capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 26, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Postat Martie 26, 2014 TANARA high class, frumoasa, inteligenta, 5 kg in plus, sani mari, educata, fina, cu apetit sexual mare, caut barbat frumos educat manierat pentru relatie bazata pe sex nebun,... Salutare incep prin a va spune ca eu mi-am incercat norocul ) la aceasta doamna are 34 de ani este din bucurest si cam atat am aflat de la ea pt ca m-a refuzat pe motiv ca sunt prea tanar. Incercati si voi si astept recenziile voaste ... BAFTA.
Membru Premium only-me Reputație: 17335 Postat Martie 27, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 27, 2014 Dar i-ai spus ca semeni cu unul din pozele postate de ea? 1
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 27, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 27, 2014 nu, nu i-am spus pt ca i-am trimis poza k mine.
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 28, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 28, 2014 nu a incercat nimeni?
bogdan3213 Reputație: 99 Postat Martie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 28, 2014 why so curious?
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 28, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 28, 2014 e chiar ceva real si e o femeie si frumoasa si super de treaba...doar ca duce lipsa de....
bogdan3213 Reputație: 99 Postat Martie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 28, 2014 nu inteleg:), poti sa fi mai clar. ms incerc sa inteleg
albandi Reputație: 69 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2014 imho si anuntul si @capitan01 sunt troli. am incercat sa iau legatura cu titulara. mi-a cerut subit poze personale dupa care, in urma refuzului meu, a concluzionat ca sunt prost. poate, dar nu suficient cat sa mai pierd timpul cu asa ceva.
Membru Premium only-me Reputație: 17335 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 28, 2014 Sall!!Eu am inteles asa ,ca femeia cauta o frumusete de barbat cu care sa si-o traga gratis doar ca el tre sa indeplineasca o conditie ,si anume sa semene cu un personaj din pozele postate de ea pe AT.Incearca sa cauti anuntul si poate te lamuresti.Eu asta am inteles!!!
vuceam Reputație: -125 Postat Martie 28, 2014 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Postat Martie 28, 2014 Hmmm, interesant dar nu stiu ce intentii reale are persoana care este in spatele acestui anunt!!! Am gasit aici si cateva poze cu o fata, cred ca ea este: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/tanara-frumoasa-inteligenta-forme-voluptuoase-educata-fina-apetit-sexual_8959651.html PS: Este la nivelul, laudama gura, ca iti dau friptura!Frumos este un lucru mare, atat la barbati cat si la femei!Draguta, poate, dar atat!Si inca ceva, titlul din acest topic este gresit!Tipa scrie clar ce cauta: caut barbat atragator, educat, manierat, potent fizic, financiar, pt relatie bazata pe sex pasional si respect.Probabil, o pierdere de timp pentru cei care se arunca la asemenea anunturi! Cheers
vuceam Reputație: -125 Postat Martie 28, 2014 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Postat Martie 28, 2014 imho si anuntul si @capitan01 sunt troli. am incercat sa iau legatura cu titulara. mi-a cerut subit poze personale dupa care, in urma refuzului meu, a concluzionat ca sunt prost. poate, dar nu suficient cat sa mai pierd timpul cu asa ceva.Good point of view!
vuceam Reputație: -125 Postat Martie 28, 2014 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Postat Martie 28, 2014 imho si anuntul si @capitan01 sunt troli. am incercat sa iau legatura cu titulara. mi-a cerut subit poze personale dupa care, in urma refuzului meu, a concluzionat ca sunt prost. poate, dar nu suficient cat sa mai pierd timpul cu asa ceva.Se da si inteligenta, si spui ca te-a facut prost, te-a jignit!...........................................................................................
Angel Reputație: 244 Postat Martie 28, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 28, 2014 Eu n-as foote-o.. Nici gratis..
lcwuw Reputație: 1 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:as Telefon: [email protected] Oras:as Postat Martie 28, 2014 nici pe gratis nu m-as duce la ea
mario83 Reputație: -387 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2014 Al drac de urata,cate pretentii are...pe asta ar trebui sa o loveasca doar oameni care arata ca Banel Nicolita. 2
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 28, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 28, 2014 cu mine a vorbit frumos dar ea cauta ce nu va gasi niciodata.
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 28, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 28, 2014 A vorbit cineva la telefon cu ea? Nu de alta dar e posibil sa fie o farsa nu sunt genul de poze care ti-ai pune la un anunt de nimfomana
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 28, 2014 Sa-i trimita Afriq o poza cu scula lui poate accepta si revine el cu o recenzie
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 28, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 28, 2014 Da Cassy eu am vb cu ea nu este nicio farsa doar ca ea cauta un print pe cal alb cred.
vuceam Reputație: -125 Postat Martie 28, 2014 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Postat Martie 28, 2014 Gata, mi-am satisfacut curiozitatea in aceasta seara, am sunat-o pe la ora 20:30, mi-a raspuns, i-am spus ca am nr. din ziar, si mi-a spus sa-i trimit poze pe adresa de mail, am intrebat-o de ce nu ma intreaba cu ce ma ocup si alte lucruri despre mine si mi-a spus daca nu sunt tampit! Conluzia este una clara, cine stie ce, ciudatenie de femeie este asta, si ce vrea i-a sa faca cu pozele barbatiilor pana la urma! Intreaga la minte nu este cu siguranta, singurul lucru de care imi pare rau este ca am sunat-o cu nr. meu si nu cu unul privat, nu merita sa-mi vada numarul! Hai sa gandim putin rational, ce fel de femeie da astfel de anunturi, si ma refer la urmatorul lucru, vrei sa-ti faci o relatie, chiar si pasagera, nu da-i astfel de anunturi in ziar, gasesti barbati si in stanga si in dreapta, poate sa sune tot felul de oameni, tot felul de obsedati, cine stie cum arata in realitate si ce intentii are!Una e cand ai un tarif si te adresezi intr-un mod cat se poate de transparent! Lucrul cert este, femeie, si nu barbat, dar cine stie cum si in realitate! Seara buna!
sangre Reputație: -988 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 28, 2014 Si eu am vorbit cu ea si mi s-a parut o tipa sincera si dezghetata.
capitan01 Reputație: 2 Postat Martie 29, 2014 Oras:buncresti Oras:buncresti Autor Postat Martie 29, 2014 Si nu ne dai mai multe detali sau te-a refuzat si pe tine?In poza asta mie imi pare dragutza daca chiar e reala poza
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 Sa-i trimita Afriq o poza cu scula lui poate accepta si revine el cu o recenzie No way !!! nu stric io instrumentu pe orice... 2
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 29, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Postat Martie 29, 2014 Asteptam un alt THE ONE si pe topingu` asta
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014
Postări Recomandate