Sari la conținut

Shaworma's Topic

Postări Recomandate

• Oras:rai
Postat

Pisi ma voi limita la a sta pe topicul asta oricand am ceva de spus ca sa nu mai deranjez. Daca se poate as aprecia sa n-o mai arzi pe liniute.

Voi cita si comenta aici si voi lasa celelalte topicuri curate. 

Mersi

• Like 2
  • Oras:pe pista
  • Oras:pe pista
Postat

Pisi ma voi limita la a sta pe topicul asta oricand am ceva de spus ca sa nu mai deranjez. Daca se poate as aprecia sa n-o mai arzi pe liniute.

Mersi

Mersi

Tinem aproape!

Stima si respect :hihat

Postat

Ma gandeam eu asa ce ati zice daca ati vedea un astfel de recenzie:

"Totul a inceput acum 28 si ceva de ani cand am fost smuls si aruncat in lumea asta cruda. 

Primele ganduri nu le mai tin minte dar tinand cont de  faptul ca de atunci incerc sa ma reintorc in pusici, cred ca mi-a influentat foarte mult scopul meu in viata. 

Pe masura ce am crescut am invatat sa bag degetele in pusika si sa simt gustul de nectar pe buze si asta m-a impins sa vreau din ce in ce mai mult. 

Nimic nu e mai savuros decat pasarica dulce a unei fetite. 

N-as vrea sa ma intind si sa povestesc prea multe dar trebuie sa va spun ca mi-a placut si baschetul de mic, in special echipa L.A Lakers. 

Mi-a placut atat de mult incat am ales sa-mi numesc pula Kobe (Bryant unul dintre cei mai importanti si mai spectaculosi jucatori de baschet al tuturor timpurilor). 

Cam in aceeasi perioada mi-am numit si mana stanga Shaq (cel mai dominant centru ever to play the game) si pot spune ca in adolescenta Kobe si Shaq au facut o echipa extraordinara sub stricta observare a lui Phil Jackson (asta fiind eu :) si l-am ales pe Phil pt stilul lui de antrenorat). 

Dupa multe meciuri in care duo-ul faimos a iesit victorios, Phil (transpirat, obosit dar cu un zambet mare pe buze) s-a gandit ca e momentul sa schimbe echipa (nu va ganditi departe nu a devenit gay) ci a rupt duo-ul (cu reveniri constante in momente in care Phil se simtea singur) si s-a reorientat spre a-l introduce pe Kobe in WNBA. 

Primul meci a fost dificil pt Kobe pt ca lipsa de experienta in campionatul feminin si-a spus cuvantul si a sfarsit prin a arunca prosopul si a cere o schimbare dupa 2 minute de oral. 

Fiind proaspat transferat si ambitios Phil s-a gandit sa-l reintroduca si Kobe s-a scuturat si a luat-o de la capat, de data asta reusind performanta de-a ajunge si-n pusika pt a se revitaliza si a capata energie. 

Nu a durat nici asta prea mult si Kobe a varsat iar de data asta in echipament. 

Pt ca participarea in WNBA era destul de costisitoare pt un antrenor tanar ca Phil care futea din alocatie la vremea respectiva a fost nevoie ca de multe ori sa readuca in lumina reflectoarelor duo-ul Kobe-Shaq dar si cand iesea in WNBA o facea cu stil si multimea (marea majoritate caini vagabonzi) de pe teren (de vie) aplauda (latra) agresiv la fiecare rezultat imbucurator.

Timpul a trecut si parea ca Phil si Kobe se indreapta catre o cariera fabuloasa impreuna chiar si fara Shaq, dar centrul cu greutate isi gasea mereu calea inapoi si-l batea prieteneste pe umar pe Kobe. WNBA incepuse sa para un campionat destul de ieftin si in care se poate intra destul de usor o data cu avansarea in varsta, experienta lui Phil cu impresarii si constanta preturilor

Din nefericire, s-a intamplat impardonabilul si WNBA-ul vechi s-a stins incet incet iar fetele din acest campionat au devenit Divizia B. 

Noul WNBA era aproape de neatins, cu arene noi (locatie), meciuri noi si strategia de joc s-a schimbat complet fiind introduse scheme noi de joc cu nume complicate si prescurtari greu de retinut. 

Phil s-a simtit deodata mic in noul campionat si Kobe a avut iar perioade de bucurie cu sufletul lu pereche Shaq. 

Impresarii urcasera costurile de-a participa in campionat la un nou barem greu de ajuns ca tanar antrenor in perioada de formare dar luptand si studiind noile scheme de joc si realizand ca sunt aceleasi cu cele de dinainte si nimic nu s-a schimbat in afara de nume, Phil s-a scuturat si a inceput sa-l vare pe Kobe in noul campionat scump asigurandu-se ca WNBA-ul isi "castiga banii din plin". 

Meciurile au devenit mult mai agresive si Kobe mult mai pretentios la competitie evaluand performanta echipei rivale la sange. Impresarii nu au fost incantati de reclama nefavorabila si au decis sa promoveze jucatori si antrenori de la Olimpiada Speciala care nu ar fi facut nimic altceva decat sa bata din palme necoordonat si sa aclame WNBA-ul.

A fost nevoie doar de unul singur sa fie lasat pe teren si in curand arenele s-au umplut de colegi de-ai lui cu aceeasi lipsa de opinie, strategie de joc si performanta. 

S-au format fan-club-uri noi in care antrenorii ca Phil nu aveau loc si nici competitie, iar WNBA-ul laolalta cu impresarii si cei responsabili pt organizarea meciurilor erau mai mult decat satisfacuti.

Kobe a continuat sa reintre in campionat dar sa si viziteze Divizia B unde de foarte multe ori a vazut fete care meritau promovate in WNBA dar impresarii nu se intelegeau la transferuri. 

Shaq mai apare din cand in cand de dragul vremurilor trecute dar Kobe e mereu in cautare de noi campionate "straine" pt a compara WNBA-ul si a decide daca noile arene si scheme de joc isi merita suprapreturile impuse de impresari.

Sper ca v-a placut. More 2 cum.

• Like 2
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Scrisei si eu una mai vesela decat a ta acum ceva timp :P

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Am citit si mi-au dat lacrimile dupa primele paragrafe. :icon_cry

Ai grija ca s-ar putea sa te dea in judecata Joseph G.

P.S Ai uitat sa inchizi ghilimelele.

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Am citit si mi-au dat lacrimile dupa primele paragrafe. :icon_cry

Ai grija ca s-ar putea sa te dea in judecata Joseph G.

P.S Ai uitat sa inchizi ghilimelele.

si mie mi s-a parut o parodie la recenziile bavarezului.

Postat

Scrisei si eu una mai vesela decat a ta acum ceva timp :P

Pai da-i drumul si aici sa vedem si noi :) 

Postat

Cauta "recenzie falsa" scrisa de notnott :D

Tot o parodie e...

Personajele erau altele...nemqifiind de actualitate.

Dar maestrul Joseph nu a fost iertat :D

Postat

Hmm...inteleg sa ma faci sa muncesc...dar da si tu niste indicii...zi cald, caldut, rece, oparit.

E aici sau dincolo?

Postat

E aici pe pagina principala..I-am dat up..pff

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

E greu sa-mi parodiati recenziile :P  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Majoritatea lor reprezinta povesti de dragoste :P Viata este frumoasa! Merita traita din plin!

Singura mea rugaminte ar fi sa nu fiti rautaciosi. Chiar daca am copyright pe recenzii, promit ca nu va dau in judecata :P Mi-as lansa o editura care sa se numeasca "Editura Bavareza 2014 © Copyright. Allrights reserved" :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.