Sari la conținut

0757266841 si 0731470936

Postări Recomandate

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Buna baieti!

Nu fac deplasari. Va astept cu drag la mine, sa ne incalzim reciproc... ;)

Faci o țuică fiartă? :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii. Deci, doar un ceai, o cafea si caldura sufleteasca.

• Like 1
Postat

Buna baieti!

Nu fac deplasari. Va astept cu drag la mine, sa ne incalzim reciproc... ;)

consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii. Deci, doar un ceai, o cafea si caldura sufleteasca.

E foarte buna metoda ta de incalzire, dar o tuica fiarta nu inseamna consum excesiv de alcool  :hug1

Postat

Inna accepti si saruturi pasionale pe gura?

Da, accepta. Nu era mai bine/usor sa o suni?  :thinking

Postat

Incerc de o saptamana sa vorbesc cu Inna dar fara succes.

Am trimis SMS-uri in care o intrebam daca putem stabili o programare dar nu am primit nici un raspuns.

Am sunat si o singura data a raspuns si am fost rugat sa revin dupa o ora ca astepta clientul.

Am revenit cu telefon si cu SMS dar nu am primit nici un raspuns.

In aceasta dimineata am sunat din nou dar degeaba :).

O sa mai incerc, ca nu ma las, dar poate ne spune Inna cum putem ajunge la ea mai usor.

Multumesc

Postat

Nu cumva rau de buna?.. :laugh2

A venit primavara, baieti!.. :) Va astept...

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Mâine lucrezi? As vrea sa-ti fac o vizita

Postat

Daca mi raspundeai ieri astazi as fi fost la tine asa ca ......nestiind ca lucrezi ( vina mea ca nu am sunat) am fost in alta parte si voi face recenzie.Voi venii sigur si la tine. Pana la ce ora lucrezi?

Postat

inna accepti cumva si saruturi pe gura???

corect este sarutari

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Salut, am vizitato pe Inna vara trecuta in august, ce va pot spune este ca m-am simtit foarte bine in compania ei am sunat-o cand eram in zona dar era ocupata pentru urmatoarele 2 ore asa ca i-am spus ca este in regula o astept drept pentru care am primit din parte dansei inca jumatate de ora bonus, insa m-a sunat dupa o ora si imi spune ca pot veni de cum am intrat am ramas placut surprins de felul cum arata eu avand o pasiune pentru doamnele mature in tinuta office, foarte pupacioasa si draguta dupa dus am fost servit cu un oral cu finalizare CIM foarte placut, dus impreuna, revenit in camera trecem la normal unde ne-am chinuit un pic fiind destul de stramta dar a fost ok terminat in pozitia pe la spate, trecusera jumatate de ora ea isi aprinde o tigara si ma intreaba de a treia finalizare insa ii spun ca pentru mine este suficient si ca prefer sa stam de vorba restul timpului ce ne mai ramasese, o alegere foarte buna din parte mea am fost servit cu un pahar de suc cu aloe vera foarte racoritor, a trecut la un masaj mai intai ia mie dupa care eu ei , am facut un dus dupa care am pupato si am plecat multumindu-i pentru timpul acordat.

In concluzie o experienta placuta intr-o seara de vara calduroasa

Note:

Locatie 10

Aspect 10

Oral 10

Normal 8

Gfe 10

Tarif 100 ron ora

Te pup Inna si iti multumesc inca odata  :kiss3

• Like 4
Postat

el rey, multumesc pentru aprecieri! Esti foarte generos cu notele...Sper ca toti care ma viziteaza sa va simtiti bine...Eu fac tot ce pot...:)

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am vizitat fata si cand avea locatia la Mircea Voda si pe Dorobanti.

Inna o doamna in toate sensurile bune, stie sa se faca placuta si sa te faca sa te simti bine. Ambele vizite au inceput cu oral protejat la cererea mea, si finalizat normal rapid, datorita innei care este foarte stramta.

Aspect: 8

Oral : 9

Normal : 9

Igiena : 10

GFE: 9

halatul : 100 lei/h

• Like 1
Postat

Multumesc pentru aprecieri, sens! Sper sa te simti cit mai bine de fiecare data...

Astazi lucrez, va astept...

Maine sunt libera...Un week-end frumos tuturor!

• Like 2
  • Oras:europa
  • Oras:europa
Postat

Saptamana trecuta am vizitat-o pe Inna...Locatia e relativ usor de gasit, mai rau cu clocurile de parcare, mai ales ca e o straduta cu sens unic...

Garsoniera e una obisnuita, continand tot ce e necesar chiar sa locuiesti acolo. Foarte curat.

Inna e o femeie draguta, cu forme, si exceleaza la capitolul GFE. Ea cauta ca sa se plieze pe dorinta fiecarui barbat care o viziteaza, nu are arfe de diva, iar pretul este foarte decent.

Dupa palavrageala de inceput, am trecut la dus, ea s-a dezbracat, si am trecut printr-o serie de pupaturi direct la un 69. Epilata, curata, fara mirosuri.

Am finalizat oral, executat cum trebuie de catre Inna.

O tigara si o cafea, apoi am trecut la normal (nu face anal), nu a facut dificultati la schimbarea pozitiilor. Atentie, desi a nascut, fiiind miniona, Ina e f. stramta. De asemenea, e genul mai soft, mai romantic, daca te duci sa dai ”ca surdu-n tobe”, nu o sa ai un feedback stralucit.

Aspect: 8

Oral: 9,5

Normal: 9

Gfe: 10

Halatul: 100 lei ora.

De revenit pentru cei care vor sentiment.

• Like 4
Postat

Vor venii si poze noi in curând.

Multumesc Marcel pentru aprecieri!

Va astept cu drag pe la mine.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.