Sari la conținut

Azi trebuia sa fie ziua mea...

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Draga Amada,

Noi am avut sau mai avem, nu stiu exact, un mic razboi. Nu conteaza ca nu eu l-am declansat, poate am gresit si eu, in niste momente triste pentru mine.  Ceea-ce vreau sa stii,  este ca te-am apreciat extrem de mult si clipele petrecute alaturi de tine au fost de neuitat. Nu-mi permit sa-ti dau sfaturi... nu imi mai permit.

Dar imi permit sa-ti urez mult noroc si fericire, pe care de altfel le meriti din plin.

LA  MULTI  ANI!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tin sa te anunt ca ne-am nascut in aceasi zi doar ca eu am imbatranit mai repede printr-un paradox al timpului si am facut azi 52. Ca si cosarbatorit iti doresc sa-ti gasesti locul inlumea asta nebune si mai ales sa ai liniste sufleteasca si multa sanatate !!!!

Link spre comentariu

Cu scuze Amada pentru interventie. ... faptul ca in cateva ore s-au umplut 2 pagini de urari sincere ( ca ce interes ar fi avut oamenii?) cred ca spune ceva.  Acel ceva pe care tu il cauti : caldura umana, dezinteresata si sincera. Ai gasit-o! Felicitari!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

:blushing2

Nu m-am asteptat la asta...  :wub

Chiar m-au miscat felicitarile voastre...  :blushing2

Va pupacesc si va doresc tot ce este mai bine pentru voi si orice va doriti!  :kiss3

:hug1

Amada, te au miscat felicitarile noastre? Hmm, inseamna ca suntem oameni buni pe aici. Si 'grei.'

Drace, La multi ani si tie!

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti

Ciucurel,

Daca si arati asa ca in avatar, am pus-o, amandoi!  :slap2  :laugh2   :kiss3

Euflo,

Da, am fost impresionata, foarte mult!

Tu si cu Shaorma nu m-ati mai luat cu bautura si greutatea...  :hooray  :kiss3  :hihat

M-au felicitat persoane pe care abia le-am descoperit, persoane de care mi-a fost dor... si cele cu care am avut niste altercatii, dar m-au bucurat mult ca au trecut peste...

Va pupacesc pe toti!  :kiss3

:hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...