Sari la conținut

A participat cineva vreodata la un ritual sexual de orice fel ?

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

intreaba-i pe joisti  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

ala din mijloc, cine e, cumva picon?  :laugh2

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Asta cu ritualul sexual cand femeia sta in genunchi e o fantezie...

Doar in filme..

Urmareste topicul cartelul nimfomane si Vezi acolo in exckusivitate ritualul sexual secret al joistilor.

Mi-a zis un fost membru pe mess..membru care doreste sa-si pastreze anonimitatea..

Parol!!

E adevarat!

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Am avut parte de nenumarate ritualuri in adolescenta si cu stanga si cu. si cu dreapta(am ramas dezaxat cu stanga,fiind dreptaci),colcaind hormonii in mine,UN adevarat performer sexual,Dar pe urma am descoperit femeia si a ramas doar banalul sex  :slap2

• Like 1
Postat

Ventrino, te mananca?

Nea Picon, eu in locul tu as fi mandru de comparatie, cu Marele Preot!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ascultati melodia asta din Eyes wide shut , dar invers si o sa va uimeasca , este in limba romana , oricum e o capodopera filmul , pe departe cel mai bun film vazut de mine vreodata !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wOZSfyLsFqE

ASCULTATI SI O SA VA MIRATI

Postat

m-am pisat pe mine de ras  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Prima laba intra la ritual? Pentru ca prima data cand am descoperit acest hobby placut a fost intr-o excursie. Trei baieti pe un deal, fiecare cu o pagina din revista Praline( de la sasi aduse) si schimbat impresii. Cand imi aduc aminte, ma bufneste rasul pentru ca toti stateam cu spatele, unul la celalalt si la sfarsit ne-am aratat mandrii , paginile pline de fluide!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Da, dar nu era ritual, ci cenaclu si nu era sexual, ci literar.

Pfff, am glumit; ce dracu sa caut eu la un cenaclu literar?!

Postat

m-am pisat pe mine de ras  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E nu stiu ce e asa de ras ,dar asta conteaza mai putin , aici puteti vedea tot ritualul sexual http://www.dailymotion.com/video/x4apza_eyes-wide-shut-the-satanic-orgy_creation

deci voi nici nu va puteti imagina ce ritualuri de genul asta se petrec , sunt grupari oculte din care fac parte oameni din Fratia Sarpelui , sunt persoane extrem de bogate din diverse masonerii si la aceste ritualuri sunt fete alese pe spranceana multe dintre ele sunt miss univers  etc , nu degeaba filmul asta a fost plasat in top 5 cele mai controversate filme facute vreodata si in aceste grupari de obicei se fac si sacrificii sexuale din ce am citit in mai multe articole , dar oricum acesta este un subiect tabu, dupa min 7 incepe show-ul in video de mai sus

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stie cineva mai mult despre proiectul MKULTRA ?

Anii 60, CIA a folosit LSD pentru controlul mintii subiectilor.
Postat

Anii 60, CIA a folosit LSD pentru controlul mintii subiectilor.

Nu numai LSD, au fost mai multe tipuri de experimente, electrosocuri, spalarea creierului si toate au fost facute pe cetatenii americani fara ca ei sa stie, inclusiv pe copii.

LE: dar din cate stiu eu MKULTRA nu a avut legatura cu ritualurile sexuale, de care se discuta pe topicul asta.

Postat

LE: dar din cate stiu eu MKULTRA nu a avut legatura cu ritualurile sexuale, de care se discuta pe topicul asta.

Eu stiu ca are legatura si cu Proiectul Monarch care este folosit si in unele secte la ritualuri oculte sexuale , dar si in alte sfere cu continut sexual 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...