Sari la conținut

Indisponibilă

Postări Recomandate

• Telefon: 0799538781
  • Oras:Craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună!🥰

Sunt Diana, 25 ani, 1,68m și 60kg, simplă și naturală, sunt foarte prietenoasă, excelez pe partea de GFE, o fire pasională, energică și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. 

M-am hotărât să fac o vizită deocamdată doar câteva zile🤗

️Disponibilă de mâine, iar programările le fac tot de mâine 📲

Disponibilitatea o să o anunț aici in fiecare zi 🩵

Programările preferabil să fie pe whatsapp/sms, specificați timpul dorit și ora până la care vă pot contacta.

Programarile se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung la lista de clienti tepari

Locație: Cantemir

️Nu răspund la mesaje de genul: servicii, preț, detalii.

️FK in limita bunului simt, nu fac schimb de saliva sau alte nebunii(lins pe fața sau prin urechi).

Întârzierea confirmării sau venirii la programare cu 10 minute mai târziu duce la anularea ei.

️Comportamentul meu este in funcție de ceea ce oferiți și voi.

Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰

Pupici 😘

IMG_2315.jpeg

IMG_1858.jpeg

IMG_1848.jpeg

IMG_1468.jpeg

IMG_9292.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 13
Link spre comentariu
  • sweetkati a schimbat titlul în ❌ INDISPONIBILĂ ❌
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, gicacontra2012 a spus:

Bine ai venit Kati pe la noi și sper sa am noroc sa prind un loc liber. 🙂PS : pe la ce ora incepi programul ? 

Nu am un program fix 🙈

Mâine cred ca pe la ora 13:00 încep 🤗

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Este ca un facut, de cate ori mi am propus sa ma "retrag din activitatea competitionala""hopa,  mai apare o bunaciune si mi da planurile peste cap. Revin maine cu mesaj poate prind o "provocare"

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, 71laciport a spus:

Este ca un facut, de cate ori mi am propus sa ma "retrag din activitatea competitionala""hopa,  mai apare o bunaciune si mi da planurile peste cap. Revin maine cu mesaj poate prind o "provocare"

Eu te aștept cu mare drag 🤭 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hai ca mi-am luat o mare țeapă cu chiria .. am ajuns și nu mai raspunde proprietarul, nici alta chirie nu am găsit ..

Imi pare rău ☹️

• Trist 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 minutes ago, sweetkati said:

Hai ca mi-am luat o mare țeapă cu chiria .. am ajuns și nu mai raspunde proprietarul, nici alta chirie nu am găsit ..

Imi pare rău ☹️

Hai la mn ca ai mei sunt plecati

• Haha 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 ore, sweetkati a spus:

Bună!🥰

Sunt Diana, 25 ani, 1,68m și 60kg, simplă și naturală, sunt foarte prietenoasă, excelez pe partea de GFE, o fire pasională, energică și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. 

M-am hotărât să fac o vizită deocamdată doar câteva zile🤗

️Disponibilă de mâine, iar programările le fac tot de mâine 📲

Disponibilitatea o să o anunț aici in fiecare zi 🩵

Programările preferabil să fie pe whatsapp/sms, specificați timpul dorit și ora până la care vă pot contacta.

Programarile se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung la lista de clienti tepari

Locație: Cantemir

️Nu răspund la mesaje de genul: servicii, preț, detalii.

️FK in limita bunului simt, nu fac schimb de saliva sau alte nebunii(lins pe fața sau prin urechi).

Întârzierea confirmării sau venirii la programare cu 10 minute mai târziu duce la anularea ei.

️Comportamentul meu este in funcție de ceea ce oferiți și voi.

Vă aștept cu mare drag să ne cunoaștem🥰

Pupici 😘

IMG_2315.jpeg

IMG_1858.jpeg

IMG_1848.jpeg

IMG_1468.jpeg

IMG_9292.jpeg

Hello

O poza cu sanii😊

Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell

excelez pe partea de GFE.......

Hai ca a inceput bine anuntul.....pe urma citesc...

FK in limita bunului simt, nu fac schimb de saliva sau alte nebunii(lins pe fața sau prin urechi).🤣

Mai sa fie..adica sa te pupi cu schimb de fluide...este o nebunie, ceva extrem huh ?😅

In alta ordine de idei ti s-a stricat aparatul de aer conditionat ? Pari foarte imbracata in toate pozele tale.....

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Daca era o fata la inceput de cariera mai intelegeam sa sariti cu intrebarile astea (care oricum multe sunt la misto si nu merita nici un raspuns), dar a dat fata toate detaliile posibile plus topice de pe alte orase. Rasfoiti-le putin si veti afla toate informatiile!

• Like 5
  • Inimioara 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, azamantes a spus:

excelez pe partea de GFE.......

Hai ca a inceput bine anuntul.....pe urma citesc...

FK in limita bunului simt, nu fac schimb de saliva sau alte nebunii(lins pe fața sau prin urechi).🤣

Mai sa fie..adica sa te pupi cu schimb de fluide...este o nebunie, ceva extrem huh ?😅

In alta ordine de idei ti s-a stricat aparatul de aer conditionat ? Pari foarte imbracata in toate pozele tale.....

Este alegerea fiecăreia dintre noi ce fel de poze postam, dacă suntem pe forum nu înseamnă ca trebuie sa postam nude, nici nu o sa fac asta vreodată. Sunt destule recenzii care mă descriu.

O seara minunata!🤗

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, sweetkati a spus:

Este alegerea fiecăreia dintre noi ce fel de poze postam, dacă suntem pe forum nu înseamnă ca trebuie sa postam nude, nici nu o sa fac asta vreodată. Sunt destule recenzii care mă descriu.

O seara minunata!🤗

Nu ai rezolvat cu cazarea de ești acum indisponibila? Fa un mic  efort si rezova, ca e plin Bucureștiul de oferte de cazare si multi dintre noi  vrem sa te futem...Nu mai baga în seama catelusii care latră și ei  de după gard!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Tu ți-ai dorit Bucureștiul, e doar începutul "botezului", ce prin Ardeal era metodă dură de intimidare, aici e la și altele... Cum nu ai locația, nu au venit cererile de taxă de protecție, telefoanele de amenințare... Programări false vei avea cu duiumul, nu crezi, întreabă fetele ce au venit acum două săptămâni sau una și sunt acum plecate... fete care chiar au mai activat în București având recenzii foarte bune. Nu-ți dau nume, de unele cazuri știi din altă parte deja... 

Am sperat că mă înșel, ai crezut în câteva invitații lansate (și cu bună credință sunt convins de asta) dar nu sunt suficiente ca să reziști până îți faci un nume... În primele zile vei pierde bani, doar dacă ai "stomacul tare" și fonduri de rezervă te vei impune pe o piață unde clienții se împuținează iar concurența e acerbă. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Ce speriați atat fata nu stiu…

@sweetkati in orice oras sunt tactici e  ca un mic “Botez” dar tu esti vaccinată deja.

E suficient o recenzie de la un user credibil(sau poate nici asta) si apoi lucrurile merg ca pe roate dacă serviciile tale sunt bune(lucru de care eu sunt convins atat cât pot sa fiu inainte de vizita).

Noi te asteptam nu te da bătută din cauza unui mic hop…

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Acum 13 ore, conducatorul a spus:

Tu ți-ai dorit Bucureștiul, e doar începutul "botezului", ce prin Ardeal era metodă dură de intimidare, aici e la și altele... Cum nu ai locația, nu au venit cererile de taxă de protecție, telefoanele de amenințare... Programări false vei avea cu duiumul, nu crezi, întreabă fetele ce au venit acum două săptămâni sau una și sunt acum plecate... fete care chiar au mai activat în București având recenzii foarte bune. Nu-ți dau nume, de unele cazuri știi din altă parte deja... 

Am sperat că mă înșel, ai crezut în câteva invitații lansate (și cu bună credință sunt convins de asta) dar nu sunt suficiente ca să reziști până îți faci un nume... În primele zile vei pierde bani, doar dacă ai "stomacul tare" și fonduri de rezervă te vei impune pe o piață unde clienții se împuținează iar concurența e acerbă. 

Bă sfătosule, ia lasă fata in pace si vezi-ți de drum. Uite ca si mie-mi place si abia astept să o vizitez 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Și eu cred ca exagerează puțin colegul Căutătorul, dar hai sa nu stricam topicul fetei care nici nu a apucat sa vina la noi. PS : Eu cred ca nu s a speriat fata de București doar ca a avut de a face cu niște lepre și probabil și a creat o impresie proasta dar nu încât sa ne evite. 🙂

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 hour ago, conducatorul said:

Știu, de când promovai intens șeptelul păstorit de Irinuca, tot proxenet ai rămas... 

Ai dreptate, dar hai sa lasam topicul curat. 

• Like 3
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...