gabisins Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2023 Postat Octombrie 3, 2023 Salut stimabili curvari, tot rasfoiesc aici dar nu reusesc sa ma decid incontro sa ma duc asa ca am hotarat cel mai bine va cer un sfat. In opinia voastra, la cine se poate gasi un oral cu adevarat de top in Constanta?
GiohnnyBravo Reputație: 15 Postat Octombrie 3, 2023 Postat Octombrie 3, 2023 1 oră în urmă, gabisins a spus: Salut stimabili curvari, tot rasfoiesc aici dar nu reusesc sa ma decid incontro sa ma duc asa ca am hotarat cel mai bine va cer un sfat. In opinia voastra, la cine se poate gasi un oral cu adevarat de top in Constanta? Dana de la top-chiar e meseriasa 1
gabisins Reputație: 5 Postat Octombrie 3, 2023 Autor Postat Octombrie 3, 2023 2 minutes ago, GiohnnyBravo said: Dana de la top-chiar e meseriasa Dana nu e chiar pe gustul meu altfel eram deja la ea :))) multumesc oricum respect
vitceibo Reputație: 4071 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 3, 2023 Acum 3 ore, gabisins a spus: Dana nu e chiar pe gustul meu altfel eram deja la ea :))) multumesc oricum respect nu era nici pe gustul meu , pina am cunoscut-o. sint putine cele ca ea . 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 3, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 3, 2023 Acum 4 ore, gabisins a spus: Dana nu e chiar pe gustul meu altfel eram deja la ea :))) multumesc oricum respect care este "gustul tau"?. Ca sa stim si noi ce sa iti recomandăm?...cum sa fie? inalta? salaba?blonda ?bruneta ? cu tâte mari?.. Vrei sa iti intre cearceful in cur cand te suge si sa iti aplaude genunchi cand pleci? PS ce buget ai? sa stim ce sa iti recomanâam. 5 1
talibanu Reputație: 9763 Postat Octombrie 3, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 3, 2023 Acum 29 minute, 2peu_2peu a spus: care este "gustul tau"?. Ca sa stim si noi ce sa iti recomandăm?...cum sa fie? inalta? salaba?blonda ?bruneta ? cu tâte mari?.. Vrei sa iti intre cearceful in cur cand te suge si sa iti aplaude genunchi cand pleci? PS ce buget ai? sa stim ce sa iti recomanâam. Ce sa recomanzi tu maaaa? Mana dreapta sau stanga? 🤣🤣🤣 ai de plm ce rau am ajuns🤣🤣🤣 3 1
haloowen Reputație: 5002 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Octombrie 3, 2023 Acum 40 minute, 2peu_2peu a spus: care este "gustul tau"? PS ce buget ai? 🤭🤫 Mă, tu vrei sa-l deguști si vrei sa vezi cat iti ofera?😂😂 1
stagey12 Reputație: 72 Postat Octombrie 3, 2023 Postat Octombrie 3, 2023 2 hours ago, vitceibo said: nu era nici pe gustul meu , pina am cunoscut-o. sint putine cele ca ea . Exact 🤣
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 4, 2023 Acum 7 ore, talibanu a spus: Ce sa recomanzi tu maaaa? Mana dreapta sau stanga? 🤣🤣🤣 ai de plm ce rau am ajuns🤣🤣🤣 mă nasolule.... mergi si câ ntă la Gară CFR !!!. 3 1
talibanu Reputație: 9763 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, 2peu_2peu a spus: mă nasolule.... mergi si câ ntă la Gară CFR !!!. Nu ma bag peste tine, poti sta linistit
gabisins Reputație: 5 Postat Octombrie 5, 2023 Autor Postat Octombrie 5, 2023 Frate vreau doar sa dau o muie buna de sa nu mai stiu cum ma cheama dupa, nu am asa pretentii doar ca Dana nu e pe gustul meu, de buget nu e problema🤣 On 10/3/2023 at 11:34 PM, 2peu_2peu said: care este "gustul tau"?. Ca sa stim si noi ce sa iti recomandăm?...cum sa fie? inalta? salaba?blonda ?bruneta ? cu tâte mari?.. Vrei sa iti intre cearceful in cur cand te suge si sa iti aplaude genunchi cand pleci? PS ce buget ai? sa stim ce sa iti recomanâam.
talibanu Reputație: 9763 Postat Octombrie 5, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 5, 2023 Acum 30 minute, gabisins a spus: Frate vreau doar sa dau o muie buna de sa nu mai stiu cum ma cheama dupa, nu am asa pretentii doar ca Dana nu e pe gustul meu, de buget nu e problema🤣 Claudia de la top, inna de la top, alice ali, daca imi mai vin idei iti mai spun 2
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 5, 2023 Dya578, oral puternic in forta cu atentie la sateliti cu scuipat si inghitire totala a obiectului alice-ali, oral soft cu priviri in ochi dar bun cu tente de deep pe alocuri roxanabrunet oral sustinut si pasional cu lins si scuipat Alecsa08 oral soft dar bine facut cu pasiune si priviri in ochi perverse . Ema19 oral cand lent cand puternic cu tente de deep si atentie la vecinatati Adele 0730437172 -oral cu deep si atentie la sateliti ,priviri perverse si dirty talk ....la alegere pe placul tau ,dintr-o piata din ce in ce mai saraca (fete vizitate de mine ) 1
gabisins Reputație: 5 Postat Octombrie 5, 2023 Autor Postat Octombrie 5, 2023 22 minutes ago, talibanu said: Claudia de la top, inna de la top, alice ali, daca imi mai vin idei iti mai spun 12 minutes ago, gica 1955 said: Dya578, oral puternic in forta cu atentie la sateliti cu scuipat si inghitire totala a obiectului alice-ali, oral soft cu priviri in ochi dar bun cu tente de deep pe alocuri roxanabrunet oral sustinut si pasional cu lins si scuipat Alecsa08 oral soft dar bine facut cu pasiune si priviri in ochi perverse . Ema19 oral cand lent cand puternic cu tente de deep si atentie la vecinatati Adele 0730437172 -oral cu deep si atentie la sateliti ,priviri perverse si dirty talk ....la alegere pe placul tau ,dintr-o piata din ce in ce mai saraca (fete vizitate de mine ) Va multumesc ca m-ati indrumat si respectele mele! Revin cu recenziile 🤣 1
haloowen Reputație: 5002 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Octombrie 5, 2023 Acum 2 ore, talibanu a spus: daca imi mai vin idei iti mai spun Vezi sa nu-ti vina vreo idee cu Myra 😁 3
Orb1t Reputație: 2313 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 11 minutes ago, haloowen said: Vezi sa nu-ti vina vreo idee cu Myra 😁 E BlackFriday deja? :)) 1
haloowen Reputație: 5002 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Octombrie 5, 2023 Acum 4 minute, Orb1t a spus: E BlackFriday deja? :)) Blowday!!:))) 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3077 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 ore, haloowen a spus: Vezi sa nu-ti vina vreo idee cu Myra 😁 E top fata! Am auzit de la cineva care a vizitat-o o ora...sau o sa mearga, nu mai stiu! 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
talibanu Reputație: 9763 Postat Octombrie 5, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 ore, haloowen a spus: Vezi sa nu-ti vina vreo idee cu Myra 😁 Astept recenzia ta 1 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 5, 2023 Acum 22 minute, talibanu a spus: Astept recenzia ta Mira-mas sa o faca 😂 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 6, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 6, 2023 Acum 15 ore, gabisins a spus: Frate vreau doar sa dau o muie buna de sa nu mai stiu cum ma cheama dupa, nu am asa pretentii doar ca Dana nu e pe gustul meu, de buget nu e problema🤣 Tu vrei sa iti aplaude genunchi ,după!!! umbla vorba in târg, că aia cu care vorbeste ăla de le suna pe astea si zice la lea futut face minuni 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2023 Postat Octombrie 6, 2023 Acum 1 oră, 2peu_2peu a spus: Tu vrei sa iti aplaude genunchi ,după!!! umbla vorba in târg, că aia cu care vorbeste ăla de le suna pe astea si zice la lea futut face minuni Esti simpatizant AUR ?? No offence.
talibanu Reputație: 9763 Postat Octombrie 6, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 6, 2023 Acum 4 ore, SelfEsteem a spus: Esti simpatizant AUR ?? No offence. Are majorotatea calitatilor necesare 🤣🤣🤣 1
gabisins Reputație: 5 Postat Octombrie 11, 2023 Autor Postat Octombrie 11, 2023 On 10/5/2023 at 3:38 PM, gica 1955 said: Dya578, oral puternic in forta cu atentie la sateliti cu scuipat si inghitire totala a obiectului alice-ali, oral soft cu priviri in ochi dar bun cu tente de deep pe alocuri roxanabrunet oral sustinut si pasional cu lins si scuipat Alecsa08 oral soft dar bine facut cu pasiune si priviri in ochi perverse . Ema19 oral cand lent cand puternic cu tente de deep si atentie la vecinatati Adele 0730437172 -oral cu deep si atentie la sateliti ,priviri perverse si dirty talk ....la alegere pe placul tau ,dintr-o piata din ce in ce mai saraca (fete vizitate de mine ) Recomand cu toata inima pe Claudia de la top, cel mai de vis oral posibil fara doar si poate!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum