Sari la conținut

Intrebare pentru Vypuss (caci precis este undeva pe aici..si nu numai el)!

Postări Recomandate

• Oras:West

Naaat! Sau...nooot! :)

Userii vechi, care spui tu ca au ridicat forum-ul asta, nu au facut decat sa posteze, pe un loc care le-a fost oferit moca, la fel ca toti useri care posteaza si in momentul de fata.Ca te intelegeai tu mai bine cu ei, sau ca erati pe aceasi lungime de unda, asta e partea a doua.N-a ridicat nimeni nimic, erau niste oameni care imartaseau aceleasi pasiuni (multi din ei probabil scriau recenzi din pura prostie romaneasca, sa vada altu' pe cine, si cum fute el,si putini care sa scrie o recenzie in scop informativ, sa ajute).Cu ce ma incalzeste pe mine ca tu scriai , acu' 1000 de ani (cand tu si alti 'ridicatori de forum-uri', ridicati forumul asta) ,daca te vad cum scrii acum si nu scrii decat prostii? (nici nu vreau sa ma gandesc cum postai atunci, daca eu acum vad destula imaturitate).

Nu vezi, au venit din useri vechi, au toti gen aere de baroni ( ca ii zisese Trolebuz unuia astazi,@Ferrero Rocher parca :), sa se uite pe nu stiu unde, si a raspuns asa in sictir), sau intors cu coada intre picioare de pe forumul celalalt si aici o ard ca si cum sunt total neinteresati de ce se intampla:gen, 'pula mea, nu mai avem unde sa ne jucam dar am venit aici la voi, fraierilor', ce pula mea e p-aci? :)...

Iar singurul merit este a lui @pisicuts, restul suntem niste atarnatori, prinsi in hora, care profita de un spatiu virtual...vrei sa stai, bine, nu vrei, ai plecat, fara sa conteze prea mult daca ceea ce ai postat tu a ridicat sau nu site-ul asta.Nu mai pupa! :)

P.S:Invata sa folosesti Caps Look acolo unde trebuie! :)

Si care ar fi deranjul pentru tine domnule de ce ? Este cumva un loc de joaca numai al tau si al catorva premianti ai sortii... ca nu inteleg. parca in regulament scrie altceva, adica oricine poate intra aici respectand regulile de bun simt. Vad ca esti tare deranjat de venirea unora mai vechi printre care ma numar si eu. Ai ceva concret de spus ? ... spune aici, tare si raspicat. A cerut cineva favoruri ? A facut cineva ceva gresit ? Ai ceva de reprosat cuiva ... te rog, direct si la obiect, fara sa ne invartim aiurea in jurul cozii.

Cine s-a intors cu coada intre picioare ... nume domnule si pe direct. Hai sa lasam asta cu filosofarea si cu aruncatul pastilelor, gen ... bai, asta e numai locul nostru, voi ati plecat, ce mai vreti, de ce v-ati intors.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aer

Asa, baga nasul...

Sa zici ca singurul merit e al administratorului e ca si cum ai zice ca tipograful e cel care are merit pentru cartea publicata, nu autorul.

Sa bag eu nasul? Nu tati (vorba valceana parca), n-am sa o fac niciodata! :)...stie administratorul forum-ului parerea mea despre forum(si aia buna cat si aia rea), cat si despre el, nu e nevoie de interventii nazale.

Ce treaba are cartea, tipografia,cu un forum virtual, unde-i vorba de tehnologie? :)Eu nu am mai vazut carti cu mii de autori, pana acum :), si nici nu am auzit vreodata ,cum ca vreun autor al unei carti ,a primit de la tipografie o carte cu ilustratii, cu campuri libere, punctate, unde el sa completeze cate ceva, cu sectiuni gen Cluj ori Bucuresti, cu pagini De Evitat sau De Top. :).

#numaidatiexemplebanale

• Like 4
Link spre comentariu

ce o tot tineti cu   forumul celalalt??? FORUMURILE celelalte(a se vedea DDC)

L-am vazut, am intrat aseara pentru prima oara...era unu' acolo kristi222222222 :) , si alti 15, toti onlainii forumului! :) aaa, si posturile erau din februarie anul trecut, majoritatea! :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

Maestre Scrat nu iti consuma neuronii, lui ec ed? ii place sa se bage precum chilotii in posterior in lucruri si conversatii pe care nu le intelege si asta nu de acum ci de foarte mult timp.

Acum prietene de ce? da-mi un punct cu minus de ciuda :)

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Maestre Scrat nu iti consuma neuronii, lui ec ed? ii place sa se bage precum chilotii in posterior in lucruri si conversatii pe care nu le intelege si asta nu de acum ci de foarte mult timp.

Acum prietene de ce? da-mi un punct cu minus de ciuda :)

Frate Jack nu consum nimic fara voia mea. Vroiam sa vad daca are curaj sa spuna ce gandeste, sau daca intr-adevar are ceva concret de spus. Ca unii troleaza, asta se stie demult, ca fac spam ... asisderea, traficul bata-l vina. Mie nu-mi place generalizarea asta care se face ... voi aia care ati plecat, aia care v-ati intors, aia care ... etc. Mie imi place verde in fata nene, scurt si la obiect, daca am ceva de spus spun fara menajamente, macar sa stie lumea adevarul ... da, ala care ne zbarleste parul.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

L-am vazut, am intrat aseara pentru prima oara...era unu' acolo kristi222222222 :) , si alti 15, toti onlainii forumului! :) aaa, si posturile erau din februarie anul trecut, majoritatea! :)

calitatea atarna mai greu decat cantitatea,amice.....daca aici sunt 1000 de onlaine...cu ce te ajuta....postari din februarie anul trecut??? poate erai tu fumat......

Link spre comentariu

Si care ar fi deranjul pentru tine domnule de ce ? Este cumva un loc de joaca numai al tau si al catorva premianti ai sortii... ca nu inteleg. parca in regulament scrie altceva, adica oricine poate intra aici respectand regulile de bun simt. Vad ca esti tare deranjat de venirea unora mai vechi printre care ma numar si eu. Ai ceva concret de spus ? ... spune aici, tare si raspicat. A cerut cineva favoruri ? A facut cineva ceva gresit ? Ai ceva de reprosat cuiva ... te rog, direct si la obiect, fara sa ne invartim aiurea in jurul cozii.

Cine s-a intors cu coada intre picioare ... nume domnule si pe direct. Hai sa lasam asta cu filosofarea si cu aruncatul pastilelor, gen ... bai, asta e numai locul nostru, voi ati plecat, ce mai vreti, de ce v-ati intors.

Nu -mi cere sa fac pe detectivul, te rog frumos! Este obositor si inutil sa fac asta.

Am recitit ce am scris si cred ca am fost destul de coerent .Am facut 2-3 interventii (poate de rahat in opinia unora), mi-am scris parerea, s-a inteles ceva, e bine, daca nu s-a inteles nimic (ma indoiesc :) ) same poop.

Nu am nimic personal cu tine, cum nu am cu alt membru de aici.Daca m-a deranjat vizual ceva ce s-a scris, mi-am expus punctul de vedere(care-i moca), si atat!...si cred ca am facut-o fara sa jignesc, deci putem fi cool with that, plus ca nu am spus nicaieri ca "asta e numai locul nostru, de ce v-ati intors"...daca e sa fie dupa mine, puteti sa scrieti pana va da sangele pe nas, este problema voastra unde ati plecat, de ce v-ati intors, cat o sa stati, etc.Nu te astepta sa sa scriu intruna pe topicul asta sa despic firul in doua (nici nu as avea ce), plus ca pe mine ma bulverseaza cuvinte gen, 'maestre','domnule','frate Virgil','stima cat mai multa','si iarasi stima' , deci nu fac fata.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:unde vreau

Da sigur! Scorpiile intelectuale frigide sapiosexuale! Te recunosti?

Da,exceptand frigiditatea.Ma atrage inteligenta,dovada ca tu imi esti total indifferent...daca intelegi ce vreau as spun.

Angel iti ciufulesc aripioara:)

Link spre comentariu

Nu -mi cere sa fac pe detectivul, te rog frumos! Este obositor si inutil sa fac asta.

Am recitit ce am scris si cred ca am fost destul de coerent .Am facut 2-3 interventii (poate de rahat in opinia unora), mi-am scris parerea, s-a inteles ceva, e bine, daca nu s-a inteles nimic (ma indoiesc :) ) same poop.

Nu am nimic personal cu tine, cum nu am cu alt membru de aici.Daca m-a deranjat vizual ceva ce s-a scris, mi-am expus punctul de vedere(care-i moca), si atat!...si cred ca am facut-o fara sa jignesc, deci putem fi cool with that, plus ca nu am spus nicaieri ca "asta e numai locul nostru, de ce v-ati intors"...daca e sa fie dupa mine, puteti sa scrieti pana va da sangele pe nas, este problema voastra unde ati plecat, de ce v-ati intors, cat o sa stati, etc.Nu te astepta sa sa scriu intruna pe topicul asta sa despic firul in doua (nici nu as avea ce), plus ca pe mine ma bulverseaza cuvinte gen, 'maestre','domnule','frate Virgil','stima cat mai multa','si iarasi stima' , deci nu fac fata.

Ok, acum te-am inteles.

:hihat

P.S. Ignora cuvintele respective si te vei simti mai bine ... cred.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Da,exceptand frigiditatea.Ma atrage inteligenta,dovada ca tu imi esti total indifferent...daca intelegi ce vreau as spun.

Angel iti ciufulesc aripioara:)

Inteligenta nu mi-o risipesc, o pastrez pentru cine merita: sotia mea.

Daca n-ai observat, aici e un forum unde oamenii destepti fac pe prostii pentru ca s-au saturat cat de destepti trebuie sa fie in viata profesionala, de zi cu zi.

Link spre comentariu

Inteligenta nu mi-o risipesc, o pastrez pentru cine merita: sotia mea.

Daca n-ai observat, aici e un forum unde oamenii destepti fac pe prostii pentru ca s-au saturat cat de destepti trebuie sa fie in viata profesionala, de zi cu zi.

Da,da ,tocmai ai dat dovada de ea.

AAA...si Sarlota nu merita nimic?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Oooo...da' ce-mi vad batranii ochisori?  Nea Panificatie, nea Raffa ... welcome back! Bine, se pare ca mai sunt si alti vechi useri mai ... timizi, care nu se lasa ghiciti! Ii salut si pe ei!

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu sunt ... si lui Vypuse?

.... :rtfm

Auzi brotacele91, acum serios vorbind, eu cunosc o singura persoana de pe acest forum care mereu scria asa Vypuse ... (adica folosea acel ,,e,, la finalul numelui mai pe romaneste, cei vechi sigur isi aduc aminte garantat, plus ca poate intr-o zi voi avea rabdare sa caut si sigur voi gasi mai multe postari in arhiva) ... plus ca memoria nu m-a inselat niciodata. Ce zici ?

• Like 3
Link spre comentariu

snapback.png

Naaat! Sau...nooot!  :)

Userii vechi, care spui tu ca au ridicat forum-ul asta, nu au facut decat sa posteze, pe un loc care le-a fost oferit moca, la fel ca toti useri care posteaza si in momentul de fata.Ca te intelegeai tu mai bine cu ei, sau ca erati pe aceasi lungime de unda, asta e partea a doua.N-a ridicat nimeni nimic, erau niste oameni care imartaseau aceleasi pasiuni (multi din ei probabil scriau recenzi din pura prostie romaneasca, sa vada altu' pe cine, si cum fute el,si putini care sa scrie o recenzie in scop informativ, sa ajute).Cu ce ma incalzeste pe mine ca tu scriai , acu' 1000 de ani (cand tu si alti 'ridicatori de forum-uri', ridicati forumul asta) ,daca te vad cum scrii acum si nu scrii decat prostii? (nici nu vreau sa ma gandesc cum postai atunci, daca eu acum vad destula imaturitate).
Nu vezi, au venit din useri vechi, au toti gen aere de baroni ( ca ii zisese Trolebuz unuia astazi,@Ferrero Rocher parca  :), sa se uite pe nu stiu unde, si a raspuns asa in sictir), sau intors cu coada intre picioare de pe forumul celalalt si aici o ard ca si cum sunt total neinteresati de ce se intampla:gen, 'pula mea, nu mai avem unde sa ne jucam dar am venit aici la voi, fraierilor', ce pula mea e p-aci?  :)...
Iar singurul merit este a lui @pisicuts, restul suntem niste atarnatori, prinsi in hora, care profita de un spatiu virtual...vrei sa stai, bine, nu vrei, ai plecat, fara sa conteze prea mult daca ceea ce ai postat tu a ridicat sau nu site-ul asta.Nu mai pupa!  :)

P.S:Invata sa folosesti Caps Look acolo unde trebuie!  :)

ITI RASPUND EU 

ACOLO ERA FORUMUL ONANISTILOR!

SI NU MA REFER PESONAL LA TINE!

DACA MAGIC BLUE AJUNSESE MOD...SI MAI ERA UNUL  M CAZACU... CAZUT LA DATORIE

+ TOATE ”RATEURILE”DE ACI ERAU... DAIMOND  ( AFRIQ & COMPANY )

NU AVEAI LOC SA DAI O BASINA..DE EI

BYE,

Link spre comentariu

snapback.png

ITI RASPUND EU 

ACOLO ERA FORUMUL ONANISTILOR!

SI NU MA REFER PESONAL LA TINE!

DACA MAGIC BLUE AJUNSESE MOD...SI MAI ERA UNUL  M CAZACU... CAZUT LA DATORIE

+ TOATE ”RATEURILE”DE ACI ERAU... DAIMOND  ( AFRIQ & COMPANY )

NU AVEAI LOC SA DAI O BASINA..DE EI

BYE,

Da, este parerea personala a domniei tale, pe care nu o comentez (desi unii ar dori acest lucru).

Crezi ca generalizand este un lucru bun ? Faci aprecieri si asupra unor persoane cu care esti prieten/amic in viata de zi cu zi, oare e corect ?

Link spre comentariu

Deceule, iar ai dat cu mucii-n fasole! Si tu si altii/altele, ai venit la masa pusa. Niste oameni, candva, au hotarat sa imbine placutul cu utilul.  Si au creeat, au dezvoltat acest forum. Nu si-au sacrificat timp si bani (e o prostie, au mers la fetite de placere), au sacrificat doar un pic de timp pentru a scrie niste recenzii, intr-un stil cat mai placut si au pus fundatiile unei baze de date utile curvarilor. Ca pe tine nu te intereseaza, ca mersul la fetite nu te intereseaza, ca nu intelegi tu, e altceva!  Marea parte a acestor useri, au fost si sunt oameni maturi, peste 35 de ani, cu profesii interesante si nu usoare, sunt oameni cu familii, copii, sau cu relatii de cuplu solide, care incearca sa iasa din stressul cotidian, poate si din monotonia relatiei de cuplu. Voi cei/cele ce ati venit in ultimul an-un an si jumatate, ati venit la ceva solid, structurat si util, pentru cine il intereseaza. Curvarii, au o baza de date importanta, bogata, "curvele", un loc de promovare si de selectie a clinentelei, iar tu si alti trolli, un loc in care sa va faceti de cap. 

Un forum nu se creeaza singur, trebuie ca cineva sa-l inititeze. Si se dezvolta prin contributia membrilor. 

Nu ai nici tu, nici eu, nici nimeni dreptul sa-i intrebe ce cauta iar aici, de ce au revenit. E o tara libera si un forum liber. Si nu am nici eu, nici nimeni altcineva dreptul sa-ti contestam dreptul la opinie. Dar venita in necunostinta de cauza, opinia ta este si injusta si neavenita. 

Nu traim in trecut, traim in prezent si pentru viitor. Dar prezentul nu ar exista fara un trecut. 

Nu vreau sa intru (iar) in polemica cu tine. Dar analizeaza si trage concluziile.

Multumesc si o noapte linistita!

• Like 14
  • Minus 2
Link spre comentariu

Deceule, iar ai dat cu mucii-n fasole! Si tu si altii/altele, ai venit la masa pusa. Niste oameni, candva, au hotarat sa imbine placutul cu utilul.  Si au creeat, au dezvoltat acest forum. Nu si-au sacrificat timp si bani (e o prostie, au mers la fetite de placere), au sacrificat doar un pic de timp pentru a scrie niste recenzii, intr-un stil cat mai placut si au pus fundatiile unei baze de date utile curvarilor. Ca pe tine nu te intereseaza, ca mersul la fetite nu te intereseaza, ca nu intelegi tu, e altceva!  Marea parte a acestor useri, au fost si sunt oameni maturi, peste 35 de ani, cu profesii interesante si nu usoare, sunt oameni cu familii, copii, sau cu relatii de cuplu solide, care incearca sa iasa din stressul cotidian, poate si din monotonia relatiei de cuplu. Voi cei/cele ce ati venit in ultimul an-un an si jumatate, ati venit la ceva solid, structurat si util, pentru cine il intereseaza. Curvarii, au o baza de date importanta, bogata, "curvele", un loc de promovare si de selectie a clinentelei, iar tu si alti trolli, un loc in care sa va faceti de cap. 

Un forum nu se creeaza singur, trebuie ca cineva sa-l inititeze. Si se dezvolta prin contributia membrilor. zici ca-s la gradinita cu tine,asa ma simt.Par atat de prost incat sa nu realizez asta?

Nu ai nici tu, nici eu, nici nimeni dreptul sa-i intrebe ce cauta iar aici, de ce au revenit. E o tara libera si un forum liber. Si nu am nici eu, nici nimeni altcineva dreptul sa-ti contestam dreptul la opinie. Dar venita in necunostinta de cauza, opinia ta este si injusta si neavenitavenita in cunostinta de cauza,opinia ta este marsava si aceasi mai mereu. :)

Nu traim in trecut, traim in prezent si pentru viitor. Dar prezentul nu ar exista fara un trecut. stii ce e sad?ca la varsta ta,gandesti asa. :(

Nu vreau sa intru (iar) in polemica cu tine. Dar analizeaza si trage concluziile.   tu nu vrei sa intri in polemica cu nimeni,dar interventiile tale obisnuite spun altceva.

Multumesc si o noapte linistita!

M-ai prins bine dispus,am timp sa-ti fac si analiza pe text,prima oara de pe laptop,dupa o pauza de catva luni:

As fi dat-o cu mucii in fasole daca as fi comis vreun crime,sau daca mi-as fi dat ca boul drumul in a mea iubita si ar fi ramas insarcinata,daca,daca,daca,lucruri mult mai nasoale...dar asa,ca am scris o constatare :),nu poate fi vorba de muci,mai ales in fasole,deci,nu mai folosi replica asta,please(asta-i a 3-5 a oara)!

Corect,am venit la masa pusa ,si corect,niste oameni candva,au hotarat sa imbine placutul cu utilul.In legatura cu forumul...pai nu l-au creat ei,ci pisicuts,nu?adica a stat el in fata calculatorului si a creat background-ul forum-ului,sa-i faca fata,plm,ceva,sau a platit pe cineva sa o faca,nu?-daca nu a fost asa, si doar a furat idea altuia,atunci asta il face `mai inteligent`,pe pisic zic :).(totusi,bine spus dezvoltat).Nu ai de unde sa stii tu ce au sacrificat ei ,pentru ca nu stii tu ce e cu adevarat in sufletul unui om,cum nu stii daca ascunde sau nu probleme in familie,sau probleme de alta natura.Oricat ai fi tu de prieten cucurvarii tai,nu cred ca le cunosti fiecare amanunt din viata privata.

In legatura cu recenziile,mi-am spus intr-un timp parerea ,iar apoi,tot ce am scris pe forumul asta a fost pura caterinca(proasta sau ok),si atat!De ce imi amintesti din nou ce parere am eu despre recenzi,despre mersul la fetite,s.i.a.i.m.i.d,daca vezi ca-s chill si nu mai spun nimic legat de subiectul asta?Nu ma intereseaza varsta,nu trebuie sa imi dai raportul privind viata userilor de pe nimfomane.Iti multumesc,dar pare ca ma descurc si singur,sa citesc!

Am vent la ceva solid,noi astia de un an,corect,ceva solid cu ajutorul a sute de persoane,ceva mergea,se formase chimie intre oameni,ceva absolut normal(daca nu simteam ca e ok,nu ramaneam),deci cu siguranta este meritul multor persoane ca forumul s-a mentinut pana acum.,dar totul evolueaza,trecutul ramane acolo(undeva in munti),si te concentrezi pe prezent,sa fie bine ca sa nu fie rau. ;).

Cu cat citesc mai mult ce ai scris tu,cu atat imi vine mai greu sa fac analiza vietii,pe text...zici aceleasi lucruri mereu,rastalmacesti mereu cuvintele,esti un membru `periculos` pe forumul asta,de ce sa ne mai cacam pe noi. :)))...eu nu inteleg unde ai vazut tu ca am intrebat membrii `hey,tu ce cauti aici`?,sau ca de ce au revenit...prin postarile mele pe topic-ul asta am spus cu totul altceva si sunt sigur ca ai inteles ce(initial),dar ai tinut tu sa imi arati ca esti mai rau ca Amada(acum o inteleg de ce nu te haleste neam :) ),si sa o faci pe avocatul Curcubeu.

Ai momentele tale de fun,chiar le ai,dar probabil ca si alea sunt de fatada! ;)

• Like 3
Link spre comentariu

Sunt de-a dreptul emotionat ca ai facut efortul de a scrie de pe lap-top, de e face analiza pe text, colorat, ingrijit ... ce mai ... elaborat! Ii multumesc Providentei ca te-am prins bine dispus, probabil ca ...  <_<  ...

Ca de obicei, nu intelegi mai nimic, viata reala e destul de complicata, se pare pentru tine si iata, nici in cea virtuala nu te descurci prea bine. Faptul ca repet anumite  chestii este pentru ca sunt unii useri ca tine care, se vede treaba, sunt incapabili sa priceapa. Pentru ca da, stimate domn, pari a fi la gradinita si nu-ti dai seama!  Sau poate ca iti dai seama ca revenirea unora din membii vechi, la fel de "periculosi" ca mine, ar ingrosa randul celor altfel decat tine, Ingineru' Ioana et co. si s-ar cam termina cu "domnia" nebuniei pe aici.  Stai tu chill, este loc pentru toti!

Nu ti-am dat raportul ( nu as avea cui si nici de ce  :laugh2 ), privind viata userilor.  Am vrut sa spun doar ca ei sunt oameni cu tiglele pe casa ( sau ma rog, cu putine lipsa - cine are inventarul complet?), oameni realizati, asezati, in comparatie cu tine, de exepmlu, care pari (cel putin) a cauta inca niste raspunsuri la intrebari simple, care pari a-ti cauta un loc, o cale, o identitate. Adica, sunt oameni maturi, pe drumul lor, nu niste pusti bezmetici asa cum pari a fi.  

Nu ai inteles nici treaba cu "sacrificiul".  Este vorba de postarile unora in care afirma ca au sacrificat timp si bani pentru comunitate., o chestie penibile, asa cum am mentionat. Si am zis ca doar s-au sacrificat cateva minute pentru a recenza.  Dar au facut ceva util. Dar asa cum singur recunosti, tu n-ai treaba cu chestia asta, te intereseaza doar caterinca, ok uneori, proasta adesori. 

Postarea mea a fost datorata lungimii si "argumentatiei"  postarii tale, din care se vedea clar o ciudosenie, o iritare si din care razbateau acele intrebari (hey, ce cauti tu aici, de ce ai revenit?), chiar daca nu in clar. Ai avut totusi siretenia de a nu le rosti raspicat, dar, "transparent".

Si trebuie se repet: traim in si pentru prezent si viitor, dar toate au un trecut. Care trebuie respectat, nu mistocarit de unii ca tine, care aici cel putin, nu au facut nimic. Nimic util.  Iar faptul ca o intelegi pe domnita citata de tine ... nu ma mira.

Deceule, prima mea postare a fost cat se poate de rezonabila, fara urma de jignire. Puteam sa zic ca " ai dat cu bata-n balta", sau ca " ai dat-o de gard" etc. Am preferat pe aia cu mucii si fasolea pentru ca ... fasole :laugh2  .  Stii ce spun ...

Tu ai raspuns cu cateva jigniri, destul de soft, e adevarat, dar evidente. Ti-am raspuns cam la fel, sper sa nu degenereze! De fapt nu cred ca va avea ce sa degenereze, intrucat am indoieli ca voi continua polemica.  Ti-as da o importanta pe care clar, nu o meriti. Sau nu o meriti inca. 

Ai momentele tale de fun, dar probabil sunt cand nu e fan

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu

De data asta si eu cred ca rastalmacesti ce a spus De ce, Picon. Am recitit si eu ce a scris si nu am inteles deloc ce ai concluzionat tu si anume ca a tras pe cineva la raspundere pentru ca aplecat sau ca a revenit.

Ce am inteles este ca nu ai cum sa pleci de aici suparat pe viata ca Pisicu nu tine cont de tine, II FURI ideea, devii concurenta, devii dusman (atentie devii dusman si NU devinE dusman, eu nu am vazut dusmani aici pe nimfomane, am vazut dusmanii la vecini, ei nu mai puteau de oful Motanului si la FIECARE discutie el era subiectul principal al discutiei. Am sa te rog sa NU ma contraici pentru ca astea le-am auzit cu urechile MELE!!!!), o tii asa o perioada dupa care in "Rai" se observa ca nu sunt numai ingeri, sunt numai niste ingeri cu coasa si incep sa se arda intre ei, cade concurenta, nu mai e loc de refulat frustrari si revenim la "origini"....nu ar fi absolut nicio problema doar ca NU ai cum sa revii si sa faci pe lupul moralist ca aici e urat, ca ar trebui luate alte masuri, ca....ca.....ca.....

Cam asta am inteles eu din postarile lui De ce cu care sunt intru-totul de acord!!!! Ca exista SI oameni cu caracter care au cazut total aiurea in aceasta cloaca, este alta poveste, evident ca exista si exceptii ;)

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...