AROGANTUL Reputație: 18 Postat Iunie 6, 2014 Oras:in centru Oras:in centru Postat Iunie 6, 2014 Voiam sa zic ca o iubesc pe Simona, dar as fute-o Sharapova.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Imi place tenisul din copilarie. Si acum, cand mai am timp, mai pun mana pe dl. Wilson ( bine ... mai mult sport fac cautand mingea prin boscheti cand imi scapa cate o torpila peste gard ... destul de des ). Simona are handicapul staturii mai ales la serviciu. Si nu e numai problema tariei, dar cam des si a punerii in teren, in special primul serviciu. Mai are si ceva probleme la voleuri. Si cu stopurile. Sunt chestii de detaliu, care pot fi corectate relative repede. Nu prea merge la fileu din cauza staturii ( are anvergura mica, in comparatie cu Sharapova de exemplu, sau cu orice adversara mai la 1,80 m), desi uneori are ocazia sa o faca prea mari riscuri. Probabil ca voleul mai deficitar este un motiv in plus.Dar ... are in opinia mea cel mai bun lung de linie pe rever. Gaseste niste unghiuri incredibile. Are nervii tari. Este inteligenta. Este agresiva si nemiloasa cand e cazul. Este buna dom'le! Ce va face su rusoaica? A propos , ati remarcat, cei ce ati vizitat-o ca seaman la chip cu rusoaika noastra? Pai, daca va fi calma, daca nu se va lasa impresionata de racnetele aproape orgasmice si de fazele cu intors curu' si trasul de timp ale Mashei, daca va fi agresiva, daca nu va face pasul in spate ( la propriu) , daca va lovi rapid, daca o va "plimba" dintr-o parte in alta, daca ii vor reusi cateva stopuri, daca ii va intra primul serviciu ( nu trebuie neaparat sa incerce sa serveasca tare, trebuie sa intre) o va invinge. Daca va juca asa cum stie, o bate in 2 seturi. Poate sa o faca. Sa-I uram succes! P.S. Ce-o zice biata fata, daca va afla ca si pe un "forum de curve" are suporteri care sunt foarte priceputi cu tenisu' nu doar cu penisu' ? :laugh2 Ai punctat foarte bine partea cu serviciul Simonei, dar este vorba doar de al doilea serviciu. Acolo este marea ei problema. Daca ai vazut meciul de ieri, Simona servea pe undeva la 170km/h si Petkovic cu vreo 20 de km/h mai putin si diferenta de statura era neta in favoarea germancei. Simona serveste de obicei in procentaj de peste 75% primul serviciu in teren. Asta se traduce ca serveste bine spre foarte bine. Problema este ca daca nu intra acel prim serviciu, al doilea serviciu este ca si pierdut. Asta s-a vazut valabil si in meciul de ieri. Marele atu al Simonei nu este voleul pe rever ci deplasarea in teren. Din primele 25 de jucatoare ale lumii, Simona este lider la acest capitol. Si ieri a facut 3 puncte din mingi pierdute deja, cand returnarea a surprins-o pe Petkovic. La voleu si stopuri Simona sta foarte bine, numai ca din cauza inaltimii nu o sa joace niciodata in stilul serviciu-voleu. La meciul cu Sharapova Simona trebuie sa fie foarte atenta la setul doi. Sharapova in toate meciurile mari a crescut in joc foarte mult in seturile doi si trei si asta se datoreaza unei foarte bune pregatiri fizice. Acum la Roland Garos a cam exagerat cu treaba asta, in sensul ca a luat-o cam devreme cu meciurile de 3 seturi sa speram ca oboseala a ajuns-o deja, pentru ca Simona merita cu varf si indesat acest trofeu. P.S. Poate o suna si Serrena pe Simona sa-i spuna vreo 2-3 ponturi , ca tot se razboieste cu rusoaica pe bulgarul Dimitrov 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2014 Mai Arogantule, sincer? Si io as fute-o pe Sharapova . In alta ordine de idei, nu am jucat cu nimeni de pe forum tenis, asa ca nu stiu despre ce "guri rele vorbesti". Oricum, gura lumii bate curu'. Gabriele, in principiu ai avea tu dreptate, dar vezi tu? Simona a avut destul de multe duble greseli. Apoi, sigur, prima conditie pentru un serviciu reusit e sa-l bagi in teren, dar nitica tarie in plus, mai mult effect si un unghi care sa scoata adversarul din teren nu strica, din contra. Despre voleu, iti reamintesc cele vreo 6-7 sau 8 date in fileu. Stopuri nu prea pune pentru ca nu prea vine in fata si un stop pus de pe fundul terenului ... 80% sunt mingi risipite. Eu nu am spus de reverul de voleu, ci de reverul in lung de linie. Fabulos!. imi aminteste de ... Nastase ... Si da! Ai dreptate! Se deplaseaza exceptional.Despre rusoaica ... A jucat 3 meciuri de 3 seturi, adica un meci si jumatate in plus. Simona, cu exceptia setului 2 de ieri care a fost la tie-breack, a castigat in cate 2 seturi "normale", multe la 6-2 si 6-3, un avantaj pentru ea. Va trebui sa o "plimbe" pe tot terenul, sa intre devreme in minge, sa caute schimburi lungi; asta o va enerva pe Masha, o va obosi,o va face sa caute "decisive" si sa gresesca destul de des. Zic si io, ca tot romanu' priceput la toate . Oricum, Simona are sansa ei. Sa speram ca o va fructifica.
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 6, 2014 Ii dau cam 10% sanse sa castige, sa speram ca Maria va avea o zi mai proasta. Pana la urma "lupta" e si psihologica, depinde si cine are nervii mai tari.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 6, 2014 http://www.t-a-t-a.ro/wp-content/uploads/2013/08/simona-halep-autographed-photo-8x10.jpg Simona Halep va fi noua regina de la Roland Garros! Mai mult de atat, cu putin noroc va ajunge nr.1 mondial.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2014 Postat Iunie 6, 2014 Joseph, entuziasmul tau imi aminteste de al meu, cu o zi-doua inaintea meciului Carl Froch vs. Lucian Bute.Ai grija de unde cazi; eu am si-acum sechele .
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 6, 2014 Eu cred ca Simona a capatat experienta in joc, in sensul ca nu se lamenteaza la orice greseala pe care o comite. In tenis conteaza fiecare punct obtinut, mai ales la nivelul fazelor eliminatorii ale unui turneul de Grand Slam. Ii functioneaza foarte bine reverul in lung de linie, forehand-ul in cros si, mai ales, viteza de miscare a crescut vizibil. Simona isi "impinge" adversara la 2-3 metri in spatele terenului cand accelereaza ritmul loviturilor si stie s-o oblige sa nu recurga la passing shot (una dintre loviturile cu care adversarul aproape rapus, reuseste sa castige in-extremis, punctul respectiv). Sunt foarte curios cat de bine se va adapta pe iarba de la Wimbledon. Mai demult, Nadal, regele zgurii, nu prea avea tangente cu jocul pe iarba dar a capatat experienta si a reusit sa se adapteze pe toate terenurile posibile. Deci, nu e ceva imposibil pentru Simona! https://www.youtube.com/watch?v=z-OB7d_KgGs Berarule, nu ma pasioneaza boxul, dar o bere as bea
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Mai Arogantule, sincer? Si io as fute-o pe Sharapova . In alta ordine de idei, nu am jucat cu nimeni de pe forum tenis, asa ca nu stiu despre ce "guri rele vorbesti". Oricum, gura lumii bate curu'. Gabriele, in principiu ai avea tu dreptate, dar vezi tu? Simona a avut destul de multe duble greseli. Apoi, sigur, prima conditie pentru un serviciu reusit e sa-l bagi in teren, dar nitica tarie in plus, mai mult effect si un unghi care sa scoata adversarul din teren nu strica, din contra. Despre voleu, iti reamintesc cele vreo 6-7 sau 8 date in fileu. Stopuri nu prea pune pentru ca nu prea vine in fata si un stop pus de pe fundul terenului ... 80% sunt mingi risipite. Eu nu am spus de reverul de voleu, ci de reverul in lung de linie. Fabulos!. imi aminteste de ... Nastase ... Si da! Ai dreptate! Se deplaseaza exceptional.Despre rusoaica ... A jucat 3 meciuri de 3 seturi, adica un meci si jumatate in plus. Simona, cu exceptia setului 2 de ieri care a fost la tie-breack, a castigat in cate 2 seturi "normale", multe la 6-2 si 6-3, un avantaj pentru ea. Va trebui sa o "plimbe" pe tot terenul, sa intre devreme in minge, sa caute schimburi lungi; asta o va enerva pe Masha, o va obosi,o va face sa caute "decisive" si sa gresesca destul de des. Zic si io, ca tot romanu' priceput la toate . Oricum, Simona are sansa ei. Sa speram ca o va fructifica. In meciul de ieri a avut 2 duble greseli, 100% la voleuri si doua stopuri din doua reusite de pe fundul terenului. A mai avut 3 asi,73% procentaj al primului serviciu in teren si 75% din puncte sint castigate pe primul serviciu si doar 56% pe serviciu 2( ceea ce inseamna ca la doua mingi pe serviciul 2, una este pierduta ) Facand comparatie cu Sharapova , aceasta a avut ieri 9 duble greseli , 4 asi , procentaj de reusita la primul serviciu de 59%. Punctele castigate pe primul serviciu 75% si pe al doilea 41%. Acum daca tinem cont de fizicul Sharapovei, de experienta ei, de taria mentala ( a intors ultimele 3 meciuri de la 1-0 la seturi ) cred ca se vede clar ca Simona nu are sub nici o forma un prim serviciu rau. eu am vazut si o parte din meciurile Sharapovei si nu mi se pare ca o deranjeaza schimburile lungi de mingii, ba din contra, acest lucru o ajuta sa-si pregateasca lovitura castigatoare ( aici sta statistic cel mai bine are peste 20 de lovituri pe meci ) In schimb daca se pune presiune constant pe ea, nu mai reactioneaza asa de bine ( ultimele trei meciuri aduc o medie de peste 30 de greseli nefortate ) Daca Simona nu se enerveaza pe fragmentarile Sharapovei dintre puncte si reuseste sa puna acea presiune constanta, Sharapova va gresi foarte mult. De altfel daca acea tanara canadianca ar fi avut un pic de experienta , acum vorbeam de o finala inedita. Cifrele meciului se gasesc pe site-ul oficial al turneului. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2014 Nu m-am uitat pe statistci, dar, retin ca ieri Simona a avut parca un singur stop, de pe fund, la sfarsit, in tie-break, ajuns de Petcovici care a pasat-o , dar lovind-o prea tare, mingea s-a dus afara. Cu Kuznetzova, Simona a avut 3 duble greseli in ultimul ghem. Cand ziceam ca ar fi bine sa caute mingile lungi si sa o plimbe, ma gandeam ca , este, cel putin teoretic, mai obosita si ca oricum, e mai greoaie in deplasare, deci va cauta sa scurteze, cautand decisivele, mai putin pregatite.Vom vedea ce va fi!
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 acum se pricep toti la tenis ...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2014 Da, si? Probleme? 3 7
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 amuzant :
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 6, 2014 Nu stiu despre Gabriel sau Picon, dar personal joc tennis de ceva vreme, nu stiu daca si tu joci, daca da poate jucam la vara.amuzant :
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Berarule, nu ma pasioneaza boxul, dar o bere as bea Ne leaga, deci, pasiunea pentru cel mai frumos si elegant sport: halberele. Cand o da caldura la modul serios recomand sa ne apucam de acest sport, la o terasa undeva.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Nu m-am uitat pe statistci, dar, retin ca ieri Simona a avut parca un singur stop, de pe fund, la sfarsit, in tie-break, ajuns de Petcovici care a pasat-o , dar lovind-o prea tare, mingea s-a dus afara. Cu Kuznetzova, Simona a avut 3 duble greseli in ultimul ghem. Cand ziceam ca ar fi bine sa caute mingile lungi si sa o plimbe, ma gandeam ca , este, cel putin teoretic, mai obosita si ca oricum, e mai greoaie in deplasare, deci va cauta sa scurteze, cautand decisivele, mai putin pregatite.Vom vedea ce va fi! Adevarat ca a avut trei duble greseli cu Kuznetova, dar alea au fost si singurele din tot meciul. Explicatia tine de partea emotiva a Simonei. Eu aveam senzatia ca nu poate inchide acel meci, cu toate ca se vedea clar ca Svetlana nu se poate deplasa nici macar la jumatatea posibilitatilor. Sper sa nu aiba aceleasi emotii si la finala. P.S. A mai avut un stop in primul set, tot de pe fundul terenului. Numai ca la acest stop Andreea nu a avut nici o reactie.
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Buey, mai lasati dreaq teoria si hai sa ne organizam putin!Vreau sa aud toti nimfomanii cum striga in cor:MUIEEEEE SHARAPOVA!!!! 1 6
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 7, 2014
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 7, 2014
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 7, 2014 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 10295046_597188650397018_7089323791250656618_o.jpg Pai daca se ocupa ea de arbitrul principal.... sint sigur ca toate mingiile Sharapovei sint numai aut
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2014 Cel putin toata Romania
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 7, 2014 Cred, totusi, ca o s-o recenzez pe Maria Sharapova Da-l in pisici pe Dimitrov
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Trebuia sa o faci de ras inaintea finalei. Asa avea si Simona un ascendent moral Acum serios vorbind sa-i dam Simonei respectul cuvenit pentru ca ne-a facut mandrii ca sintem romani.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 7, 2014 Tot respectul meu pentru Simona!! O admiram si vom vorbi de ea, pe viitor, cam asa: Campioana noastra, fosta lidera mondiala, fosta locul 2 sau 3... depinde... fosta finalista la Roland Garros, poate Wimbledon, poate US Open, poate Australian Open, etc!! Simona va ramane mereu pustoaica noastra de aur, constanteanca cu ochii albastrii!! Cat despre Sharapova, ii voi deschide un topic la testate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum