Sari la conținut

Epistola catre moderator1

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gabi, astept demonstratia.... :kiss3

Play with your self... tu continua, nu vrem sa deranjam... :)

Alex, pari baiat bun, doar te consumi cu lucruri inutile...

:hug1

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ce-ți mai place cu de toate!!!

Acum sa te văd pe unde scoți... cămașa.

Un om isi duce crocodilul intr-un bar si-l intreaba pe barman:

-Serviti si avocati?

-Bineinteles.

-Atunci vreau o bere pentru mine si un avocat pentru crocodilul meu.

Postat

Gabi, astept demonstratia.... :kiss3

Play with your self... tu continua, nu vrem sa deranjam... :)

Alex, pari baiat bun, doar te consumi cu lucruri inutile...

:hug1

Care mami ? Aia cu nunta ? :D  Cred ca mai degraba pot sa-l aduc pe Salam la un concert particular. :D 

Postat

Care mami ? Aia cu nunta ? :D  Cred ca mai degraba pot sa-l aduc pe Salam la un concert particular. :D

Sunt dominatoare, dar cand aud de nunti stii ce viteza imi iau la fuga... :laugh2

Ne rezumam la punctul G, eu nu ma marit nici legata! :laugh2

Iar m-ai dezvelit de m-am trezit la ora asta... :)

Postat

Poate si te-am flatat un pic sau poate eram curios sa-ti fac o vizita, dar in conditiile date imi este frica. Singurul lucru care mi-a intrat vreodata-n cur e o canula si nu mai vreau sa mai cunosc si alte dimensiuni. :D

Nu te-au rapit niciodata extraterestrii? Din relatarile celor care au patit-o, respectivii ofera gratuit o ecografie transrectala :lol:

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Nu te-au rapit niciodata extraterestrii? Din relatarile celor care au patit-o, respectivii ofera gratuit o ecografie transrectala :lol:

Povesteste-ne cum te-au rapit pe tine .

Postat

Sa nu-mi spui ca ai inceput deja sa ai bufeuri. :D

:laugh2

Nu mai da din casa... :laugh2

Postat

Povesteste-ne cum te-au rapit pe tine .

Eu i-am rapit pe ei si i-am dat cu capu' de pereti. OZN-ul il am in garaj, negociez la pret cu americanii.

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Eu i-am rapit pe ei si i-am dat cu capu' de pereti. OZN-ul il am in garaj, negociez la pret cu americanii.

Doar OZN-ul? Extratereştrii îi păstrezi pentru studii anale îndelungate?

Postat

Vezi ca ti-a scapat unul... s-a intalnit cu FLQ, vezi mai jos:

Ieri, dupa ce am parcat masina m-a batut cineva pe spate. Ma intorc si ce sa vezi, un omulet verde, ochi mari, slabut, 2 coaie mari . Intr-o romana perfecta ma intreaba : Aici Pamant? Nu stiam ce ganduri are, asa ca am ezitat sa- i raspund. Plm, in situatii de genul asta e greu sa tragi de timp. Dupa vreo 20 de secunde care au parut o vesnicie m-a intrebat din nou. Ii explic eu : la primul semafor faci stanga, apoi stanga, iar stanga. Imi  multumeste si pleaca pe drumul lui. Spre nava. Io stau pe loc sa vad cum arata dracia. Dupa cateva secunde il aud cum urla : hotii, hotii. Mi-au furat nava! Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr!  In momentul ala mi-am dat seama ca totul e pierdut si am plecat spre casa, nu inante de a-mi scapa ceva printre dinti : Coaie, bine ai venit in Romania!

Amada, cauta-l, dar vezi ca nu mai are nava. Daca aveti noroc o gasiti la fiare vechi. Transata.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Vezi ca ti-a scapat unul... s-a intalnit cu FLQ, vezi mai jos:

:laugh2 :laugh2 :laugh2

:lol: :lol: :lol:
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Doar OZN-ul? Extratereştrii îi păstrezi pentru studii anale îndelungate?

Ii pastreaza sa le zdrobeasca capetele si burtile, cu bardiţa, sa-si bage pula-n ele de mate infecte, si apoi sa le ia mortaciunile in aceeasi pula. :)

P.S:este doar o presupunere ca asta ar face cu Extratereştrii verzi.Din ce am vazut pe forum, el asa ar face cu anumiti membri, este un personaj rau si periculos.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Acum sa te văd pe unde scoți... cămașa.

Un om isi duce crocodilul intr-un bar si-l intreaba pe barman:

-Serviti si avocati?

-Bineinteles.

-Atunci vreau o bere pentru mine si un avocat pentru crocodilul meu.

Simplu, am un client Flq, inca unu Nei, după spusele lor, mai buni ca mine, mai asezonez cu un mărean si conving crocodilul sa ii manance pe ei!Te asigur ca niciun crocodil nu rezista la un asemenea cocteil! Scuze, cu phoenix cireașa de pe tort, succesul este garantat!
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Simplu, am un client Flq, inca unu Nei, după spusele lor, mai buni ca mine, mai asezonez cu un mărean si conving crocodilul sa ii manance pe ei!Te asigur ca niciun crocodil nu rezista la un asemenea cocteil! Scuze, cu phoenix cireașa de pe tort, succesul este garantat!

Iar bei ? Ti-am spus ca nu e de tine...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...