mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 25, 2014 Nu oricine poate fi arogant. E si asta o arta. Trebuie sa 'ai cu ce'.Personal am constatat ca aroganta e direct proportionala cu prostia, persoanele cu adevarat inteligente au tendinta sa fie mai contemplative, mai retrase, mai putin zgomotoase.Disclaimer: nu fac referire la nimeni in particular, persoanele de pe acest forum se exclud. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 Cu Bicicleta La Mare". Participanţii au ajuns la primul punct de hidratare. ProSport vă încurajează să participaţi la "ProSport Cu Bicicleta La Mare" sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi. Plecarea în această aventură a avut loc loc sâmbătă, 26 aprilie, la ora 9.00, de la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu, nr. 19. În prima zi, participanţii vor avea de străbătut 150 de kilometri pe traseul Bucureşti - Lehliu - Amara. În a doua zi, caravana va urma traseul Amara - Slobozia - Hârşova - Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja din Năvodari. Dintre participanţii înscrişi la a opta ediţie "ProSport Cu Bicicleta La Mare" marea majoritate sunt bucureşteni, dar există şi aproape 75 de participanţi veniţi din alte judeţe din ţară (Braşov, Constanţa, Dolj, Cluj, Iaşi, etc.), special pentru a participa la cel mai mare eveniment ciclist de lungă distanţă din România. De asemenea, 70 de doamne şi domnişoare sunt pregătite să-şi dovedească pasiunea pentru pedalat, dar şi graţia de bicicliste. Lansată în luna februarie, campania de înscrieri pentru expediţia "ProSport Cu Bicicleta la Mare" s-a încheiat vineri. Toate cele 450 de locuri au fost ocupate, astfel încât ediţia din acest an a evenimentului, a opta, va cel mai mare număr de participanţi. O adevărată armată logistică este pregătită să îi ajute pe participanţi să parcurgă cei 300 de kilometri ai expediţiei în condiţii sigure şi să petreacă o eperienţă memorabilă: opt maşini de însoţire, nouă autocare, cinci camioane, două van-uri şi două ambulanţe. Daria are 7 ani şi este cea mai tânără participantă din istoria evenimentului "Cu bicicleta la mare". UPDATE 10:33 - Participanţii au ajuns la primul punct de hidratare. Două concurente nu au mai putut continua cursa spre mare şi au abandonat. UPDATE 11:12 - Grupurile de biciclişti s-au răsfirat. Participanţii sunt separaţi pe câţiva kilometri.UPDATE 11:44 - Participanţii au ajuns la cel de-al doilea punct de hidratare aflat la Tămădău. Între unii biciclişti există o distanţă de aproximativ 10 kilometri.UPDATE 12:46 - Un prim incident în expediţia "ProSport - Cu Bicicleta La Mare". Un biciclist a căzut într-o curbă şi s-a ales cu câteva răni **spam editat**e, dar starea sa nu este gravă.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 UPDATE 13.11 - Participanţii au ajuns la al doilea punct de hidratare aflat la Popasul Hali. Până acum s-au parcurs aproximativ 60 de kilometri.UPDATE 14.39 - A patra oprire a avut loc la câţiva kilometri de Dor Mărunt. A doua ocazie pentru participanţi să se alimenteze cu portocale şi banane.Medicii asistenţi masează cicliştii din cauza crampelor pe care aceştia le resimt după 5 ore de pedalat.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 UPDATE 16:27 O noua pauză de hidratare, la Dragalina. Vântul bate în continuare din faţă, un impediment pentru unii biciclişti. UPDATE 16:46 Poliţiştii sunt la datorie. Echipajul de poliţie care însoţeşte caravana a dat două amenzi unor conducători auto care au depăşit viteza legală UPDATE 17:36 Aproape 50 de participanţi au renunţat până în momentul de faţă. Mai sunt 30-40 dekilometri până la Amara, locul în care vor dormi în această noapte. În acest moment participanţii sunt la penultimul punct de alimentare, aflat la aproximativ 10 km de Slobozia. Ultimul punct de alimentare va fi în Slobozia, la magazinul Lidl
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2014 UPDATE 18.43 Au început să sosească la hotelul din Amara primii participanţi. Este vorba despre cei care au sărit peste pauza de alimentare din Slobozia. După ce va sosi tot plutonul, va urma cina şi o petrecere organizată pentru participanţi
gangstarr Reputație: 1629 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Aprilie 26, 2014 http://primaevadare.roCine se/s-a baga(t)!?
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 26, 2014 http://i57.tinypic.com/scf2b7.png
Hamerhead Reputație: 248 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 UPDATE 13.11 - Participanţii au ajuns la al doilea punct de hidratare aflat la Popasul Hali. Până acum s-au parcurs aproximativ 60 de kilometri.UPDATE 14.39 - A patra oprire a avut loc la câţiva kilometri de Dor Mărunt. A doua ocazie pentru participanţi să se alimenteze cu portocale şi banane.Medicii asistenţi masează cicliştii din cauza crampelor pe care aceştia le resimt după 5 ore de pedalat. daca fetita aia ar fi copilul tau, ti s-ar parea normal si corect sa apara pe acest forum??? Din partea mea iti transmit ca vreau sa te jignesc cel mai rau cu putinta pe lumea asta. Pisicuts sterge mai repede poza ca nu e bine deloc....
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 27, 2014 Absolut de acord cu hammer head! Nu ar trebui postate poze!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 daca fetita aia ar fi copilul tau, ti s-ar parea normal si corect sa apara pe acest forum??? Din partea mea iti transmit ca vreau sa te jignesc cel mai rau cu putinta pe lumea asta. Pisicuts sterge mai repede poza ca nu e bine deloc.... Dar tu cat de dobitoc poti sa fi sa nu poti diferenta intre o relatare la o competitie sportiva si profilul acestui site ? Ce treaba are cel mai tanar participant la competitie? Chiar ai apucaturi ciudate omule.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 27, 2014 Gabriel... Ce facem noi aici nu intra in normalitate..am devenit cumva imuni la ceea ce inseamna acest site...si la ceea cu ce se ocupa el... Incearca sa-l intelegi si pe hammerhead..
Hamerhead Reputație: 248 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Prin postarea mea am vrut sa iti dau sansa sa arati ca nu esti ..... Si ca a fost o scapare.Ai ratat sansa.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 N-am ce sa inteleg. Daca un tip este cu minte-n colturi si confunda o competitia sportiva cu alte apucaturi, chiar nu am ce sa inteleg. Cu toate ca site-ul se ocupa aproape exclusiv de sex, sint sectiuni unde sint postate articole si se discuta serios de lucruri. E chiar asa de greu sa faci o diferenta ?
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 27, 2014 Daca ai vedea o poza cu nevasta ta pe forum,indiferent de sectiune si subiect, ai vrea sa fie stearsa?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Prin postarea mea am vrut sa iti dau sansa sa arati ca nu esti ..... Si ca a fost o scapare.Ai ratat sansa. Cap de lemn , tu nu ai cum sa imi oferi mie vreo sansa, nici in real si nici in virtual. Rezolva-ti problemele cu capul si dupa aia judeca pe altul.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Mie nu..aparent tie da! Daca ai vedea o poza cu nevasta ta pe dg, indiferent de sectiune si subiect, ai vrea sa fie stearsa? Cand poza cuiva apare ca si parte dintr-un articol inseamna ca e publica si implicit exista un acord in sensul asta.
Hamerhead Reputație: 248 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 27, 2014 Plm.. Cum zici tu! EU spun ce-as fi facut EU..si cum vad EU lucrurile!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie. Esti varza Ciocanele. Tu ai atacat un articol dintr-un ziar on line care vrea doar sa promoveze sportul si sanatatea la care eu nu am intervenit de loc.
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Gabrielle,esti un mos insensibil si fake ass bitch !Creierul tau este varza de dorinta de a fute femei,incontinuu!Du-te in parc si fa-ti o laba,dupa un copac!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Plm.. Cum zici tu! EU spun ce-as fi facut EU..si cum vad EU lucrurile! Hai sa iti explic. M-ai vazut pe mine cumva ca am scris sa nu stearga Pisicul poza aia cu fetita ? NU. Postarea mea a atacat postarea lui Cap de ciocan. Citeste cu atentie si vezi ca are si alte nuante in ea.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Gabrielle,esti un mos insensibil si fake ass bitch !Creierul tau este varza de dorinta de a fute femei,incontinuu!Du-te in parc si fa-ti o laba,dupa un copac! Aurolacule e a doua oara cand iar te bagi aiurea. Sa nu te miri ca o sa iesi iar terfelit....desi nu-ti pasa ca te manjeste lumea cu rahat.
Hamerhead Reputație: 248 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Gabriel, nu e greu sa recunosti ca ti-a scapat si ca intradevar nu era ok sa postezi o astfel de poza. Daca ai avea copii ai intelege ce zic. Nu te grabi sa jignesti ca asta poate oricine sa faca. Mai ales aici in mediul online.Daca eram fata in fata iti spun eu sigur ca nu ai fi avut ocazia sa termini cuvantul.Dar aici toti licuricii se dau dragoni.Inchei aici dialogul cu tine cu speranta ca mi-ai priceput intentia pozitiva.O zi fresh.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 27, 2014 Gabriel, nu e greu sa recunosti ca ti-a scapat si ca intradevar nu era ok sa postezi o astfel de poza.Daca ai avea copii ai intelege ce zic. Nu te grabi sa jignesti ca asta poate oricine sa faca. Mai ales aici in mediul online.Daca eram fata in fata iti spun eu sigur ca nu ai fi avut ocazia sa termini cuvantul.Dar aici toti licuricii se dau dragoni.Inchei aici dialogul cu tine cu speranta ca mi-ai priceput intentia pozitiva.O zi fresh. Nu ma cunosti si te dai cocosel. Cat despre intentia ta pozitiva .... daca fetita aia ar fi copilul tau, ti s-ar parea normal si corect sa apara pe acest forum??? Din partea mea iti transmit ca vreau sa te jignesc cel mai rau cu putinta pe lumea asta. Pisicuts sterge mai repede poza ca nu e bine deloc....
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Aurolacule e a doua oara cand iar te bagi aiurea. Sa nu te miri ca o sa iesi iar terfelit....desi nu-ti pasa ca te manjeste lumea cu rahat. e probabil a cinşpea oara cand ma bag in seama...ti-am spus,voi biciui(virtual),toate "tarfele" false de pe forumul asta(atat cat voi putea si atat cat mi se va permite).nu am iesit,nu ies,si nu voi iesi vreodata terfelit dintr-o discutie cu mosi care se cred barbati experimentati(decat daca esti vreun munte,suntem fata in fata si imi futi un pumn in gura ).Nu ma manjeste nimeni cu cacat...unii din voi iau cacatul ala(prospat),care il pastreaza langa lobul urechii,si fiindca nu mai suporta mirosul,incearca sa il arunce in altii!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum