Sari la conținut

La strada

Postări Recomandate

Reputație: 48
  • Oras:Focșani
  • Oras:Focșani
Postat

Se găsesc. În Focșani la giratoriul spre Brăila Galați. Și pe DN 24 pe la Pod Cosmești-Zaga Zaga, la intrarea în Tecuci... Asta dacă ești amator de senzații tari.

Dar de ce ai deschis topic nou, discuțiile generale nu erau de ajuns?

Postat
Acum 1 oră, Gogu5 a spus:

Se găsesc. În Focșani la giratoriul spre Brăila Galați. Și pe DN 24 pe la Pod Cosmești-Zaga Zaga, la intrarea în Tecuci... Asta dacă ești amator de senzații tari.

Mestere ai uitat piesa de la Nistoroii aia cu palmierul in cap si nu stiu daca mai e ceva prin statia de la Laminorul.

Alea din giratoriu de la lapte cred ca au toate bolile cu S pe ele si nu ma refer la sinuzita plus ca tiganca aia jeghoasa pare si beata😀😀😀😀😀

Reputație: 19
Postat
4 hours ago, Gogu5 said:

In discutiile generale ai prea mult de cautat. Am deschis ca nu gasisem un topic specific. 

Ms de info

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat
Acum 5 ore, Matrakci26 a spus:

Mestere ai uitat piesa de la Nistoroii aia cu palmierul in cap si nu stiu daca mai e ceva prin statia de la Laminorul.

Alea din giratoriu de la lapte cred ca au toate bolile cu S pe ele si nu ma refer la sinuzita plus ca tiganca aia jeghoasa pare si beata😀😀😀😀😀

M-am intersectat ieri cu Palmierul pe stradă...sa-mi fut una...cine poate fute asa ceva? Nici plătit nu mi s-ar scula, nici cu pistolul la tâmplă. Hidoasă!

• Haha 1

Postat
Acum 5 ore, gigi de la scularie a spus:

M-am intersectat ieri cu Palmierul pe stradă...sa-mi fut una...cine poate fute asa ceva? Nici plătit nu mi s-ar scula, nici cu pistolul la tâmplă. Hidoasă!

Cred ca palmierul are pula mai mare ca ale noastre😀😀😀😀

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare