Sari la conținut

Singura de sarbatori

craciunitza

Postări Recomandate

• Oras:Undeva departe
Postat

Ce de "botanisti".....dupa "stilul" de scris nu e greu sa iti dai seama cine e "craciunitza" :)

Si cine e ?

Postat

Care ea?

Se pare, ca am gasit partenerul perfect pentru sarbatori! Multumesc pentru colaborare si pentru interesul acordat!

• Like 1
  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Mi.ar fi placut sa vorbim...dar vad ca ti.ai gasit partener pt sarbatori....kiss

Postat

Nu am trollat. Am cautat un partener de sarbatori si l-am gasit. Daca cineva crede, ca ma cunoaste, ma poate identifica :D

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Bună seara! M a impresionat anunțul tău as dori sa ne cunoaștem pe acest forum vreau o prietenie curata adică cred ca sunt un visător cu ochii deschiși sa cred ca mai exista asa ceva sunt dispus sa ne cunoaștem sa ne vedem ar fi ok de crăciun?

• Minus 1
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Nu am trollat. Am cautat un partener de sarbatori si l-am gasit. Daca cineva crede, ca ma cunoaste, ma poate identifica :D

Si in afara de "onania" asta verbala,s-a intamplat si clasicul "pula'n'pizda" intre voi?povesti romantice de dragoste nu cred ca intereseaza pe nimeni pe un forum dedicat SEXULUI .....

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună seara! M a impresionat anunțul tău as dori sa ne cunoaștem pe acest forum vreau o prietenie curata adică cred ca sunt un visător cu ochii deschiși sa cred ca mai exista asa ceva sunt dispus sa ne cunoaștem sa ne vedem ar fi ok de crăciun?

Eu sunt visător cu ochii închiși. Pula mea....așa sunt eu.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Eu sunt visător cu ochii închiși. Pula mea....așa sunt eu.

ufff visatorii astia.

:)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare națiune de futaciosi.

Sa începem cu începutul....întrebarea este:

De prin ce orașe sunteți voi defapt?

Nu de alta, dar nu prea am reușit să-mi dau seama dacă toată lumea vorbește aceeași limba.

Apreciabila deschiderea doamnei/doamnelor, pentru care nu pot fi decât la fel de deschis (inclusiv la probabil).

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Salutare națiune de futaciosi.

Sa începem cu începutul....întrebarea este:

De prin ce orașe sunteți voi defapt?

Nu de alta, dar nu prea am reușit să-mi dau seama dacă toată lumea vorbește aceeași limba.

Apreciabila deschiderea doamnei/doamnelor, pentru care nu pot fi decât la fel de deschis (inclusiv la probabil).

Pai...n-ai cum sa-ti dai seama , aici se vorbeste in limbi straine....si la propriu si la figurat,...deci n-are cum sa fie aceeasi limba pentru toata lumea  :slap2

• Like 1
Postat

Muresan Andrei pe fb...mi-ar placea sa te cunosc.27 ani . 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Muresan Andrei pe fb...mi-ar placea sa te cunosc.27 ani . 

Stai cuminte............s-a maritat  :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Care ea?

Se pare, ca am gasit partenerul perfect pentru sarbatori! Multumesc pentru colaborare si pentru interesul acordat!

Buna. Mai esti activa pe site?
Postat

Mai e valabil si dupa revelion aventura!?ðŸ˜ðŸ˜‚🙊🙈🙉

• Oras:buburesti
  • Oras:buburesti
Postat

esti interesata de o vacanta in Poiana Brasov 

eu am 30 de ani si sunt din Focsani

sejurul este 28 iulie 3 august

• Navigare recentă   0 members