Sari la conținut

VOI CE CARTI ATI MAI CITIT?

Postări Recomandate

• Oras:pink clouds
  • Oras:pink clouds

Bravo domne, sunt impresionata. Unul care chiar realizeaza macar teoretic ca nu poate fi inteleasa fara notiuni de muzica de fel clasica. Eu am fuserit-o ca aveam cateva zeci obligatorii in un timp f limitat, deci aveam o pb de alta natura

Corectez eu 

Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica.

Corectez eu 

Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Aristotel - Organon

Si ce ti-a placut mai mult din ea ? :)

Acum serios, stimate coleg, când ai raportat citirea  Republica, Phaidon, Phaidros, Banchetul, am retrait mirarea crailor când au aflat ca Gore Pirgu se apucase de citit Eseurile lui Montaigne. Nimic n-ar fi fost mai in disonanta cu apucaturile si caracterul lui Gorica. 

Admit, poate Platon se citeste mai usor, ca are multe ... dialoguri  :laugh2 , dar Organon nu poate fi citita in viteza ca o carte politista. 

Link spre comentariu

Si ce ti-a placut mai mult din ea ? :)

Acum serios, stimate coleg, când ai raportat citirea  Republica, Phaidon, Phaidros, Banchetul, am retrait mirarea crailor când au aflat ca Gore Pirgu se apucase de citit Eseurile lui Montaigne. Nimic n-ar fi fost mai in disonanta cu apucaturile si caracterul lui Gorica. 

Admit, poate Platon se citeste mai usor, ca are multe ... dialoguri  :laugh2 , dar Organon nu poate fi citita in viteza ca o carte politista. 

Dar ce, crezi ca am citit-o intr-o dupa amiaza?

Sper ca nu vrei sa iti fac si recenzie ca sa iti demonstrez ca am inteles-o ....

Link spre comentariu

Dar ce, crezi ca am citit-o intr-o dupa amiaza?

Sper ca nu vrei sa iti fac si recenzie ca sa iti demonstrez ca am inteles-o ....

Intelegerea unei carti are foarte multe nivele si nu vad de ce n-ai fi atins unul adecvat. 

Nu, domnule, nu recenzie, as prefera in continuare comentariile lui Mircea Florian.

Totusi, daca ai avut bunavointa sa ne anunti ca ai citit Organon, ma gandeam ca poate vrei sa impartasesti un lucru care te-a impresionat pe tine personal pentru a ne recomanda si noua cartea asta. Daca nu ti-ar fi placut nimic, de ce ai mai fi scris aici de ea?

Link spre comentariu

Intelegerea unei carti are foarte multe nivele si nu vad de ce n-ai fi atins unul adecvat. 

Nu, domnule, nu recenzie, as prefera in continuare comentariile lui Mircea Florian.

Totusi, daca ai avut bunavointa sa ne anunti ca ai citit Organon, ma gandeam ca poate vrei sa impartasesti un lucru care te-a impresionat pe tine personal pentru a ne recomanda si noua cartea asta. Daca nu ti-ar fi placut nimic, de ce ai mai fi scris aici de ea?

Nu sunt singurul care nu face si un mic rezumat al cartilor citite. Organonul e recomandat a fi citit celor interesati de Logica lui Aristotel. Nu stiu cati dintre membrii forumului au aceasta pasiune. As putea sa vorbesc despre categorii, predicabile sau silogism, dar, in mod sigur pe cei mai multi i-as plictisi.

• Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...