Sluggs Reputație: 160 Postat Martie 6, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 6, 2024 Acum 3 ore, Ollin a spus: Am băgat și eu o fisă la titulara postului, dar la tura trecută când a fost la noi în oraș. Fata la corp este țais, fundul foarte frumos și ferm, sânii numai buni ca formă și textură, deasupra celui drept are un mic tatuaj discret, se simte tinerețea pe ea, la față....☹️ not mai type, aduce spre Pocahontas, iar genele false nu prea o avantajează. Ca și atitudine mi-a lăsat impresia de fast-fuck, am simțit că totul a fost pe grabă. Am intrat, m-am descălțat, după nici două cuvinte mi-a și cerut banii. Nu sunt eu genul ăla care se face că uită să plătească și de obicei îmi achit eu din proprie inițiativă timpul cumpărat cu o fată, dar până la ea nu mi s-a mai întâmplat să fiu tarifat așa rapid. Am ales să îmi fac un duș înainte de acțiune, papuci de casă nu au fost, am primit un prosop micuț, toaleta foarte murdară. Am ales oralul să fie protejat, ca prestanță și aici am simțit că m-a grăbit, mi-a zis direct să mă întind în pat, deși mie imi place mai mult oralul din picioare cu fata pe marginea patului, dar nu mi-a oferit această opțiune, l-a trezit pe soldat, ceea ce nu este greu de făcut la cum arată la corp, a executat câteva sus-jos, sus-jos și atât, nu alte artificii, iar apoi m-a întrebat direct cum vreau normalul. I-am zis LOT dacă tot eram întins pe pat, a lubrifiat bine păsărica, ceea ce este de înțeles pentru că se simte strâmtă, și după aceea cam aia a fost, de obicei nu mă ține mult, dar am avut acea senzație că vrea să termine treaba cât mai repede, aș fi apreciat mai multă implicare. Cred că cu timpul, după ce va mai prinde ceva experiență, își va da seama exact pe ce să pună mai mult accentul, pentru că uneori nu doar aspectul fizic contează. Sper să primească această recenzie ca pe una constructivă. Bună recenzie! La cum arată fizic ar fi păcat să continue cu servicii de acest gen.
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 6, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 6, 2024 5 hours ago, Ollin said: Am băgat și eu o fisă la titulara postului, dar la tura trecută când a fost la noi în oraș. Fata la corp este țais, fundul foarte frumos și ferm, sânii numai buni ca formă și textură, deasupra celui drept are un mic tatuaj discret, se simte tinerețea pe ea, la față....☹️ not mai type, aduce spre Pocahontas, iar genele false nu prea o avantajează. Ca și atitudine mi-a lăsat impresia de fast-fuck, am simțit că totul a fost pe grabă. Am intrat, m-am descălțat, după nici două cuvinte mi-a și cerut banii. Nu sunt eu genul ăla care se face că uită să plătească și de obicei îmi achit eu din proprie inițiativă timpul cumpărat cu o fată, dar până la ea nu mi s-a mai întâmplat să fiu tarifat așa rapid. Am ales să îmi fac un duș înainte de acțiune, papuci de casă nu au fost, am primit un prosop micuț, toaleta foarte murdară. Am ales oralul să fie protejat, ca prestanță și aici am simțit că m-a grăbit, mi-a zis direct să mă întind în pat, deși mie imi place mai mult oralul din picioare cu fata pe marginea patului, dar nu mi-a oferit această opțiune, l-a trezit pe soldat, ceea ce nu este greu de făcut la cum arată la corp, a executat câteva sus-jos, sus-jos și atât, nu alte artificii, iar apoi m-a întrebat direct cum vreau normalul. I-am zis LOT dacă tot eram întins pe pat, a lubrifiat bine păsărica, ceea ce este de înțeles pentru că se simte strâmtă, și după aceea cam aia a fost, de obicei nu mă ține mult, dar am avut acea senzație că vrea să termine treaba cât mai repede, aș fi apreciat mai multă implicare. Cred că cu timpul, după ce va mai prinde ceva experiență, își va da seama exact pe ce să pună mai mult accentul, pentru că uneori nu doar aspectul fizic contează. Sper să primească această recenzie ca pe una constructivă. Buna dragul meu, daca nu vrei sa iti cer banii inainte, atunci mi-i dai tu de cum intri in casa, Pentru ca eu nu am de unde sa stiu ce gen de om esti ca sa am incredere ca mi-i dai dupa. Legat de faptul ca ti-am spus direct sa te intinzi in pat, repet iar, nu am de unde sa stiu cum esti ca persoana, Sunt barbati care sunt mai timizi carora trebuie sa le spun eu ce sa faca, Daca aveai fantezia de a--ti face oralul din picioare, tot ce trebuia sa faci era sa mi spui, pentru ca eu nu citesc ganduri. In rest, iti multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa fiu mai apropiata de voi😘😘 1
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 6, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 6, 2024 Hello guys😘 Va anunt ca incepan de astazi ma gasiti intr-o alta locatie. Tot in Coresi, strada Zaharia Stancu 6J. Pana duminica voi avea si o colega, Numele ei este Bianca.Intram si impreuna. Va las mai jos cateva poze proaspete pe care le-am facut impreuna in noua locatie. Disponibile pentru programari pana la ora 22:00. Numai pe whatsapp. Pupici💋💋💋 4
dlgeo69 Reputație: 349 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 44 minutes ago, Rebecca05 said: Hello guys😘 Va anunt ca incepan de astazi ma gasiti intr-o alta locatie. To in Coresi, strada Zaharia Stancu 6J. Pana duminica voi avea si o colega, Numele ei este Bianca. Nu intram impeuna, avem dormitoare separate. Va las mai jos cateva poze proaspete pe care le-am facut impreuna in noua locatie. Disponibile pentru programari pana la ora 22:00. Numai pe whatsapp. Pupici💋💋💋 Daca nu intrati impreuna nu cred ca trebuie sa pui poaze impreuna.. Avum eu trwbuie sa ghicesc care dintre fundurile astea superbe este al tau.. Dar o sa vad la fata locului..
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 6, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 6, 2024 27 minutes ago, dlgeo69 said: Daca nu intrati impreuna nu cred ca trebuie sa pui poaze impreuna.. Avum eu trwbuie sa ghicesc care dintre fundurile astea superbe este al tau.. Dar o sa vad la fata locului.. Eu sunt mai bronzata😅Intram si impreuna dragule,tariful este 500-30 de minute.🥰
Ollin Reputație: 36 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Acum 3 ore, Rebecca05 a spus: Buna dragul meu, daca nu vrei sa iti cer banii inainte, atunci mi-i dai tu de cum intri in casa, Pentru ca eu nu am de unde sa stiu ce gen de om esti ca sa am incredere ca mi-i dai dupa. Legat de faptul ca ti-am spus direct sa te intinzi in pat, repet iar, nu am de unde sa stiu cum esti ca persoana, Sunt barbati care sunt mai timizi carora trebuie sa le spun eu ce sa faca, Daca aveai fantezia de a--ti face oralul din picioare, tot ce trebuia sa faci era sa mi spui, pentru ca eu nu citesc ganduri. In rest, iti multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa fiu mai apropiata de voi😘😘 Draga mea dacă vin la tine nu sunt obligat să și rămân, poate ești nașpa sau poate mă înjuri de mamă și atunci trebuie să plec, și tu când te duci și îți iei o bluză întâi te uiți la ea, să vezi dacă îți place și abia apoi scoți banii, nu imediat după ce ai luat-o de pe umeraș, de aceea nu m-am prezentat direct cu banii în dinți la ușa ta. Nici nu s-a pus problema să îți plătesc după ce prestezi activitatea, dar nu de cum am intrat la tine înseamnă că îți și meriți banii, așa cum ai considerat tu, mi-ai deschis ușa, mi-ai zis să mă descalț și următoarea propoziție a fost: Să-mi dai banii te rog! Mi-am dat seama de la început că ție îți place să deți controlul și din acest motiv nici la oral nu ți-am mai zis cum îl vreau, pentru că tu mi-ai spus să mă întind direct în pat de cum am ieșit de la duș. Eu ți-am dat doar un feed-back legat de cum m-am simțit în compania ta, adică grăbit și controlat. Acum mai departe tu ști cum și ce vei face în viitor, dar eu unul sigur nu mai revin, deși ca fizic nu ești de lepădat.
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 6, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 6, 2024 8 hours ago, Ollin said: Draga mea dacă vin la tine nu sunt obligat să și rămân, poate ești nașpa sau poate mă înjuri de mamă și atunci trebuie să plec, și tu când te duci și îți iei o bluză întâi te uiți la ea, să vezi dacă îți place și abia apoi scoți banii, nu imediat după ce ai luat-o de pe umeraș, de aceea nu m-am prezentat direct cu banii în dinți la ușa ta. Nici nu s-a pus problema să îți plătesc după ce prestezi activitatea, dar nu de cum am intrat la tine înseamnă că îți și meriți banii, așa cum ai considerat tu, mi-ai deschis ușa, mi-ai zis să mă descalț și următoarea propoziție a fost: Să-mi dai banii te rog! Mi-am dat seama de la început că ție îți place să deți controlul și din acest motiv nici la oral nu ți-am mai zis cum îl vreau, pentru că tu mi-ai spus să mă întind direct în pat de cum am ieșit de la duș. Eu ți-am dat doar un feed-back legat de cum m-am simțit în compania ta, adică grăbit și controlat. Acum mai departe tu ști cum și ce vei face în viitor, dar eu unul sigur nu mai revin, deși ca fizic nu ești de lepădat. Imi pare rau daca te-ai simtit grabit si controlat, Dar nu este chiar asa cum spui tu, deorece nu ai cum sa vii sa mi dai mie recenzie negativa tinand cont ca tu nu ti-ai exprimat niciun deranj cat ai fost la mine. Si legat de bani, nu erai in niciun caz obligat sa ramai😅eu doar ti am cerut banii ca sa nu avem neplaceri si ca sa stiu cat timp doresti sa petrecem impreuna. Eu atat am avut de zis pe subiectul asta, Daca mai ai neplaceri data viitoare spune-le la fata locului ca sa vezi ca situatia poate fi si diferita. O zi faina🥰🥰
Ollin Reputație: 36 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 1 oră în urmă, Rebecca05 a spus: Imi pare rau daca te ai simtit grabit si controlat,dar nu este chiar asa cum spui tu deorece nu ai cum sa vii sa mi dai mie recenzie negativa tinand cont ca tu nu ti ai exprimat niciun deranj cat ai fost la mine. Si legat de bani,nu erai in niciun caz obligat sa ramai😅eu doar ti am cerut banii ca sa nu avem neplaceri si ca sa stiu cat timp doresti sa petrecem impreuna. Eu atat am avut de zis pe subiectul asta,daca mai ai neplaceri data viitoare spune le la fata locului ca sa vezi ca situatia poate fi si diferita. O zi faina🥰🥰 Să ști că eu nu ți-am dat o recenzie negativă, ci mai degrabă tu ai interpretat-o așa și te-ai inflamat pentru ceea ce am relatat eu, a fost doar o relatare a ceea ce s-a întâmplat. Cum crezi că ar fi decurs întâlnirea noastră dacă eu ți-aș fi spus că era bine dacă faceai un pic de curat în baie? Sau asteaptă că îți dau banii, dar stai să mă conving...aș fi fost chiar penibil. Și chestia aia că voiai să ști cât timp vreu să stau nu o pot mușca pentru că era prestabilită de când am făcut programarea. Eu ți-am făcut acea recenzie pentru a ști la ce să fii atentă pe viitor. Îți doresc mult succes în cariera ta. 1
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 6, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 6, 2024 1 hour ago, Ollin said: Să ști că eu nu ți-am dat o recenzie negativă, ci mai degrabă tu ai interpretat-o așa și te-ai inflamat pentru ceea ce am relatat eu, a fost doar o relatare a ceea ce s-a întâmplat. Cum crezi că ar fi decurs întâlnirea noastră dacă eu ți-aș fi spus că era bine dacă faceai un pic de curat în baie? Sau asteaptă că îți dau banii, dar stai să mă conving...aș fi fost chiar penibil. Și chestia aia că voiai să ști cât timp vreu să stau nu o pot mușca pentru că era prestabilită de când am făcut programarea. Eu ți-am făcut acea recenzie pentru a ști la ce să fii atentă pe viitor. Îți doresc mult succes în cariera ta. 🥰🥰
amigooo Reputație: 2 Postat Martie 6, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Martie 6, 2024 Rebecca05 ,tine minte,clientul are intotdeauna dreptate, afirmatia pe care probabil o cunosti. Aceasta afirmatie iti da deseori dureri de cap intrucat frustarea resimtita din adevarurile exprimate de client si convingerea acestuia ca tu nu ai cum sa stii mai multe decat el, te face sa iti smulgi parul din cap. Chiar daca vrei sa combati cu cele mai practice si aplicabile contraargumente, ajungi la concluzia ca tot clientul are intotdeauna dreptate.Clientul te ajuta sa prosperi, sa evolezi si sa iti cunosti limitele. Clientul nu este dusmanul tau. Din contra, clientul te invata ce optiuni ai pentru a iti imbunatati evolutia. Clientul te invata sa fii intotdeauna diplomat. El iti arata ce fel de exemple trebuie sa urmezi. Clientul este cheia succesului tau, de aceea Clientul are intotdeauna dreptate, chiar si cand nu are.Chiar daca suna intr-o anumita masura pueril, este o tactica pe care daca o aplici , da roade. Tu depinzi de clientii tai asa ca bucuria lor e satisfactia si castigul tau 1
costy03 Reputație: -40 Postat Martie 7, 2024 Oras:la munte Oras:la munte Postat Martie 7, 2024 Acum 7 ore, amigooo a spus: Rebecca05 ,tine minte,clientul are intotdeauna dreptate, afirmatia pe care probabil o cunosti. Aceasta afirmatie iti da deseori dureri de cap intrucat frustarea resimtita din adevarurile exprimate de client si convingerea acestuia ca tu nu ai cum sa stii mai multe decat el, te face sa iti smulgi parul din cap. Chiar daca vrei sa combati cu cele mai practice si aplicabile contraargumente, ajungi la concluzia ca tot clientul are intotdeauna dreptate.Clientul te ajuta sa prosperi, sa evolezi si sa iti cunosti limitele. Clientul nu este dusmanul tau. Din contra, clientul te invata ce optiuni ai pentru a iti imbunatati evolutia. Clientul te invata sa fii intotdeauna diplomat. El iti arata ce fel de exemple trebuie sa urmezi. Clientul este cheia succesului tau, de aceea Clientul are intotdeauna dreptate, chiar si cand nu are.Chiar daca suna intr-o anumita masura pueril, este o tactica pe care daca o aplici , da roade. Tu depinzi de clientii tai asa ca bucuria lor e satisfactia si castigul tau Gata i-ai dat Shut Down cu rândurile astea. Din păcate este vina clienților că le ridica in slavi si le dau aripi si unii exagerează maxim prin recenziile lor, majoritatea damelor din Bv, chiar si cele de top asa cum se cred ele,sunt masini de făcut bani si procedează la fel cum spunea colegul mai sus sa detina controlul si in primele 2 secunde "banii te rog" indiferent daca iti place sau nu cum arată, sa stabilim serviciile si suma, le interesează banii si se transformă in masina de futut 1 1
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 7, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 7, 2024 Buna dimineata domnilor❣️ Va stept sa va rasfat astazi pana la ora 23:00 Programarile se fac numai pe whatsapp. 4
Andreiasu Reputație: 15 Postat Martie 7, 2024 Postat Martie 7, 2024 La 06.03.2024 la 4:56, Ollin a spus: Am băgat și eu o fisă la titulara postului, dar la tura trecută când a fost la noi în oraș. Fata la corp este țais, fundul foarte frumos și ferm, sânii numai buni ca formă și textură, deasupra celui drept are un mic tatuaj discret, se simte tinerețea pe ea, la față....☹️ not mai type, aduce spre Pocahontas, iar genele false nu prea o avantajează. Ca și atitudine mi-a lăsat impresia de fast-fuck, am simțit că totul a fost pe grabă. Am intrat, m-am descălțat, după nici două cuvinte mi-a și cerut banii. Nu sunt eu genul ăla care se face că uită să plătească și de obicei îmi achit eu din proprie inițiativă timpul cumpărat cu o fată, dar până la ea nu mi s-a mai întâmplat să fiu tarifat așa rapid. Am ales să îmi fac un duș înainte de acțiune, papuci de casă nu au fost, am primit un prosop micuț, toaleta foarte murdară. Am ales oralul să fie protejat, ca prestanță și aici am simțit că m-a grăbit, mi-a zis direct să mă întind în pat, deși mie imi place mai mult oralul din picioare cu fata pe marginea patului, dar nu mi-a oferit această opțiune, l-a trezit pe soldat, ceea ce nu este greu de făcut la cum arată la corp, a executat câteva sus-jos, sus-jos și atât, nu alte artificii, iar apoi m-a întrebat direct cum vreau normalul. I-am zis LOT dacă tot eram întins pe pat, a lubrifiat bine păsărica, ceea ce este de înțeles pentru că se simte strâmtă, și după aceea cam aia a fost, de obicei nu mă ține mult, dar am avut acea senzație că vrea să termine treaba cât mai repede, aș fi apreciat mai multă implicare. Cred că cu timpul, după ce va mai prinde ceva experiență, își va da seama exact pe ce să pună mai mult accentul, pentru că uneori nu doar aspectul fizic contează. Sper să primească această recenzie ca pe una constructivă. Confirm cele de mai sus, ON mediocru pe fugă, sex normal mediocru, păcat, că fata nu arată rău 1
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 8, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 8, 2024 Buna dimineata domnilor❣️ Va astept sa va rasfat de ziua mea🥰 Astazi voi fi disponibila in intervalul 12:00-01:00 Programarile se fac numai pe whatsapp. Pupici💋 3
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 9, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 9, 2024 Buna ziua domnilor🥰 La Multi Ani voua cu ocazia zilei de 9 Martie!!! Sa fiti sanatosi si generosi. Si cumpatati in privinta celor 40 de pahare😂 Astazi sunt disponibila pana la ora 24:00. Astept programarile voastre pe whatsapp. Pupici dulci💋💋💋 1 4
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 13, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 13, 2024 Buna domnilor 🥰 Astazi va astept sa va rasfat pana la ora 23:00. Programarile se fac numai pe whatsapp. Pupici😘😘😘 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2024 Postat Martie 17, 2024 On 3/13/2024 at 2:12 PM, Rebecca05 said: Buna domnilor 🥰 Astazi va astept sa va rasfat pana la ora 23:00. Programarile se fac numai pe whatsapp. Pupici😘😘😘 Obraznic rau funduletul tau😜 Cand revii la birou?
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 18, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 18, 2024 Buna baieti🤗 Am revenit!! Va astept sa va rasfat pana la ora 23:00🥰 Programarile se fac doar pe Whatsapp. 1 3
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 19, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 19, 2024 Cum va simtiti astazi baieti?🥰 Va las aici o poza cu mine sa vi se faca pofta🤪 Astazi voi fi disponibila intre orele 18:00-02:00 😘 Programarile se fac doar pe whatsapp🤗 2
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 21, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 21, 2024 Cum va simtiti astazi dragilor?🥰 Va astept la mine sa petrecem clipe frumoase impreuna🤪🤗 Disponibila pana la ora 01:00. Programarile se fac doar pe whatsapp.
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 22, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 22, 2024 Buna ziua dragilor🥰 Desi este o zi superba,cred ca as putea sa va aduc si mai multa bucurie😉 Va astept cu un mesaj pe whatsapp sa stabilim o intalnire de neuitat😘😘 Disponibila pana la ora 00:00🤪 2
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 24, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 24, 2024 Buna ziua dragilor🥰 O duminica frumoasa😘 Ma gasiti disponibila intre orele 15:00-01:00 Pupici🤗😘😘 1 3
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 25, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 25, 2024 Buna dragilor🥰 Vreau sa va anunt ca doar astazi si maine ma veti mai gasi in Brasov. Profitati de ultimele clipe cu mine🤪 Adresa este in zona coresi,strada camil petrescu 3a bloc b1 Sunt disponibila pana la ora 01:00🥰😘 1
aprobpozitiv Reputație: 4 Postat Martie 27, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 27, 2024 Salutare dragi colegi, am zis sa imi fac cont special sa las si eu o parere despre domnisoara Rebecca. Dupa cum se vede abia am facut contul si pe langa asta sunt si fara experienta in domeniu, fata de unii dintre voi de pe forum asa ca va rog sa imi iertati lipsa de detalii "profi" 10/10 Locatie: stim toti Coresi, usor de ajuns, usor de gasit blocul chiar daca le-au numerotat ca niste copii de gradinita dupa o noapte de betie. Blocurile sunt super moderne, aranjate, apartamentul este fara cusur si foarte frumos. Baia dotata cu ce ai nevoie, nimic grav de sesizat. 9/10 Domnisoara: este tanara si se vede pe ea dar este foarte usor de discutat cu ea, placuta la vorba si la privit, are un corp 11/10 dupa cum se vede clar si in poze, pielea e ca de catifea, e bronzata, sanii sunt mai micuti decat ce ar astepta unii dar pentru gusturile mele sunt perfecti, fermi, moi, mmmmmmh, scuzati ca am deviat dar ma luase flama :)) Nu m-am simtit grabit sau neglijat vreo secunda, paote as fi dorit sa fie putin mai pisicoasa sau mai gfe dar din ce vad nu este in "meniu" asa ca nu pot reprosa asta. 9/10 Servicii: dupa cum am spus si la inceput sunt nou in bransa asa ca nu am cum sa compar decat cu servicii "non-escorte" lucru care nu cred ca ar avanaja pe nimeni, mie mi-a placut si on si lot si doggy (cam tot ce am apucat sa incerc in 2 vizite) Sincer eu am zis ca nu o sa revin dar m-a convins cu ultimele poze si nu m-am putut abtine. Ca tarife, aici fiecare sa judece dupa cat castiga si cat fu*e, mie mi s-a parut ok. Overall i-as da un 9/10 din partea mea, tinand cont ca m-a convins sa revin cand nu aveam de gand e lucru mare. Merci Rebecca, esti o draguta, ceva imi zice ca o sa ne mai vedem :)) 1
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Martie 27, 2024 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Postat Martie 27, 2024 On 3/27/2024 at 12:02 PM, aprobpozitiv said: Salutare dragi colegi, am zis sa imi fac cont special sa las si eu o parere despre domnisoara Rebecca. Dupa cum se vede abia am facut contul si pe langa asta sunt si fara experienta in domeniu, fata de unii dintre voi de pe forum asa ca va rog sa imi iertati lipsa de detalii "profi" 10/10 Locatie: stim toti Coresi, usor de ajuns, usor de gasit blocul chiar daca le-au numerotat ca niste copii de gradinita dupa o noapte de betie. Blocurile sunt super moderne, aranjate, apartamentul este fara cusur si foarte frumos. Baia dotata cu ce ai nevoie, nimic grav de sesizat. 9/10 Domnisoara: este tanara si se vede pe ea dar este foarte usor de discutat cu ea, placuta la vorba si la privit, are un corp 11/10 dupa cum se vede clar si in poze, pielea e ca de catifea, e bronzata, sanii sunt mai micuti decat ce ar astepta unii dar pentru gusturile mele sunt perfecti, fermi, moi, mmmmmmh, scuzati ca am deviat dar ma luase flama :)) Nu m-am simtit grabit sau neglijat vreo secunda, paote as fi dorit sa fie putin mai pisicoasa sau mai gfe dar din ce vad nu este in "meniu" asa ca nu pot reprosa asta. 9/10 Servicii: dupa cum am spus si la inceput sunt nou in bransa asa ca nu am cum sa compar decat cu servicii "non-escorte" lucru care nu cred ca ar avanaja pe nimeni, mie mi-a placut si on si lot si doggy (cam tot ce am apucat sa incerc in 2 vizite) Sincer eu am zis ca nu o sa revin dar m-a convins cu ultimele poze si nu m-am putut abtine. Ca tarife, aici fiecare sa judece dupa cat castiga si cat fu*e, mie mi s-a parut ok. Overall i-as da un 9/10 din partea mea, tinand cont ca m-a convins sa revin cand nu aveam de gand e lucru mare. Merci Rebecca, esti o draguta, ceva imi zice ca o sa ne mai vedem :)) Te mai astept cu drag pe la mine🥰🥰😘Multumesc.🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum