OanaHot69 Reputație: 115 Postat Aprilie 25 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 25 Acum 1 oră, donjuanderomania a spus: Să înțelegem ca astăzi nu ești deloc la birou ? Da ! 😘 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 25 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 25 Bravo Oana pentru ce am citit despre anal si despre tine ca atitudine si ca om. Sa ne futi bine si sa stai la noi o perioada lunga! Sa pui mai multe poze indraznete! 🥂 Kiss 2 1 Link spre comentariu
de_ce_nu_da Reputație: 223 Postat Aprilie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 27 Salutare tuturor . Recenzia 20 . Scut și la obiect. Vizitat ieri , ora 17 . Programarea 10 . WhatsApp comunicare bună . Locația 8 . Punct de reper Vitan . Am primit prosop mare , curat , baie utilă cu ce trebuie pentru igienizare . Oana 8 . Mi-a plăcut de ea , cum arată, cum se comportă ( poate cresc nota în timp ) Acțiunea 8 . Runda 1 . Am fost primit frumos de către ea , am fost servit cu un suc și am stat de vorbă la o țigară . Am discutat diverse subiecte , am râs și am glumit , am stabilit regurile jocului , după care am mers la baie pentru duș ( și eu și ea ) . Am început cu preludiu , sărutări ( French Kiss ), mângâieri , cât să se întărească soldatul , după a început să îmi facă ea sex oral neprotejat , susținut , cu implicare , Deepthroat ( atât cât poate ea ) . La moment potrivit, am trecut la sex normal protejat , 2 poziții ( LOT și Misionarul ) am menținut ritmul și am terminat în prezervativ . Runda 2 . După pauza de rigoare , am mers la duș ( și eu și ea ) am început la fel , urmat de 2 poziții ( Misionarul , Capră ) . La capră am încercat și anal protejat menținut ritmul și am terminat în prezervativ. Ea a fost implicată . Anal 8 . Bun , cu implicare . G.F.E. 8 . Sărută bine , French Kiss , m-am simțit bine . Tarif - 400 ron / 70 minute . Meritați . Îți mulțumesc Oana pentru momentele acordate în timpul întâlnirii noastre . Eu mai revin . 2 2 Link spre comentariu
Othello79 Reputație: 20 Postat Aprilie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27 Salutare, Azi am reusit sa ajung si eu la Oana, cu programare facuta de ieri pe whatsapp, respectata de ambele parti. Locatia, intr-o garsoniera decenta pe calea Vitan. Baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, lenjerie curata. De mentionat, inainte de plecarea mea, in timp ce ma imbracam, a schimbat lenjeria de pat pentru urmatorul confrate. De apreciat. Aspect = nota 9 Oana nu arata cei 38 de ani declarati, nu i-as fi dat mai mult de 30. Draguta la fata, sani medii, cu sfarcuri foarte erectile, un cur absolut beton. Arata mai bine decat in poze. Am ajuns cu 20 de min mai devreme, i-am scris ca sunt in zona, si m-a primit in 5 min. Joviala, vorbareata, chiar ai ce discuta cu ea. Am stat de vorba pret de o tigara si un pahar de apa rece (sau cola, la alegere). Dus rapid si trecut la actiune. E o pupacioasa, FK intretinut. Are o pizda faina, cu labii maricele si un clitoris care raspunde la stimuli imediat. Numai buna de zmotocit, nu ma mai saturam. Apoi a fost randul ei, a trecut la ON, cu mai multe viteze, cu deep, atat cat poate, cu atentie la vecinatati. Cu de toate. Stie ce face, si ii place ce face. Am cerut echiparea, si am trecut la AP. Pusa capra, e fericire mare. Geme, da contre, se freaca la pussy. E de neiertat. Finalizare CIM. Improspatati fiecare, am fumat o tigara, ne-am hidratat si am trecut la al doilea numar, care a fost doar oral, de ambele parti, finalizare orala.2 Note : Locatie = 8.5 Aspect = 9 ON = 9 NP = nu am apucat sa facem AP = 10 Halat 400 lei, timp de o ora De revenit : mare DA. 3 2 Link spre comentariu
Membru Premium dream2clau Reputație: 15 Postat Aprilie 27 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Membru Premium Partajează Postat Aprilie 27 Finaly i met with her. We didnt synhronize few times, may be because i dont understand romanian but finally she accepted me. Location - 9: for me its comfortable place because that is not far away from center, near mall vitan. good apartment, not that big but absolutely enough for everything. may be it would be uncomfortable for non-smokimh persons, but for me it was not a problem too (i dont smoke) Apect - 9: according to her age, if it is real i would rate it as 9.5. good looking face with interesting lipstick, also she knows how to represent herself, perfect big ass, nice small tits, good looking pussy with big lips and clit ON - 9: she has some interesting techniques but according to my physical properties i could not rate it higher. but she spits on dick, put it deep, uses her tongue a lot. not that much attention to balls. accepts cim NP - 9.5: she knows how to give and how to receive pleasure. she stimulates clit a lot, every man would probably feel himself like a perfect sex machine with her I payed 300 RON / per hour, stayed little bit more than one hour. i recommend her and hope she will accept me again 2 1 Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2168 Postat Aprilie 28 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Aprilie 28 22 hours ago, Othello79 said: Salutare, Azi am reusit sa ajung si eu la Oana, cu programare facuta de ieri pe whatsapp, respectata de ambele parti. Locatia, intr-o garsoniera decenta pe calea Vitan. Baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, lenjerie curata. De mentionat, inainte de plecarea mea, in timp ce ma imbracam, a schimbat lenjeria de pat pentru urmatorul confrate. De apreciat. Aspect = nota 9 Oana nu arata cei 38 de ani declarati, nu i-as fi dat mai mult de 30. Draguta la fata, sani medii, cu sfarcuri foarte erectile, un cur absolut beton. Arata mai bine decat in poze. Am ajuns cu 20 de min mai devreme, i-am scris ca sunt in zona, si m-a primit in 5 min. Joviala, vorbareata, chiar ai ce discuta cu ea. Am stat de vorba pret de o tigara si un pahar de apa rece (sau cola, la alegere). Dus rapid si trecut la actiune. E o pupacioasa, FK intretinut. Are o pizda faina, cu labii maricele si un clitoris care raspunde la stimuli imediat. Numai buna de zmotocit, nu ma mai saturam. Apoi a fost randul ei, a trecut la ON, cu mai multe viteze, cu deep, atat cat poate, cu atentie la vecinatati. Cu de toate. Stie ce face, si ii place ce face. Am cerut echiparea, si am trecut la AP. Pusa capra, e fericire mare. Geme, da contre, se freaca la pussy. E de neiertat. Finalizare CIM. Improspatati fiecare, am fumat o tigara, ne-am hidratat si am trecut la al doilea numar, care a fost doar oral, de ambele parti, finalizare orala.2 Note : Locatie = 8.5 Aspect = 9 ON = 9 NP = nu am apucat sa facem AP = 10 Halat 400 lei, timp de o ora De revenit : mare DA. Pot confirma ce zice colegul. Am văzut o apariție nouă pe partea de anal și am zis să văd despre ce este vorba. Contact pe whatapp, răspunde dacă poate. Nu au fost neînțelegeri. Apartament ok, nimic special, chiar aproape de mall vitan. Legat de aspect, pozele vorbesc de la sine. Pot confirma este că sunt reale. Formă de clepsidră, fundal generos, undeva la 170, brunetă. Nu te grăbește, stă cu tine la discuții, oferă apă/suc. Chiar am apreciat asta. Sărută și acceptă FK în funcție de chimie. Are o tehnică interesantă și se se descurcă bine cu limba, inclusiv la oral. Oral făcut cu pasiune. Eu nu am întrebat de CIM. Oricum, aș zice că este peste medie. Acceptă și ea cunni. La normal se implică și ea, te ghidează, mângâie, sărută, etc. Nu am insistat prea mult, pt că am trecut la anal. La fel ca la normal, se implică și acceptă diferite poziții (nu am încercat decât 2 de această dată). Cost o oră de analizat: 400 DTD: chiar nu știu (nu s-a uitat niciunul la ceas) dar cred că un pic peste o oră (5-10 min). Concluzia: Nu e rău deloc. Astfel de apariții să tot avem 4 2 Link spre comentariu
Frenchy84 Reputație: 63 Postat Aprilie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29 Bună ziua tuturor. Am putut să o contactez și să o vizitez recent pe Oana. Confirm despre loc, locatie curata, usor de accesat. Oana este drăguță și poți avea o conversație plăcută dacă vrei. Baia are ce trebuie, prosoape curate, apa calda etc. E atentă în timpul actului. Nu am încercat AP pentru această întâlnire, dar cu siguranță o voi face data viitoare. Tehnica foarte bună pentru ON pentru mine. NP frumos, e participativă și are rezistență. În final, întâlnire foarte frumoasă și voi reveni. DTD 63 de minute, 300 de trandafiri. Multumesc Oana 1 2 Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat Aprilie 29 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Aprilie 29 20 hours ago, fakeaccount said: Pot confirma ce zice colegul. Am văzut o apariție nouă pe partea de anal și am zis să văd despre ce este vorba. Contact pe whatapp, răspunde dacă poate. Nu au fost neînțelegeri. Apartament ok, nimic special, chiar aproape de mall vitan. Legat de aspect, pozele vorbesc de la sine. Pot confirma este că sunt reale. Formă de clepsidră, fundal generos, undeva la 170, brunetă. Nu te grăbește, stă cu tine la discuții, oferă apă/suc. Chiar am apreciat asta. Sărută și acceptă FK în funcție de chimie. Are o tehnică interesantă și se se descurcă bine cu limba, inclusiv la oral. Oral făcut cu pasiune. Eu nu am întrebat de CIM. Oricum, aș zice că este peste medie. Acceptă și ea cunni. La normal se implică și ea, te ghidează, mângâie, sărută, etc. Nu am insistat prea mult, pt că am trecut la anal. La fel ca la normal, se implică și acceptă diferite poziții (nu am încercat decât 2 de această dată). Cost o oră de analizat: 400 DTD: chiar nu știu (nu s-a uitat niciunul la ceas) dar cred că un pic peste o oră (5-10 min). Concluzia: Nu e rău deloc. Astfel de apariții să tot avem Salut! Nu este Ana Banana? 1 Link spre comentariu
curiositybuc Reputație: 81 Postat Aprilie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29 Salut, Revin cu o recenzie după ceva timp de când nu am mai postat pe aici ,am avut o perioada in care nu am mai colindat pe nicăieri. Abia am plecat de la ea, locația pe lângă mallul Vitan, locație curata și dotată cu strictul necesar, totul ok. Ea este o persoana amabila,respectuoasă, civilizata cu servicii mai mult decât ok. Am făcut cunoștință și am fumat o țigară și am stat puțin de vorbă la început,am fost servit cu un pahar de Cola. Apoi dus iar primul număr a debutat cu sărutări susținute, apoi un oral de zile mari,adânc și susținut chiar și când am finalizat oral, de buna 10. Apoi dusul de rigoare,pauza de țigară iar Nr 2 a început cu un 69 f bun, apoi căpriță cu puțin normal și apoi anal la fel de bun. Totul a fost super ok și nu pot decât să o recomand, total 400ron o ora bine meritați. Cine merge,să se poarte ok cu ea,civilizat și cu siguranță va avea o experiență foarte buna. Eu unul o sa revin la ea cu prima ocazie. 1 1 Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat Aprilie 30 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Aprilie 30 17 hours ago, daw1cked said: Salut! Nu este Ana Banana? Nu e ea, pardon de eroare. Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Mai 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 1 1 3 Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Mai 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 1 1 2 Link spre comentariu
azamantes Reputație: 380 Postat Mai 1 Oras:Hell Oras:Hell Partajează Postat Mai 1 29 minutes ago, OanaHot69 said: Buna Oana....Lucrezi azi ? Ti-am lasat acum un mesaj pe whatsapp Link spre comentariu
mar90_n Reputație: 56 Postat Mai 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1 Bună Oana. Ti-am lasat și eu mesaj pe whatsapp și nu ai raspuns. Cel cu 798 la final. Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Mai 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 1 Buna, sunt ocupată până la ora 17 00 și nu pot răspunde mereu. Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Mai 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 1 Indisponibilă , câteva zile ! Sărbători faine ! Link spre comentariu
Justin1986 Reputație: 50 Postat Mai 1 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 1 După poze da e Ana Banana, dar mai scumpă ! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Mai 1 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Mai 1 On 4/22/2024 at 10:51 PM, OanaHot69 said: ♥️❤️🔥 să fie realizate prin wațap On 4/24/2024 at 2:32 PM, OanaHot69 said: Bună ziua! putem lua legătura prin wațap On 4/24/2024 at 4:26 PM, OanaHot69 said: Discutăm pe wațap. On 4/25/2024 at 9:02 AM, OanaHot69 said: Bună dimineața!cu un mesaj pe wațap 🤦♂️🤦♂️🤦♂️sa-mi zici si mii di undi dreq imi iau si eu WAȚAP din asta,ca vreau sa imi fac si io o prog la tini!!🤦♂️🤦♂️😜🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Mai 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 2 Acum 13 ore, Justin1986 a spus: După poze da e Ana Banana, dar mai scumpă ! S-au scumpit bananele 🤭 3 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
duminas Reputație: 235 Postat Mai 3 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Partajează Postat Mai 3 Fiind în căutare de ceva nou și atras de opțiunile topicului am decis sa ii fac și eu o vizita fetei. Contactată pe whatsup Locația intr un bloc din Vitan,apartament organizat țin sa precizez ca e menajat cu tot ce trebuie pentru joacă. Oana vreau sa zic ca se menține bn și are un cur frumos,se vede mai bn decât în poze Socializat puțin înainte e vorbăreață insa m am simtit confortabil în prezenta ei Am început ușor acțiunea când eram aproape sa termin țigară pentru ca eram entuziasmat,vreau sa zic ca are un cur frumos frumos. Am petrecut 1 ora unde am am achitat 400 ron pentru sex frumos cu de toate,o recomand și când mai am ocazia o sa o mai vizitez Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2168 Postat Mai 7 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Mai 7 On 5/1/2024 at 8:38 PM, Justin1986 said: După poze da e Ana Banana, dar mai scumpă ! Sunt destul de sigur că Banana avea 200/300 de prin 2021. Ce nu mai știu era dacă era extra analul. Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2168 Postat Mai 7 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Mai 7 On 4/30/2024 at 7:46 AM, daw1cked said: Nu e ea, pardon de eroare. Nici nu am apucat să răsp. Dacă ai ocazia, treci pe la ambele, faci o comparație Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Mai 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9 Am ajuns și eu pe la Oana și a fost bine. Foarte pe scurt : locația ok în zona Mall Vitan, aspect fizic 8, mie mi a plăcut, poze reale și este destul de slim, fund frumos, as fi vrut eu sa fie și mai mare. 🙂 Oralul 8, a fost bine cu deep, cu priviri, de durata, dar acum nu a fost și cu finalizare orala ( încerc data viitoare) normal 8-9 se mișca bine, te săruta și e în același film cu tine, iar pe la spate fundul se vede super bine. Cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat si normal protejat, fără nici o graba. Atenție ca fata tine mult la igiena, deci ras, tuns și frezat peste tot. Ca și concluzie, Oana e clar de recomandat pentru cei care vor o fata cu forme frumoase, educata, simpatia și cu servicii bune. PS: Oana nu e nici o rebrenduire și nu are nici o legătură cu Loredana banana de care zicea un coleg, fata nu a mai lucrat niciodată în București. 6 2 Link spre comentariu
gambler_tanu Reputație: 4 Postat Mai 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13 Salutare! Acum trei saptamani am vizitat-o OanaHot69, intr-o sambata dimineata. După mai multe încercări am reușit să ne sincronizăm programul. Programarea pe Whatsup cu confirmare cu 1 ora inanite.Zona Vitan Mall- parcarea in parcarea Mall Vitan fara probleme. Oana este o moldoveanca care si-a pierdut accentul moldovenesc, in jur de 35 de ani simpatica la vreo 1.7m cu sanii potriviti , par lung, piciare frumoase si fund frumos. Locația este curată, baie dotată cu de toate(geluri, apa de gura) apartamentul este vechi, dar ok. M-a servit cu ceva de băut, apoi am cerut prosop și am trecut pe la baie. A inceput cu un oral neprotejat foarte bun, cu deep și cu mare atenție și la zonele adiacente.A urmat un 69 mist .Are o piele fina care miroase foarte frumos. Am continuat cu un normal protejat. Îi place și se implică. Am trecut la un anal în mai multe poziții.Trecut din nou pe la baie, echipat și schimbat câteva vorbe pupat si bye bye. NOTE: Locație: 8 curată, baie dotată cu tot ce trebuie OanaHot69: 8.5 simpatica, vorbăreață, știe să se facă plăcută. G.F.E.: 9 Sărută bine , French Kiss Op: 9 cu deep și atenție la zonele adiacente. Np: 9 strâmtă, deși nu a durat foarte mult, mi-a plăcut. Ap: 10+ Am incercat pe la spate capra si culcat lateral.Are un fund de miloane(mijloc mic -fund mare). Toll: 300+100 lei De revenit: cu siguranță,eu unul revin sigur! 1 Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Mai 13 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 13 1 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum