Criticul Reputație: 4754 Postat Marți la 15:13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Marți la 15:13 Acum 2 minute, catalin2015 a spus: Unii confunda libertatea asta de exprimare cu tampeniile pe care le scot pe gura. Libertatea de exprimare nu înseamnă ca poti sa spui orice iti trece prin cap. Libertatea de exprimare nu se referă doar la vorbe, declarații ci și la acțiuni... Și sunt nemulțumiți că și-au exprimat LEGAL opțiunea prin vot și nu a fost luată în considerare. Nu știu când (sau dacă) vom afla cum s-a luat decizia în mai puțin de 24 de ore ca să intervină CCR, eu consider că au fost presiuni mari dar de dinafară căci se putea acționa și altfel dar cerea timp. Ceva a fost și încă grav, nu degeaba NATO se gândește să modifice articolul 5 care prevede acțiuni militare și în cazul unui atac cibernetic... Nu uitați de alegerile din Germania și Franța...
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Marți la 15:14 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Marți la 15:14 CG trebuia verificat inainte si trebuia oprit sa candideze daca ascultai tampeniile ce le spunea. Eu daca zic prostii pe Facebook si merg sa ma angajez undeva se uita aia urat la mine dar la președinte poate sa vina oricine ? Oricum nu mai contează acum, avem pauza pana la primăvară. Vedeti comentarii pe aici https://www.facebook.com/share/p/15eUVUd4xb/. Te distrezi si te intristezi in acelasi timp ca exista oameni cu asemenea gandire (ca vroiau sa isi ia tara inapoi si nu ii lasa) Ca o concluzie, nu mai beti apa cu nanocipuri ca va face rau.
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Marți la 15:15 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Marți la 15:15 8 minutes ago, catalin2015 said: Unii confunda libertatea asta de exprimare cu tampeniile pe care le scot pe gura. Libertatea de exprimare nu înseamnă ca poti sa spui orice iti trece prin cap. Dusa la extrem cam asta inseamna (asta a facut si Musk cu X fostul Twitter, sau zicea ca vrea sa faca, pentru ca aia care il critica pe el cam zboara de pe platforma instant). Daca e ok sa fie dusa la extremul ala e foarte discutabil, parerile sunt vesnic impartite. Teoretic e de preferat sa ai un nazist sau terorist islamist (dau exemplu) la vedere care urla in gura mare ca e nazist sau terorist, decat sa taca malc si apoi sa treaca direct la fapte cand e momentul oportun. Practic, nu mai e asa simplu. 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Marți la 15:18 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Marți la 15:18 2 minutes ago, Criticul said: eu consider că au fost presiuni mari dar de dinafară căci se putea acționa și altfel dar cerea timp. Ceva a fost și încă grav, nu degeaba NATO se gândește să modifice articolul 5 care prevede acțiuni militare și în cazul unui atac cibernetic... Nu uitați de alegerile din Germania și Franța... Avand in vedere ca ala de la SIE se pare ca era ocupat cu GP-u de F1 de la Abu Dhabi, am mari indoieli ca a fost treaba de la autoritatile autohtone 😂 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Marți la 15:21 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Marți la 15:21 Acum 2 minute, Criticul a spus: Libertatea de exprimare nu se referă doar la vorbe, declarații ci și la acțiuni... Și sunt nemulțumiți că și-au exprimat LEGAL opțiunea prin vot și nu a fost luată în considerare. Nu știu când (sau dacă) vom afla cum s-a luat decizia în mai puțin de 24 de ore ca să intervină CCR, eu consider că au fost presiuni mari dar de dinafară căci se putea acționa și altfel dar cerea timp. Ceva a fost și încă grav, nu degeaba NATO se gândește să modifice articolul 5 care prevede acțiuni militare și în cazul unui atac cibernetic... Nu uitați de alegerile din Germania și Franța... Corect, ei si-au exprimat legal votul (desi la unii se pare ca nu in cunostinta de cauza). Pana la urma votul tuturor nu a fost luat în calcul, nu doar al lor. Ideea e asa: CCR a fost nevoita sa facă ce altii nu au facut inainte si noi nu am fost in stare la vot. Decizia ne apara cumva de prostia noastră pe de o parte si pe de alta parte avand in vedere ca suntem in NATO si UE de ce crede cineva ca poate deveni președinte chiar oricine.
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Marți la 15:27 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Marți la 15:27 Eu zic ca e o situație win-win asta cu decizia CCR. Ne scapa si de CG (care debiteaza numai prostii) si de Lasconi (care sincer nu era pregatita sa fie presedinte). Asa ca, nu vine nici un nebun președinte si nici nu ii obliga Lasconi sa poarte fusta sau sa devina gay 😀 1
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Marți la 15:29 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Marți la 15:29 Acum 8 minute, v92610 a spus: Avand in vedere ca ala de la SIE se pare ca era ocupat cu GP-u de F1 de la Abu Dhabi, am mari indoieli ca a fost treaba de la autoritatile autohtone 😂 I-a sunat NATO si a zis: ba voi ce plm faceti acolo, voi credeti ca dam secretele noastre pe mana oricui? Apropo cand candidezi la o functie din asta nu se fac verificari de securitate inainte ? Eu asta nu înțeleg. 1
fakeaccount Reputație: 2210 Postat Marți la 15:57 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Marți la 15:57 28 minutes ago, catalin2015 said: Eu zic ca e o situație win-win asta cu decizia CCR. Ne scapa si de CG (care debiteaza numai prostii) si de Lasconi (care sincer nu era pregatita sa fie presedinte). Asa ca, nu vine nici un nebun președinte si nici nu ii obliga Lasconi sa poarte fusta sau sa devina gay 😀 Da, dacă nu se băga CCR și măcar 5% din voturile lui CG se duceau la Șoșo, ișea pe locul trei și nu mai auzea nimeni de de el. Aveam finală Laconi-Ciolacu unde cred că câștiga Laconi. Ambii slabi rău de tot. Așa avem șansa la un candidat mai ok. Plus că aflăm mai multe despre Georgescu și, mai important, cine este în spatele lui. 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 17:24 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 17:24 Au venit extratereștrii la Constanța să vadă de ce omul lor nu a mai câștigat alegerile 🤣🤣 3
caineleDDB Reputație: 4359 Postat Marți la 17:29 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Marți la 17:29 Acum 2 ore, Criticul a spus: Libertatea de exprimare nu se referă doar la vorbe, declarații ci și la acțiuni... Și sunt nemulțumiți că și-au exprimat LEGAL opțiunea prin vot și nu a fost luată în considerare. Nu știu când (sau dacă) vom afla cum s-a luat decizia în mai puțin de 24 de ore ca să intervină CCR, eu consider că au fost presiuni mari dar de dinafară căci se putea acționa și altfel dar cerea timp. Ceva a fost și încă grav, nu degeaba NATO se gândește să modifice articolul 5 care prevede acțiuni militare și în cazul unui atac cibernetic... Nu uitați de alegerile din Germania și Franța... Mi-e ca decizia a fost din interior si mai precis de la sediul PSD. Pe aia din afara nu cred ca ii interesa prea tare. Acuma iti dai seama ca Potra si ceilalți nici nu ajung cu dosarul ala in instanță, ca tot CCR a stabilit mai demult ca nu constituie probe informarile sri. Si nu ii condamna nimeni ca aveau 3 cutite si franci congolezi la ei. Cauta tu prin orice taxi si o sa gasesti mai multe chestii contondente decat aveau aia la ei. 😆 Astea fiind clare, intoxicarile si manipularea din presa platita de la partide cu bani publici, o curte constitutionala putin spre deloc credibila, un președinte care nu vrea sa elibereze postul, un deficit public de peste 8% din pib, datorie in crestere, etc constituie un tablou sumbru cel putin si mai vedem peste o luna doua cand o bubui situatia in fața unora... 1
clubbing Reputație: 957 Postat Marți la 17:45 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 17:45 Bolojan presedinte 1
Criticul Reputație: 4754 Postat Marți la 17:51 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Marți la 17:51 Acum 22 minute, caineleDDB a spus: Mi-e ca decizia a fost din interior si mai precis de la sediul PSD. Pe aia din afara nu cred ca ii interesa prea tare. ... Mai tare decât crezi... Ieși puțin din țară și te vei convinge... Dacă vei asculta clasa politică de oriunde și părerea cetățenilor vei vedea diferențe majore. Nemții în special dar cam toți din vest s-au săturat de problemele create de imigranți... În plus economia e în scădere și vina se dă și politică "verzilor" dar și a ajutorului acordat Ucrainei. Prin urmare, puterea de peste tot știe că are probleme iar când se vede cum acționează Rusia (nu e prima dată, vezi Le Pen în finală în Franța, vezi unde Scholtz în Germania, ascensiunea dreptei în Austria, tentativele secesioniste în Spania etc) au decis să îi întoarcă "favorul" noului tătuc. Repet, intenția de a modifica articolul 5 spune multe. Și nu minimiza ce avea Potra, nu sunt puține și nici ei nu erau puțini. 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 17:57 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 17:57 Acum 4 minute, clubbing a spus: Bolojan presedinte Sa ști ca asta cred ca va singura alegere bună ptr.noi , plus ca banui ca se va implica mult mai mult în conducerea țări. Dezvoltarea Oradei ii un exemplu ce mult contează un primar .
clubbing Reputație: 957 Postat Marți la 17:59 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 17:59 Acum 1 minut, 22leon a spus: Sa ști ca asta cred ca va singura alegere bună ptr.noi , plus ca banui ca se va implica mult mai mult în conducerea țări. Dezvoltarea Oradei ii un exemplu ce mult contează un primar . Singura cheatie de care imi e teama ca e prea retras noua nu ne plac astfel de persoane.
Criticul Reputație: 4754 Postat Marți la 18:11 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Marți la 18:11 Acum 7 minute, 22leon a spus: Sa ști ca asta cred ca va singura alegere bună ptr.noi , plus ca banui ca se va implica mult mai mult în conducerea țări. Dezvoltarea Oradei ii un exemplu ce mult contează un primar . Adică e potrivit ca Prim Ministru, ca președinte e nevoie să fii diplomat, și pe cât posibil să nu ții partea vreunui partid (adică un independent se potrivește mai bine ca un membru de partid, uite ce a făcut Johannis pentru că s-a implicat și cum a fost suspendat Băsescu de două ori când adversarii politici au preluat frâiele). În fine, vedem ce va fi dar dacă iar vor fi o multitudine de candidați, dacă se va impune cineva convingător, voturile se vor duce pe simpatii (sau antipatii, votul contra e principalul în România) politice, adică disipa, ceea ce creează șanse unui outsider. Opinia unui șantierist care a văzut cum lipsă de concentrare la muncă duce la accidente, unele fatale. Acum a fost un "near miss" (cei familiarizați cu conceptele de protecția muncii, vor înțelege ce vreau să spun). 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 18:12 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 18:12 Acum 13 minute, clubbing a spus: Singura cheatie de care imi e teama ca e prea retras noua nu ne plac astfel de persoane. Nu va fi așa acum deoarece a văzut votul de blam pe care l-a luat PNL la prezidențiale. Iar aducerea lui in fruntea PNL s-a văzut și în procentul de la parlamentare . Singura mea ( mică) dilema : prim ministru sau președinte ? Probabil pe plan extern ne va ajuta mai mult ca președinte, dar pe plan intern ca prim-ministru.
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 18:14 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 18:14 @Criticul , am scris amândoi în același timp.
guest2023 Reputație: 680 Postat Marți la 18:24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 18:24 Acum 27 minute, 22leon a spus: Sa ști ca asta cred ca va singura alegere bună ptr.noi , plus ca banui ca se va implica mult mai mult în conducerea țări. Dezvoltarea Oradei ii un exemplu ce mult contează un primar . Bolojan a facut multe pt Oradea, de ce nu l-au adus pe el in locul lui Ciuca? De ce nu a candidat in locul lui Ciuca? Incearca sa scoata camasa acum poate poate raman la masa cand se imparte ciolanul
clubbing Reputație: 957 Postat Marți la 18:24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 18:24 Acum 12 minute, 22leon a spus: Nu va fi așa acum deoarece a văzut votul de blam pe care l-a luat PNL la prezidențiale. Iar aducerea lui in fruntea PNL s-a văzut și în procentul de la parlamentare . Singura mea ( mică) dilema : prim ministru sau președinte ? Probabil pe plan extern ne va ajuta mai mult ca președinte, dar pe plan intern ca prim-ministru. Cred ca 60-65 % presedinte
cleopatra01 Reputație: 4564 Postat Marți la 18:26 Oras:Online Oras:Online Postat Marți la 18:26 Acum 1 minut, guest2023 a spus: Bolojan a facut multe pt Oradea, de ce nu l-au adus pe el in locul lui Ciuca? De ce nu a candidat in locul lui Ciuca? Incearca sa scoata camasa acum poate poate raman la masa cand se imparte ciolanul Nu l-a vrut Johannis. 😂 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 18:28 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 18:28 Acum 1 minut, guest2023 a spus: Bolojan a facut multe pt Oradea, de ce nu l-au adus pe el in locul lui Ciuca? De ce nu a candidat in locul lui Ciuca? Întrebările astea mi le-am pus și eu , dar ....alți au răspunsurile. Acum 1 minut, guest2023 a spus: Incearca sa scoata camasa acum poate poate raman la masa cand se imparte ciolanul Trebuiau sa facă ceva , ca prea si-au luat-o cu Ciuca.
Semakkone Reputație: 109 Postat Marți la 18:29 Oras:Arad Oras:Arad Postat Marți la 18:29 Chiar acum, 22leon a spus: Întrebările astea mi le-am pus și eu , dar ....alți au răspunsurile. Trebuiau sa facă ceva , ca prea si-au luat-o cu Ciuca. Aici erai 😎🤣👍 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34236 Postat Marți la 18:30 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Marți la 18:30 Acum 2 minute, cleopatra01 a spus: Nu l-a vrut Johannis. 😂 În glumă se spune adevărul 😂
Scorpions70 Reputație: 179 Postat Marți la 18:32 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Marți la 18:32 Acum 1 minut, 22leon a spus: În glumă se spune adevărul 😂 Să îți dau revolutul ....pt drepturi de autor!!!!!🤣🤭 1
guest2023 Reputație: 680 Postat Marți la 18:37 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 18:37 Acum 5 minute, 22leon a spus: Întrebările astea mi le-am pus și eu , dar ....alți au răspunsurile. Trebuiau sa facă ceva , ca prea si-au luat-o cu Ciuca. Esti constient ca intrebarea nu iti era adresata personal, cat la modul general. Cum am mai spus si zilele trecute "politichia" e curva mare. Asa a venit si ala de la Cluj, performant local, national sub "haturile" lui Basescu. Jocurile sunt atat de mari ca degeaba vrei sa faci ceva, ca "o vad" ca o ofensa impotriva lor. Daca ii pun bete in roate, ce poate sa faca Bolojan. Ca fapt divers, locuiesc in sectorul 1, primar japita aia care 4 ani de zile a stat doar de focul psd-ului, cand a vrut sa faca ceva ... i-au dat-o la temelie. Multe decizii sunt luate in ambitie, prea putini tin cu poporul, indiferent de nivelul politic (local sau national) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum