panchiosu Reputație: 161 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2015 A dat de pulă și s-a dus dracului concentrarea la meciuri.... Se vede ca n-a avut ciocan la vremea potrivita, o sa isi incheie cariera la 26-27 ani (categoria pensionari). Nu am nimic cu ea, dar nu are ambitie, e lesinata rau de cand a dat de pula.
dur3x Reputație: 253 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 15, 2015 O sa ajunga numarul 1 WTA
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Doar daca dispare Godzilla...
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iulie 15, 2015 Are un forehand impresionant...
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Nu prea o vad No.1. Nici dupa retragerea Godzilei!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 23, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 23, 2015 Simona Halep (3 WTA) joaca finala de la Cincinnati impotriva liderului WTA, Serena Williams, de la ora 22:00.Simona Halep a ajuns in finala dupa ce a trecut de Jelena Jankovic in semifinale, 6-1, 6-2.Serena Williams va juca finala dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina, 6-4, 6-3.Pentru Halep, aceasta este a 19-a finală din carieră, a doua consecutivă.Scorul partidelor dintre Halep şi Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată în martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.În octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, sportiva noastră a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, toate pentru americancă.Vestea excelentă pentru sportiva noastră este că de săptămâna viitoare revine pe locul 2 WTA, indiferent ce va face în finala de azi.Locul 2 în clasamentul WTA este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe Serena Williams. 4 1
giani1480 Reputație: 592 Postat August 23, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 23, 2015 e cam slabutza in tenis parerea meaCunoscatorii pulii!
giani1480 Reputație: 592 Postat August 23, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 23, 2015 Este cea mai buna tenusmena romana din toate timpurile!
cosmin r Reputație: -982 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Este cea mai buna tenusmena romana din toate timpurile! Pana in prezent ar fi pe 2. Tot Virginia Ruzici ramane .... inca no.1 Simona Halep inca nu a luat nici un Grand Slem! 1 3
cosmin r Reputație: -982 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Si nici nu a fost inca no.1 mondial. Ruzici da.Are potential, recunosc, dar inca nu e no.1 all time. Pentru asta ii trebuie un GS. Acum sau in viitor. Mai asteptam pana sa o incoronam! 1 3
giani1480 Reputație: 592 Postat August 24, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 24, 2015 Si nici nu a fost inca no.1 mondial. Ruzici da.Are potential, recunosc, dar inca nu e no.1 all time. Pentru asta ii trebuie un GS. Acum sau in viitor. Mai asteptam pana sa o incoronam! Prietene, cu tot respectul, vorbesti de un sport pe care nu il cunosti, la fel ca multi altii care isi cu parerea despre Halep. Fara falsa modestie, vorbesc ca fost tenisman de performanta si iti punctez cateva lucruri esentiale care argumenteaza ce am spus.Halep e pe locul 2 avand in fata cea mai buna tenismena din toate timpurile, asa cum e considerata Serena. Ruzici a fost doar locul 8.Halep a castigat 11 turnee in 2 ani in timp ce Ruzici 14 in toata cariera. Finalele jucate sunt de partea Simonei. Un turneu de Grand Slem si nu numai unul va castiga avand in vedere ca a castigat turnee Premier Mandatory care au valoare tehnica egala cu cele GS.Pozitua si punctele acumulate o recomanda in galeria marilor jucatoare. Sunt jucatoare care nu au fost niciodata in top 5 dar care au castigat un GS in cariera datorita formei de moment.Cred ca ti-am explicat suficient ca sa intelegi ca e nr 2 mondial nu degeaba si e de departe cea mai mare care am avut-o vreodata, si are doar 23 ani. 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Asta se intampla pentru ca toti romanii, care s-au saturat de fotbal pentru ca majoritatea echipelor joaca slab, au devenit mari fani ai lui Halep.Avand in vedere concurenta enorma, ea a realizat deja foarte mult. Fara sa fie avantajata de fizic chiar deloc. Tot ceea ce realizeaza e pe baza de talent si mai ales munca.Si, in mod evident, n-ai cum sa ajungi numarul 2 mondial din intamplare, noroc sau vreun aranjament. Nu e blat, nu e vrajeala. Ai un drum atat de lung pana acolo incat nici nu-ti vine sa crezi, insa asta n-ai cum sa stii fara sa fi participat vreodata macar intr-un campionat national. 7 7
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 24, 2015 Perfect de acord cu @giani1480 și @Puleșteu. Simona doar de mai puțin de 2 ani a irumpt. A întârziat-o chestia cu sânii. Deși fizicul nu o prea ajută în fața jucătoarelor-cai, compensează prin alte calități. Are încă potențial de creștere, de îmbunătățire a unor lovituri, nu intru în detalii acum. Dar problema principală e numărul mare de greșeli neforțate ( o medie de 15 pe set, e mare). Se poate rezolva și asta, e problemă de concentrare în primul rând. Despre meciul de aseară ... plm... pe Serena la 85% din potențialul maxim, nu o poate bate nimeni. Poate Djokovici ...
giani1480 Reputație: 592 Postat August 24, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 24, 2015 Asta se intampla pentru ca toti romanii, care s-au saturat de fotbal pentru ca majoritatea echipelor joaca slab, au devenit mari fani ai lui Halep.Avand in vedere concurenta enorma, ea a realizat deja foarte mult. Fara sa fie avantajata de fizic chiar deloc. Tot ceea ce realizeaza e pe baza de talent si mai ales munca.Si, in mod evident, n-ai cum sa ajungi numarul 2 mondial din intamplare, noroc sau vreun aranjament. Nu e blat, nu e vrajeala. Ai un drum atat de lung pana acolo incat nici nu-ti vine sa crezi, insa asta n-ai cum sa stii fara sa fi participat vreodata macar intr-un campionat national.Perfect adevarat!
mariusdanger Reputație: 1470 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat August 24, 2015 Fara falsa modestie, vorbesc ca fost tenisman de performanta ...Cu tot respectul, e o diferența între "profesionist" si "de performanța". Din câte stiu eu, jucătorii romani de tenis de performanța din ultimii 15-20 ani pot fi numarati pe degetele de la o mana, si asta daca folosim termenul "performanța" cu larghețe.Din curiozitate, ai vrut sa spui profesionist, sau menții afirmatia "de performanța" ?Respec'
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2015 Nea Marius, chiar dacă omul nu a făcut decât tenis de performanță pe plan intern, la un club ți s-a lăsat devreme alegând alt drum ăn viață, tot știe mai mult tenis și despre tenis decât unul care a descoperit acest sport acum un an, la televizor ( și sunt mulți păreriști din ăștia), sau decât unul ca mine, de exemplu, care pune mâna pe rachetă de câteva ori pe an speriind vrăbiile din pomii de pe lângă teren.
giani1480 Reputație: 592 Postat August 25, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat August 25, 2015 Cu tot respectul, e o diferența între "profesionist" si "de performanța". Din câte stiu eu, jucătorii romani de tenis de performanța din ultimii 15-20 ani pot fi numarati pe degetele de la o mana, si asta daca folosim termenul "performanța" cu larghețe.Din curiozitate, ai vrut sa spui profesionist, sau menții afirmatia "de performanța" ?Respec'Salutare!E o semantica inutila. Ce am avut de spus , cred ca am spus explicit.
thumbzilla Reputație: 824 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:European Union Oras:European Union Postat Septembrie 5, 2015 Toata Romania o iubeste...trebuie sa fii cel putin nebun sa n-o iubesti pe fata asta . 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 9, 2015 Simona Halep o înfruntă, în această seară, după ora 20.00, pe Victoria Azarenka, în sferturile de finală ale US Open. Meciul va fi transmis în direct de Eurosport. Halep nu a învins-o niciodată pe Azarenka. Se pare că nici acum...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2015 Și mie îmi e teamă!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Postat Septembrie 9, 2015 Și mie îmi e teamă!Va fi EXTREM de greu cu Vika.... Insa se prefigureaza o IMENSA surpriza a Flaviei contra Kvitovei. Inainte de partida era de NECONCEPUT victoria Pennetei ! Asa ca nu se stie niciodata, nici la Simona. Poate... poate ! Sa vedem meciul !
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 9, 2015 Muie Azarenka!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Postat Septembrie 9, 2015 Muie Azarenka!!!+1 A avut MARE noroc de (cu) ploaia aia Simona ! Scuze, emotii mari ! 1
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 9, 2015 Nea Picoane, ce faci bre, nu zici nimic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum