Sari la conținut

Vrei sa ai poze profesionale? Incercam sa rezolvam :)

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Buna, din nou, in jurul aceluiasi subiect. Asa. Sa zicem ca aproape ca am tot ce imi trebuie, momentan "merge si asa", stiti voi; mi-ar mai trebui niste surse de lumina "reliable" dar pana una alta fotografiez cu bunavointa si ajutorul luminii naturale.

Deci, oferta mea suna cam asa - fotografiez doamne/domnisoare si domni (aici sunt novice rau, dar imi plac experimentele :D pentru cine are timp de pierdut), ma adresez in special doritorilor de fotografie de budoar, dar nu exclud celelalte variante.

Sesiunile foto vor avea loc la mine (sau la ele/ei) si tot momentan :) ele sunt gratuite. In cazul in care modelul isi doreste un decor mai special (o camera de hotel pretentios, gen), se va ocupa de acest aspect pe propriul risc. Accept sa facem o prima sesiune la mine spre lamurirea musteriului, daca se teme de pierderile materiale ce le implica vizita la hotel.

Curaj si o zi frumoasa va doresc!

Andra

• Like 2
Link spre comentariu

Hm, nu. Incerc sa fiu profi. Acum cred ca trebuie sa incit un pic modelul, sa se simta sexy si sa iasa feromonii din el :D Dar nu iti imagina cine stie ce, se stie ca sunt o tipa cuminte :)

Hmm, ai uitat un backspace intre cu si minte :D 

Link spre comentariu
Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti

In lumea asta a fotografilor umbla vorba ca fotograful seduce modelul. :D Sa ne asteptam si noi doritorii la asa ceva de la noul fotograf ? :D

In lumea mea,e total invers,imi place sa seduc fotograful,(barbat)-daca mi-o permite,nu sar asa direct. :snap

Link spre comentariu

Aha! Deci nu-ti place arta fotografica :D

Nu intelegi,dezinhibarea  mea,si modul natural in care ma priveste(fotograful),sunt doua lucruri care ma intriga sa seduc,e mult mai palpitant sa fi si acceptat si nejudecat privind alte scopuri.Unii oameni sunt creati asa,nu le trebuie un plan. :snap

• Like 1
Link spre comentariu

Si cu ultimul fotograf cum a fost? Ca ti-ai cam rupt hainele de pe tine =))

Am fost cuminte,daca exista posibilitatea nu ezitam,dar:mi-a fost recomandat,omul nu mi-a luat bani,si nu dorea-m o parere de genul-servicii contracost in natura-pe viitor poate trec la fapte,ca doar nu ii fac rau,il satisfac sexual sunt femeie nu umbra. :snap

Link spre comentariu

cand vin la tine sa ma prefac ca iti fac niste poze (promit sa imi iau un aparat foto de jucarie) .. :) ... nu de alta dar vezi cum dai idei  pentru fantezii

Si eu ce ar trebui sa fac,sa ma prefac ca te seduc?(promit sa ti-o sug inainte de a te seduce)... :) ...nu de alta dar jucariile nu imi plac,barbatii DA. ;)

Link spre comentariu
  • Oras:craiova

hmmm nasollll ... ai putea sa incerci sa ma seduci doar .. deci ca sa ma dau barbat ... daca crezi ca doar un oral iti e suficient  sa ma seduci .. pot spune ca te cam inseli ..:) dar incercarea moarte n-are

Link spre comentariu

@H, Canon, dar asta printr-o intamplare. Alegerea personala ar fi fost Pentax. Si va fi in curand, actually.

@Gyorgye, bineinteles! Dar nu avem noi (fetele) norocul asta, sa va vedem mocutele online...

@Andrei Rosca - eu m-as incumeta :) Truth be told, nu am mai pozat cuci, deci ar fi ceva interesant de analizat.

Link spre comentariu

@Andra/Afriq Nu ai ce face cu Hassel... doar daca esti la National Geografic... si sincer cred ca daca Andra s-ar muta la NG ar da aia faliment... toti barbatii ar lasa dracu munca si ar fi doar cu ochii pe Andra.

Mie imi place Nikon D300 - am unul vechi dar cu care ma inteleg bine.

Si imi place sa fac poze de oras la pas... nu am radbare ptr portete.

Link spre comentariu

Am burta si nu-mi vad cucu de ea :( faci patratele din futoshop?

fata face fotografie nu chirurgie .. sorry ... :P

oricum mai simplu iti cumperi un marker si iti desenezi patratelele pe burta ..iesi mai ieftin

Link spre comentariu

• Oras:D I N C O L O
  • Oras:D I N C O L O

Am un Logan pe GPL cumparat de la Pelicanul si vreau sa-l marit pe autovit. Iar prinde bine niste poze ca e cazut rau de tot (ca multi altii de aici). Unde ne vedem sa-i facem poze ca eu la mine in casa n-am cum sa-l bag ca stau la 2. Tu stai la parter? ca inca mai are viata in el sa-si ia avant sa-l bagam in casa.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...