71laciport Reputație: 4186 Postat Februarie 21, 2024 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 21, 2024 Cu stomatologul nu ai reusit sa faci niciun troc? Sa i dai pasarica ai curuletul pentru implanturi?
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7187 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 21, 2024 1 oră în urmă, 71laciport a spus: Cu stomatologul nu ai reusit sa faci niciun troc? Sa i dai pasarica ai curuletul pentru implanturi? Am si murit! 😅 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Azi mă puteți găsi de la ora 13:00
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 20 ore, 71laciport a spus: Cu stomatologul nu ai reusit sa faci niciun troc? Sa i dai pasarica ai curuletul pentru implanturi? Auzi vrei sa îți vorbesc urat și nu ști cum hai să o luăm așa v-am suportat să îmi vorbiți urată nu v-am jignit pe nici unul am fost o fată simțită dar văd ca voi sunteți foarte nesimțiți și tu ai tupeu jegos rău ești un nesimțit da tu ești perfect 👌 nebunule mai du-te dracu de nesimțit ca nu știu dar cred ca ești un infect de om hai să nu mai zic ca veniți cu barul ăla jegos la pula și vă pute gura și după comentați aici de mine mai bine uitați-vă la voi cum arătați și după să comentați de o fată da am defectele mele ok mile am asumat ce naiba vreți nu vă convine nu mai intrați la mine ok simplu 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 19 ore, reptilozaurusrex a spus: Am si murit! 😅 Aolo nebunule vezi sa nu faci poc de la moartea asta hai ce comici sunteți am și murit 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Hai aștept să comentați ca aici toți aveți tupeu dar când veniți stați cu botul ăla scârbos 🤮 la mine în pizda și să mă pupați după în gură pe mine și vă mirați ca nu vrem să fim cum vreți voi ăștia care ați face ori ce să mă futeti fără și după comentați urat exclud persoanele care au bune maniere eu vb de ăștia de se dau buni și perfecți aici un om normal la cap nu scri aici un om normal sti să vorbească să fie un domn am avut oameni cu simț educați nu ca voi care sunteți epave dalea terminate da și dacă nu scriu corect nici voi nu scrieți corect 1
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7187 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 22, 2024 Acum 33 minute, Sonia31 a spus: Aolo nebunule vezi sa nu faci poc de la moartea asta hai ce comici sunteți am și murit Dar nu am ras de tine, radeam de ce a zis baiatul ala. Daca asta ai inteles din ce am scris eu, treabs ta... Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: Dar nu am ras de tine, radeam de ce a zis baiatul ala. Daca asta ai inteles din ce am scris eu, treabs ta... Pai asta s-a înțeles scuze 😣
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 ❤️ 1
daemon23 Reputație: 103 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 22, 2024 Eu cred ca discuțiile de genul asta nu duc nicăieri. Noi clienții, cred ca ar trebui mai mult sa dam recenzii decât sa jignim.
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Am fost azi prin zona și i-am tras o vizită scurtă.. recenzia o fac pe seara . 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 2 ore, daemon23 a spus: Eu cred ca discuțiile de genul asta nu duc nicăieri. Noi clienții, cred ca ar trebui mai mult sa dam recenzii decât sa jignim. Da asa este nu duc nicăieri dar nici nu este ok sa vorbească la o femeie urat o data ce nu respecta femeia nu se respecta nici pe iel ca om
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 2 ore, snake1127 a spus: Am fost azi prin zona și i-am tras o vizită scurtă.. recenzia o fac pe seara . Bună eu astăzi nu am avut pe nimeni deci nu cred ca ai fost la mine uitați cum se fac recenți mincinoase nu înțeleg DC aici sunt asa oameni 1
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7187 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 22, 2024 Acum 4 ore, Sonia31 a spus: Pai asta s-a înțeles scuze 😣 Se accepta. Am fost la tine si chiar ai fost ok, de ce sa rad de tine? Nu stiu daca ma mai stii... Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 47 minute, reptilozaurusrex a spus: Se accepta. Am fost la tine si chiar ai fost ok, de ce sa rad de tine? Nu stiu daca ma mai stii... Nu mai stiu au fost mulți la mine și mă oftic ca s-au găsit cei care nu au fost să vorbească de mine
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Acum 50 minute, Sonia31 a spus: Bună eu astăzi nu am avut pe nimeni deci nu cred ca ai fost la mine uitați cum se fac recenți mincinoase nu înțeleg DC aici sunt asa oameni Eu nu am recenzii mincinoase.. daca citești recenziile mele sunt toate sincere
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 1 minut, snake1127 a spus: Eu nu am recenzii mincinoase.. daca citești recenziile mele sunt toate sincere Ok și ai fost azi la mine
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 1 minut, snake1127 a spus: Eu nu am recenzii mincinoase.. daca citești recenziile mele sunt toate sincere Dacă eu azi am fost la medic și nu am avut pe nimeni cum poți să zici ca ai fost azi poate acum câte va zile da dar azi nu ai fost inti și arăt dacă vrei ca nu ai fost
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Acum 38 minute, Sonia31 a spus: Dacă eu azi am fost la medic și nu am avut pe nimeni cum poți să zici ca ai fost azi poate acum câte va zile da dar azi nu ai fost inti și arăt dacă vrei ca nu ai fost Ce fumezi? 🫨 Astăzi am fost după ce ți-ai afișat disponibilitatea. Tu vrei să-ți zic și ora și numărul de telefon?😂😂
haloowen Reputație: 4950 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Februarie 22, 2024 Acum 1 oră, Sonia31 a spus: nu se respecta nici pe iel ca om Cine este iel? Sau trebuia miel dar ai apasat pe backspace in loc de m?
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 1 oră în urmă, snake1127 a spus: Ce fumezi? 🫨 Astăzi am fost după ce ți-ai afișat disponibilitatea. Tu vrei să-ți zic și ora și numărul de telefon?😂😂 Mai azi ai fost tu la mine ia arată conversația cu mine
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 Acum 47 minute, haloowen a spus: Cine este iel? Sau trebuia miel dar ai apasat pe backspace in loc de m? Aolo domnul 🧑🏫 scuzați-mă am greșit vai de mine 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22, 2024 1 oră în urmă, snake1127 a spus: Ce fumezi? 🫨 Astăzi am fost după ce ți-ai afișat disponibilitatea. Tu vrei să-ți zic și ora și numărul de telefon?😂😂 Mai omule azi eu nu am avut pe nimeni ești nebun jur ia și arată conversația cu mine
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 23, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2024 Acum 10 ore, Sonia31 a spus: Mai omule azi eu nu am avut pe nimeni ești nebun jur ia și arată conversația cu mine Cum să-ți arăt conversația 😂😂 , număr de telefon trebuie sa fie confidențial față de contul de aici.
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 23, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 23, 2024 Acum 4 ore, snake1127 a spus: Cum să-ți arăt conversația 😂😂 , număr de telefon trebuie sa fie confidențial față de contul de aici. Da afost o greșeală fără să vrea mi-a scris mie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum