Sari la conținut

0799234538 Andreea

Postări Recomandate

• Oras:Galati

Domnisoara spune ca este noua aici, am vizitat-o astazi, locatie pe Aleea 1 iunie pe langa cofetaria Select. 
Are anunt si pe publi din ce am vazut. 
Locatia nu este ideala, dar domnisoara promite mult pentru ca: 

- arata bine la corp, foarte vorbareata si comunicativă si in acelasi timp foarte docila. Pierce in limba si sani si o recomand pentru cei amatori de GFE. Are in servicii  si FK, oral neprotejat, finalizare faciala fara CIM in schimb. 
Am inteles ca are topic deschis la Brasov, cei mai pricepuți pot cauta cu numarul de telefon

GFE pentru mine 10 

ON 9, cu deep atentie aferenta la sateliti, stie sa se joace cu pierce ul, dau 9 pentru lipsa CIM. 

atat am incercat si mi se pare foarte promițătoare.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am fost in dimineața aceasta la Andreea.

Locația este ok in Sud , apartament curat 

Aspectul fetei: înaltă ,bine proporționată (pentru gusturile mele) 

Acțiunea a debutat cu un oral protejat ( vrut din partea mea) Deep cu atenție sateliți , bătut de limba , fata are SI un piercing in limba , SI în sfârcuri . 

La normal am schimbat 2-3 poziții unde s-a mișcat foarte bine .

Per total a fost o acțiune super ok SI este de revenit cu siguranță , o recomand 

O zi buna va doresc ,spor la ciocane 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salutare

in drumurile mele pulii i s-a facut dor de un futai asa ca rascolim imediat indexul pe zona focasani si la prima aleasa avem ghinion dar Andreea este disponibila in 15 min.

Locatia pe langa o cofetarie Select , aparatament dragut la baie cu ce trebuie inclusiv apa de gura Listerine.andreea fata inalta , bulanoasa dar bine facuta cu pierce in limba si sfarcuri la sani amabila si atenta spre client.

Futodromul in schimb nu primeste decat o nota de 5 actiunea nu s-a desfasurat in dormitor ci in camera de primire pe un coltar si asa cum spuneam andreea este destul de inalta si eu la fel asa ca ne-am cam chinuit dar pana al urma a fost un futai corect si bun.Accepta finalizare faciala contra 50 ron.

oral bun spre foarte bun 9.5 , salicva atentie la coite se bate cu ea pe limba si important chiarr stie sa foloseasca pierce-ul din limba.la normal am tercut direct capra ca nu puteam rata o asa priveliste unde am pompat destul si in ritm cu ea deci nota 9

Am finalizat prin oral cu hand job fiind avertizat sa nu termin in gura ei.

De revenit sincer da ,, cum am drum mai bag o fisa ca are potential si trebuie descoperit plus ca trebuie sa stropim si fata in ochi data viitoare.

Link spre comentariu

Salut 

Am fost la Andreea , e o fata super frumoasa ,cu servicii de nota 10

Locația Sud ,halatul 150/300.

Acțiunea a decurs foarte bine ,oral np ,normal protejat .

Eu o recomand cu încredere, este o tipa mișto 

Spor la futut

Link spre comentariu
  • Telefon: 0799234538
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragii mei sunt disponibilă până la ora 22:00🫶🏽 

Vă aștept 😘

Locația este la cofetăria Select !

ead5de10-50af-4092-bf1c-1c116a4a0d9e.jpeg

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, daniel2012 a spus:

Foarte fain corp! Cand trec prin Focsani, imi propun...sa-ti las o recenzie ;)

Mulțumesc 😘 te aștept , oricând 🤗

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost eu la ea acum cateva zile si am zis sa las o recenzie 

Din lipsa de altceva si nevoie de 🐱 am venit la Focșani din alt oras apropiat. Am ajuns la locație, am găsit ușor loc de parcare si m-a ghidat ea spre locație, un bloc lângă cofetăria select

Acolo am dat de o fata tânăra foarte draguta, cu ochelari, înaltă si cu un corp bomba.. are pierce in gura, sâni si buric. Am stat la o tigara si apoi începe distracția 

Acțiunea: ce pot sa zic este ca face un oral foarte bun si modul in care se uita de jos la tine in timp ce linge ouăle - mi-a rămas secvența in minte si nu cred ca o sa uit curând 😅. Genial. 

Se implica si se vede ca ii place sa se futa. 

Daca voi mai avea drum in Focșani si chef de 😈 e clar ca aici voi veni, eu as recomanda-o oricui din zona.

Si dacă ajungi la București, eu vin primul 

Preț: 300 lei o ora, fără niciun fel de presiune graba (deși eu am întârziat puțin)

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...