de ce? Reputație: 234 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2014 Majoritatea s-au facut ca nu inteleg!!! 1 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Exact!!! O zi frumoasa! 1 Link spre comentariu
ayyan26 Reputație: 87 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2014 Pe o insula pustie decat eu cu ea da .Dar avand in vedere ca traim in jungla bucuresteana cu atatea amazoane pe langa noi NU ....... PS: Ca in reclama aia "Prea bun prea ca la tara" Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 28, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Martie 28, 2014 Pentru ca acum întrebarea e mai clara, am sa imi reformulez raspunsul anterior: da, imi doresc si pot sa fiu pentru toata viata barbatul femeii pe care o iubesc! 3 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 28, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2014 Eu as putea, categoric, pentru ca as alege o persoana la fel de open-mind in ce priveste viata sexuala in cuplu... Si daca mi-ar veni vre-o fantezie, ar trebui sa fie destul de deschis sa incerce... Altfel nu. Sa dau cu hormonii pe pereti langa un barbat care prefera sa se uite la TV, nu este pentru mine. Dar eu vreau sa fie si temperamental, sufletist, pasional, realist, logic, inteligent, sa stie sa ofere si sa primeasca... Eheeee, raman nemaritata! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 28, 2014 Eu as putea, categoric, pentru ca as alege o persoana la fel de open-mind in ce priveste viata sexuala in cuplu...Si daca mi-ar veni vre-o fantezie, ar trebui sa fie destul de deschis sa incerce...Altfel nu. Sa dau cu hormonii pe pereti langa un barbat care prefera sa se uite la TV, nu este pentru mine.Dar eu vreau sa fie si temperamental, sufletist, pasional, realist, logic, inteligent, sa stie sa ofere si sa primeasca... Eheeee, raman nemaritata! Deci e clar ! Tot nu ai pus yala cea veche la loc Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 28, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 28, 2014 Pentru ca acum întrebarea e mai clara, am sa imi reformulez raspunsul anterior: da, imi doresc si pot sa fiu pentru toata viata barbatul femeii pe care o iubesc!Mare vorba Link spre comentariu
guacamole Reputație: 232 Postat Martie 28, 2014 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Partajează Postat Martie 28, 2014 Ca iti doresti, e frumos, dar cu pututul nu o inteleg. Ce anume cauti pe aici? Sau nu gasisi inca femeia cu pricina? Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 28, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Martie 28, 2014 @guacamole, nu cred ca e cazul sa imi detaliez aici viata.Totusi, pentru ca imi esti simpatic, iti voi raspunde partial. Contul meu pe acest forum e mai vechi de 3 ani, pe femeia despre care am spus ca o iubesc am cunoscut-o acum doi ani, iar relatia noastra mai speciala dureaza de ceva peste un an si jumatate.Spunând "vreau si pot", am afirmat ca de acum doi ani ea este singura femeie pe care o doresc, depinde numai de ea ca lucrurile sa ramana astfel... Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2014 Offf...offf... Intrebarea asta am luat-o de pe internet, unde au raspuns sute de persoane, si am citit si eu acolo, dar NIMENI n-a intrebat cum intrebati voi!! Sa va dau si un exemplu, ca asa poate intelegeti!! MARIA: Ai putea sa traiesti toata viata cu un singur barbat? Sa nu-l inseli, sa-i fi fidela, sa lucrezi zi de zi, sa ai grija de copiii, sa ai grija de el, samd... NICU: Ai putea sa traiesti toata viata cu o singura femeie? DAR SA N-O INSELI NICIODATA! Altii au inteles, altii nu! Laura vrea sa se apuce de gatit si de calcat camasi Link spre comentariu
mk23 Reputație: 579 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 Da. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 Eu as putea, categoric, pentru ca as alege o persoana la fel de open-mind in ce priveste viata sexuala in cuplu...Si daca mi-ar veni vre-o fantezie, ar trebui sa fie destul de deschis sa incerce... Altfel nu. Sa dau cu hormonii pe pereti langa un barbat care prefera sa se uite la TV, nu este pentru mine.Dar eu vreau sa fie si temperamental, sufletist, pasional, realist, logic, inteligent, sa stie sa ofere si sa primeasca... Eheeee, raman nemaritata! Te doresc! )) Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 29, 2014 Eu as putea, categoric, pentru ca as alege o persoana la fel de open-mind in ce priveste viata sexuala in cuplu...Si daca mi-ar veni vre-o fantezie, ar trebui sa fie destul de deschis sa incerce...Altfel nu. Sa dau cu hormonii pe pereti langa un barbat care prefera sa se uite la TV, nu este pentru mine.Dar eu vreau sa fie si temperamental, sufletist, pasional, realist, logic, inteligent, sa stie sa ofere si sa primeasca... Eheeee, raman nemaritata! Amada, stim cu totii ca iti este greu sa iti gasesti pe cineva pe masura ta... Mult mai greu e sa gasesti pe unu care sa-ti faca fata sau, ma rog, care sa nu-ti cada asa usor sub...masa.Serios acum, nu te-ai gandit sa emigrezi? Daca da, cred ca Siberia ti se potriveste ca o...haina groasa. Acolo nu au TV...Barbatii sunt foarte iubitori. Au aceleasi hobby-uri ca si tine. Nu ai nevoie de frigider.... 2 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 29, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 Am vazut ca nu ai loc de mine pe forum, acum vrei sa plec si din tara! In orice caz, nu m-ar interesa de unde este. Si daca vrea sa stea sub masa cand eu imi beau cafeaua dupa dusul de dimineata... nu l-as refuza! 2 Link spre comentariu
Izzard Reputație: 76 Postat Martie 29, 2014 Oras:rai Oras:rai Partajează Postat Martie 29, 2014 Am vazut ca nu ai loc de mine pe forum, acum vrei sa plec si din tara! In orice caz, nu m-ar interesa de unde este.Si daca vrea sa stea sub masa cand eu imi beau cafeaua dupa dusul de dimineata... nu l-as refuza! Baiul e ca daca te asteapta pe tine sa te ridici de la masa...ar putea dezvolta probleme de sanatate. Cafeaua e spalata cu pui? Cati mai exact? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 29, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 Fiecare cu ce il doare... Da-ti cu niste crema, poate in final iti trece sau se usuca si cade... Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 29, 2014 Amada, gandeste-te putin la tine... chiar nu as avea loc de tine, m-as simti inghesuit, sufocat. Stii ceva? Pana si Siberia ar fi mica pentru tine sau tu prea mare pentru ea, nu stiu cum s-o dau. Ptiu. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 29, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 Ai inceput sa te balbai... Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 29, 2014 Nu va mai certati... Ma faceti sa ma simt eu vinovata... 2 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 29, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1/7/0/8/9/5/9/1/orig-17089591.jpg 1 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 29, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 29, 2014 Amada....tu incearca sa traiesti o ora cu cineva fara sa va bateti, nu o viata )) si eu te pup, draga mea. Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2014 LauRica, hai sa iti dau un raspuns mai elaborat: La un moment dat doi oameni isi fac promisiuni unul altuia. Ca o sa se sustina unui pe altul, o sa fie alaturi la bine si la rau, o sa fie fideli. Pentru ca fiecare vrem sa speram ca nu vom fi singuri atunci cand o sa fie greu. Ca o sa avem pe cineva alaturi si o sa putem conta pe el/ea. De cele mai multe ori se iau in serios atunci cand o zic. Chiar cred in ceea ce zic. Apoi timpul trece. Si persoana care a promis nu mai e aceeasi ca atunci cand a promis. Si persoana careia i s-a facut promisiunea nu mai e aceeasi ca atunci cand a fost facuta promisiunea. Acest lucru nu are cum sa fie evitat, nu putem sa tinem timpul in loc. Si din perspectiva asta, daca e sa pui problema de fidelitate trebuie sa o pui in sensul: "Esti suficient de puternic ca sa rezisti tentatiei? In baza unei promisiuni facuta de un alt barbat (care nu mai esti tu), unei alte femei (care nu mai e ea) - sau viceversa". Parerea mea e ca e totusi o perspectiva gresita. Eu cred asa: Daca se pune problema de a rezista tentatiei, greseala a fost deja facuta. Nu neaparat de cel care isi pune problema sa intrerupa relatia sau sa intrerupa fidelitatea. Poate ca el s-a saturat de ea si nu-i mai arde, pentru ca intre timp ea s-a facut nesuferita si-l tot bate la cap cu cine stie ce nimicuri. Poate ca ea e nesuferita si-l bate la cap cu nimicuri pentru ca el n-a fost suficient de barbat ca sa isi dea seama 1 sau 2 lucruri importante si sa le rezolve pe alea. Poate ca el nu si-a dat seama pentru ca ea... si asa mai departe. Sunt nivele peste nivele de cauzalitate. Si radacinile sunt probabil in amandoi. Eu cred asa: ca fiecare trebuie sa isi pastreze ochii deschisi la nevoile si dorintele celuilalt. Nu sa se dea peste cap. Dar macar sa intrebe din cand in cand. Si sa faca lucrurile alea mici, in limita posibilului. Pe urma sa isi recunoasca propriile defecte si sa rada de ele. Deschis, fara jena. Dar sa faca ceva, in limita posibilului, ca sa le remedieze. Si pe urma sa vada lucrurile bune in celalalt si sa le spuna. Nu sa le ia ca pe ceva obtinut si garantat pe vecie. Sa fie recunoscatori la modul deschis. Ca sa isi aduca aminte si lor insisi de ce au ales ce au ales. Si sa ii aduca aminte si celuilalt de ce a fost ales si ce trebuie sa pastreze. Cred ca daca aceste conditii sunt indeplinite, tentatia de a insela pe baza de "instincte naturale" nu mai e ceva atat de puternic. Si o relatie poate fi tinuta pentru restul vietii in conditii frumoase si cu fidelitate naturala (in contrast cu fidelitate fortata de "puterea de a rezista tentatiei"... care de fapt ma indoiesc ca exista) PS: Imi dau seama ca ce am scris mai sus e in oarecare contrast cu semnatura mea . Dar e in oarecare contrast cu forumul asta. Asa ca na... semnatura e pentru forum. 2 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 30, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 30, 2014 Mai, eu cred ca Laurica nu si-a dat seama ce a intrebat.O iertam pentru ca e si ea mica.In primul rand nu a explicat sensul cuvantului "ati trai".Laurica...In sensul ca a se fute doar cu o singura persoana sau in sensul de a sta in casa?Ea a pus o intebare la care nu se poate da un raspuns. "Ati putea trai cu o singura persoana, o viata intreaga ?".Sa analizam.Ea ne-a intrebat pe noi "daca am putea", adica de azi inainte..La viitor.Pai exista cineva care stie ce se poate intampla peste 1 minut ?Eu cred ca daca exista, cumva, sta inchis intr-o camera, supravegheat de 1000 de agenti si oameni de stiinta sa-i disece creierul.Asadar, voi raspundeti la o intrebare care...nu ai cum sa raspunzi.PS- cel mai misto raspuns a fost dat de MK. ) adica DA )), care nu se potriveste cu nicio situatie. Adica pana acum nu a trait cu o singura persoana si nici nu prea are cum avand in vedere ca e mic...mic...Est sinucidere curata sa se insoare acum si sa nu mai da si ele o mwie pe centura macar o data la 1 an 1 Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 Acu hai sa disecam firu in 14 Eu i-am citit mintea si am inteles ce a vrut sa intrebe. Asa suntem noi conectati la nivel spiritual inalt. Cine nu stie nu cunoaste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum