Yogy97 Reputație: 6 Postat Septembrie 7 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 7 Hello! Facesitting se poate?
Yogy97 Reputație: 6 Postat Septembrie 7 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 7 Thank you for the "seen" again.😂
Membru Premium ZombiuShogun Reputație: 3919 Postat Septembrie 9 Oras:-20.625676, 166.305804 Oras:-20.625676, 166.305804 Membru Premium Postat Septembrie 9 Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. 19 5 1 1
konn223 Reputație: 724 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 47 minutes ago, ZombiuShogun said: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Chiar era pe lista pt saptamna asta, m-ai scutit de un drum, mersi frate, you doing god's work. 6
amedeo13 Reputație: 1998 Postat Septembrie 9 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Septembrie 9 Acum 45 minute, ZombiuShogun a spus: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Mulțumiri….exact ce îi explicam….crești prețurile în baza a ce????? Niciodată nu vor înțelege….decat fetele dăștepte….si mai zic că suntem răutăcioși…Dar ele nu au nicio vină atâta timp cât sunt fraieri care plătesc pentru carcasă…. 7
awokeone10 Reputație: 10519 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 9 Acum 6 minute, amedeo13 a spus: Mulțumiri….exact ce îi explicam….crești prețurile în baza a ce????? Niciodată nu vor înțelege….decat fetele dăștepte….si mai zic că suntem răutăcioși…Dar ele nu au nicio vină atâta timp cât sunt fraieri care plătesc pentru carcasă…. Creste preturile in baza a cresterii numarului de clienti,ca la scoala,daca cererea e mare adica are multi clienti,creste si ea pretul,poate....merge asa. 4
7uuupp Reputație: 5516 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 1 oră în urmă, ZombiuShogun a spus: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Mulțumesc frumos pentru detaliile împărtășite! Ne-ai cam scutit de aruncat niște bani; poate te scoatem la o bere la cat nu am mai aruncat! Meriti; dacă sunt și alți conaționali în asentimentul meu susțin cauza. 2 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2876 Postat Septembrie 9 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 9 5 minutes ago, 7uuupp said: Ne-ai cam scutit de aruncat niște bani; poate te scoatem la o bere la cat nu am mai aruncat! Meriti; dacă sunt și alți conaționali în asentimentul meu susțin cauza. IDEM! ✌️ 2 Per aspera ad astra
liv85 Reputație: 132 Postat Septembrie 9 Oras:Unde e de treabă Oras:Unde e de treabă Postat Septembrie 9 1 oră în urmă, ZombiuShogun a spus: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Mulțumesc frumos, era prima pe listă pentru sfârșitul săptămânii. 👍👍👍 1
Membru Premium armando77 Reputație: 6887 Postat Septembrie 9 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Septembrie 9 Acum 1 oră, ZombiuShogun a spus: lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine Nu putea să-l închidă într-o cameră pe parcursul partidei 🤷♂️. L-ai calcat pe coadă, primeai și bătaie extra în banii ăștia 🙈🤣 Acum 1 oră, ZombiuShogun a spus: o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, Ce primitoare e că doar capul 🍆 e in jur de 4-5 cm🤣 Acum 1 oră, ZombiuShogun a spus: Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? No comment, sunt mai arzătoare decât restul , așa a fost 🤭🤣🤣 De asta ți-am dat emoticonul asta , scuze de explicații , ești maxim 🤣🤣🤣 1 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 2 hours ago, ZombiuShogun said: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Mai scutit de 1 Eminescu Mai puțin, dau o bere
Membru Premium il pupparo Reputație: 23323 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 10 Sa trăiești frate Zombiu pentru ajutor. Idem ca frații de mai sus. Anyway, zona era total deplasata. 1 1
Woody90 Reputație: 12 Postat Septembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10 Acum 17 ore, ZombiuShogun a spus: Cred că mi s-a pus pata pe toate Emele de pe forum fiindcă asta e a treia Emă recenzată consecutiv. 😅 RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Procesul de rezervare a fost easy - mi-a furnizat toate detaliile necesare într-un mod eficient și m-a primit fără întârziere. LOCAȚIE → 78 / 99 Situat lângă La Strada din Popești Leordeni, care are ample locuri de parcare gratuite. Apartamentul are o atmosferă primitoare, baia este la dreapta, echipată cu apă de gură și geluri de duș bărbătești, care sunt poziționate sus în dreptul capului de duș, nu pe partea de jos a cabinei, alea fiind ale ei personale. Are un cățel alb de talie mică, care se plimbă liber în apartament, care pentru mine a fost puțin perturbator. Dormitorul este situat în capăt la stânga, cu o oglindă pe garderobă. Patul era curat, dar scârțâitul e un mare dezavantaj. Alte reclamații nu mai am. FAȚĂ → 72 / 99 E de origine romă și are un ten îngrijit, oacheș, câteva alunițe în jurul năsucului măricel, dar sunt și câteva aspecte mai deosebite, precum ochii negri și captivanti și buzele "îmbunătățite" cu anumite tratamente cosmetice care se încadrează în preferințele celor care apreciază genul de piți. LOCAȚIE → 83 / 99 La o înălțime de aproximativ 1,72m și o greutate până în 62kg, are o siluetă relativ atletică cu oleacă de forme, mai cu seamă în zona șoldurilor care sunt mai late decât talia, având un cur futabil și cărnos. Pielea ei mai oacheșă are o textură smooth, fără tatuaje vizibile sau imperfecțiuni majore, poate doar o pată albă care se vede și în poze între sânii ei, care sunt de mărime medie și squishy. Cracii ei sunt puternici și tonifiați, fără pulozitate. ATITUDINE → 73 / 99 Comportamentul ei e de cartier, băiețesc și nu am remarcat ceva deosebit dincolo de politețurile de bază. Nu m-am simțit grăbit sau presat în timpul interacțiunii și e genul care abordează lucrurile într-un ritm calm și relaxat, poate prea relaxat fiindcă am avut impresia că era puțin distantă uneori și am surprins-o uitându-se pe telefon, chiar în mijlocul unei conversații. Aceste observații mi-au dat o senzație de "whatever" din partea ei, mai ales când lătrătorul ei mă deranjase cu ceva, iar replica ei fusese pe un ton sfidător ca și cum voia să arunce vina pe mine... N-are absolut nicio treabă cu GFE-ul, deci trecem direct la sucțiunea mădularului. ORAL → 75 / 99 Nu mi-a depășit așteptările, dar nici rău - o ia în jur de 6-7cm în gurița ei destul de primitoare, iar oglinda oferea o vedere bună a modului în care îmi dezmierda pula cu o mână în timp ce o băga în clanță pe un ritm lent cu ajutorul buzelor ei cărnoase și suculente care aplicau o presiune bună pe glandul umflat de sânge. NP → 69 / 99 Mediocru, fără să lase impresie durabilă. E dispusă să încerce poziții diferite, însă e puturoasă, ori încearcă să își conserve energia, spre exemplu nu îi place să fie activă în LOT. Capră a fost mai bine mișcându-și curul și părând că se implică în moment, totuși parcă a fost cam mecanic totul și nu este complet prezentă. A folosit lubrifiant, iar vaginul e mediu - nici deosebit de strâmt, nici foarte lărguț. RAPORT CALITATE-PREȚ → ☠️ RESPINGĂTOR ☠️ La 300/500 mai degrabă mergi la MissRamona, că aia e mai frumoasă și măcar are o atitudine exemplară fără figuri de prințesă, oferă DFK + preludiu bun, și n-are animal de companie care să te incomodeze. 01Emma sub nicio formă nu merită prețul actual de 300/500, doar dacă vrei în mod special o fată mai înaltă cu forme drăguțe și nu îți pasă de etnie, dar ai deja o opțiune decentă și anume Alecsa08 care arată mai bine și mai fit. Corpul 01Emmei este și el ok, dar ăsta e cam singurul "ok" de care veți avea parte fiindcă experiența mea cel puțin a fost insignifiantă și nu am simțit că îi place să se fută. Chiar nu știu cui să i-o recomand... poate dacă ești turbat după pizdă de țigancă? Atunci ar putea merita o vizită doar de palmares. Totuși, de luat în calcul că un tarif mai realist ar fi în jur de 150/250. Ms mult...mai scutit de un drum... rămân dator de cinste✌️🍻 1
muiecatvezi Reputație: 154 Postat Septembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10 Acum 18 ore, 7uuupp a spus: Mulțumesc frumos pentru detaliile împărtășite! Ne-ai cam scutit de aruncat niște bani; poate te scoatem la o bere la cat nu am mai aruncat! Meriti; dacă sunt și alți conaționali în asentimentul meu susțin cauza. Dacă ar primi toate berile pe care le merită ar da in alcoolism d-ala nasol. 4
Razboiul1877 Reputație: 272 Postat Septembrie 10 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 10 Mulțumesc maestre Shogun.Chiar că și eu am fost la un pas de o programare la domnița.Mare om.Chiar că meriți niste berii multe și de calitate.Respect.Osuu🙏 1
muiecatvezi Reputație: 154 Postat Septembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10 Acum observ că mi-a fost șters un comentariu pe acest topic 1
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 12 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 12 Bună seara dragilor, pe data de 18 septembrie, voi fi în popești Leordeni. Serviciile mele sunt urmatoarele: ❣️ Sex normal doar protejat ❣️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ❣️Finalizare corporală ❣️Sex între sâni ❣️Limbute ❣️FOOTJOB extra (50 de lei) ❣️URO (50 de lei extra) ❣️Sex in diferite pozitii ❣️Role play ❣️Sărutări corporale ❣️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile sunt urmatoarele: 💋O finalizare 30 de minute 250 de lei 💋2 finalizari 60 de minute 450 de lei ❣️Va astept cu drag...va puuup 1
Yogy97 Reputație: 6 Postat Septembrie 19 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19 Buna! A venit data de 18, dar nu te-ai intors. Ne poti spune cand estimezi ca revii. Multumesc.
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 22 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 22 Bună dimineața🫶 Sunt momentan tot în popești Leordeni, dar nu pentru mult timp. scuzați mi lipsa am avut o mică pauză și eu de aceea nu am răspuns mesajelor trimise, astăzi voi fi liberă de la 11:00, până la 17, de mâine va fi programul normal. Țin să menționez ca eu mi am schimbat din nou culoarea părului spun asta ca să nu existe neînțelegeri. Aștept mesajele voastre în privat pentru programări. Mesajul pe care îl primiți în privat cu serviciile și prețul îmi cer scuze dar nu știu să modific eu acolo prețul ca nu știu să umblu în setările de la wap🙏 Buna. Serviciile mele sunt urmatoarele: ❣️ Sex normal doar protejat ❣️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ❣️Finalizare corporală ❣️Sex între sâni ❣️Limbute ❣️FOOTJOB extra (50 de lei) ❣️URO ❣️Sex in diferite pozitii ❣️Role play ❣️Sărutări corporale ❣️Masaj de relaxare ❣️Accept deplasari doar la hotel sau pensiune Pentru aceste servicii preturile sunt urmatoarele: 💋O finalizare 30 de minute 250de lei 💋2 finalizari 60 de minute 450 de lei. ⛔️Imi rezerv dreptul de a selecta clientii ⛔Contactul va fi strict WHATSAPP, PM, SMS ⛔️️Rog si ofer la randul meu punctualitate,igiena maxima si discretie totala. ❣️Va astept cu drag...va puuup 1
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 22 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 22 Locuri libere: 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 și 17:00.🫶 4 2
david23 Reputație: 119 Postat Septembrie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22 Am revizitat-o si eu azi pe Emma pentru o jumătate de ora, este o fata frumoasa, amabilă, caldă, o gazda primitoare, mie imi plac fetele inalte, cu forme, nu ofera Gfe, nici nu caut, apartam arată f bine, actiunea nu a fost oarecum scurtă ,am schimbat doua poziții, asta din cauza marimii mele a existat un disconfort pentru ea. Probabil exista si o chimie intre noi ptr ca am stat ceva timp si de vorbă, Emma este o fata sufletistă si sincera in multe aspecte, mi-a povestit câteva întâmplări,unele negative din viata ei, iar legat de unele pareri f negative de pe site chiar imi pare că au afectat-o, ea pune la suflet, unii colegi si-ar putea exprima nemulțumirile intr-un mod respectuos, doar zic... Pentru mine este de revenit. 2 1
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 22 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 22 Acum 3 ore, david23 a spus: Am revizitat-o si eu azi pe Emma pentru o jumătate de ora, este o fata frumoasa, amabilă, caldă, o gazda primitoare, mie imi plac fetele inalte, cu forme, nu ofera Gfe, nici nu caut, apartam arată f bine, actiunea nu a fost oarecum scurtă ,am schimbat doua poziții, asta din cauza marimii mele a existat un disconfort pentru ea. Probabil exista si o chimie intre noi ptr ca am stat ceva timp si de vorbă, Emma este o fata sufletistă si sincera in multe aspecte, mi-a povestit câteva întâmplări,unele negative din viata ei, iar legat de unele pareri f negative de pe site chiar imi pare că au afectat-o, ea pune la suflet, unii colegi si-ar putea exprima nemulțumirile intr-un mod respectuos, doar zic... Pentru mine este de revenit. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, te mai aștept cu tot dragul🫶💋
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 23 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 23 😈😈😈cat de curând și în centrul Bucureștiului 🫶🫶 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 🫶 1 3
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 23 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 23 Umblând prin galeria telefonului meu am dat de acest video și am zis să vi-l împărtășesc și vouă, este de anul trecut când eram și lucram la club în Elveția .🫶😈🫶 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 2 1
Escorta 01Emma Reputație: 605 Postat Septembrie 24 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Autor Escorta Postat Septembrie 24 Bună dragilor, voi fi activă de la ora 14:00, aștept mesajele voastre pentru programări 🫶 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum