Sari la conținut

Andreea 0720920099 (fosta Studenta Nerva Traian)

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

:|

Nu sunt in Cluj....

stiu...nu ca nu ne-am dori asta!

sunt curios de 'impostoare'...are ceva tupeu!nu stie ca Andreea e Andreea!

Vizitator andreeant
Reputație: 0
Postat

Oferi si annilingus activ, Andreea?

Ofer doar serviciile mentionate in semnatura.

• Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven
Postat

https://media.giphy.com/media/o5oLImoQgGsKY/giphy.gif

how slow the time goes when you look forward to something

You got that right :)

• Oras:belgium
Postat

you look... just wauw...

the person who took the pictures is a lucky guy

Talk about making the waiting even a bit more harder :P

Vizitator andreeant
Postat

you look... just wauw...

you look... just wauw...

Yea sure:))

My 10 seconds timer:))

Postat

Yea sure:))

My 10 seconds timer:))

;)

Its just perfect.

Not just the looks. 

You are a complete "package"

And i mean this in the most respectfull way.

https://media.giphy.com/media/2wKbtCMHTVoOY/giphy.gif

hahaha. damm.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mulţi pupici, Andreea! Muuuulţi de tot! Mi-e dor de pielea ta albă şi să îţi simt vibraţiile abdomenului! Weekend plăcut!!!

• Minus 1
Postat

Salut!

Vizitat Andreea.

‘’SERVITI, VA ROG!’’

De la bun inceput acord 9:50!

Contactat fata cu o zi inainte pentru stabilirea si detaliile eventualei intalniri. Voce placuta, la telefon parea un pic rece. Dar nu, profi! Confirmat intalnirea cu o ora inainte. Ajuns in zona. Sun, primesc detaliile.

Locatia, o garsoniera cocheta, aranjata cu gust, curata, aerisita. Foarte OK. Reper, Mall Vitan. Baia curata, cu tot ceea ce trebuie!

M-a asteptat discret in spatele usii. Am fost placut surprins!

Andreea:

Este o bruneta frumoasa, par lung si ingrijit. Estimez 1,65 – 1,66 m, 23-24 de ani. M-a asteptat in lenjerie intima alba, aleasa cu gust. Frumos. Ii scotea formele in evidenta. Progresiv incepea sa imi placa ceea ce vedeam. Este deschisa, vorbeste frumos, articuleaza corect. (Nu cred ca este bucuresteanca, irelevant oricum). Corpul este bestial, tonifiat, tare. Se cunoaste si se observa faptul ca frecventeaza sala de sport. Se intrezine. Sanii superbi (fara piercing-uri), estimez numarul trei, rotunzi, fermi, placuti la atingere. Piele fina si catifelata. Abdomenul plat. Piesa de rezistenta: FUNDUL!!! Bombat, tare. Bazin frumos conturat, corp armonios, picioare frumoase. Pasa.... frumoasa, placuta, conturata. Manichiura si pedichiura ingrijite. Facut dusuri.

Actiunea: NO COMMENT!!! Este lipicioasa, se implica, geme frumos in ureche, te saruta, se uita in ochii tai, etc. Cel mai bun LOT!!! TOP!

Igiena: IMPECABILA.

Servicii: Complete si ireprosabile.

Achitat 400 RON. Buna investitie. Rectific: Foarte buna investitie.

Timp alocat: Aproape doua ore.

Voi mai reveni!

Bafta!

• Like 7
Postat

Buna Andreea, crezi ca am putea sa ne vedem vineri? Ideal pt mine ar fi pe la 18:00 - 18:30, te rog sa imi spui daca e ok, sau ce alta varianta ar fi. Mi-ar placea sa petrecem 90 min impreuna. Astept raspunsul tau. Multumesc!

P.S. sper sa nu ma injure nimeni ca am postat aici. 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Buna Andreea, crezi ca am putea sa ne vedem vineri? Ideal pt mine ar fi pe la 18:00 - 18:30, te rog sa imi spui daca e ok, sau ce alta varianta ar fi. Mi-ar placea sa petrecem 90 min impreuna. Astept raspunsul tau. Multumesc!

P.S. sper sa nu ma injure nimeni ca am postat aici. 

Nu te înjură. Cum să te înjure? Nu te înjură! În fond ce înseamnă 2 postări în mai bine de 5 ani?  :laugh2

P.S. telefon ai? Folosește-l cu încredere!

Baftă!

Postat

Salut!

Vizitat Andreea.

‘’SERVITI, VA ROG!’’

De la bun inceput acord 9:50!

Contactat fata cu o zi inainte pentru stabilirea si detaliile eventualei intalniri. Voce placuta, la telefon parea un pic rece. Dar nu, profi! Confirmat intalnirea cu o ora inainte. Ajuns in zona. Sun, primesc detaliile.

Locatia, o garsoniera cocheta, aranjata cu gust, curata, aerisita. Foarte OK. Reper, Mall Vitan. Baia curata, cu tot ceea ce trebuie!

M-a asteptat discret in spatele usii. Am fost placut surprins!

Andreea:

Este o bruneta frumoasa, par lung si ingrijit. Estimez 1,65 – 1,66 m, 23-24 de ani. M-a asteptat in lenjerie intima alba, aleasa cu gust. Frumos. Ii scotea formele in evidenta. Progresiv incepea sa imi placa ceea ce vedeam. Este deschisa, vorbeste frumos, articuleaza corect. (Nu cred ca este bucuresteanca, irelevant oricum). Corpul este bestial, tonifiat, tare. Se cunoaste si se observa faptul ca frecventeaza sala de sport. Se intrezine. Sanii superbi (fara piercing-uri), estimez numarul trei, rotunzi, fermi, placuti la atingere. Piele fina si catifelata. Abdomenul plat. Piesa de rezistenta: FUNDUL!!! Bombat, tare. Bazin frumos conturat, corp armonios, picioare frumoase. Pasa.... frumoasa, placuta, conturata. Manichiura si pedichiura ingrijite. Facut dusuri.

Actiunea: NO COMMENT!!! Este lipicioasa, se implica, geme frumos in ureche, te saruta, se uita in ochii tai, etc. Cel mai bun LOT!!! TOP!

Igiena: IMPECABILA.

Servicii: Complete si ireprosabile.

Achitat 400 RON. Buna investitie. Rectific: Foarte buna investitie.

Timp alocat: Aproape doua ore.

Voi mai reveni!

Bafta!

Nu mai are piercing-uri??

Postat

O propunere, jumatate in gluma, jumatate serios: organizeaza o tombola cu numerele de telefon ale celor care te suna dar nu ajung sa primeasca raspuns. In felul asta au o sansa in plus sa te intalneasca. :)

Scuze de off topic, dar subiectul cred ca e de interes. :)

Postat

I have sent you a sms for today.are you free?

In her signature its written LUNI-VINERI- 11.00-19.00(18.00 ultima programare) = Monday to Friday (18:00 her last appointment)

Vizitator andreeant
Postat

Program 14.02-17.02

Marti 14.00-18.00

Miercuri 15.00-18.00

Joi 11.00-18.00

Vineri 11.00-18.00

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...