Sari la conținut

❤️Corina❤️0755302439

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Acum 1 oră, 22leon a spus:

Dacă Canal D muta serialul turcesc mai tarziu , sa vezi cum apare posibilitatea și de programări la orele alea.😜

Pai vorbeste cu ei ca ziceai ca ai pile la canal D 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 20 ore, Carinasw a spus:

Da ,greu de crezut, dar am avut multe joburi normale

1. Daca ai avut joburi normale, nu stii ca multi dintre noi lucram pana la 18:00 ? Ca din cate observ tu ai programul doar pana la 19:00. 

2. Nu lucrezi la 30 min/finalizare? 🙃 Nasol, tu vrei doar la ora, si mai ai si 400 ora. O lăcomie si supraestimare... de un nivel rar vazut pana acum.

3. Cand esti in Timisoara si disponibila, iti actualizezi topicul sa informezi de fiecare data cand ai o ora disponibila in scurtul tau program. Cumva ca sa apari mereu la discutii recente? Nu consider asta ca o practica fairplay (si nici unele din colegele tale).

4. Nu uita ca oricat de "fotomodel" ai fi, mai sunt si altele destul de frumoase, cu servicii f.ok, la preturi mult mai mici decat tine, cu un program gandit si pentru cei care lucreaza (ca in principiu asa se fac banii care ajung in mainile tale).

Nu le lua ca pe niste atacuri, ci ca pe niste critici constructive si sfaturi referitoare la atitudinea si abordarea ta.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 19 minute, shady_boy a spus:

1. Daca ai avut joburi normale, nu stii ca multi dintre noi lucram pana la 18:00 ? Ca din cate observ tu ai programul doar pana la 19:00. 

2. Nu lucrezi la 30 min/finalizare? 🙃 Nasol, tu vrei doar la ora, si mai ai si 400 ora. O lăcomie si supraestimare... de un nivel rar vazut pana acum.

3. Cand esti in Timisoara si disponibila, iti actualizezi topicul sa informezi de fiecare data cand ai o ora disponibila in scurtul tau program. Cumva ca sa apari mereu la discutii recente? Nu consider asta ca o practica fairplay (si nici unele din colegele tale).

4. Nu uita ca oricat de "fotomodel" ai fi, mai sunt si altele destul de frumoase, cu servicii f.ok, la preturi mult mai mici decat tine, cu un program gandit si pentru cei care lucreaza (ca in principiu asa se fac banii care ajung in mainile tale).

Nu le lua ca pe niste atacuri, ci ca pe niste critici constructive si sfaturi referitoare la atitudinea si abordarea ta.

Da,mulțumesc pentru sfaturi.  Apreciez ca ti-ai rupt din timpul tău pentru a-mi scrie câteva rânduri. Te pup ,seara plăcută!🥰

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 17 minute, shady_boy a spus:

200*10=400*5 te-ai prins acum

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
10 hours ago, Carinasw said:

Buna dimineața, spor la 🤗❤Am loc disponibil începând cu ora 15 astăzi. 

‼️Ultimele 3 zile ‼️

👉Pentru  domnii care au 2-3 vizite la mine, prețul de o ora e 300. Pentru cei care au o vizita sau ma vizitează pentru prima data prețul va fi de 400❤20231016_193937.jpg.59bba35a2cd3cc6142a3649b7388a186.jpg

Asta e discriminare. Aici ti-ai cam pus in cap toti noii clienti care ar fi vrut sa-ti faca o vizita , in viitorul apropiat si se simt cumva inferiori fata de celalti, care au tarife preferentiale. eu cel putin, ma regasesc printre cei discriminati si tinand cont ca, n-am fost niciodata la o fata noua, pentru 1 ora, am sa astept pana revii la sentimente mai bune si reintroduci varianta cu finalizarea. Altfel, n-am sa platesc 400 ron, pentru un blind-date, pe cand altii platesc 300 ron. Nu este corect. Mai bine fa-ti circuit inchis si nu mai agita apele pe aici pe forum. Spor la babardeala.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
Acum 4 minute, Carinasw a spus:

Da,mulțumesc pentru sfaturi.  Apreciez ca ti-ai rupt din timpul tău pentru a-mi scrie câteva rânduri. Te pup ,seara plăcută!🥰

Erau reclame la serial ? 😂😂

Deși știu ca ai mai răspuns la genul asta de întrebări.

• Haha 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, 22leon a spus:

Erau reclame la serial ? 😂😂

Deși știu ca ai mai răspuns la genul asta de întrebări.

Era reclama.

Bai ,astia s-au căsătorit aici ,mama cate emoții 🥺🥺🥺🥺

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 8 minute, Giorgio1975 a spus:

Asta e discriminare. Aici ti-ai cam pus in cap toti noii clienti care ar fi vrut sa-ti faca o vizita , in viitorul apropiat si se simt cumva inferiori fata de celalti, care au tarife preferentiale. eu cel putin, ma regasesc printre cei discriminati si tinand cont ca, n-am fost niciodata la o fata noua, pentru 1 ora, am sa astept pana revii la sentimente mai bune si reintroduci varianta cu finalizarea. Altfel, n-am sa platesc 400 ron, pentru un blind-date, pe cand altii platesc 300 ron. Nu este corect. Mai bine fa-ti circuit inchis si nu mai agita apele pe aici pe forum. Spor la babardeala.

Vezi ca cei care ți-e îți par avantajați acum, au plătit min.de 3 ori câte 400 lei. Ce te oprește sa o faci si tu și apoi beneficiezi de oferta?  Nu consideri că îi normal ca clienți fideli sa aibe niște avantaje ? Și așa ii peste tot, doar ca majoritatea fetelor nu scriu asta.

• Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, Carinasw a spus:

Vai cozoooooo. Vezi ai cam uitat de mine...m-ai dat la o parte sa îți fie rușine. În loc sa vii sa beneficiezi de reducerea cu 300 ora ,tu stai acasă. 

nu esti tu cu micute si finute exclusiv ? acu strigi dupa cozo

si dai si la redus

Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Acum 4 ore, tomson a spus:

nu esti tu cu micute si finute exclusiv ? acu strigi dupa cozo

si dai si la redus

Nu. Ai înțeles greșit.

Ea e o micuță și-o finuță 🥰 și nu striga fata după nimeni, mai degrabă era un reproș... Că oricât de micuță și finuță ar fi ea, tot femeie este 😇

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, Cozonac77 a spus:

Mi-am adus aminte că trebuie să te întreb ceva, da' n-am telefonul la mine :) d'aia am scris.... să-mi aduc aminte 

Cand te gândești,scrie-mi 😂

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Având în vedere că am supărat băieții aseara ,  legat de preț , m-am gândit sa ofer tuturor aceiasi placa.  Astăzi si maine prețul de o ora va fi 300 pentru toți ❤ nu mai stați supărați,  va las sa ma futeti în draci pentru nervii de aseara ! Zi buna 😂❤❤❤

• Like 1
  • Haha 7
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Acum 46 minute, Carinasw a spus:

Având în vedere că am supărat băieții aseara ,  legat de preț , m-am gândit sa ofer tuturor aceiasi placa.  Astăzi si maine prețul de o ora va fi 300 pentru toți ❤ nu mai stați supărați,  va las sa ma futeti în draci pentru nervii de aseara ! Zi buna 😂❤❤❤

Nici nu răspunzi pe whatsapp... și dacă ar vrea cineva să te viziteze!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ceao frumosilor! Sper ca v-a fost dor de moldoveanca asta mică!🤭😂 

Începând de miercuri voi fi disponibilă la voi în oraș, din nou! Da,după cum puteți observa , îmi place mult de voi , asa ca nu puteam rata încă o vizita la voi înainte de a mă retrage de tot !❤🤭Preturile si serviciile vor fi cele din semnatura, locația va fi tot pe Rebreanu , programul de lucru va fi zilnic de la 12-20(19 ultima programare )! Vă las mai jos o poza cu mine , că poate va era dor de mingile mele anti-stres ! Vă pup❤

• Like 1
  • Trist 1
  • Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Acum 10 minute, Carinasw a spus:

Ceao frumosilor! Sper ca v-a fost dor de moldoveanca asta mică!🤭😂 

Începând de miercuri voi fi disponibilă la voi în oraș, din nou! Da,după cum puteți observa , îmi place mult de voi , asa ca nu puteam rata încă o vizita la voi înainte de a mă retrage de tot !❤🤭Preturile si serviciile vor fi cele din semnatura, locația va fi tot pe Rebreanu , programul de lucru va fi zilnic de la 12-20(19 ultima programare )! Vă las mai jos o poza cu mine , că poate va era dor de mingile mele anti-stres ! Vă pup❤20231105_213834.jpg.03a7f3766a900f7b955636d0d0bb3ce5.jpg

De ai sti cat stres e in galati...😁

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineața. Începând de mâine ora 12 sunt disponibila la voi în oraș pentru câteva zile. Putem face programari pe wapp chiar de astăzi dacă va știți programul! Va pup ❤🤗

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...