g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 21, 2014 Ne casatorim Iti dai seama ce iese.... Domina, paznicul la oua....pardon Zoo.
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 21, 2014 Ma luati de nas Ne casatorim Iti dai seama ce iese.... Domina, paznicul la oua....pardon Zoo.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 21, 2014 De nas sau de nash ? 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 21, 2014 de nash bre, nu-mi permit (inca)g(mic)
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 21, 2014 Ce va mai alintati ))))))))Ce-ți mai place cu de toate!!! 1 2
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 21, 2014 Ce-ți mai place cu de toate!!! http://www.youtube.com/watch?v=JCOdROv6BA8
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2014 :laugh2 Buna asta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2014 Postat Noiembrie 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JCOdROv6BA8 dau o masa la han diseara motane ...ca vad ca esti de-al nostru ) XoXo vine cu Moet-ul si cohiba,... 2 4
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2014 Gabi, astept demonstratia.... Play with your self... tu continua, nu vrem sa deranjam... Alex, pari baiat bun, doar te consumi cu lucruri inutile...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2014 Postat Noiembrie 21, 2014 Ce-ți mai place cu de toate!!!Acum sa te văd pe unde scoți... cămașa. Un om isi duce crocodilul intr-un bar si-l intreaba pe barman:-Serviti si avocati?-Bineinteles.-Atunci vreau o bere pentru mine si un avocat pentru crocodilul meu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 21, 2014 Gabi, astept demonstratia.... Play with your self... tu continua, nu vrem sa deranjam... Alex, pari baiat bun, doar te consumi cu lucruri inutile... Care mami ? Aia cu nunta ? Cred ca mai degraba pot sa-l aduc pe Salam la un concert particular.
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2014 Care mami ? Aia cu nunta ? Cred ca mai degraba pot sa-l aduc pe Salam la un concert particular. Sunt dominatoare, dar cand aud de nunti stii ce viteza imi iau la fuga... Ne rezumam la punctul G, eu nu ma marit nici legata! Iar m-ai dezvelit de m-am trezit la ora asta...
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Poate si te-am flatat un pic sau poate eram curios sa-ti fac o vizita, dar in conditiile date imi este frica. Singurul lucru care mi-a intrat vreodata-n cur e o canula si nu mai vreau sa mai cunosc si alte dimensiuni. Nu te-au rapit niciodata extraterestrii? Din relatarile celor care au patit-o, respectivii ofera gratuit o ecografie transrectala
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 22, 2014 .//upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/66/E_t_the_extra_terrestrial_ver3.jpg/220px-E_t_the_extra_terrestrial_ver3.jpg 6 12
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 22, 2014 Nu te-au rapit niciodata extraterestrii? Din relatarile celor care au patit-o, respectivii ofera gratuit o ecografie transrectala Povesteste-ne cum te-au rapit pe tine .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 22, 2014 Sunt dominatoare, dar cand aud de nunti stii ce viteza imi iau la fuga... Ne rezumam la punctul G, eu nu ma marit nici legata! Iar m-ai dezvelit de m-am trezit la ora asta... Sa nu-mi spui ca ai inceput deja sa ai bufeuri.
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Sa nu-mi spui ca ai inceput deja sa ai bufeuri. Nu mai da din casa...
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Povesteste-ne cum te-au rapit pe tine .Eu i-am rapit pe ei si i-am dat cu capu' de pereti. OZN-ul il am in garaj, negociez la pret cu americanii.
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 22, 2014 Eu i-am rapit pe ei si i-am dat cu capu' de pereti. OZN-ul il am in garaj, negociez la pret cu americanii.Doar OZN-ul? Extratereştrii îi păstrezi pentru studii anale îndelungate?
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Eu i-am rapit pe ei si i-am dat cu capu' de pereti. OZN-ul il am in garaj, negociez la pret cu americanii. Vezi ca ti-a scapat unul... s-a intalnit cu FLQ, vezi mai jos: Ieri, dupa ce am parcat masina m-a batut cineva pe spate. Ma intorc si ce sa vezi, un omulet verde, ochi mari, slabut, 2 coaie mari . Intr-o romana perfecta ma intreaba : Aici Pamant? Nu stiam ce ganduri are, asa ca am ezitat sa- i raspund. Plm, in situatii de genul asta e greu sa tragi de timp. Dupa vreo 20 de secunde care au parut o vesnicie m-a intrebat din nou. Ii explic eu : la primul semafor faci stanga, apoi stanga, iar stanga. Imi multumeste si pleaca pe drumul lui. Spre nava. Io stau pe loc sa vad cum arata dracia. Dupa cateva secunde il aud cum urla : hotii, hotii. Mi-au furat nava! Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr! In momentul ala mi-am dat seama ca totul e pierdut si am plecat spre casa, nu inante de a-mi scapa ceva printre dinti : Coaie, bine ai venit in Romania! Amada, cauta-l, dar vezi ca nu mai are nava. Daca aveti noroc o gasiti la fiare vechi. Transata. :laugh2
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Vezi ca ti-a scapat unul... s-a intalnit cu FLQ, vezi mai jos: :laugh2 :lol:
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 22, 2014 Doar OZN-ul? Extratereştrii îi păstrezi pentru studii anale îndelungate? Ii pastreaza sa le zdrobeasca capetele si burtile, cu bardiţa, sa-si bage pula-n ele de mate infecte, si apoi sa le ia mortaciunile in aceeasi pula. P.S:este doar o presupunere ca asta ar face cu Extratereştrii verzi.Din ce am vazut pe forum, el asa ar face cu anumiti membri, este un personaj rau si periculos.
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 22, 2014 Acum sa te văd pe unde scoți... cămașa.Un om isi duce crocodilul intr-un bar si-l intreaba pe barman:-Serviti si avocati?-Bineinteles.-Atunci vreau o bere pentru mine si un avocat pentru crocodilul meu.Simplu, am un client Flq, inca unu Nei, după spusele lor, mai buni ca mine, mai asezonez cu un mărean si conving crocodilul sa ii manance pe ei!Te asigur ca niciun crocodil nu rezista la un asemenea cocteil! Scuze, cu phoenix cireașa de pe tort, succesul este garantat! 2 3
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Simplu, am un client Flq, inca unu Nei, după spusele lor, mai buni ca mine, mai asezonez cu un mărean si conving crocodilul sa ii manance pe ei!Te asigur ca niciun crocodil nu rezista la un asemenea cocteil! Scuze, cu phoenix cireașa de pe tort, succesul este garantat!Iar bei ? Ti-am spus ca nu e de tine...
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 http://uproxx.files.wordpress.com/2013/04/cock-throne.gif?w=650
Postări Recomandate