Sari la conținut

AdelleHot - Vitan - 0731082293

Postări Recomandate

• Telefon: 0731082293
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor, sunt AdelleHot pentru prima data in Bucuresti ! 
Daca doresti clipe de placere, te rog sa nu eziti sa ma contactezi 💋💋

• Inimioara 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în AdelleHot - new in zona TINERETULUI - 0731082293
Postat
La 09.09.2025 la 9:34, AdelleHot a spus:

Buna dragilor, sunt AdelleHot pentru prima data in Bucuresti ! 
Daca doresti clipe de placere, te rog sa nu eziti sa ma contactezi 💋💋

Detalii ? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 37 minute, dani46 a spus:

Detalii ? 

Buna dragilor ! Sunt Adelle, o fata manierata, eleganta si cu mult respect pentru munca mea. Am 24 de ani, 1’70 m, 52 kg. Sunt in Bucuresti pentru prima data, am lucrat doar in strainatate pana acum. 
Imi place sa ofer respect si placere si sa le primesc si eu la randul meu. 

Buna dragilor ! Sunt Adelle, o fata manierata, eleganta si cu mult respect pentru munca mea. Am 24 de ani, 1’70 m, 52 kg. Sunt in Bucuresti pentru prima data, am lucrat doar in strainatate pana acum. 

Serviciile mele sunt :  

🎁Sex oral si sex normal 30 min 500 Ron (1 finalizare ) - hand-job cu ulei sau crema  

🎁Sex oral si sex normal 1 h 700 Ron (2 finalizari) - hand-job cu ulei sau crema, masaj de relaxare  

🎁Outcall Hotel - 700 Ron  

❤️‍🔥Servicii: 

💥Sex normal intotdeauna protejat

💥Sex oral pro sau neprotejat in functie de igiena ta ( impecabila, epilat, fara mirosuri, bubite, scurgeri ) 

💥 GFE

💥French kiss

💥Masaj de relaxare

💥 69 si diferite pozitii 

💥 Cunnilingus 

💥 Role.play 

💥 Dildo show

• Haha 3
Postat
Chiar acum, AdelleHot a spus:

Serviciile mele sunt

🎁Sex oral si sex normal 30 min 300 Ron (1 finalizare ) - hand-job cu ulei sau crema 

🎁Sex oral si sex normal 1 h 500 Ron (2 finalizari) - hand-job cu ulei sau crema, masaj de relaxare 

🎁Outcall Hotel - 700 Ron 

❤️‍🔥Servicii extra :

GFE 150 Ron 💋

Kiss 100 Ron 💋

Finalizare pe sani 70 Ron 💋

Dominatie - 150 Ron 💋

Dildo pentru tine - 100 Ron 💋

Show Dildo pentru mine - 100 Ron 💋

Poți să ceri cat vrei: banii sunt la futaci!

S-ar putea să rămâi doar cu dildo.

• Haha 4
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat
Acum 24 minute, 7uuupp a spus:

Poți să ceri cat vrei: banii sunt la futaci!

S-ar putea să rămâi doar cu dildo.

Nu vă faceți griji, a început obișnuita campanie de toamnă pentru creșterea prețurilor. Ianuarie și septembrie sunt la fel în fiecare an, proxeneții o iau razna. Lasă, va veni și va trece, uitându-mă la situația economică din România, cred că în curând oamenii vor avea dificultăți în a da 200 de lei și fetele vor trebui fie să se conformeze, fie să-și caute alt loc de muncă.

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, AdelleHot a spus:

Serviciile mele sunt

🎁Sex oral si sex normal 30 min 300 Ron (1 finalizare ) - hand-job cu ulei sau crema 

🎁Sex oral si sex normal 1 h 500 Ron (2 finalizari) - hand-job cu ulei sau crema, masaj de relaxare 

🎁Outcall Hotel - 700 Ron 

❤️‍🔥Servicii extra :

GFE 130 Ron

Finalizare pe sani 50 Ron 💋

Dominatie - 150 Ron 💋

Dildo pentru tine - 100 Ron 💋

Show Dildo pentru mine - 100 Ron 💋

Ai inceput cu stangul, mai ai sanse sa repari. 

Pe aici e cam asa: venim, testam si dupa ce ai recenzii bune in marea lor majoritate, e normal sa ridici tarifele, justificat.

Altfel o sa te plictisesti. Insa sunt emisiuni bune pe discovery, fii fara grija.🤗

• Like 3
Postat
44 minutes ago, AdelleHot said:

Serviciile mele sunt :  

🎁Sex oral si sex normal 30 min 500 Ron (1 finalizare ) - hand-job cu ulei sau crema  

🎁Sex oral si sex normal 1 h 700 Ron (2 finalizari) - hand-job cu ulei sau crema, masaj de relaxare  

🎁Outcall Hotel - 700 Ron  

❤️‍🔥Servicii: 

💥Sex oral pro sau neprotejat in functie de igiena ta ( impecabila, epilat, fara mirosuri, bubite, scurgeri ) 

💥 GFE

💥French kiss

💥Masaj de relaxare

💥 69 si diferite pozitii 

💥 Cunnilingus 

💥 Role.play 

💥 Dildo show

@pisicuts @cleopatra01 mutati la lux topicul 

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat

In teorie ....cred ca a gresit si rubrica 🤔

• Like 1

Per aspera ad astra

Postat
1 minute ago, robert11111 said:

In teorie ....cred ca a gresit si rubrica 🤔

Daca e noua pe forum si nu stie, e prima oara in Romania, nu e o tragedie. Hai sa nu mai fim rai

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Serviciile mele sunt :  

🎁Outcall Hotel - 700 Ron  

❤️‍🔥Servicii: 

💥 GFE

💥French kiss

💥Masaj de relaxare

💥 69 si diferite pozitii 

💥 Cunnilingus 

💥 Role.play 

💥 Dildo show

• Inimioara 1
Postat
Acum 46 minute, trumtram a spus:

Nu vă faceți griji, a început obișnuita campanie de toamnă pentru creșterea prețurilor. Ianuarie și septembrie sunt la fel în fiecare an, proxeneții o iau razna. Lasă, va veni și va trece, uitându-mă la situația economică din România, cred că în curând oamenii vor avea dificultăți în a da 200 de lei și fetele vor trebui fie să se conformeze, fie să-și caute alt loc de muncă.

Să știi! Deja e cam deranj în era Bolojan în toate domeniile evoluția macroeconomică e în jos! Dar aceste cuvinte oricum nu au fost predate în etapa de pregătire de specialitate ON, NP, GFE!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Vatra lui Bucur
  • Oras:Vatra lui Bucur
Postat
1 oră în urmă, AdelleHot a spus:

30 min 500 Ron (1 finalizare )

Baby girl, no offence, în București cu suma asta mergem la 2 fete si 1/2 🫣🤪

• Like 1
  • Haha 1

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

Postat

Doar ce am plecat de la ea. Nu am considerat ca merita cei 700 de lei, pentru mine aspectul feței nu a fost convingator. La corp e slim si average. Un tatuaj urat pe piept in partea stanga. Sunt curios ce pareri v-or avea ceilalti.

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
5 minutes ago, goe27 said:

La corp e slim si average

Sa intelegem ca pozele de mai sus nu reflecta realitatea?

• Like 1

Per aspera ad astra

Postat
Acum 6 minute, goe27 a spus:

Doar ce am plecat de la ea. Nu am considerat ca merita cei 700 de lei, pentru mine aspectul feței nu a fost convingator. La corp e slim si average. Un tatuaj urat pe piept in partea stanga. Sunt curios ce pareri v-or avea ceilalti.

*vor, eram agitat fiindca am pierdut timpul degeaba. 

PS nu face confirmare video cu fața

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, goe27 a spus:

*vor, eram agitat fiindca am pierdut timpul degeaba. 

PS nu face confirmare video cu fața

Imi pare rau daca tu consideri ca nu am fost pe gustul tau, te am asteptat 20 de minute ca ai intarziat! 
pentru mine nu este nici o problema, fiecare este liber sa aleaga daca ramane sau pleaca, insa consider cu toata modestia ca sunt o femeie frumoasa care are grija de ea! Sa ai o seara frumoasa! 

Postat
Acum 4 minute, robert11111 a spus:

Sa intelegem ca pozele de mai sus nu reflecta realitatea?

Seamana, dar parca are formele mai frumoase in poze.

Postat

Mai baieti, nu stiu ce genuri va plac voua, dar femeia e senzatie, am fost la ea plantat astazi in vitan( nu e tineretului ) , prima programare cred cum a ajuns in locatie! 

Mai oameni buni, daca nici adelle nu arata bine, sa ma ierte Dumnezeu, ochii versi, buze superbe cu acid pus cu gust, pielea fina, are un tatuaj da, dar absolut nederanjant, mani pedi facute, te asteapta frumos machiata, costum sexy, tocuri, in casa , la baie, curatenie luna, parul facut! Deci numai pana aici nu am regretat ca am fost! Si acum povestea pe larg! 

Ttebuia sa ajung azi la o alta fata de la lux, dar cum lucrurile s au imbarligat am mutat programarea maine! Si am zis sa i scriu adelei, programarea prompta pe whatsapp, reconfirmata cu 1h inainte si fugit spre locatie la ora stabilita! 

Imi deschide usa o fata super frumoasa, deci ori nu mai stiu eu cum arata o fata frumoasa, ori cineva aici incearca sa si lase loc pentru alte femei.. sexy, tocuri tot ce vrei, adica serios, voce calda, feminina, ma pofesteste sa stam la socializarea de inceput, ma serveste cu o apa si apuc sa vorbesc cu ea, lucreaza in strainatate, e prima data in romania si isi doreste sa faca oamenii sa fie multumiti ! 

Am fugit la dus unde am gasit toate cele necesare si revenit in dormitor, am inceput cu un preludiu foarte bun, cu implicare, saruturi, mangaieri etc! 

A coborat la junior unde ofera un oral foarte bun, soft, cu momente de deep sustinut, cu atentie la vecini si umed , nu se opreste pana nu ii spui sa se opreasca, implicata si facut cu pofta! 

Am trecut la normal unde am descoperit o floricica tanara si stramta, umezita natural si dornica de primire, geme frumos, se implica, da contre si propune pozitii, este acolo cu tine, te atinge si cauta contactul vizual si sarutul daca permite pozitia! Schimbat mai multe pozitii si intr un final finalizat in cauciuc ! Am ales o fin mai lunga si putin masaj, unde se straduieste sa il faca cat mai profi posibil! 

Notele dupa cum urmeaza: 

Locatia 10, dotata cu toate cele necesare si super curata

Aspect adela : 9.5, eu de principiu nu dau 10, dar este o fata super frumoasa, te pierzi in ochii ei verzi si in zambetul ei! 

Oral nepro 8.5 ca e fara cim, atentie la vecini, umed, deep sustinut si facut cu pofta

Normal: 9, sper next time sa fie de 10, am inteles ca nu sta mult la noi deci, sa o prind sper pana pleaca iar! 

Igiena 10: a facut dus dupa actiune, parfumata , machiata, parul facut, superba fata

Anal nu e cazul

Gfe 10 cu felicitari penteu mine, chiar m am simtit excelent! 

Amenda 700 1h fara graba, cred ca am depasit cu vreo 7/8 minute desi nu fac asta deobicei! 

O recomand cu drag, nu comentez pretul, fiecare e liber sa aleaga ce vrea si dupa bugetul fiecaruia! Stiti ca eu sunt sincer si unde merg, merg si spun exact cum este! 

Bine ai venit pe la noi adela si eu personal sper sa ramai cat mai mult, mina facut o placere deosebita si te pup cu drag ! 

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 12 minute, AdelleHot a spus:

Imi pare rau daca tu consideri ca nu am fost pe gustul tau, te am asteptat 20 de minute ca ai intarziat! 
pentru mine nu este nici o problema, fiecare este liber sa aleaga daca ramane sau pleaca, insa consider cu toata modestia ca sunt o femeie frumoasa care are grija de ea! Sa ai o seara frumoasa! 

Las in seama colegilor sa se pronunte.

Postat
Acum 15 minute, delusione a spus:

Mai baieti, nu stiu ce genuri va plac voua, dar femeia e senzatie, am fost la ea plantat astazi in vitan( nu e tineretului ) , prima programare cred cum a ajuns in locatie! 

Mai oameni buni, daca nici adelle nu arata bine, sa ma ierte Dumnezeu, ochii versi, buze superbe cu acid pus cu gust, pielea fina, are un tatuaj da, dar absolut nederanjant, mani pedi facute, te asteapta frumos machiata, costum sexy, tocuri, in casa , la baie, curatenie luna, parul facut! Deci numai pana aici nu am regretat ca am fost! Si acum povestea pe larg! 

Ttebuia sa ajung azi la o alta fata de la lux, dar cum lucrurile s au imbarligat am mutat programarea maine! Si am zis sa i scriu adelei, programarea prompta pe whatsapp, reconfirmata cu 1h inainte si fugit spre locatie la ora stabilita! 

Imi deschide usa o fata super frumoasa, deci ori nu mai stiu eu cum arata o fata frumoasa, ori cineva aici incearca sa si lase loc pentru alte femei.. sexy, tocuri tot ce vrei, adica serios, voce calda, feminina, ma pofesteste sa stam la socializarea de inceput, ma serveste cu o apa si apuc sa vorbesc cu ea, lucreaza in strainatate, e prima data in romania si isi doreste sa faca oamenii sa fie multumiti ! 

Am fugit la dus unde am gasit toate cele necesare si revenit in dormitor, am inceput cu un preludiu foarte bun, cu implicare, saruturi, mangaieri etc! 

A coborat la junior unde ofera un oral foarte bun, soft, cu momente de deep sustinut, cu atentie la vecini si umed , nu se opreste pana nu ii spui sa se opreasca, implicata si facut cu pofta! 

Am trecut la normal unde am descoperit o floricica tanara si stramta, umezita natural si dornica de primire, geme frumos, se implica, da contre si propune pozitii, este acolo cu tine, te atinge si cauta contactul vizual si sarutul daca permite pozitia! Schimbat mai multe pozitii si intr un final finalizat in cauciuc ! Am ales o fin mai lunga si putin masaj, unde se straduieste sa il faca cat mai profi posibil! 

Notele dupa cum urmeaza: 

Aspect adela : 9.5, eu de principiu nu dau 10, dar este o fata super frumoasa, te pierzi in ochii ei verzi si in zambetul ei! 

Oral nepro 8.5 ca e fara cim, atentie la vecini, umed, deep sustinut si facut cu pofta

Normal: 9, sper next time sa fie de 10, am inteles ca nu sta mult la noi deci, sa o prind sper pana pleaca iar! 

Igiena 10: a facut dus dupa actiune, parfumata , machiata, parul facut, superba fata

Anal nu e cazul

Amenda 700 1h fara graba, cred ca am depasit cu vreo 7/8 minute desi nu fac asta deobicei! 

O recomand cu drag, nu comentez pretul, fiecare e liber sa aleaga ce vrea si dupa bugetul fiecaruia! Stiti ca eu sunt sincer si unde merg, merg si spun exact cum este! 

Bine ai venit pe la noi adela si eu personal sper sa ramai cat mai mult, mina facut o placere deosebita si te pup cu drag ! 

Ma bucur pentru tine. Deasemenea, ma bucur si pentru mine, fiindca se pare ca am avut noroc de femei frumoase. As putea jura ca are ochii caprui. Pentru mine e de maxim 7. Sunt curios ce mai zic si altii.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 52 minute, delusione a spus:

Notele dupa cum urmeaza: 

Anal nu e cazul

Te pup si te mai astept cu drag! Sa ai o seara frumoasa ! Mi a facut mare placere! 😊❤️❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.