roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Partajează Postat Februarie 1, 2017 Recitit zilele trecute 'Punct. Contrapunct' de Hux'si luat de la zero un blog international de succes de fashion urban Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Partajează Postat Februarie 1, 2017 Rasfoit un volum de poeme Musette si unul Rimbaud Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Partajează Postat Februarie 1, 2017 pardon A. Musset, telu cu spell check .... Link spre comentariu
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Corectez eu Recitit zilele trecute 'Punct Contrapunct' de Aldous Huxleysi luat de la zero un blog international de succes de fashion urban Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica. Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Partajează Postat Februarie 1, 2017 Bravo domne, sunt impresionata. Unul care chiar realizeaza macar teoretic ca nu poate fi inteleasa fara notiuni de muzica de fel clasica. Eu am fuserit-o ca aveam cateva zeci obligatorii in un timp f limitat, deci aveam o pb de alta naturaCorectez eu Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica. Corectez eu Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica. Link spre comentariu
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Aristotel - Organon Si ce ti-a placut mai mult din ea ? Acum serios, stimate coleg, când ai raportat citirea Republica, Phaidon, Phaidros, Banchetul, am retrait mirarea crailor când au aflat ca Gore Pirgu se apucase de citit Eseurile lui Montaigne. Nimic n-ar fi fost mai in disonanta cu apucaturile si caracterul lui Gorica. Admit, poate Platon se citeste mai usor, ca are multe ... dialoguri , dar Organon nu poate fi citita in viteza ca o carte politista. Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1737 Postat Februarie 1, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Februarie 1, 2017 blasco ibanez -printre portocali Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2017 Si ce ti-a placut mai mult din ea ? Acum serios, stimate coleg, când ai raportat citirea Republica, Phaidon, Phaidros, Banchetul, am retrait mirarea crailor când au aflat ca Gore Pirgu se apucase de citit Eseurile lui Montaigne. Nimic n-ar fi fost mai in disonanta cu apucaturile si caracterul lui Gorica. Admit, poate Platon se citeste mai usor, ca are multe ... dialoguri , dar Organon nu poate fi citita in viteza ca o carte politista. Dar ce, crezi ca am citit-o intr-o dupa amiaza?Sper ca nu vrei sa iti fac si recenzie ca sa iti demonstrez ca am inteles-o .... Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 1, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ordonanta de urgenta si sa-mi bag pula daca inteleg ceva! Poate stie troleul ca este "vizat"! 1 Link spre comentariu
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 Dar ce, crezi ca am citit-o intr-o dupa amiaza?Sper ca nu vrei sa iti fac si recenzie ca sa iti demonstrez ca am inteles-o .... Intelegerea unei carti are foarte multe nivele si nu vad de ce n-ai fi atins unul adecvat. Nu, domnule, nu recenzie, as prefera in continuare comentariile lui Mircea Florian. Totusi, daca ai avut bunavointa sa ne anunti ca ai citit Organon, ma gandeam ca poate vrei sa impartasesti un lucru care te-a impresionat pe tine personal pentru a ne recomanda si noua cartea asta. Daca nu ti-ar fi placut nimic, de ce ai mai fi scris aici de ea? Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2017 Intelegerea unei carti are foarte multe nivele si nu vad de ce n-ai fi atins unul adecvat. Nu, domnule, nu recenzie, as prefera in continuare comentariile lui Mircea Florian. Totusi, daca ai avut bunavointa sa ne anunti ca ai citit Organon, ma gandeam ca poate vrei sa impartasesti un lucru care te-a impresionat pe tine personal pentru a ne recomanda si noua cartea asta. Daca nu ti-ar fi placut nimic, de ce ai mai fi scris aici de ea?Nu sunt singurul care nu face si un mic rezumat al cartilor citite. Organonul e recomandat a fi citit celor interesati de Logica lui Aristotel. Nu stiu cati dintre membrii forumului au aceasta pasiune. As putea sa vorbesc despre categorii, predicabile sau silogism, dar, in mod sigur pe cei mai multi i-as plictisi. 7 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2017 Aristotel - Metafizica Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Februarie 9, 2017 Asul de pica Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 10, 2017 ... jocul despică... 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 10, 2017 Editiile online ale ziarelor se pun? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 10, 2017 Editiile online ale ziarelor se pun? Doar pentru Catavencu! 1 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 16, 2017 Am citit multe, la tinerețe...https://scontent.fsbz1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16387157_1661554564143582_7416457449165438093_n.png?oh=169b308f606549122a37d7c2a00aea29&oe=5943FA5E 1 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ai carte, ai parte. Cand le ai pe astea 2, ai dă toate. Blonde, brunete, roșcate. Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2017 Aristotel - Etica nicomahica Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 24, 2017 Confrate, te rog sa nu te superi, da' mai lasa-ti mintea sa se odihneasca. 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2017 Confrate, te rog sa nu te superi, da' mai lasa-ti mintea sa se odihneasca. Deocamdanta mi-o antrenez. Mintea ... Odihna, la vara in concediu. Atunci voi posta doar pe un topic in care se vorbeste despre filmele si serialele urmarite de useri. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Februarie 24, 2017 Nu uita de cele muzicale... :laugh2 2 Link spre comentariu
harris1000 Reputație: 2749 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Partajează Postat Februarie 24, 2017 Ceva proaspat! Sper ca si captivant. 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 24, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Februarie 24, 2017 erich maria remarque - heaven has no favourites Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Februarie 24, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2017 Irina Binder- Fluturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum