adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Buna,Numele meu este Adela Minulescu si sunt in cautare de prieten (amic, prieten, iubit).Nu sunt o tipa foarte pretentioasa. Singurele pretentii sunt:- sa fie un tip deschis la minte;- sa nu fie ancorat in trecut ( fara nevasta, copii);- sa fie echilibrat emotional si psihic;- sa ii placa iesirile in oras;- sa fie pe placul meu fizic; Nu ma intereseaza partea financiara. Nu doresc banii lui, ci compania lui. 5
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Iar nu ma incadrez... 4
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 Buna, Numele meu este Grigore si vreau sa fiu prietenul tau (amic,prieten,iubit) Ma bucur ca nu esti o tipa foarte pretentioasa deoarece nu cred ca as fi avut vreo sansa: -Sunt deschis la minte..mi-am spart capul acu' 2 zile si mi-a zis doctorii ca se inchide in cateva zile copcile (deci sunt deschis la minte)-N-am copiiiii da sunt dispus sa divortez daca e chiar daca nu sunt casatorit-N-am probleme psihice si emotionale. Au fost tratate la spitalul care se ocupa cu astea-Ies ies, imi place ieseala..in parc, pe strada, restaurante shaormarii oriunde-Am burtica dar in rest mama mi-a zis ca-s foarte frumos Am un matiz tunat de mine deci nu sunt foarte bogatan. CCa si companie nu am..dar visez odata sa-mi deshid o corporatie multinationala cu care voi putea conduce lumea... Te tzuc Adeluta ..da un piem daca esti interesata!!! 3
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Cum trebuie sa arate ? varsta ?
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Hmmm Ingeras....aproape mai convins )Varsta maxim 35-37 de ani. Il vreau matur!
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 7, 2014 Cum ai de gând sa faci selecția dpdv fizic?,daca e sau nu pe placul tau?PS-macar la vârsta ma incadrez ,numai ca nu sunt matur,ci doar...copt
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 mai M-ai convins.. Varsta maxim 35-37??? Sau minima? Am 17..ma incadrez in pretentiile tale de maturitate P.S Nu mi-ai dat inca PM..Adeluta..nu m-ai tzucat inapoi si tu ? Ce se intampla? Nu ma vrei?
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 Cum ai de gând sa faci selecția dpdv fizic?,daca e sau nu pe placul tau?Lasa ba fata in pace nu vezi ca ma vrea pe mine???
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Urmaresc mai multe aspecte...
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Ingeras te-as tuca, dar ma baga astia la corupere de **spam editat**.Sunt dispusa sa mai astept un an.
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 7, 2014 Angel,vad ca speri,primul venit,primul servit ,nu ai observat criteriile stricte de selectie Adela,aspectele fiind...?,explica,sa vedem daca corespundem sau nu
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Ma retrag din cursa , am depasit varsta cu doi ani
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 7, 2014 Topicul asta are potential MaxiM Dar fii si tu mai selectiva! Baga: Varsta:Inaltime: Greutate:Marime :Daca are casa (cat de mare):Daca are masina (marca, an):Cat il tine in pat:Daca stie sa gateasca:Daca este gospodar in casa:ZODIA :Cat are salariu:Cati bani are in cont (de prima cheltiuala ) :Mai veniti si voi..... 1
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Varsta < 37 ani maximGreutate 80-90 kg, Nu tin neaparat sa fie lucrat la salaInaltime : 170 - 190Zodia: sa nu fie CAPRICORN, VARSATOR, FECIOARARestul este tabu... 1
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 170 si 90 kilograme am!!!!! Te tzuc :* :* Si nici "fecioar" nu mai sunt de mult If u know what i mean!! P.S inca astept Piem iubire!!! P.S 2 Sorina abtine-te!!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 7, 2014 Nu sunt o tipa foarte pretentioasa. Singurele pretentii sunt:- sa fie un tip deschis la minte;- sa nu fie ancorat in trecut ( fara nevasta, copii);- sa fie echilibrat emotional si psihic;- sa ii placa iesirile in oras;- sa fie pe placul meu fizic; Nu ma intereseaza partea financiara. Nu doresc banii lui, ci compania lui. Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului. 16
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 7, 2014 Ce este tabu e picant,detaliile fac diferenta
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului. Deep ai inebunit vere?
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului.Cum le stii tu pe toate ca un om mare.
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Deep ai inebunit vere? Nu a innebunit! Vorbe din propria lui experienta. Te compatimesc....Oare ce ai acasa?!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 7, 2014 Nu a innebunit! Vorbe din propria lui experienta. Te compatimesc....Oare ce ai acasa?! Ce am acasă? Simţul umorului. 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Ce-aveti, frate!!! V-a lovit primavera intre lentile? ))) Nici nu a apucat sa se raceasca forumul de la topicele Sorinei, si s-a trezit si asta mica si fierbinte? ))) Baga Adelo, sa vezi cum sar sacalii la momeala... Sau guvizii? ))
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2014 Ce am acasă? Simţul umorului.Simtul umorului combinat cu buna dispozitie
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 7, 2014 Simtul umorului combinat cu buna dispozitie Ti-ai gasit nasul Deep Asta e clar!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 7, 2014 Simtul umorului combinat cu buna dispozitie Dacă afară cerul îşi cerne trist căinţa,De ce şi eu pe forum să-mi mântui suferinţa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum