Sari la conținut

Alexia 0742919802

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună dimineața simpaticilor!😘

Va aștept la un masaj de relaxare cu mulți pupici

Disponibila de la 10h la 21h

Ma găsiți în sector 3 

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Am vizitat-o acum cca. 2 saptamani si nu pot avea decat vorbe frumoase la adresa ei.

Masaj 8/10 cu intentii foarte bune, oral decent, normal 8/10 cu mici restrictii, dar de bun simt.

S-a lasat cu revers in ceea ce priveste masajul, dar l-am facut cu drag. Corp de nota 10, atitudine nota 20.

Merita vizitata si mai ales, respectata. masajele plus N si O o ora (nu s-a stat cu ochii pe ceas) 350 ron

Merci A!

Vizitator
Postat

Bună ziua  simpaticilor!😘

Disponibila

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Reusita si sexy lenjeria,  poza, pe urmatoarea sa o faci din directia opusa (optiunea temporizare foto a telefonului iti permite aceasta, nu ai nevoie neaparat de alta persoana):blowj0b 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, Alexia199 a spus:

Disponibila de la 14.30!

Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bineIMG_20240328_142954.jpg.caa9e4067f2a7a943668065461efc03c.jpg

😘

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, Alexia199 a spus:

Disponibila de la 14.30!

Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bineIMG_20240328_142954.jpg.caa9e4067f2a7a943668065461efc03c.jpg

Cu poza asta ma faci sa vin mai repede decat mi-am propus!😘

Postat
Acum 6 ore, bolox a spus:

Cu poza asta ma faci sa vin mai repede decat mi-am propus!😘

Sa revin....

Vizitator
Postat

Bună simpaticilor..astăzi nu sunt la birou

🤩😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor!

Astăzi sunt disponibila doar pana la ora 15h!

Dacă doriți o programare va aștept în privat!😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor😘

Astăzi sunt disponibila pana la 20h

După.multe ore de munca și stres 

Meritați puțin rasfat și atenție totala 

Va aștept pentru o ședință de relaxare in sector 3 pallady

Mai multe detalii în privat

Sa aveți o zi minunata

Vizitator
Postat

Bună dragii mei va rog orice întrebare aveți legata de servicii ,preț adresați mi le înainte sa veniți la usa găsim sa ne înțelegem înainte...sa nu pierdem timpul aiurea

Orice întrebare legata de mine de fizic poze ..un apel video sa îmi vedeți fața  dacă nu sunteți siguri la fel..se poate..

Nu am avut probleme multe de genul..dar din 2 experiente deja ma doare capul..un domn tocmai a venit și a comparat vizita la usa mea cu vânzarea/ cumparea unei mașini...nu sunt un obiect..nu sunteți obligați sa rămâneți dacă nu va place d mine.. dar nici nu jigniti

Sunt o fata foarte pozitiva și calma ,sunt naturala sunt deschisa ..dar lipsa de respect nu o accept!

Va mulțumesc!

Postat

Am vizitat-o în sfârșit pe Alexia acum câteva zile.

Am contactat-o săptămâna trecută, a fost întotdeauna drăguță și promptă să răspundă pe whatsapp.

Am stat 2 ore la ea.

Apartamentul este nou nou, situat pe Pallady. Acces usor cu metroul. Nu am mers cu mașina așa că nu pot comenta locurile de parcare.

Arată foarte drăguț și natural, este jucăușă, îi place să aibă conversații frumoase dacă îți place.

Zâmbet foarte frumos și ochi obraznici. Corpul ei este cel din poze, șoldurile și fundul foarte drăguți.

Ideea bună, ea vorbește mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză și spaniolă. Întotdeauna o plăcere.

Nu s-a uitat niciodată la ceas, fiind mereu atentă la moment. Servicii furnizate cu calitate, orale bune, foarte dedicate pentru NP, ea nu a întrerupt contactul vizual în timpul nostru. Masajul a fost decent și va fi mai bun imediat ce se antrenează.

O experiență foarte bună în general și vă recomand să o vizitați. Ca de obicei, vă rog să fiți drăguți cu doamnele.

DTD 135 mins

Multumesc Alexia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I finally visited Alexia a few days ago. 

I contacted her last week, she was always nice and quick to respond on what'sapp. 

I have stayed 2 hours at her place. 

The flat is brand new, located on Pallady. Easy to access with metro. I did not go with my car so I can't comment on parking spaces.

She's looking really nice and natural, she's playfull, she likes to have nice conversations if you are into it. 

Very nice smile and naughty eyes. Her body is the one from the pictures, very nice hips and butt. 

Good point, she speaks several languages, including english, french and spanish. Always a pleasure. 

She never looked at the watch, always being into the moment. Services delivered with quality, good oral, very dedicated for NP, she never broke eye contact during our time. Massage was decent and will be better soon as she is training.

Very good experience overall and I do recommend to visit her. As usual, please be nice with the ladies. 

DTD 135 mins

Thank you Alexia

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor..azi nu sunt la birou..dacă doriți programări pentru mâine pot răspunde pana la ora 16h

Sa aveți o zi frumoasa🥰

Postat

Vad câteva recenzii, dar puține informații, cei care au fost, scrieți fraților toate serviciile, oral protejat/neprotejat, fk, etc ca asta ne interesează pe toți, ce face fata cu, gura, limba, nu câte limbi străine vorbește. 🙂 PS : Alexia ar fi bine sa spui aici clar serviciile pentru ca e în avantajul tău. 

• Like 1
Postat
Acum 39 minute, gicacontra2012 a spus:

Vad câteva recenzii, dar puține informații, cei care au fost, scrieți fraților toate serviciile, oral protejat/neprotejat, fk, etc ca asta ne interesează pe toți, ce face fata cu, gura, limba, nu câte limbi străine vorbește. 🙂 PS : Alexia ar fi bine sa spui aici clar serviciile pentru ca e în avantajul tău. 

Parca am scris eu oral protejat(asa am vrut eu ),am inteles ca face si neprotejat,la normal este cu tine acolo,te ia in brate,e lipicioasa,cunni nu am incercat ......

Am mai zis femeia este ok,dar na sa mai scrie si altii care au fost!

Ambele dati nu am fost grabit ,chiar am depasit ora alocata,deci nu face programari pe banda rulanta!

Aaa si la partea de masaj de relaxare am inteles ca o sa urmeze un curs in sensul asta.

Pe mine ma castigat ca si client....🤦‍♂️

Gata ca mi aud vorbe .......

• Like 1
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat
Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus:

I see some reviews, but little information, those who have been, write to the brothers all the services, oral protected/unprotected, fk, etc. like this we are all interested, what does the girl do with, the mouth, the tongue, not how many foreign languages she speaks. 🙂 PS: Alexia, it would be good to clearly state the services here because it is to your advantage. 

Vedeți vreun membru de renume care face o recenzie? Cu prețurile ei de lux și noul venit, mă îndoiesc că vom vedea în viitorul apropiat, prietenii ei și proxenetul sunt în acțiune acum

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, trumtram a spus:

Vedeți vreun membru de renume care face o recenzie? Cu prețurile ei de lux și noul venit, mă îndoiesc că vom vedea în viitorul apropiat, prietenii ei și proxenetul sunt în acțiune acum

Mulțumesc...cei care dau cu părerea fără sa ma cunoască sunt cei care nu își permit preturile astea de lux de care zici tu!!!..ar trebui sa vii sa ma vizitezi și apoi sa îți faci o părere despre mine nu toate avem.proxeneti ,nu am.nevoie sa pun pe nimeni sa îmi lase recenzii...sunt oameni care au riscat au venit ..le a plăcut...mai suntem și fete ok prin meseria asta sa știi...😉

Vizitator
Postat
Acum 4 ore, gicacontra2012 a spus:

Nu am.de ce sa pun toate serviciile mele pe forum..cine dorește mai multe informații...are numărul meu îmi scrie și primește orice răspuns..mulțumesc 

Vizitator
Postat

Bună simpaticilor

Va aștept cu drag și azi pentru a ne cunoaște și a petrece impreuna un moment unic!!

Va pup ,pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați în privat ,răspund cu drag la orice intrebare !

😘

Postat
5 hours ago, Alexia199 said:

Thank you...those who give their opinion without knowing me are the ones who can't afford these luxury prices you talk about!!!..you should come visit me and then form your opinion about me not all we have pimps, I don't need to ask anyone to leave me reviews... there are people who took a risk and came... they liked it... there are also girls ok in this job, you know... 😉

😁Nu sunt mulți oameni riscați în jur 😁La 500ron vizitând noul venit nu este risc, se numește jocuri de noroc

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, trumtram a spus:

😁Nu sunt mulți oameni riscați în jur 😁La 500ron vizitând noul venit nu este risc, se numește jocuri de noroc

Cine a zis ca costa 500 ron vizita??...faptu ca tu nu vii în vizita nu înseamnă că nu vine nimeni...dacă aștepți sa te primesc pentru cât oferi tu...poți aștepta următorii 50 de ani..

Postat
Acum 11 minute, Alexia199 a spus:

Cine a zis ca costa 500 ron vizita??...faptu ca tu nu vii în vizita nu înseamnă că nu vine nimeni...dacă aștepți sa te primesc pentru cât oferi tu...poți aștepta următorii 50 de ani..

359+100+50 = este cat? Scrieți aici lista de prețuri, de ce vă este frică? Nu-ți face griji pentru mine, de obicei găsesc ceea ce caut

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, trumtram a spus:

359+100+50 = este cat? Scrieți aici lista de prețuri, de ce vă este frică? Nu-ți face griji pentru mine, de obicei găsesc ceea ce caut

Care..domnu 350..plus 100.plus.50??ma faci sa rad...și nu este normal dacă dorești un serviciu în extra sa plătești?vad ca ești foarte supărat pe mine ca nu te am.primit pe cât ai oferit tu...nu scriu niciun preț  aici..domnii adevărați ma cauta în privat...nu este o obligație nici sa vii nici sa îți convină prețul meu.. ,nici ca eu sa accept ce oferi tu...piața este libera...barbati sunt pentru noi toate., femei sunt și pentru voi toți...numai fii supărat pe mine.. cer cât consider eu ca merit  nu pentru ca sunt noua..ci pentru cât știu eu ca ofer din toate punctele de vedere...iar de azi eu nu o să mai răspund la răutăți gratuite..poți scrie câte vrei...aici...seara frumoasa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...