colegule @Subteranaa in urma postarii tale de mai sus 👆 ti-am pus o intrebare 👇 Acum 4 ore, albdom82 a spus: Raspunde-mi te rog doar cu da sau nu daca se poate, pentru ca ai lasat-o asa in "aer". Si in privat daca vrei. O cunosti in realitate? Vreau un raspuns sincer oricare ar fi acela, aici sau in privat. Numai sincer sa fie cap-coada te rog.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10370 Postat Februarie 4, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 4 minute, mistressem a spus: Mă refeream la generalități....unde vă stă vouă capul 🤣 Generalitati despre sex? 😁 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10370 Postat Februarie 4, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 1 minut, albdom82 a spus: In urma postarii tale de mai sus 👆 ti-am pus o intrebare 👇 Vreau un raspuns sincer oricare ar fi acela, aici sau in privat. Numai sincer sa fie cap-coada te rog. Colegule la intrebarea aia nu o sa-ti raspund. Asta e ceva ce ramane la mine. fara supărare… 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2024 Postat Februarie 4, 2024 5 minutes ago, mistressem said: unde vă stă vouă capul In general unul sta pe umeri iar celalalt in chiloti. Drept este ca de cele mai multe ori, cel din chiloti isi cam bate joc de cel de pe umeri...Asta este, avantajul vostru...
Markos6 Reputație: 85 Postat Februarie 4, 2024 Postat Februarie 4, 2024 1 oră în urmă, Lucas0 a spus: Ne poți spune poveștile alea in care ai ajuns sa dai mii de lei la femei? Cum s-a întâmplat? Tu marș ma boule va esti marioneta fetelor nu ma mai cita te rog eu ma prostule.
Membru Premium albdom82 Reputație: 3382 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Chiar acum, Subteranaa a spus: Colegule la intrebarea aia nu o sa-ti raspund. Asta e ceva ce ramane la mine. fara supărare… Ok. Deja mi-ai raspuns la intrebare de fapt. Puteai fi sincer pana la capat si, si daca impresiile tale erau dintre cele mai negative sincer iti spun ca nu m-as fi suparat niciodata pe tine pentru ca nu am de ce. E experienta ta cu ea si nu aveam eu niciun motiv de suparare, stai linistit. Subiect incheiat. 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 4, 2024 Acum 23 minute, mistressem a spus: Spune-mi ce vrei într-un mod politicos fără să mă înjuri sau să mă jignești !!😁 Vreau sa te pupacesc, sa te strâng în brate si sa ne iubim ca doi nebuni🥰
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 4, 2024 Acum 13 minute, mistressem a spus: Mă refeream la generalități....unde vă stă vouă capul 🤣 Crețulino! Citează comentariul la care răspunzi, ca asa nu se intelege
Membru Premium Criticul Reputație: 4930 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 4 minute, duhovnicul a spus: Drept este ca de cele mai multe ori, cel din chiloti isi cam bate joc de cel de pe umeri... Cele mai proaste decizii le iei când ți-e foame sau ai pula sculată. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
DomnulGFE Reputație: 85 Postat Februarie 4, 2024 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 4, 2024 15 minutes ago, fakeaccount said: În primul rând atitudinea asta nu prea incită la un răsp GFE. În al doilea, ăsta este capitolul care sunt cele mai multe diferențe de opinie. Ce consideră unii frumos, nu place altora. Mie-mi place, dar nu pot garanta pentru nimeni. La care Emilia te referi? E greu să o compar cu Mina, pt că nu prea seamănă la trăsături. Ce au în comun este că sunt ambele naturale și finuțe. Sunt sigur că este o persoană publică care seamănă cu ea și poate fi folosită ca exemplu, dar eu nu prea mă uit la TV. Scuze, sunt cam necioplit astăzi. In rest sunt un finuț. 😁 Bă...e greu să primești o opinie în ziua de azi... Uite, las-o pe Emilia, mă refeream la emilia20, cea de la testate, deobicei era pinned pe prima pagină. Mina de exemplu, acum na, chit că zici că nu se poate compara la trăsături, ca aspect îi dau un 7. Șapte e bun că e naturală și finuță, deci trebuie luată ca o notă bună. Emiliei îi dau un 4 cu indulgență dar uite ca să nu fiu doar rău, la corp îi dau 8, sânii 10. Amalia slim dacă știi îi dau 9, nu îmi amintesc bine că am fost o singură dată dar frumușică rău oricum. Deci putem fi și obiectivi cât de cât nu e totul doar subiectivism. Hai să îmi zică cineva că Amalia e urâtă na...nu se va întâmpla fiindcă ea e chiar frumoasă , cam atât cu opinia subiectivă... Deci ești băiat valabil și ai mers la fete calumea, scumpetei de roxy ce notă îi dai pentru chip?
Markos6 Reputație: 85 Postat Februarie 4, 2024 Postat Februarie 4, 2024 1 oră în urmă, 22leon a spus: Cred că tu abia aștepți sa te bage cineva în seamă, ca ești nevorbit rău 🤣🤣 Mi-am pierdut destul timp cu cineva ca tine , deci.....dispari 🤣🤣 Vezi ca nu esti corect si gandesti mai rau ca si mine,eu nu am avut tupeul să-ți zic tie sa dispari ca depinde si de om.deci daca nu te stiam credemaca erau multe zise,nu mia fost frica de admini da nu de tine ce nu ai ce mi face. Deci doar pentru că ți-am citit recenzile si te stiu de multi ani ma abtin. Sa zicem ca ai tu mai mare noroc ca si Pisic. Dar sastii ca ulciorul se mai si sparge câteodată si bubuie rau.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10370 Postat Februarie 4, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 13 minute, albdom82 a spus: Ok. Deja mi-ai raspuns la intrebare de fapt. Puteai fi sincer pana la capat si, si daca impresiile tale erau dintre cele mai negative sincer iti spun ca nu m-as fi suparat niciodata pe tine pentru ca nu am de ce. E experienta ta cu ea si nu aveam eu niciun motiv de suparare, stai linistit. Subiect incheiat. Fac si eu misto de tine ma colegule, repede ai mușcat momeala 😂 Nu am vizitat fata însă am văzut răspunsurile ei aici si încă ceva(asta chiar nu-ti pot spune ce ) si e suficient pentru a-mi face o părere care nu e buna. 1
Membru Premium albdom82 Reputație: 3382 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 24 minute, Subteranaa a spus: Fac si eu misto de tine ma colegule, repede ai mușcat momeala 😂 Eu te rugasem sa-mi dai un raspuns sincer, deci in niciun caz sa faci misto de mine. Gluma e gluma si o inteleg, dar cand stii ca e un subiect sensibil rau... in fine. Trec si peste asta, nu ma supar. Acum 24 minute, Subteranaa a spus: Nu am vizitat fata însă am văzut răspunsurile ei aici si încă ceva(asta chiar nu-ti pot spune ce ) si e suficient pentru a-mi face o părere care nu e buna. Tu aici 👆 te exprimi cu certitudine in privinta caracterului cuiva cu care ai interactionat doar in online si pe care nu l-ai cunoscut face to face nu? De asemenea caracterul unui om nu poate fi definit doar de un singur lucru. Ori mie mi se pare ca tu ti-ai format o impresie asupra caracterului unui om doar din interactiunea online si un alt singur lucru ("inca ceva si asta nu-ti pot spune ce..."). La 29.01.2024 la 22:12, Subteranaa a spus: Colegule eu nu sunt in măsura sa ma exprim cu certitudine in privința nimănui de aici, una e sa cunoști un om face to face alta e sa interacționezi online cu el. Caracterul deasemenea nu este definit doar de un singur lucru(lucru care poate sa fie bun sau rau). P.S. vezi ce raspunzi ca eu sunt un "cameleon alunecos" 😁 -@potrivitu9
mistressem Reputație: 2365 Postat Februarie 4, 2024 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Februarie 4, 2024 3
22leon Reputație: 34317 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 4, 2024 Acum 37 minute, Markos6 a spus: Vezi ca nu esti corect si gandesti mai rau ca si mine,eu nu am avut tupeul să-ți zic tie sa dispari ca depinde si de om.deci daca nu te stiam credemaca erau multe zise,nu mia fost frica de admini da nu de tine ce nu ai ce mi face. Deci doar pentru că ți-am citit recenzile si te stiu de multi ani ma abtin. Sa zicem ca ai tu mai mare noroc ca si Pisic. Dar sastii ca ulciorul se mai si sparge câteodată si bubuie rau. Marcus, eu doar ti-am răspuns in acelasi stil cum mi-ai vorbit tu. Crezi ca am uitat de acum 1-2 săptămâni când m-ai luat cu "marș"? Vrei respect, ofera respect ! Hai sa o lăsăm așa, și ne vedem fiecare de ale noastre. 2
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10370 Postat Februarie 4, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 9 minute, albdom82 a spus: Eu te rugasem sa-mi dai un raspuns sincer, deci in niciun caz sa faci misto de mine. Gluma e gluma si o inteleg, dar cand stii ca e un subiect sensibil rau... in fine. Trec si peste asta, nu ma supar. Tu aici 👆 te exprimi cu certitudine in privinta caracterului cuiva cu care ai interactionat doar in online si pe care nu l-ai cunoscut face to face nu? De asemenea caracterul unui om nu poate fi definit doar de un singur lucru. Ori mie mi se pare ca tu ti-ai format o impresie asupra caracterului unui om doar din interactiunea online si un alt singur lucru ("inca ceva si asta nu-ti pot spune ce..."). P.S. vezi ce raspunzi ca eu sunt un "cameleon alunecos" 😁 -@potrivitu9 Pentru mine e suficient din ce interacțiune am avut cu ea plus ca “încă ceva si asta nu-ti pot spune” cântărește 70% Si când spui “trec si peste asta” e ca si cum ma ierți pentru ceva si treci cu vederea. 😂Suna ciudat…. Acum ce tu vrei doar tu sa bagi batul?😂😂 Accepta si de la alții sa bage batul. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2024 Postat Februarie 4, 2024 Acum 5 minute, albdom82 a spus: Eu te rugasem sa-mi dai un raspuns sincer, deci in niciun caz sa faci misto de mine. Gluma e gluma si o inteleg, dar cand stii ca e un subiect sensibil rau... in fine. Trec si peste asta, nu ma supar. Tu aici 👆 te exprimi cu certitudine in privinta caracterului cuiva cu care ai interactionat doar in online si pe care nu l-ai cunoscut face to face nu? De asemenea caracterul unui om nu poate fi definit doar de un singur lucru. Ori mie mi se pare ca tu ti-ai format o impresie asupra carcaterului unui om doar din interactiunea online si un alt singur lucru ("inca ceva si asta nu-ti pot spune ce..."). P.S. vezi ce raspunzi ca eu sunt un "cameleon alunecos" 😁 -@potrivitu9 Frate , sper să nu mă înțelegi greșit. Vorbesc serios. Te-am auzi de multe ori că " femeile sunt universul tău, că ce minunate sunt ele .... " Cum se face că aici , sunt atât de rele" cu tine ?
Membru Premium albdom82 Reputație: 3382 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 4, 2024 Acum 3 minute, Subteranaa a spus: Pentru mine e suficient din ce interacțiune am avut cu ea plus ca “încă ceva si asta nu-ti pot spune” cântărește 70% Si când spui “trec si peste asta” e ca si cum ma ierți pentru ceva si treci cu vederea. 😂Suna ciudat…. Acum ce tu vrei doar tu sa bagi batul?😂😂 Accepta si de la alții sa bage batul. Ok, posteaza o poza cu o femeie goala si te iarta albdom82 😂😂 Da sa se vada totul te rog... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum