Sari la conținut

Roxana 0741578741

Roxrox

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 5 minute, 22leon a spus:

Serios ? 🤦‍♂️ 

Ca pierzi timp / nervi din cauza ei cum se numește? Ele când cineva face o programare și nu o respecta, imediat trec nr.la clienți țepari. Invers de ce sa nu se aplice ? 

Pai pierzi timp te epilezi te aranjezi..că no ele nu o sug așa dacă nu ești aranjat .Te îmbraci cat de cat decent că no mergi la o gagica .nu contează dacă este pe bani .Dar în felul cum mi-a ani anulat domnișoara programare lasă de dorit 😈

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 4 minute, Semakone a spus:

Pai pierzi timp te epilezi te aranjezi..că no ele nu o sug așa dacă nu ești aranjat .Te îmbraci cat de cat decent că no mergi la o gagica .nu contează dacă este pe bani .Dar în felul cum mi-a ani anulat domnișoara programare lasă de dorit 😈

Și astea, dar nu asta ma enervează pe mine ci timpul petrecut în trafic ( și la voi, dar în Tm sa străbați orașul durează ceva timp ). Plus ca dacă ai o fereastră în care poți dispare, s-a dus dracului toată distracția. Asta e, se mai întâmplă. Vezi de ce am intrebat ce nick a avut anterior ? Ca clar este vorba de rebranduire aici. Motivele le stie ea.

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, 22leon a spus:

Și astea, dar nu asta ma enervează pe mine ci timpul petrecut în trafic ( și la voi, dar în Tm sa străbați orașul durează ceva timp ). Plus ca dacă ai o fereastră în care poți dispare, s-a dus dracului toată distracția. Asta e, se mai întâmplă. Vezi de ce am intrebat ce nick a avut anterior ? Ca clar este vorba de rebranduire aici. Motivele le stie ea.

Exact 😂 doar că nu toți suntem prosti .

A făcut  programare respecto nu că Titus zis colega ceva 😂😂 ..in fine ele știu 😂😂😂

Postat
Acum 11 ore, germanu a spus:

Asta nu e teapa când nu va primește sau apar neînțelegeri la ora de întâlnire fiindcă domnișoara nu câștiga nimic din așa zisa teapa. Teapa e dacă te păcălește cu ceva ea câștiga și tu pierzi. Văd ca și-a ajustat și domnișoara prețurile la 200 pt 30 de minute ce e mai rezonabil pt salariile ce le avem noi aici.

+100 lei pentru finalizarea corporala deci tot pe la 300 ajungi ca nu toti au chef sa finalizeze in balonas sau in servetel cum se practica pe la unele.

Postat

In legatura cu “teapa”. Da, exista neintelegeri dar pentru asta trebuie sa existe comunicare .. se poate comunica cu omul cu care a existat neintelegerea si se poate stabili o alta intalnire.

Dar cat timp ii dai block direct si mai si razi pe forum la comentariul omului atunci dai dovada de lipsa de bun’simt.

• Like 1
  • Telefon: ‪+40741578741
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 ore, 22leon a spus:

Serios ? 🤦‍♂️ 

Ca pierzi timp / nervi din cauza ei cum se numește? Ele când cineva face o programare și nu o respecta, imediat trec nr.la clienți țepari. Invers de ce sa nu se aplice ? 

Normal. Doar nu a fost țeapă , i am dat mesaj frumos ca trebuie sa plec și nici pe cel de dinainte nu l mai puteam lua pentru ca trebuia sa plec din oras și i am spus ca ne vedem alta data. Și nu ți am dat block mi-am închis Whapp ul de muncă !😊 după ce i am spus ca nu l mai pot lua , el direct m a luat ca ce vrăjeala . 😐l am lăsat și în seen! Îmi cer scuze eu dacă crezi ca ți-am dat țeapă 🥰

Postat
Acum 2 ore, Roxrox a spus:

Normal. Doar nu a fost țeapă , i am dat mesaj frumos ca trebuie sa plec și nici pe cel de dinainte nu l mai puteam lua pentru ca trebuia sa plec din oras și i am spus ca ne vedem alta data. Și nu ți am dat block mi-am închis Whapp ul de muncă !😊 după ce i am spus ca nu l mai pot lua , el direct m a luat ca ce vrăjeala . 😐l am lăsat și în seen! Îmi cer scuze eu dacă crezi ca ți-am dat țeapă 🥰

Daca tu zici 🤣 așa este 🤣 ..uite că sa vezi sa sunt băiat civilizat și după toate neînțelegerile de ieri îți propun sa stabilim o nouă întâlnire ...aduc și ciocolată.. facem dragoste de împăcare 😎Ce zici🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, Semakone a spus:

Daca tu zici 🤣 așa este 🤣 ..uite că sa vezi sa sunt băiat civilizat și după toate neînțelegerile de ieri îți propun sa stabilim o nouă întâlnire ...aduc și ciocolată.. facem dragoste de împăcare 😎Ce zici🥰

Perfect , așa facem❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Mna frate semakone acuma tre sa mergi la domnișoara sa ne lămurești cred ca fata e ok dar e posibil orice, recunosc ca tu mai lămurit și cu fata aceea cu Instagramului evagirl ca e țepara când tia zis ca la finalizare nu sta de vorba după ce tia încasat banii:))) practic am câștigat 200 ca tocmai vroiam sa merg la ea când ți-am citit recenzia. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 18.11.2023 la 15:53, Semakone a spus:

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara , de mâine revin în oraș ! Vă pup ❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 58 minute, Roxrox a spus:

Noo hai numa hai 🙈😘...de când te aștept 😁🙈🥰!!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 4 ore, Roxrox a spus:

Tu chiar ai o inimă mare!!!!!! 🫶

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello❤️ Bună dimineața ! ❤️ Am revenit la voi în oraș ! Vă aștept cu drag pentru programări pe Whapp ❤️

• Inimioara 1
Postat

După toate neînțelegerile de data trecută și după discuția privată pe care am avut-o unde domnișoara mi-a explicat ce sa întâmplat am stabilit o nouă programare care a fost respectată de ambele părți. Ajuns m-ai repede îi scriu primesc ultimele detalii și urc.Aci mă întâmpină căprioara goală în costumul Evei ,mă poftește înăuntru și râde eu o inspectăm de sus în jos. Tatoo full de sus până jos daca avem un marcăr la mine mai pictam și eu ceva ..piesinguri peste tot jos sus în afara de sâni care sunt naturali și arată bine că și gagica corp lucrat la sala fără gram de celulită.are și aparat dentar. Am fost servit cu un pahar de suc și am stat la o țigară ea goală eu îmbrăcat ,de haine am scăpat rapid la baie nu am fost că eram proaspăt dusat de acasă Am inceput cu preludiu reciproc piele fină mirosea bine ,mă dat cu puțin ulei și a început să sa frece de mine. Mi-a montat perelina și am băgat un 69igiena impecabila După ce ne-am jucat puțin am trecut și la lucruri serioase Am dat eu tonul in misionar cu schimbări de ritm umeri craci gemea destul de tare, după care am schimbat în doggy dar aici nu am insistat prea mult că ea este foarte strâmtă și eu sunt puțin mai grosuț și nu am vrut sa creez disconfort,am schimbat in lot unde am continuat așa până am finalizat. După duel am vrut să mă ridic dar gagica mi-a făcut puțin masaj de relaxare La sfârșit am mai fumat o țigară dar timpul era depășit am tzucat gagica și dus am fost ușurat și fără 200 lei pe care i-am lăsat pe masa din propria inițiativă la începutul întâlniri..

Note nu dau că fiecare avem gusturi și părerii diferite mi-e personal mi-a plăcut cum sa comportat gagica mai ales în pat, m-ai revin mai ales că are și colegă pe care vreau so cunosc 😎

• Like 5
  • Inimioara 2
Postat

Felicitări👏; nu vreau să insinuez nimic, nu o cunosc, nu am fost pe la ea și nici nu o să merg😈, dar tare mi-e ca, comportamentul și prestația cu tine să nu fost așa bine tocmai din cauza “neînțelegerii” pe care ați avut-o înainte de această întâlnire, și pentru care ea s-a pregătit așa anume ca era conștientă ca îi vei scrie aici o recenzie după și să nu iasă prost😈, știi ce zic?😎 Se prea poate să mă înșel, dar primul meu gând acolo mă duce. 
Baftă în continuare și spor la futut💪

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 28 minute, Semakone a spus:

După toate neînțelegerile de data trecută și după discuția privată pe care am avut-o unde domnișoara mi-a explicat ce sa întâmplat am stabilit o nouă programare care a fost respectată de ambele părți. Ajuns m-ai repede îi scriu primesc ultimele detalii și urc.Aci mă întâmpină căprioara goală în costumul Evei ,mă poftește înăuntru și râde eu o inspectăm de sus în jos. Tatoo full de sus până jos daca avem un marcăr la mine mai pictam și eu ceva ..piesinguri peste tot jos sus în afara de sâni care sunt naturali și arată bine că și gagica corp lucrat la sala fără gram de celulită.are și aparat dentar. Am fost servit cu un pahar de suc și am stat la o țigară ea goală eu îmbrăcat ,de haine am scăpat rapid la baie nu am fost că eram proaspăt dusat de acasă Am inceput cu preludiu reciproc piele fină mirosea bine ,mă dat cu puțin ulei și a început să sa frece de mine. Mi-a montat perelina și am băgat un 69igiena impecabila După ce ne-am jucat puțin am trecut și la lucruri serioase Am dat eu tonul in misionar cu schimbări de ritm umeri craci gemea destul de tare, după care am schimbat în doggy dar aici nu am insistat prea mult că ea este foarte strâmtă și eu sunt puțin mai grosuț și nu am vrut sa creez disconfort,am schimbat in lot unde am continuat așa până am finalizat. După duel am vrut să mă ridic dar gagica mi-a făcut puțin masaj de relaxare La sfârșit am mai fumat o țigară dar timpul era depășit am tzucat gagica și dus am fost ușurat și fără 200 lei pe care i-am lăsat pe masa din propria inițiativă la începutul întâlniri..

Note nu dau că fiecare avem gusturi și părerii diferite mi-e personal mi-a plăcut cum sa comportat gagica mai ales în pat, m-ai revin mai ales că are și colegă pe care vreau so cunosc 😎

Cine îi este colega? 

Postat
Acum 16 minute, futaciosul_69 a spus:

Felicitări👏; nu vreau să insinuez nimic, nu o cunosc, nu am fost pe la ea și nici nu o să merg😈, dar tare mi-e ca, comportamentul și prestația cu tine să nu fost așa bine tocmai din cauza “neînțelegerii” pe care ați avut-o înainte de această întâlnire, și pentru care ea s-a pregătit așa anume ca era conștientă ca îi vei scrie aici o recenzie după și să nu iasă prost😈, știi ce zic?😎 Se prea poate să mă înșel, dar primul meu gând acolo mă duce. 
Baftă în continuare și spor la futut💪

M-am așteptat la comentarii de genul ..cred că am descris cum a fost . Foarte bine sa meargă și alții băieți sa ne spună părerile lor. Ți-am mai zis odată mie dacă îmi place o gagica tot merg .Nici eu și cred că nici tu nu puteam avea aceeași compatibilitate cu cineva 🙃.

Spor la futut și ție 💪💪💪

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Semakone a spus:

Îți mulțumesc frumos ! Te mai aștept ❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, Semakone a spus:

M-am așteptat la comentarii de genul ..cred că am descris cum a fost . Foarte bine sa meargă și alții băieți sa ne spună părerile lor. Ți-am mai zis odată mie dacă îmi place o gagica tot merg .Nici eu și cred că nici tu nu puteam avea aceeași compatibilitate cu cineva 🙃.

Spor la futut și ție 💪💪💪

Din pacate recenzia ta NU este relevanta, poate dupa 3-4....vizite🙈

Am zis ca daca asteptai aceste comentarii, sa nu te las sa astepti prea mult😁😁😁

Asteptam si alte recenzii 🤔🤔🤔

Postat
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Din pacate recenzia ta NU este relevanta, poate dupa 3-4....vizite🙈

Am zis ca daca asteptai aceste comentarii, sa nu te las sa astepti prea mult😁😁😁

Asteptam si alte recenzii 🤔🤔🤔

Și eu aștept  😎👍.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața ❤️❤️❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragilor.  🥰❤️Va pup și vă aștept ❤️

• Inimioara 1

Postat
Acum 10 minute, Roxrox a spus:

Bună dimineața dragilor.  🥰❤️Va pup și vă aștept ❤️

Neața 😁..o poză ceva 😎😘🤪!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.