Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:mall vitan
Postat

La mulți ani, pupa-ți-aș pppp...oza ta! Hai la Constanța, că nu mai pot!

Multumesc frumos,cred ca vin  pe 18,tucute

• Like 2
Postat

:girly  :girly  :girly  :girlyincepand de acum disponibila pana la ora 21.00

post-408-0-89233600-1520685207_thumb.jpg

• Like 7
Postat

Buna.azi de la ce ora lucrati?

Buna,programul meu este 10.00-21.00

• Like 3
Postat

Buna Alina! La brasov o vizita, pe cand?

Sa vina primavara,nu vezi ca a furato cineva,pe vremea asta nu ma incumet sa plec nicaieri :girly

• Like 4
Postat

Hello,astazi sunt pana la ora 21.00 :girly  :girly  :girly

post-408-0-88569800-1522664484_thumb.jpg

post-408-0-77107300-1522664512_thumb.jpg

• Like 5
Postat

am fost. locatia este un apartament f vechi, aiurea, in care singurul lucru mai interesant e un pat rotund. nu prea curat, nu prea ordine, nu prea multe optiuni la baie. 7 cu indulgenta

ea - o femeie de aprox 50 de ani. din pacate trupul nu arata ca in poze, e mult mai vestejit, pozele o avantajeaza grav. la fata nu a fost vreo frumusete si nu mai e de mult. e supla si amabila, dar in rest nu stiu de ce am ramas. cred ca din curiozitate. 6

am fost la baie, m-am dusat si apoi am asteptat-o "o tigara" de vreo 15-20 min in care a indrugat tot felul despre medici, consultatii (tusea grav)...decont la casa de asig de sanatate... pe timpul meu.

am asteptat, sa vad totusi ce e asa fabulos.

si-a dat jos bodyul si a venit in pat langa mine, m-a pupacit pe corp si a coborat la cel mic, facandu-i un oral ne f bun (de 9-10) apoi mi-a zis sa o fut si m-a intrebat cum vreau, eu am zis misionar, ca atare s-a asezat si am venit peste ea sa o fut, ceea ce am si facut, placut caci e stramta si se umezeste natural... a dat ceva contre, a gemut prea teatral, asa ca am gandit la alte fete si am reusit sa termin. nu am mai stat pt nr 2. nu as fi reusit.

pt mine on 9, np 7-8, atmosfera 4, comportament de amanta 5.

200h / 35-40 min/ 1 fin

o experienta de viata. cu cineva pe care altfel nu as fute-o. eu nu revin. 

pt cei care vor milf, poate, desi cred ca nu e mothers you'll love fuck but granny...

• Like 1
Postat

@ionelsimanco,multumesc pentru vizita,totusi nu sunt lamurita :

1-Apartament vechi(nu sufar de grandomanie sa imi inchiriez un apartament in buricul Bucurestiului)

2-Era dezordine?Ce intelegi tu prin dezordine?Erau haine aruncate prin casa,vase nespalate,praf sau firmituri de paine pe jos?Daca si la mine in locatie este dezordine si mizerieeeeeeeeeeee,pffff

3-Cat despre optiuile de la baie....daca aruncai un ochi pe raftul de pe celalat perete al baii poate vedeai si alte optiuni.....

4-Pozele nu sunt facute de un fotograf profesionist asa ca nu poti sa ma acuzi de fake iar corpul meu este bine conservat si nu vestejit,pielea este alba si fina,fara pic de celulita

5-Nu mi-am ascuns niciodata varsta drept dovada ca este scris si in titlul topicului

6-Pentru ca te-ai simtit ofensat ca ti-am rapit 15 min din timpul tau,cu toate ca am incercat sa port o conversatie cu tine in ideea sa nu te simti grabit,ai cuvantul meu de onoare ca poti trece sa iti dau 50 lei ca  sa nu mai fie pe timpul tau si bani tai

7-Jur ca nu am vrut sa iti raspund,pentru ca sunt obisnuita cu ghionturi date de cei care nu se uita in oglinda sa isi vada parul din ochii lui,dar nu m-am putut abtine

8-Atata am avut de completat si chiar nu am nevoie sa imi raspunzi,o seara buna

• Like 5
Postat

Bună!

Îmi poți spune ce tarife ai și dacă te găsesc pe 13 în București?

Buna,sunt pe 13 in Bucuresti,pentru detalii ma poti contacta telefonic

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am fost. locatia este un apartament f vechi, aiurea, in care singurul lucru mai interesant e un pat rotund. nu prea curat, nu prea ordine, nu prea multe optiuni la baie. 7 cu indulgenta

ea - o femeie de aprox 50 de ani. din pacate trupul nu arata ca in poze, e mult mai vestejit, pozele o avantajeaza grav. la fata nu a fost vreo frumusete si nu mai e de mult. e supla si amabila, dar in rest nu stiu de ce am ramas. cred ca din curiozitate. 6

am fost la baie, m-am dusat si apoi am asteptat-o "o tigara" de vreo 15-20 min in care a indrugat tot felul despre medici, consultatii (tusea grav)...decont la casa de asig de sanatate... pe timpul meu.

am asteptat, sa vad totusi ce e asa fabulos.

si-a dat jos bodyul si a venit in pat langa mine, m-a pupacit pe corp si a coborat la cel mic, facandu-i un oral ne f bun (de 9-10) apoi mi-a zis sa o fut si m-a intrebat cum vreau, eu am zis misionar, ca atare s-a asezat si am venit peste ea sa o fut, ceea ce am si facut, placut caci e stramta si se umezeste natural... a dat ceva contre, a gemut prea teatral, asa ca am gandit la alte fete si am reusit sa termin. nu am mai stat pt nr 2. nu as fi reusit.

pt mine on 9, np 7-8, atmosfera 4, comportament de amanta 5.

200h / 35-40 min/ 1 fin

o experienta de viata. cu cineva pe care altfel nu as fute-o. eu nu revin. 

pt cei care vor milf, poate, desi cred ca nu e mothers you'll love fuck but granny...

eu am fost de 2 ori la doama! Nu trage de timp! Vezi si tu ce scriu utilizatoriinpe aici,este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.

conversatia o face ca sa te simti putin mai confortabil, sa te obisnuiesti cu ea si atmosfera eu am platit 200 prima data si am stat peste o ora si am finalizat de doua ori, a doua oara am stat can 50 de minute doar o finalizare. Daca nu avea serviciinde calitate si nu era o doamna amabila si draguta nu cred ca mai era in top!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...