Sari la conținut

Bruneta slym 0765477334

Postări Recomandate

• Oras:Salt Lake City
Postat

Salutare,am fost la gagica asta astăzi si chiar e ok.

Atitudinea=8

Fizic=9

Prestație=9

Face spre deosebire de cele lumești si anal.Si chiar e strâmtă.

Geme in timpul actului,ceva vorbe murdare gen futa-ma acum,impinge tare ,umple-mi curu,etc.

Acceptă palme peste cur.

Postat

Preț 150 finalizarea si 50 anal extra.

Dar a fost ok, strâmtă la anal i-am dat si eu in cur ca surdul in tobă pana am capitulat.

In timp ce ea gemea si ma dojenea cu vorbe murdare gen fute-ma tare, umple-mi curul de spermă,etc.,am rugat-o sa dea sonorul la Tv mai ușor sa pot auzi si  intra in personaj mai bine.

• Haha 1
  • Oras:Focsani
Postat

Face o tochitură demențială, am fost acum câțiva ani și gătea cu usa deschisa,  mi-au mirosit hainele doua zile...plus ca m-a luat și foamea, mai bine îmi dădea ceva de haleala ca la cum se fute...mai bine lipsă.

• Haha 1
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Am vizitat-o si eu de vreo cateva ori insa nu am apucat sa o recenzez.

Locatie  7 - in sud, greu de ajuns prima data insa, ghidat cu rabdare la telefon, am ajuns. Apartamentul stil comunist. Nu am vazut baia. Dormitorul ok-iutz.

Domnisoara 7 - milf pe la 40 + cred. Bruneta, par lung, slaba, sani mici si moi. Se vede uzura si kilometrii dati inapoi. Face insa conversatie si nu fura curent.

ON 8 - tehnica buna, atentie la sateliti. Are tendinta de a merge spre hard care nu e preferatul meu. O poti tempera insa.

NP 8 - si aici tehnica buna, insa din nou kilometrii isi spun cuvantul;

AP - 10. Aici e bine. Odometrul e in parametri. Nu comenteaza, poti sa dai cat si cum vrei.

GFE - 6 nu e stilul ei. Incearca mai degraba sa mearga spre PSE insa o face teatral si se simte. Foloseste limbaj vulgar care mie iar nu ii place.

Insa ce e cel mai bine este ca este atenta la indicatiile si dorintele tale. Asa ca toate minusurile de mai devreme pot fi usor depasite. Mie mi-a placut la ea. Nu este rupta din soare insa stie meserie si poti sa petreci niste momente foarte interesante cu ea. De aceea am si revenit si voi mai reveni.

Halatul: 200 nr all inclusive.

• Like 1
Postat

E singura la care am pompat in curul ei strâmt rău până am capitulat.Nu comentează daca alternezi găurile.Ma distrează vorbele ei murdare desi e clar ca sunt teatrale, gemetele așijderea,dar e ...placut.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
15 hours ago, Stromeleaguj said:

Am vizitat-o si eu de vreo cateva ori insa nu am apucat sa o recenzez.

Locatie  7 - in sud, greu de ajuns prima data insa, ghidat cu rabdare la telefon, am ajuns. Apartamentul stil comunist. Nu am vazut baia. Dormitorul ok-iutz.

Domnisoara 7 - milf pe la 40 + cred. Bruneta, par lung, slaba, sani mici si moi. Se vede uzura si kilometrii dati inapoi. Face insa conversatie si nu fura curent.

ON 8 - tehnica buna, atentie la sateliti. Are tendinta de a merge spre hard care nu e preferatul meu. O poti tempera insa.

NP 8 - si aici tehnica buna, insa din nou kilometrii isi spun cuvantul;

AP - 10. Aici e bine. Odometrul e in parametri. Nu comenteaza, poti sa dai cat si cum vrei.

GFE - 6 nu e stilul ei. Incearca mai degraba sa mearga spre PSE insa o face teatral si se simte. Foloseste limbaj vulgar care mie iar nu ii place.

Insa ce e cel mai bine este ca este atenta la indicatiile si dorintele tale. Asa ca toate minusurile de mai devreme pot fi usor depasite. Mie mi-a placut la ea. Nu este rupta din soare insa stie meserie si poti sa petreci niste momente foarte interesante cu ea. De aceea am si revenit si voi mai reveni.

Halatul: 200 nr all inclusive.

Salut! Din ce spui tu, pare foarte ok.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, kidney2015 a spus:

E singura la care am pompat in curul ei strâmt rău până am capitulat.Nu comentează daca alternezi găurile.Ma distrează vorbele ei murdare desi e clar ca sunt teatrale, gemetele așijderea,dar e ...placut.

Am întâlnit un focșănean fericit👍

Frate Kidney imi dau seama ca in materie de femei nu avem aceleași gusturi😜daca scândura asta are potențial si e ok înseamnă ca eu sunt tractorist si nu ma pricep la femei.

Am vizitat si eu de două ori caprioara si chiar are recenzii de la mine pe celalalt topic,nu mi s-a parut chiar așa de ok,bine gusturile nu se discută .

Postat

Salutare. Am prestat de vreo cateva ori la ea , are o atitudine buna, nu m-a grabit niciodata, vorbeste frumos , e destul de simpatica , ca si varsta un 35+ am estimat eu , la 1.70 inaltime , corp slim cu forme , sanii lasati, , fund bombat, fara șunci sau alte chestii.

Face ce iti place , la ORAL cu sau fara , in principal ii place sa se ocupe de sateliti , o ia si deep , o scuipa etc. o face de ti-l zapaceste😂

la NORMAL sta cum vrei, are o dunga de par stil brazilian la gogosica ,  da contre usor, geme incet, inca are acel moment cand mimeaza "fute-ma" "asa , baga-mi-o"😂 dar daca ii spui, se opreste. O face pentru ca unora le place speak'ul in timpul actului.

ah si sa nu uit, face si anal , este curata si nu e muncita nici colo , nici dincolo. E numai buna de tras.

Locatia e buna, curata, are si 2 pisici😂.

Merita sa incercati. Ciocane tari

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...