Sari la conținut

Intrebare pentru Vypuss (caci precis este undeva pe aici..si nu numai el)!

Postări Recomandate

• Oras:West

Nu ,aici gresesti.Faptul ca intr-un anumit moment alegi ca locul tau nu e intr-un loc sau altul poate depinde de anumiti factori in momentul respectiv.

nu inseamna ca scuipi sau mai tarziu cand te intorci ca stergi.Diversitate...alegerea potrivita pentru starea potrivita sau pentru optiunile pe care le ai.E simplu, nu vad ce atata tevatura

Domnule eu107, probabil si datorita faptului ca noi, cei care am decis sa plecam din aceasta comunitate, tocmai dupa o cearta (sau mai multe) cu jupanul si sa ne desfasuram intr-un alt loc de joaca, a fost perceput ca un ,,scuipat,, pentru unii dintre membrii acestei comunitati. Exprimarea unui punct de vedere obiectiv (agreeat inclusiv de catre multi dintre cei ramasi aici) a fost perceputa ca atare ... de aici si deductiile aparute.

Nostra culpa sa fie !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:unde vreau

Perceptia unora e gresita,tocmai din prisma a ceea ce am scris mai sus.

Sunt momente in care om cu om nu sunt pe aceeasi lungime de unda, dar mai la acest nivel...

Nu simt un lucru, nu-l fac.Nu-mi gasesc locul intr-un mediu il evit pana cand am starea sa-l accept sau sa ma desfasor in el.

Nu ma caracterizeaza o anumita atitudine, raman ceea ce sunt si ma manifest ca atare.

Cat timp suntem persoane vertebrale nu putem schimba anumite lucruri ai accepta altele.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acasa

Domnule eu107, probabil si datorita faptului ca noi, cei care am decis sa plecam din aceasta comunitate, tocmai dupa o cearta (sau mai multe) cu jupanul si sa ne desfasuram intr-un alt loc de joaca, a fost perceput ca un ,,scuipat,, pentru unii dintre membrii acestei comunitati. Exprimarea unui punct de vedere obiectiv (agreeat inclusiv de catre multi dintre cei ramasi aici) a fost perceputa ca atare ... de aici si deductiile aparute.

Nostra culpa sa fie !

Nu teposelule, nu plecarea a fost perceputa ca un scuipat, ci ce a urmat dupa aceea! Doar stii foarte bine la ce ma refer!

Link spre comentariu

Nu simt un lucru, nu-l fac.Nu-mi gasesc locul intr-un mediu il evit pana cand am starea sa-l accept sau sa ma desfasor in el.

Nu ma caracterizeaza o anumita atitudine, raman ceea ce sunt si ma manifest ca atare.

De acord cu tine! Dar daca ling unde am scuipat?

Link spre comentariu

OK ... haideti sa nu dezgropam erorile trecutului, nu mai are rost. A fost o etapa din viata noastra ... vin altele. Ne asumam ce avem de asumat (cei care au constiinta) sau nu si mergem inainte.

P.S. Viitorul probabil ca ne va surprinde pe totzi, in egala masura !

Link spre comentariu

De acord cu tine! Dar daca ling unde am scuipat?

Ce intelegi prin scuipat?Exemplifica te rog, asta daca doresti sa vorbim argumentat si sa nu aruncam pastile.Am convingerea ca vei primi lamuririle dorite.

Link spre comentariu

Hai da-o in pwla de treaba! Chiar nu-ti aduci aduci aminte cum are carectarizat acest forum dincolo?

Vorbeste frumos! nici in momentul de fata nu este toata lumea de acord cu ceea ce se intampla.

Se spune ca doar in saptamana oarba te poti indragosti fara sa vezi defectele, am trecut cu totii de aceasta saptamana, nu crezi?!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie

De ex azi vreau chat ,ma duc unde gasesc.

Vreau sa vad balacareli o citesc pe Sorina sau Deeana.

vreau sa ma amuz o citesc pe Ioana.

Vreau sa ma relaxez ascult muzica, etc...

Exista oferte , optiuni in orice moment si cat timp sunt accesibile oricui, de ce nu?

Perceptia unora e gresita,tocmai din prisma a ceea ce am scris mai sus.

Sunt momente in care om cu om nu sunt pe aceeasi lungime de unda, dar mai la acest nivel...

Cat timp suntem persoane vertebrale nu putem schimba anumite lucruri ai accepta altele.

eu107, tu ce invarti pe aici  ? Dupa felul cum te exprimi, pari a fi fata/femeie. Ai fost si tu curva? Mai esti ? Ce te tine aici ? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link spre comentariu

APEL CATRE DARK..

FRATIOARE, DA-LE PAROLA SA PLECE ASTIA  ACASA.

S-A UMPLUT DE FOSTI MODERATORI PE AICI,CARE VIN SI DAU LECTII. 

Macar daca veneau cu ceva, au venit doar sa arata ca...au venit inapoi :) 

Daca eram Motan, ii lasam sa vina dar...de la zero, sau macar ma jucam putin cu ei si ii banam de vreo 3 ori.Asta genera trafic din partea lor de trei ori mai mare.

Bine ati REvenit, cu totii !

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Buna dimineata !! 

Dragilor , nu va mai agitati ! N-am venit sa va fur locul de joaca , nici sa va incurc , nici sa ling unde am scuipat . Asta nu o voi face niciodata . Am intrat pe acest topic pt a lamuri niste lucruri. Oli-tza , nu-i o problema daca sunt banat , sau retrogradat . Chiar m-am mirat sa ma vad galbejit , dar probabil asa am fost mumificat ! Oricum multzam ca incerci sa ne pui o "pila" pe langa dark. Dau o bere daca reusesti !  :laugh2

Coolene ( aka drradu & menelau & coolandhotmen ...etc - omul cu mii de fetze )  , nu te mai agita atat si lasa filozofiile . Disputa dintre noi de pe celalalt forum e alta treaba . Nu e cazul sa o muti aici . 

MI-am amintit cum spuneai in raspar : " ganduri bune !"  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Ici,Colo!

Nostra culpa sa fie !

Care domn bre? Bre!!!!! Nu va jucati cu nervii mei ca io-i faceam avansuri!!! E domnisoara, CLAR?

Link spre comentariu

APEL CATRE DARK..

FRATIOARE, DA-LE PAROLA SA PLECE ASTIA  ACASA.

S-A UMPLUT DE FOSTI MODERATORI PE AICI,CARE VIN SI DAU LECTII. 

Macar daca veneau cu ceva, au venit doar sa arata ca...au venit inapoi :)

Daca eram Motan, ii lasam sa vina dar...de la zero, sau macar ma jucam putin cu ei si ii banam de vreo 3 ori.Asta genera trafic din partea lor de trei ori mai mare.

Bine ati REvenit, cu totii !

Ma oly! Te deranjeaza acest topic indeosebi sau? De ce gonesti lumea? Iti ia AERU'?

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Madmazel Sorina , din pacate pentru tine frustrarea nu e la mine . Ci doar la tine . Oi fi eu taran , nu mi-e rusine sa o recunosc . Ma mandresc daca apuc sa dau la sapa . Dar mahalagiu ca tine ..nu cred ca am sanse sa ajung .

Ai cumva ceva frustrari neintegrarii tale intr-un spatiu in care nu se tolerau injuriile ? Ghinion .

Calm fetita. Mai bine cauta alte thread-ri de balacareli . Oricum eu iti promit ca nu te mai bag in seama .

Mda...bine, fie ca tine. Daca este cum spui tu, domnule frustrat ignorant (nu e nevoie sa infirmi, simplul fapt ca te-ai intors intr-un loc care nu-ti place doar sa ne arati ca e naspa, a confirmat acest aspect) nu inteleg de ce se tragea de mine CU FIECARE OCAZIE sa intru pe al vostru trist forum sa vorbesc, sa povestesc....sa-i aduc putina viata ca era mort de plictiseala?!?!

La ce te-ai fi asteptat, la ce tratament cand tu vii doar sa comentezi negativ?!? Nu va este asa putin rusine...dar ca sa vezi cum e soarta, nu mai aveti loc de joaca iar voi, nepudand sta fara spatiul necesar varsarii frustrarii, ati revenit aici sa-i faceti trafic Pisicului si sa-i bagati bani in buzunar. BRAVO =)) =)) keep going :D

Oly, lasa, sa nu le dea nicio parola, lasa-i sa stea aici si sa-i faca tzatza mare Pisicului, asta-i pedeapsa lor, sa-si imbogateasca dusmanul  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...