Sari la conținut

Cine vrea sa ii dea la MUIE lu Cosmin Moti

Sa ii dam Muie lui Moti  

7 membri au votat

1. 1. Cine vrea sa ii dea la Muie lui Moti ?

• toti stelistii
    • tot forumul nimfomane
    • toti romanii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt trist, n-am chef. Bravo lui

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Daca intreb clasicul "cine PLM e Cosmin Moti" presupun ca merit sa fiu linsat, nu...?

L.E. Google is your brother. Cautat, aflat. Fotbalist. Nu-s microbist, nu ma bag, rog ignorati-ma :)

• Like 5
  • Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia
Postat

Motz de CaCaT pe nume Cosmin Moti este un caine spurcat care si-a vandut tara pentru 2 lei in plus ;)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nici cu rapa nu mi-e rusine.. S-a dus de rapa si calificarea asta

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Cine vrea sa ii dea MUIE lui Moti ?

lol :D

te-a scos la pariuri?

ce vina are moti?

da-i la muie lui rapa, lui latovlevici, da-le muie la saraciile alea de "jucatori de fotbal" ca fotbalisti nu se pot numi, care s-au aparat 2 meciuri si au vrut sa se califice cu  un gol dat din greseala :D

bravo MOTI, esti caine pana la moarte!!!!!!!!!!!!!111!!!11!!!

p.s.

nu te mai oftica :)

• Like 7
  • Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Sunt stelist, dar nu fanatic,,,,.rusine mai mare ca asta nu cred ca era posibila....

Nu-mi face placere sa o zic....dar ciocu' mic

Cred ca de data asta Moti a dat muie...

• Like 6
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

lol

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

prea suparat sa mai zic ceva, toate au fost pe dos in seara asta, ghinion teribil

Postat

post-122354-0-64602600-1409177848_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt stelist de mic copil. M-a durut mult rusinea din aceasta seara dar ... ce aveti cu Moti? Si-a facut datoria fata de clubul care-l plateste. Bravo lui!

• Like 5
  • Minus 9
  • Oras:desert
  • Oras:desert
Postat

eu nu i-as la muie nici lui Moti, si nici lui Borcea, ci...sotiilor lui Cristi Borcea. :)

simpatizez cu Steaua, dar Moti n-are nici o vina. Ca milioane de romani, a plecat peste hotare pentru o paine mai buna, si-a facut datoria fata de patron.

si se mai zice o vorba: un penalti bine executa, nu se apara. Deci nu Moti e de vina...

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred ca topicul asta a fost o gluma proasta: Moti e profesionist, a facut ce trebuia sa faca - si-s dus echipa in liga. Spre deosebire de pateticii nostri stelisti carora nu le mai ajungi nici cu prajina la nas... Poate e timpul sa dam mai putina importanta fotbalului. Eu la momentul de comentarii sportive m-as rezuma la a spune Bravo Simona Halep!!

• Like 5
  • Oras:Pussy Town
  • Oras:Pussy Town
Postat

Imi este rusine ca sunt stelist. Tot ce a construit Reghe se destrama. Galca e depasit de situatie. Nu stie sa faca schimbari, nu stie sa-si impuna punctul de vedere. Tanase nu poate sa joace, dar il baga sa-i creasca cota de vanzare si poc dupa 30sec trebuie sa-l schimbe. Il schimba pe Sanmartean care a fost cel mai bun jucator de pe teren. Si e o umilinta ca un jucator de camp sa apere la penalty si sa scoata 2 mingi. E o rusine toata echipa. Etapa viitoare joaca cu Viitorul si le vor da cu terenul in cap, apoi cand vor juca cu Astra sau Petrolul, vor fi umiliti. Sezonul asta retrogradeaza 6 echipe... "ce veselie va fi pe final"

Ciobanul a si zis ca daca nu se califica va vinde ce apuca si sa joace cu ce-i ramane. Autofinantare si alte prostii. Mai bine tenis sau snooker :-j

• Oras:Colo
Postat

Daca intreb clasicul "cine PLM e Cosmin Moti" presupun ca merit sa fiu linsat, nu...?

L.E. Google is your brother. Cautat, aflat. Fotbalist. Nu-s microbist, nu ma bag, rog ignorati-ma :)

:hihat :hihat :hihat

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Omu a facut meciul vieti lui.

A dat un 11 metri si a aparat 2 :))

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Steaua a meritat sa piardă aseară. Portarul bulgarilor a primit roșu si atunci un jucător de câmp a trebuit sa intre in poartă. Adica pripasul de Moți. Un jucător de câmp nu poate apăra ca un portar dar cu toate astea, idioții de la Steaua au tras foarte prost și uite așa a fost făcut rebutul de Moți ditamai vedeta.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

M-ati facut curios si-am citit si eu despre ce e vorba. Un moment frumos pt sportul romanesc. Bravo Cosmin Moti...habar n-aveam cine era dar acum stiu.

:hihat :hihat

• Like 4

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Motz de CaCaT pe nume Cosmin Moti este un caine spurcat care si-a vandut tara pentru 2 lei in plus ;)

ce a vandut ?????? a jucat nationala Romaniei si eu n-am stiut ??? Moti a fost si este profesionist !de aceea joaca acum in CL.

PS. HAI RAPIZZI

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...