StefanIo Reputație: 3 Postat Iunie 28, 2021 Postat Iunie 28, 2021 La 25.06.2021 la 15:01, nirvana_masaj a spus: Buna ziua! Dupa o lunga absenta, am revenit . Avem o domnisoara noua in locatie, Andreea ( varsta 20 ani) . Voi reveni in maxim o ora cu poze. Multumesc! ???
rexsylver Reputație: 8 Postat Iunie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2021 La 25.06.2021 la 15:01, nirvana_masaj a spus: Buna ziua! Dupa o lunga absenta, am revenit . Avem o domnisoara noua in locatie, Andreea ( varsta 20 ani) . Voi reveni in maxim o ora cu poze. Multumesc! @nirvana_masaj Bine ați revenit pe site! care va fi programul pentru săptămâna in curs?
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2021 Buna seara ! Am revenit cu pozele domnisoarei Andreea , de asemenea incepand cu data de luni, 05.07.2021 vom reveni la programul de vara ; de la 12.00 la 20.00 vor fi prezente trei domnisoare , iar de la 18.00 la 01.30 alte trei domnisoare. Intre orele 18.00-20.00 le puteti intanli pe toate domnisoarele care lucreaza la noi in locatie. Va multumim !
StefanIo Reputație: 3 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 Ne puteti spune si programul fetelor? Care cum lucreaza?
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2021 Buna dimineata! Azi pe tura de zi le veti gasi pe Sara, Andreea si Irina( de la 12:00 la 20:00 ) , iar pe tura de seara : Eva si Bianca ( voi reveni mai tarziu cu pozele Biancai si restul programului) . Multumim!
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2021 Hello! Am revenit cu pozele domnisoarei Bianca si programul pt maine: tura de zi Andreea, Irina si Eva, iar pe seara Sara si Bianca.
alon000 Reputație: 525 Postat Iulie 6, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2021 Acum 17 ore, nirvana_masaj a spus: Hello! Am revenit cu pozele domnisoarei Bianca si programul pt maine: tura de zi Andreea, Irina si Eva, iar pe seara Sara si Bianca. Nu recomand o plimbareata , o salonista - de usi multe , a luat toate saloanele la rand
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2021 Hello! Programul de azi : tura de zi Eva, Sara si Bianca, iar pe seara : Irina si Andreea!
jiji1212 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Oras:arges Oras:arges Postat Iulie 21, 2021 Bună ziua... Programul fetelor săptămâna aceasta care este?
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iulie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2021 Buna ziua! Azi sunt disponibile pe tura de zi : Andreea, Bianca si Irina, tura de seara : Nicole si Eva . Vineri- tura de zi : Nicole, Andreea si Irina, - tura de seara : Bianca si Eva. Sambata : Eva si Andreea .
Tiagogabriel Reputație: 1 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2021 Bună ziua,Sara nu mai lucrează?
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Iulie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2021 Buna ziua! A avut concediu, va reveni de luni. Multumim! Sa aveti un week end placut!
rexsylver Reputație: 8 Postat August 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2021 Hello @nirvana_masaj Programul fetelor săptămâna aceasta care este?
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Buna sera ! Programul pentru saptamana aceasta : -LUNI > TURA DE ZI EVA,SARA SI IRINA >TURA DE SEARA ANDREEA SI BIANCA -MARTI >TURA DE ZI SARA, NICOLE SI BIANCA >TURA DE SEARA EVA SI ANDREEA -MIERCURI >TURA DE ZI ANDREEA,SARA SI NICOLE >TURA DE SEARA EVA SI BIANCA -JOI >TURA DE ZI EVA,BIANCA SI ANDREEA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE -VINERI >TURA DE ZI BIANCA , ANDREEA SI EVA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE SAMBATA BIANCA SI ANDREEA. http://nirvanamasaj.ro/
StefanIo Reputație: 3 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 La 02.08.2021 la 23:12, nirvana_masaj a spus: Buna sera ! Programul pentru saptamana aceasta : -LUNI > TURA DE ZI EVA,SARA SI IRINA >TURA DE SEARA ANDREEA SI BIANCA -MARTI >TURA DE ZI SARA, NICOLE SI BIANCA >TURA DE SEARA EVA SI ANDREEA -MIERCURI >TURA DE ZI ANDREEA,SARA SI NICOLE >TURA DE SEARA EVA SI BIANCA -JOI >TURA DE ZI EVA,BIANCA SI ANDREEA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE -VINERI >TURA DE ZI BIANCA , ANDREEA SI EVA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE SAMBATA BIANCA SI ANDREEA. http://nirvanamasaj.ro/ Recomandare pentru administatorii salonului: montati niste ceasuri de perete maaari in camere. Sa invete si fetele voastre ce inseamna ora. Ca o taie saraca oră de nici ea, ora, nu se mai recunoaste 😅😅😅 o adevarata şarlatanie sa spui ca te costa X ptr o ora si sa fii dat afara dupa 30-35 de minute 2
unuunu1 Reputație: 78 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 La 02.08.2021 la 23:12, nirvana_masaj a spus: Buna sera ! Programul pentru saptamana aceasta : -LUNI > TURA DE ZI EVA,SARA SI IRINA >TURA DE SEARA ANDREEA SI BIANCA -MARTI >TURA DE ZI SARA, NICOLE SI BIANCA >TURA DE SEARA EVA SI ANDREEA -MIERCURI >TURA DE ZI ANDREEA,SARA SI NICOLE >TURA DE SEARA EVA SI BIANCA -JOI >TURA DE ZI EVA,BIANCA SI ANDREEA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE -VINERI >TURA DE ZI BIANCA , ANDREEA SI EVA >TURA DE SEARA SARA SI NICOLE SAMBATA BIANCA SI ANDREEA. http://nirvanamasaj.ro/ Am sunat la voi. Am întrebat de Giuliani si fata cu care am vorbit mi.a zis ca Giulia nu mai lucrează de mult la salon, ca s.a retras. După o ora am sunat iar si am întrebat de bianca cu care aveți poze aici pe.forum....același răspuns " nu mai.lucreaza de mult"
nirvana_masaj Reputație: 49 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2021 Buna seara! In prezent lucreaza urmatoarele fete : Sara, Eva, Irina, Andreea si Nicole . Suntem in cautare de fete noi , iar cand vom avea noutati , vom anunta aici. Multumim ! 1
StefanIo Reputație: 3 Postat Septembrie 16, 2021 Postat Septembrie 16, 2021 La 14.09.2021 la 21:27, nirvana_masaj a spus: Buna seara! In prezent lucreaza urmatoarele fete : Sara, Eva, Irina, Andreea si Nicole . Suntem in cautare de fete noi , iar cand vom avea noutati , vom anunta aici. Multumim ! Reusiti sa montati si acele ceasuri pana la urma? Sau ce solutii oferiti contra furtului de timp? 1
delusione Reputație: -291 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2021 A fost cineva cu Irina pana acum ? 1
futacios6969 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 La 17.09.2021 la 0:17, delusione a spus: A fost cineva cu Irina pana acum ? Pai mai întâi să pună ceasuri, că degeaba mergem la irina. Aceleași șmecherii ale acestui salon de multi ani de zile. Același preț la alte saloane cu timp respectat și masaj profi. Rușinica!!
jiji1212 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:arges Oras:arges Postat Decembrie 16, 2021 Bună ziua... O actualizare de preturi și cu programul fetelor săptămâna aceasta?
rexsylver Reputație: 8 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2021 @nirvana_masaj, care va fi programul pentru săptămâna in curs?
cavecave Reputație: 6 Postat Martie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2022 Am fost de curand la Nirvana si dat fiind faptul am fost de multe ori ma simt dator sa las macar un review. Am revenit la Eva, si a fost o revenire foarte placuta. Ca de obicei Eva arata foarte bine, este foarte senzuala si cu atitudine foarte erotica in acelasi timp. Nu dau note pentru ca as fi subiectiv, fiind mai vechi cunostiinte. De revenit cu siguranta.
daniel man Reputație: 23 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2022 Salut După ce o perioada am vizitat mai rar acest salon am reînceput sa îl vizitez cât pot de des . Vizitele mai rare despre care va ziceam au fost la Eva care este o persoana plăcută și ca aspect și ca comportament și atitudine . Nu vreau sa detaliez foarte mult neavând prea mult timp dar întotdeauna m-am simțit bine în compania Evei și de câte ori o sa am ocazia o sa merg cu plăcere la ea . Dar intrasem sa va relatez de ce am început sa revin des la acest salon . Pentru ca a revenit Roxy . Cu ea am avut acum câțiva ani multe întâlniri frumoase și pline de erotism . Acum a revenit de câteva săptămâni mai în forță și de câte ori plec ma gândesc încă din acel moment la următoarea vizita . Și cu asta cred ca am spus cam tot ceea ce trebuia . Te pup Roxy și abia aștept sa te vad
vasilestan Reputație: 104 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2022 2 hours ago, daniel man said: Salut După ce o perioada am vizitat mai rar acest salon am reînceput sa îl vizitez cât pot de des . Vizitele mai rare despre care va ziceam au fost la Eva care este o persoana plăcută și ca aspect și ca comportament și atitudine . Nu vreau sa detaliez foarte mult neavând prea mult timp dar întotdeauna m-am simțit bine în compania Evei și de câte ori o sa am ocazia o sa merg cu plăcere la ea . Dar intrasem sa va relatez de ce am început sa revin des la acest salon . Pentru ca a revenit Roxy . Cu ea am avut acum câțiva ani multe întâlniri frumoase și pline de erotism . Acum a revenit de câteva săptămâni mai în forță și de câte ori plec ma gândesc încă din acel moment la următoarea vizita . Și cu asta cred ca am spus cam tot ceea ce trebuia . Te pup Roxy și abia aștept sa te vad Interesant! La ei pe site văd că nu apare, există foto cu ea pe undeva, a mai fost prin alte saloane? Cât de permisivă e? Cere în plus vrei s-o atingi? [email protected] dacă e cazul. Thx, bro!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum