Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2024 Postat Februarie 22, 2024 Neața dragilor 💋 Din păcate sunt indisponibilă la voi 😘 dar voi reveni (nu știu când,dar anunț)🔥 Vă mulțumesc pentru vizite tuturor sa ne revedem cu bine 🤗
george333 Reputație: 1146 Postat Februarie 22, 2024 Oras:bucale Oras:bucale Postat Februarie 22, 2024 Fata asta e o perla rara, pozele ii fac o mare defavoare, in realitate e mai bine. 1,77 si 60 kg sunt dimensiuni de manechin si arata belea! Picioare lungi, coapse si fund perfecte, sani mici, dar frumosi, dantura alba, perfecta samd. Fara celulita si vergeturi, ca la douj si ceva de ani, deh. Pussy cu labii mici, gen fanta, o bijuterie. Are puternic accent ardelenesc, cica e din Oradea. E dragutica la fata si foarte prietenoasa, overall. Corp 9.5, GFE 9, sex 8,5. Pacat c-a plecat, dar cred ca mai revine. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2024 Postat Februarie 22, 2024 Acum 4 ore, george333 a spus: Fata asta e o perla rara, pozele ii fac o mare defavoare, in realitate e mai bine. 1,77 si 60 kg sunt dimensiuni de manechin si arata belea! Picioare lungi, coapse si fund perfecte, sani mici, dar frumosi, dantura alba, perfecta samd. Fara celulita si vergeturi, ca la douj si ceva de ani, deh. Pussy cu labii mici, gen fanta, o bijuterie. Are puternic accent ardelenesc, cica e din Oradea. E dragutica la fata si foarte prietenoasa, overall. Corp 9.5, GFE 9, sex 8,5. Pacat c-a plecat, dar cred ca mai revine. Mulțumesc pentru vizita și recenzie 😘 Revin cu siguranță ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2024 Postat Aprilie 4, 2024 Bună dragii mei ,am decis să vă revizitez ❤️ De duminică 7 aprilie ,voi fi disponibilă din nou la voi !Când voi știi ora la care ajung anunț aici,pentru a putea prelua programări!❤️🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2024 Postat Aprilie 4, 2024 ❤Tarife : 250/30 min(o finalizare) 450 /1 h (1 sau 2 finalizări +masaj) ❗️❗️700/1h 30 min ❗️❗️800/2 h ❗️❗️1000/3 h ❗️❗️12 h / 1000 € ❤️deplasări 600/h doar la hotel,pentru 2 h sau mai mult ❤️ ❌Nu accept sub nici o formă persoane cu bile,accesorii,persoane fără bun simț și respect. ❌Exclus Anal,CIM,COF ❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE! ❌NU ACCEPT MĂRIMI MARI!(grosimi) ❌NU accept hard ! Sunt o persoană soft și finuță ! ⭐️La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape și lenjerie fresh ,și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza ,nu veți fi grăbiți ,vă recomand o oră pentru a ne bucura impreună❤️ ⭐️Dacă doriți să ne cunoaștem mai bine si să benificiați la maxim de calitatea serviciilor mele vă recomand să vă luați o oră alături de mine! ⭐️Pentru programări WHATSAPP/SMS (de cele maimulte ori nu pot răspunde la apel și e mai practic!).Vă rog menționați până când vă pot răspunde înapoi! ⭐️Programările se confirmă cu o oră înainte ,altfel acestea se vor anula! locație: Str. Brăilița 7 ,lânga Mall Vitan
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2024 Postat Aprilie 6, 2024 Bunaaaa preiau programări pentru mâine 7aprilie ,începând cu ora 15 ❤️ vă aștept cu drag❤️
gicacontra2012 Reputație: 4353 Postat Aprilie 7, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2024 Am fost la fata când a venit ultima data în București. Foarte pe scurt : aspect 9, slim, top model, la fata trăsături ceva mai aspre. Servicii oral 7 bunicel dar se putea și mai bine, normal 7-8 nu e rău dar între noi nu a fost chimie și s a văzut. Concluzie e de recomandat pentru cei cu slim, super slim, servicii cât de cât ok, dar pentru mine o vizita a fost suficient. Cadoul a fost 200 lei finalizarea cu oral neprotejat, acum observ ca e 250 lei, treaba ei cât cere, dar pentru mine cel puțin sunt variante mult mai bune. 🙂 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2024 Postat Aprilie 7, 2024 Locuri disponibile azi de la 17 !❤️
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3951 Postat Aprilie 7, 2024 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Aprilie 7, 2024 Acum 22 minute, siminasimy a spus: Locuri disponibile azi de la 17 !❤️ Ești superbă! ❤️🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2024 Postat Aprilie 7, 2024 Acum 3 ore, ursuletulpanda a spus: Ești superbă! ❤️🔥 Multumeeesc ❤️❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2024 Postat Aprilie 7, 2024 Mâine programul meu este între 9-22 !❤️ zona Mall Vitan
Cipry37 Reputație: 288 Postat Aprilie 7, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 7, 2024 Acum 4 ore, siminasimy a spus: Locuri disponibile azi de la 17 !❤️ Splendidă!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 Acum 17 ore, Cipry37 a spus: Splendidă! Multumesc !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 Disponibilă începând cu ora 13!❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 La 07.04.2024 la 8:17, gicacontra2012 a spus: Am fost la fata când a venit ultima data în București. Foarte pe scurt : aspect 9, slim, top model, la fata trăsături ceva mai aspre. Servicii oral 7 bunicel dar se putea și mai bine, normal 7-8 nu e rău dar între noi nu a fost chimie și s a văzut. Concluzie e de recomandat pentru cei cu slim, super slim, servicii cât de cât ok, dar pentru mine o vizita a fost suficient. Cadoul a fost 200 lei finalizarea cu oral neprotejat, acum observ ca e 250 lei, treaba ei cât cere, dar pentru mine cel puțin sunt variante mult mai bune. 🙂 Multumesc pt vizita si recenzie !😘 nu mai sunt chiar super slim ,sa nu inducem in eroare lumea.😂😅
gicacontra2012 Reputație: 4353 Postat Aprilie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2024 Mie îmi plac fetele mai cu forme și pentru mine cel puțin ești spre super slim. 🙂
damianblack Reputație: 502 Postat Aprilie 8, 2024 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Aprilie 8, 2024 8 minutes ago, siminasimy said: Multumesc pt vizita si recenzie !😘 nu mai sunt chiar super slim ,sa nu inducem in eroare lumea.😂😅 E ok ca sunt si aia care prefera super slim sau minione si nu cu forme , sa fie pentru toata lumea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 La 08.04.2024 la 12:06, gicacontra2012 a spus: Mie îmi plac fetele mai cu forme și pentru mine cel puțin ești spre super slim. 🙂 Nu mai sunt superslim ,m am ingrasat cateva kg de acum 2 luni :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 Acum 17 minute, damianblack a spus: E ok ca sunt si aia care prefera super slim sau minione si nu cu forme , sa fie pentru toata lumea Corect 😂 doar ca nu mai sunt chiar super slim eu 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2024 Postat Aprilie 8, 2024 Azi mai am disponibilităti de la 21,22. 😍 Mâine programul meu este de la 9 la 22(ultima programare)!❤️🔥❤️🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2024 Postat Aprilie 9, 2024 Din pacate,trebuie sa plec mai repede decat preconizam de la voi din oras.Sa ne revedem cu bine ❤️🔥 revin curand
BilboBaggin5 Reputație: 6 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:The Shire, Middle-earth Oras:The Shire, Middle-earth Postat Aprilie 11, 2024 Sper să revii în curând. Parcă abia acum încep să vină femeile drăguțe cu servicii de calitate ........ după un an mizerabil plin de dezamăgiri (cel puțin din perspectiva mea).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum