adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Buna,Numele meu este Adela Minulescu si sunt in cautare de prieten (amic, prieten, iubit).Nu sunt o tipa foarte pretentioasa. Singurele pretentii sunt:- sa fie un tip deschis la minte;- sa nu fie ancorat in trecut ( fara nevasta, copii);- sa fie echilibrat emotional si psihic;- sa ii placa iesirile in oras;- sa fie pe placul meu fizic; Nu ma intereseaza partea financiara. Nu doresc banii lui, ci compania lui. 5 Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Iar nu ma incadrez... 4 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Buna, Numele meu este Grigore si vreau sa fiu prietenul tau (amic,prieten,iubit) Ma bucur ca nu esti o tipa foarte pretentioasa deoarece nu cred ca as fi avut vreo sansa: -Sunt deschis la minte..mi-am spart capul acu' 2 zile si mi-a zis doctorii ca se inchide in cateva zile copcile (deci sunt deschis la minte)-N-am copiiiii da sunt dispus sa divortez daca e chiar daca nu sunt casatorit-N-am probleme psihice si emotionale. Au fost tratate la spitalul care se ocupa cu astea-Ies ies, imi place ieseala..in parc, pe strada, restaurante shaormarii oriunde-Am burtica dar in rest mama mi-a zis ca-s foarte frumos Am un matiz tunat de mine deci nu sunt foarte bogatan. CCa si companie nu am..dar visez odata sa-mi deshid o corporatie multinationala cu care voi putea conduce lumea... Te tzuc Adeluta ..da un piem daca esti interesata!!! 3 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Cum trebuie sa arate ? varsta ? Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Hmmm Ingeras....aproape mai convins )Varsta maxim 35-37 de ani. Il vreau matur! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Cum ai de gând sa faci selecția dpdv fizic?,daca e sau nu pe placul tau?PS-macar la vârsta ma incadrez ,numai ca nu sunt matur,ci doar...copt Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 mai M-ai convins.. Varsta maxim 35-37??? Sau minima? Am 17..ma incadrez in pretentiile tale de maturitate P.S Nu mi-ai dat inca PM..Adeluta..nu m-ai tzucat inapoi si tu ? Ce se intampla? Nu ma vrei? Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Cum ai de gând sa faci selecția dpdv fizic?,daca e sau nu pe placul tau?Lasa ba fata in pace nu vezi ca ma vrea pe mine??? Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Urmaresc mai multe aspecte... Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ingeras te-as tuca, dar ma baga astia la corupere de **spam editat**.Sunt dispusa sa mai astept un an. Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Angel,vad ca speri,primul venit,primul servit ,nu ai observat criteriile stricte de selectie Adela,aspectele fiind...?,explica,sa vedem daca corespundem sau nu Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ma retrag din cursa , am depasit varsta cu doi ani Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Topicul asta are potential MaxiM Dar fii si tu mai selectiva! Baga: Varsta:Inaltime: Greutate:Marime :Daca are casa (cat de mare):Daca are masina (marca, an):Cat il tine in pat:Daca stie sa gateasca:Daca este gospodar in casa:ZODIA :Cat are salariu:Cati bani are in cont (de prima cheltiuala ) :Mai veniti si voi..... 1 Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Varsta < 37 ani maximGreutate 80-90 kg, Nu tin neaparat sa fie lucrat la salaInaltime : 170 - 190Zodia: sa nu fie CAPRICORN, VARSATOR, FECIOARARestul este tabu... 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 170 si 90 kilograme am!!!!! Te tzuc :* :* Si nici "fecioar" nu mai sunt de mult If u know what i mean!! P.S inca astept Piem iubire!!! P.S 2 Sorina abtine-te!! Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Nu sunt o tipa foarte pretentioasa. Singurele pretentii sunt:- sa fie un tip deschis la minte;- sa nu fie ancorat in trecut ( fara nevasta, copii);- sa fie echilibrat emotional si psihic;- sa ii placa iesirile in oras;- sa fie pe placul meu fizic; Nu ma intereseaza partea financiara. Nu doresc banii lui, ci compania lui. Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului. 16 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ce este tabu e picant,detaliile fac diferenta Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului. Deep ai inebunit vere? Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Mă gândesc că n-ar strica o traducere - să fie deschis la minte = să accepte faptul că mă prostituez- să nu fie ancorat în trecut = strict legat de primul punct + nu sunt dispusă să fac psihoterapie cu el- să fie echilibrat emoţional şi psihic = nu-i nimic, îl dezechilibrez eu- să îi placă ieşirile în oraş = să înţeleagă că mie îmi place să mă mai întâlnescu şi cu alţii, nu doar cu el, şi să nu aibă nicio problemă dacă sunt făcută poştă după o întâlnire forumistică- să fie pe placul meu fizic = aici nu ştiu cum să traduc pentru că nu ştiu ce este un "plac fizic" Nu mă interesează partea financiară. Nu doresc banii lui, ci compania lui. = Ia-mă tu pe mine şi-ai să vezi ce bine o să-ţi fie! Nu vreau bani, nu vreau valută, Petre Roman să mă .... ducă pe culmile extazului.Cum le stii tu pe toate ca un om mare. Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Deep ai inebunit vere? Nu a innebunit! Vorbe din propria lui experienta. Te compatimesc....Oare ce ai acasa?! Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Nu a innebunit! Vorbe din propria lui experienta. Te compatimesc....Oare ce ai acasa?! Ce am acasă? Simţul umorului. 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ce-aveti, frate!!! V-a lovit primavera intre lentile? ))) Nici nu a apucat sa se raceasca forumul de la topicele Sorinei, si s-a trezit si asta mica si fierbinte? ))) Baga Adelo, sa vezi cum sar sacalii la momeala... Sau guvizii? )) Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ce am acasă? Simţul umorului.Simtul umorului combinat cu buna dispozitie Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Simtul umorului combinat cu buna dispozitie Ti-ai gasit nasul Deep Asta e clar! Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Simtul umorului combinat cu buna dispozitie Dacă afară cerul îşi cerne trist căinţa,De ce şi eu pe forum să-mi mântui suferinţa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum