Sari la conținut

Sorina just for you in Constanta, 0735014751

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Dragi colegi, vad ca incercati aiurea sa agitati apele pe un subiect ce noi nu-l discutam aici, respectiv preturile/tarifele.

Nu le putem agita noi mai rau decat sunt , daca vezi bine tocmai de acolo au plecat discutiile . Incercam sa subliniez ca la banii astia macar Sorina va fute . 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Voi fi disponibila in Constanta in perioada 29 iunie - 2 iulie. Locatia este in aceeasi zona.

Preturile sunt:

•  
  • 200 lei - 1 finalizare (maxim 30 min)
  •  
  • 300 lei - 2 finalizari (maxim 60 min)
  •  

Serviciile sunt neschimbate, in continuare NU fac sex anal, COF si swallow.

Va asigur ca locatia nu va fi nici pe centura si nici pe faleza, asadar cei ce vor bate la usa mea veti fi voi, clientii. ;) Ce ar trebui sa se inteleaga de aici?!? Ca eu nu oblig pe absolut nimeni sa ma vizteze, cine vrea vine, cine nu vrea...nu vine.

Pe scurt, cui nu-i place, poate schimba postul. post-98579-0-17888500-1433860221_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Va asigur ca locatia nu va fi nici pe centura si nici pe faleza, asadar cei ce vor bate la usa mea veti fi voi, clientii. ;) Ce ar trebui sa se inteleaga de aici?!? Ca eu nu oblig pe absolut nimeni sa ma vizteze, cine vrea vine, cine nu vrea...nu vine.

Pe scurt, cui nu-i place, poate schimba postul.

Sorino, Esti in stare sa te comporti ca o profesionista daca vei afla in timpul vizitei ca practic i-o sugi celui mai aprig dusman al tau de pe forum ???

PS: zi-mi si mie cum de pizda ta este magica .... uimeste-ma!!!

• Like 1
Postat

Sorino, Esti in stare sa te comporti ca o profesionista daca vei afla in timpul vizitei ca practic i-o sugi celui mai aprig dusman al tau de pe forum ???

Evident ca ma voi comporta ca o profesionista...voi indura demn, scrasnind din dinti =)) =)) =))

• Like 1
Postat

Ia spune Sorino la tine cum e: cu banii inainte ca la curve ? sau la sfarsit ca la dame de companie ? sa stiu si eu daca sa-mi iau trening sau pantalon de bluejeans :)

Felul in care te imbraci si te comporti nu arata cat ma respecti pe mine, ci arata cat si cum te respecti pe tine ;)

• Like 3
Vizitator ilarion
Postat

Felul in care te imbraci si te comporti nu arata cat ma respecti pe mine, ci arata cat si cum te respecti pe tine ;)

sa-mi bag daca anticipasem raspunsul asta al tau ... de aia meriti un punct de reputatie :)

ps: trebuie sa ma reculeg acum :)

Postat

Oficial am inceput vara...ce urmeaza greu de descris...o vara incendiara. 

Voi fi disponibila in Constanta in perioada 29 iunie - 2 iulie. Locatia este in aceeasi zona.

Preturile sunt:

• 200 lei - 1 finalizare (maxim 30 min)
  • 300 lei - 2 finalizari (maxim 60 min)

Serviciile sunt neschimbate, in continuare NU fac sex anal, COF si swallow.

post-98579-0-98384200-1434611968_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Am uitat sa specific o chestiune si anume: clientii care m-au vizitat de fiecare data cand am fost in Constanta, vor beneficia de vechile tarife, respectiv 150/250 lei. 

:D

• Like 1
Vizitator agramat
Postat

Am uitat sa specific o chestiune si anume: clientii care m-au vizitat de fiecare data cand am fost in Constanta, vor beneficia de vechile tarife, respectiv 150/250 lei. 

:D

ehh .. eu inseamna ca raman pe tarifele mari ...

ai naibii norocosi .... :)

• Like 2
Postat

Nu este o concesie pentru Constanta, avand in vedere ca si in Bucuresti functionez pe acelasi principii, mi se parea normal ca si aici sa fie la fel. Repet, ce am spus se aplica DOAR celor ce m-au vizitat de fiecare data cand am fost in Constanta, FARA EXCEPTIE. 

Cu aceasta ocazie, rog persoanele carora le place sa negocieze, se stiu ele care, sa nu o incerce!!!! 

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Partea interesanta e ca topicul sorinei starneste absolut totdeauna certuri  :laugh2  :laugh2

chiar nu inteleg de ce

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

In curand va iau "MĂLAIUL" =)) 

• Like 1
Postat

Oare cum se numeste cand situatia sta in felul urmator: pleaca Sorina din Bucuresti, este urat, frig si pe drum ploua insa cand ajunge in Constanta iese soarele vreo 5 ore, suficient cat sa-si prajeasca putin buculitele....ajunge "acasa", face un dus si .... incepe sa ploua. 

Oare se cheama noroc?!?! :D Concluzia: a venit norocul (adica eu =)) ) peste voi.  :boob

Postat

Bine ai venit Sorina!

Sedere placuta la noi si parte de clienti asa cum iti doresti tu!

:hug1

Postat

Asadar si prin urmare, Sorina este la mare. Incepand de maine, 29 iunie, si pana joi, 2 iulie, sunt disponibila in Constanta.

Zona in care pot fi gasita: Magazinul Profi, piata Ciresica

Program: 10-20

Servicii: sex oral si normal...oral neprotejat+cim la schimb cu cateva limbi :D

Preturi: 200 lei / 1 finalizare --> maxim 30 minute

300 lei / 2 finaizari --> maxim 60 minute.

post-98579-0-81659600-1435510438_thumb.jpg

post-98579-0-16487900-1435510470_thumb.jpg

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...