Sari la conținut

Doamna Monica 0768986622 Gorjului Militari

Postări Recomandate

• Telefon: 0766666666
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 4:36 PM, JeanVal said:

Sărut mâna Vecina! Bine ați venit la noi în cartier! 

Poate ne spuneți și ce experiență aveti în această activitate? Ați mai practicat prostituția sau e prima dată când încercați să activați în acest “domeniu”?

Dacă poza nu este prea explicită poate ne oferiți niste date tehnice despre dumneavoastră ca înălțime și greutate, mărime sâni și pantofi. 

Multumesc anticipat,

Un vecin

🤣🤗

Link spre comentariu
5 minutes ago, Vecinaxxx said:

Da dragă, cochetez cu acest domeniu infam🤣de 1an ca amatoare ,dar abia acum mi-am făcut curaj să trec la profesioniste. Sunt o dama cu forme 174/72kg . Restul de detalii pe watsapp.🤗

Nu e un domeniu infam Vecina, doar ca nu are cod in Clasificarea ocupatiilor din Romania. 

Eu consider că faceți un serviciu public, ca și în ocupația precedentă. Doar că acum nu mai trageți baieții de urechi că sunt obraznici, îi trageți de poolă. 😜🤣🤣

PS: Mulțumim de răspunsuri. Mergea să treceți și măsura la sâni și pantofi, că nu încălcați GDPR-ul.

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 4:57 PM, JeanVal said:

Nu e un domeniu infam Vecina, doar ca nu are cod in Clasificarea ocupatiilor din Romania. 

Eu consider că faceți un serviciu public, ca și în ocupația precedentă. Doar că acum nu mai trageți baieții de urechi că sunt obraznici, îi trageți de poolă. 😜🤣🤣

PS: Mulțumim de răspunsuri. Mergea să treceți și măsura la sâni și pantofi, că nu încălcați GDPR-ul.

🫣😅

• Like 1
Link spre comentariu

Monica în paranteza scrie asa : "lins si supt coite pana la cap, apoi cu prezv" Acum întrebare care este capul coitelor sau la care cap faci referire ? din ce ai scris acolo reiese ca dai atenție la oua apoi pui prezervativ, deci oral protejat, nu parțial protejat. Mie îmi place ca ești fata deșteaptă, dar nu mi place când cineva se folosește de inteligenta sa, ca sa i prostească /inducă în eroare pe alții. 🙂 Eu am inteles asa :

200 finalizarea cu oral protejat fără fk cu finalizare COB și plus 100 lei oral neprotejat cu CIM.

400 lei ora o singura finalizare fără fk dar cu CIM inclus. 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 6:40 PM, gicacontra2012 said:

Monica în paranteza scrie asa : "lins si supt coite pana la cap, apoi cu prezv" Acum întrebare care este capul coitelor sau la care cap faci referire ? din ce ai scris acolo reiese ca dai atenție la oua apoi pui prezervativ, deci oral protejat, nu parțial protejat. Mie îmi place ca ești fata deșteaptă, dar nu mi place când cineva se folosește de inteligenta sa, ca sa i prostească /inducă în eroare pe alții. 🙂

.🫣😉 🤗

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 9 minute, gicacontra2012 a spus:

Monica în paranteza scrie asa : "lins si supt coite pana la cap, apoi cu prezv" Acum întrebare care este capul coitelor sau la care cap faci referire ? din ce ai scris acolo reiese ca dai atenție la oua apoi pui prezervativ, deci oral protejat, nu parțial protejat. Mie îmi place ca ești fata deșteaptă, dar nu mi place când cineva se folosește de inteligenta sa, ca sa i prostească /inducă în eroare pe alții. 🙂 Eu am inteles asa :

200 finalizarea cu oral protejat fără fk cu finalizare COB și plus 100 lei oral neprotejat cu CIM.

400 lei ora o singura finalizare fără fk dar cu CIM inclus. 

In principiu nu ma inseala memoria, dar acum ceva timp (1 an poate +-) a mai fost un topic de scurta durata, cu o stimabila si distinsa "curvulita simpatica" care avea acela-si tatuaj, trandafir pe sân. 

Link spre comentariu

Monica fără supărare, dar când vorbim de servicii, de ce se poate si ce nu se poate, nu trebuie sa citim printre rânduri, trebuie sa fie clar, tocmai pentru a nu exista neînțelegeri, discuții, certuri etc. Acum din răspunsul tău înțeleg ca faci dacă trebuie puțin oral neprotejat pana se ridica problema și pui imediat prezervativ, asta ar fi printre rânduri. 🙂

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 6:52 PM, guest2023 said:

In principiu nu ma inseala memoria, dar acum ceva timp (1 an poate +-) a mai fost un topic de scurta durata, cu o stimabila si distinsa "curvulita simpatica" care avea acela-si tatuaj, trandafir pe sân. 

😅🤣

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 6:53 PM, gicacontra2012 said:

Monica fără supărare, dar când vorbim de servicii, de ce se poate si ce nu se poate, nu trebuie sa citim printre rânduri, trebuie sa fie clar, tocmai pentru a nu exista neînțelegeri, discuții, certuri etc. Acum din răspunsul tău înțeleg ca faci dacă trebuie puțin oral neprotejat pana se ridica problema și pui imediat prezervativ, asta ar fi printre rânduri. 🙂

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 7:16 PM, gicacontra2012 said:

Monica, e bine ca pana la urma, am reușit sa ajungem la un numitor comun, dar trebuia sa fie clar din prima, acum tu faci ce vrei și cum vrei, dar vei vedea ca pe aici nu sunt bine primite ambiguitățile. 

On 9/7/2024 at 7:14 PM, 7uuupp said:

Stai liniștită ca metodă “prosteală” nu mai este de actualitate!

🤣

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 7:16 PM, gicacontra2012 said:

Monica, e bine ca pana la urma, am reușit sa ajungem la un numitor comun, dar trebuia sa fie clar din prima, acum tu faci ce vrei și cum vrei, dar vei vedea ca pe aici nu sunt bine primite ambiguitățile. 

Link spre comentariu

Monica, de ce ma citezi pe mine și ma faci paranoic ? Chiar și în gluma mi se pare total deplasat, am crezut ca ești fata deșteaptă dar faci tot posibilul sa ma contrazici. PS: ambiguitate /neclaritate cum vrei tu sa i spui, nu era clara exprimarea, oral parțial protejat, deși bănuiam ce înseamnă că nu sunt născut ieri și apropo de oralul asta puțin neprotejat pana se scoala și apoi repede prezervativ îmi aduce aminte de tinerețe când luam și eu multe țepe. 🙂

• Like 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 9/7/2024 at 7:24 PM, Vecinaxxx said:

Nu pe tine dragă, la ultimul reply de la comentariul tău! Cu prosteala ,whateva...

On 9/7/2024 at 7:21 PM, gicacontra2012 said:

Monica, de ce ma citezi pe mine și ma faci paranoic ? Chiar și în gluma mi se pare total deplasat, am crezut ca ești fata deșteaptă dar faci tot posibilul sa ma contrazici. 

😅

Link spre comentariu
Reputație: 4727
Acum 7 minute, gicacontra2012 a spus:

Monica, de ce ma citezi pe mine și ma faci paranoic ? Chiar și în gluma mi se pare total deplasat, am crezut ca ești fata deșteaptă dar faci tot posibilul sa ma contrazici. PS: ambiguitate /neclaritate cum vrei tu sa i spui, nu era clara exprimarea, oral parțial protejat, deși bănuiam ce înseamnă că nu sunt născut ieri și apropo de oralul asta puțin neprotejat pana se scoala și apoi repede prezervativ îmi aduce aminte de tinerețe când luam și eu multe țepe. 🙂

Eu mă opresc aici! Îi dăm prea multă atenție și nu e cazul! 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...