Angel Reputație: 244 Postat Martie 31, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Martie 31, 2014 Ti s-a parut de cacat fiindca nu l-ai inteles, cred eu.....eh, nu-i bai, poti trai si fara sa intelegi acest documentar HAHAHAHAH!! LOMEO just GOT.. http://www.danbailey.net/wp-content/uploads/2011/03/pwned-300x217.jpg 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2014 Bai...lasati glumele. Azi pe la pranz am mai gasit un plic cu 200 lei pe care scria "the secret" si cu un PS: "mergi la sorina".De unde stiau ei ce vreau sa fac, daca nu prin puterea mintii ?Este clar, incep sa cred ( daca mai gasesc inca un plic ) Al treilea plic o sa il primesti maine . Semnat " the secret " si cu PS-ul " du-te la buda! ... prea multa putere te strica la stomac " Ghiceste tu ce este inauntru. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Radeti voi radeti dar ia sa vedeti cum ma voi vindeca de colecist cu puterea mintii.....altora Link spre comentariu
unky Reputație: 153 Postat Martie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2014 Radeti voi radeti dar ia sa vedeti cum ma voi vindeca de colecist cu puterea mintii.....altora te-ai "accidentat" ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 31, 2014 Radeti voi radeti dar ia sa vedeti cum ma voi vindeca de colecist cu puterea mintii.....altora Taci si papa ce a zis DL DR. Altora Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 te-ai "accidentat" ?Oarecum...m-am accidentat la bila...la vezica biliara Taci si papa ce a zis DL DR. Altora Ascult, am promis ca voi asculta! Link spre comentariu
master of pupets Reputație: 136 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:cred ca aici Oras:cred ca aici Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Sorina eu cred in puterea de a minti pe care tu o stapanesti perfect "Spune o minciuna suficient de tare si suficient de mult si lumea o va crede" Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Si asta vina cui ar fi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum