filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 21, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 21, 2014 oly mersi atat de explicatie,cat si pt ironie,desi aici ai facut una dubla,una indreptata spre mine si Alta spre shaworma.;eu unul nu va cunosc istoricul,asa ca nu-mi permit sa-mi dau cu parerea in aceasta privinta.Totodata,ceea ce spui e cam....contradictie;sunt multi useri acizi,cu limbaj de lemn si cu tot felul de frustrari care si le rezolva on line,si totusi,observ ca sunt tolerati. Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 21, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 21, 2014 PS.-dupa cum ai dezlegat misterul banarilor,se poate zice ca esti pisiku manelist,asa imi place mie sa-l alint Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Martie 21, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Martie 21, 2014 Shaworma este PREA DESTEPT pentru noi si nu isi are loc aici, el trebuie sa mearga sa isi gaseasca locul pe alt forum unde membri de acolo sunt de un nivel intelectual egal sau mai mare ca al lui. Stai bre ca-s si eu aici ^_^" Uhm...uhm... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2014 Am deja senzatia ca cineva prea se chinuie sa-si apere teritoriul... Siguranta asta prea mare, de multe ori denota o grandomanie temporara, pana se intoarce roata...In curand in stilul asta o sa mai scrie doar cei care il pupa pe Pisicuts periodic...Pisicuts, da-le in colo de pupaturi, mai stai si de vorba... Niste moderatori chiar erau buni acum... Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Am deja senzatia ca cineva prea se chinuie sa-si apere teritoriul... Siguranta asta prea mare, de multe ori denota o grandomanie temporara, pana se intoarce roata...In curand in stilul asta o sa mai scrie doar cei care il pupa pe Pisicuts periodic...Pisicuts, da-le in colo de pupaturi, mai stai si de vorba... Niste moderatori chiar erau buni acum... Hai Amada, ca te stiu mai directa! Lasa stilul politicianist si ofera nick-ul complet . Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2014 Bine ai revenit CV Tudor, fara caterinca iti spun. filozofule....scuze pentru intarzierea raspunsului. Am vazut ce m-ai intrebat dar efectiv nu am avut timp sa iti raspund nici ieri ( sunt multi care iti pot confirma ca am avut treaba) si nici astazi ( am intrat sporadic de pe telefon doar sa citesc cate ceva). Acum iti pot raspunde.Sincer iti spun ca voiam sa scriu mult, sa-ti explic cu lux de amanunte, dar ma rezum doar la atat. Citeste cu atentie: Nu il poti acuza pe stalingrad ca este prietenul meu.Nu am interactionat niciodata cu el in privat.Cred ca nici in vreo discutie pe forum. Nici cu beraru nu am interactionat niciodata , doar am urmarit ce si cum scrie. Se vede de la distanta de kilometri ca ne bate pe multi in orice domeniu.Citeste cu atentie ce a scris si ai sa descoperi de ce shaworma este si va fi banat mai mereu.Daca nu intelegi din ce a scris beraru pentru ca este prea complicat pentru tine iti explic eu :Shaworma este PREA DESTEPT pentru noi si nu isi are loc aici, el trebuie sa mearga sa isi gaseasca locul pe alt forum unde membri de acolo sunt de un nivel intelectual egal sau mai mare ca al lui. Acum sa iti spun si care cred eu ca este diferenta dintre un user normal si un troll. Deci, un troll scrie prostii o data...este banat...revine...scrie prostii a doua oara...este banat...revine si mai nervos...este banat...revine cu doua usere...si mai nervos...isi ia apararea singur...cearta aceeasi persoana de pe doua usere...normal ca este banat...revine cu trei usere...se aplauda singur...cearta aceeasi persoana cu trei usere diferite....este banat...revine...este banat...revine....intelegi filozofulee? Un user normal scrie prostii o data...este banat...posibil sa revina pentru ca nu stie ce s-a intamplat...mai scrie o prostie...este banat....revine si se adapteaza sau nu mai revine.Intelegi filozofule? Sper ca am reusit sa-ti transmit ce am gandit despre un user normal si desptre un troll.Multumesc de atentie. oly,ori ai destul timp liber incat sa te caute timpul pe tine,nu tu pe el ori ai fost platit de Pisi ca sa dai explicatii celor ce au fost banati,gen sa le spui de ce au fost banati...Pisi nu are timp ...numara banii. Link spre comentariu
Izzard Reputație: 76 Postat Martie 21, 2014 Oras:rai Oras:rai Partajează Postat Martie 21, 2014 Berarule am citit bancurile tale si am lacrimat... Stima si aroganta justificata e intotdeauna binevenita si apreciata. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 21, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 21, 2014 Bai pe mine ma sperie Oly asta. Ii fac barbatii complimente, ba face el altor barbati. Ce-i Oly, Sorina nu ti mai place?Eu nu-ti fac compliment, nu inteleg de ce esti asa servil !?Revolutie! Toti trolli pe Oly! La atac ! )Amada, eu te stiu rotunda... hai da nume ) Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2014 Si daca tu stii ca pamantul e oval, asta cred si eu? Succes! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 21, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 21, 2014 Era mai bine daca spuneam ca esti patrata? ) Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 21, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2014 Am spus eu ca esti triunghi obtuz? Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Martie 21, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 21, 2014 va mai rupeti mult in geometrie plana ?? mai treceti si la cea in spatiu ca sa avansati spre cea descriptiva si sa ajungeti la reprezentarea cercului in eupura .. Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Martie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 va mai rupeti mult in geometrie plana ?? mai treceti si la cea in spatiu ca sa avansati spre cea descriptiva si sa ajungeti la reprezentarea cercului in eupura .. Geometrie descriptiva? Ohh the horror :By th way, cred ca e vorba de epura nu eupura Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Bai pe mine ma sperie Oly asta. Ii fac barbatii complimente, ba face el altor barbati. Ce-i Oly, Sorina nu ti mai place?Eu nu-ti fac compliment, nu inteleg de ce esti asa servil !?Revolutie! Toti trolli pe Oly! La atac ! )Amada, eu te stiu rotunda... hai da nume ) Florinelee, sa moara Franţa, asa se jura unul pe aici, de nu esti cu ochii pe mine ca pe buteliile lui Borcea:))))Imi dai voie sa iti raspund?Care complimente?Daca imi spunea cineva ca sunt frumos ( nu are cum ) mai ziceam.Nici femeile nu imi spun asta, barbatii nici atat!Sorina imi place.Vrei sa stii amanunte? Suna la 2 2 2 2 2 2 2 ))Servil ? PLM. ca ce?Ai auzit de caterinca? )) Serios acum, vezi ca s-au potolot putin baietii?Oare s-au suparat sau de ce?Adu-ti tu aminte ca " l-am certat " pe pisic cu cateva topice acum cva timp, cand am crezut eu ca trebuia.Si atunci a facut ce-a vrut, adica nu m-a luat in seama, mi-a zis "noi, moderatorii, facem ce vrea pula noastra".Acum ca s-a nimerit sa-i baneze pe baieti, probabil il deranjau si pe el sau probabil baietii chiar meritau banati, PLM, sa fie fericiti le doresc. PS- Nu mai incercati alte figuri geometrice cu amada. Ea este rotunda, ca si soarele )) PS 2: Ma gandesc sa mai ma retrag o saptamana. Oare imi va simti cineva lipsa? Nu stiu, ma mai gandesc pana luni ))))PS 3- O sambata si o duminica frumoasa sa aveti, toti. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Sorina imi place.Vrei sa stii amanunte? Suna la 2 2 2 2 2 2 2 )) Si Sorina te place pe tine PS 2: Ma gandesc sa mai ma retrag o saptamana. Mai bine lasa Oare imi va simti cineva lipsa? Normal Nu stiu, ma mai gandesc pana luni ))))PS 3- O sambata si o duminica frumoasa sa aveti, toti. Asemenea si tie nebunul meu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 22, 2014 Bine ca nu ati intrat in geometria hiperbolica a lui Lobacewski Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 pt cei care le place lingerea virtuala,nu mai bine va luati o camera?,zic si eu,nu dau cu parul 2 Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Martie 22, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 22, 2014 Geometrie descriptiva? Ohh the horror :By th way, cred ca e vorba de epura nu eupura corect ... greseala de tasta Ea este rotunda, ca si soarele )) in pus cum vine asta rotunda ca soarele ... soarele e sferic .. Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Mie de la depărtare mi se pare ca este rotund:))))))) Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat Martie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 22, 2014 Mie de la depărtare mi se pare ca este rotund:))))))) Si Pamantul plat? La dracu', si cat am studiat elipsoidul de rotatie ca sa aflu acum ca sunt ba rotunde ba sferice corpurile ceresti. 1 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 Bine ai revenit CV Tudor, fara caterinca iti spun. filozofule....scuze pentru intarzierea raspunsului. Am vazut ce m-ai intrebat dar efectiv nu am avut timp sa iti raspund nici ieri ( sunt multi care iti pot confirma ca am avut treaba) si nici astazi ( am intrat sporadic de pe telefon doar sa citesc cate ceva). Acum iti pot raspunde.Sincer iti spun ca voiam sa scriu mult, sa-ti explic cu lux de amanunte, dar ma rezum doar la atat. Citeste cu atentie: Nu il poti acuza pe stalingrad ca este prietenul meu.Nu am interactionat niciodata cu el in privat.Cred ca nici in vreo discutie pe forum. Nici cu beraru nu am interactionat niciodata , doar am urmarit ce si cum scrie. Se vede de la distanta de kilometri ca ne bate pe multi in orice domeniu.Citeste cu atentie ce a scris si ai sa descoperi de ce shaworma este si va fi banat mai mereu.Daca nu intelegi din ce a scris beraru pentru ca este prea complicat pentru tine iti explic eu :Shaworma este PREA DESTEPT pentru noi si nu isi are loc aici, el trebuie sa mearga sa isi gaseasca locul pe alt forum unde membri de acolo sunt de un nivel intelectual egal sau mai mare ca al lui. Acum sa iti spun si care cred eu ca este diferenta dintre un user normal si un troll. Deci, un troll scrie prostii o data...este banat...revine...scrie prostii a doua oara...este banat...revine si mai nervos...este banat...revine cu doua usere...si mai nervos...isi ia apararea singur...cearta aceeasi persoana de pe doua usere...normal ca este banat...revine cu trei usere...se aplauda singur...cearta aceeasi persoana cu trei usere diferite....este banat...revine...este banat...revine....intelegi filozofulee? Un user normal scrie prostii o data...este banat...posibil sa revina pentru ca nu stie ce s-a intamplat...mai scrie o prostie...este banat....revine si se adapteaza sau nu mai revine.Intelegi filozofule? Sper ca am reusit sa-ti transmit ce am gandit despre un user normal si desptre un troll.Multumesc de atentie.oly,am reflectat Putin asupra postului tau si exceptand pe shaorma(nu pomenisem nimic despre el si nici nu ma intereseaza,aici sunt refularI mai vechi) si unele persoane cu probleme psihice evidente,daca te pisi contra vantului,adica nu behai in grup cu turma,esti considerat troll,cel putin cam asta inteleg,si are sens 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 22, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 De care rotund se tot vorbeste aici?Asta? 4 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Filozofule ,eu cred ca nu est cum spui tu.te poți pisa contra vântului fără probleme.Vrei exemple? Clontosul,euflo,băieții de la Cluj ...borcea,amada,îmi place sa cred ca si eu câteodată .Scuze pentru cei pe care nu i am menționat dar sunt destui care i au spus clar lui pisicuts ca nu sunt de acord cu evoluția forumului si NU au fost Banati.Te ai întrebat de ce?Poate pentru ca au spus lucrul asta " la vedere" fără sa si facă zeci de usere si sa înjure cu ele.Nu mai pot sa detaliez mai mul,scriu de pe telefon si ma fute tastatura asta mica si funcția de autocomletare.Dar daca vrei, continuam cand am timp si sunt acasă ,relaxat...cu o bere in fatza )) Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Amada,aia-i tzatza ta ? Zici ca-i luna cand este mâncata de varcolaci ))) Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 cu injuraturile,amenintarile,nici eu nu sunt de acord,de aia si pomenisem de useri labili psihic .intrebarea mea e chiar pe bune,pt ca mi-am luat ban pe 2conturi,am. specificat ca sunt eu filozoful de fiecare data,nu am injurat,Dar m-am pisat contra vantului;pe langa ban,am mai fost acuzat ca mai sunt si clona si alte aberatii si mi-am zis,bai nene,care e smecheria,ca-s prea prost sa ma prind ,Dar incep sa cred ca nu e nici o smecherie, doar toane de motan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum