ionica2000 Reputație: 342 Postat Iunie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18 Salutare Am fost zilele trecute la domnișoara. Este înaltă 1,70, vopsita blonda, sânii mari dar lăsați. Locația în fața Vivo ultimul bloc, la parter, garsoniera, curata , acțiunea s-a petrecut pe o canapea. Am ajuns la domnișoara, am mers la baie unde a făcut un duș, am mers la canapea Oralul cu prezervativ, cam mecanic, s-a ajutat de mana, fara atenție la oo, nota 7. Normal protejat prima poziție s-a urcat pe mine , m-ai călărit, după care am trecut în poziția misionarului, am pompat, a dat câteva contre. Am trecut pe la spate unde am finalizat. Nota 8. Halat 200. Raportul preț / servicii nu este corect, cred că 150 este prețul pentru serviciile ei. Spor 5 1
haloowen Reputație: 5443 Postat Iunie 18 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iunie 18 Acum 1 oră, ionica2000 a spus: Salutare Este înaltă 1,70, vopsita blonda, sânii mari dar lăsați. Sanii au legatura cu buricul? Prind wi-fi de la el sau se pierde semnalul?:)) 4
insuficientul Reputație: 1017 Postat Iunie 18 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Postat Iunie 18 Acum 2 ore, haloowen a spus: Sanii au legatura cu buricul? Prind wi-fi de la el sau se pierde semnalul?:)) Sa pierdut de mult semnalul,pacat ca e dragutica... dar e manageriata aiurea si in neconcordanta cu ce e bun pe piata,are de lucrat la multe aspecte! 3
Membru Premium jerry84 Reputație: 2306 Postat Iunie 18 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iunie 18 Acum 3 ore, haloowen a spus: Sanii au legatura cu buricul? Prind wi-fi de la el sau se pierde semnalul?:)) Culmea wi-fi-ului , sa dai o limbă'n pizda și dai de sfârc...😁 5
haloowen Reputație: 5443 Postat Iunie 18 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iunie 18 Acum 6 minute, jerry84 a spus: Culmea wi-fi-ului , sa dai o limbă'n pizda și dai de sfârc...😁 Sau sa sugi sfarcurile si ele sa se pișe pe tine:))) 1 6
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 19 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 19 Hello ❤️ Astăzi lucrez de la 12-21.00, mă găsiți pe WhatsApp, pupici 😘😘 1 3 2
mihaita2020 Reputație: 1127 Postat Iunie 19 Postat Iunie 19 Mie imi place sânii si nu sunt chiar asa lăsați. Daca ar mai îmbunătății serviciile sau ar lasa la.pret as merge si eu o tura.😆 1 2
StRyK3R Reputație: 797 Postat Iunie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19 Buna psihologie inversa băieți, a-ți făcut-o să posteze o poza cu sânii goi 😂 1 2
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 23 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 23 La 19.06.2025 la 9:40, Monicca a spus: Hello ❤️ Astăzi lucrez de la 12-21.00, mă găsiți pe WhatsApp, pupici 😘😘 Bună dimineața, astazi voi fii disponibila în Constanța! Programări pe WhatsApp ❤️ Zona Faleza Nord 1
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 26 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 26 La 13.06.2025 la 9:42, Monicca a spus: Hello ❤️ Sunt disponibilă de la ora 11'00 astăzi, vă pup ❤️😘 Sunt disponibilă pentru programări pe WhatsApp, zona Vivo 😘
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 2 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 2 ⭕Hello⭕ Am revenit în oraș, sunt disponibilă începând cu ora 10.00, programări pe WhatsApp. ❤️❤️
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 2 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 2 Disponibilă până la 00 🤗
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 3 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 3 Hello ✋😘 Disponibilă pana la ora 22.00 ❤️
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 4 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4 Bună dimineața, astazi lucrez de la 12-22.00, mă găsiți pe WhatsApp pentru programări 💗❤️ 1
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 8 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 8 La 04.07.2025 la 10:50, Monicca a spus: Bună dimineața, astazi lucrez de la 12-22.00, mă găsiți pe WhatsApp pentru programări 💗❤️ Hello ⭕ astăzi lucrez de la 12-21.00 ❤️ disponibilă pentru programări 💗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum