che guevara Reputație: 279 Postat Ianuarie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2015 DUPA ce ma vei cunoaste te vei convinge ca sunt diferita si sunt alegerea perfecta. Pasiunea, senzualitatea dar si experienta sexuala te vor face sa vibrezi de placere iar finalizarea va fii cum doresti. Cine vine cu mine sa stea la coada? 4
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 25, 2015 Poze reale? Servicii, pret?
spaclu Reputație: 269 Postat Ianuarie 25, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 25, 2015 La gugal n-apare nimic. Daca e reala e direct revelatia saitului.
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 26, 2015 Mie pozele imi par ca sunt furate....dupa fundal nu sunt facute in tara
yonix Reputație: 349 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2015 Sa dea domnu sa fie reala
blondaperfecta Reputație: 35 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2015 Buna dragii mei,sper sa deveniti dragii mei ,Eu sunt fata din poze, sunt 100 la 100 reale si din locatie.Pana la o recenzie dupa ce am fost vizitata cand o sa va convingeti ca totul este real, va voi intampina cu pantofii din poze si in camera respectiva.Programul este de luni pana Joi incluziv de la 10h00AM pana la 21h00 PM iar Vineri si Sambata de la 21h00PM pana la 09hooAM.Serviciile sunt: sex oral protejat si neprotejat(in functie de igiena),cunni, sex intre sani, normal protejat in diferite pozitii,masaj erotic si de relaxare.Pret : 150RON /finalizare 200RON/ ora . Pupici multi si dulci ...... 3
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2015 Perfecta noastra, sper sa devii , sa intelegem ca vineri/sambata ai program de noapte si ca accepti si CIM? Care este zona unde te gasim?
apo Reputație: 444 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Ianuarie 27, 2015 Mâine sigur o vizitez. 1
blondaperfecta Reputație: 35 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2015 Buna D-nul Bucurescu, programul si detaliile le-am specificat mai sus,lucrez si in week-end noaptea ,accept si CIM in functie de igiena, 69.Am omis sa precizez zona , B-dul Sincai, la intersectia Timpuri Noi, la indrumarea mea vei ajunge ff usor , indiferent de directia din care veniti. Pupici... 1
blondaperfecta Reputație: 35 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2015 D-nul Apo va astept maine cu mare drag
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 27, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 27, 2015 Hai Apo cu recenzia...
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2015 Am Sunat , insa vocea nu m-a determinat sa-I fac o vizita . Poate ma insel si fata arata super . Insista ca pozele sunt reale si ca Imi demonstreaza cu botinele . Am notat , insa pentru moment am zis pas .
radu stefan Reputație: 20 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 28, 2015 asta cu botinele e cea mai tare )))) Parca si vad discutia cand apare de dupa usa : "Uite botinele , ce daca am 20 de kg in plus ?! Daca vrei mai am o colega , ii dau botinele mele " ))))) 3
apo Reputație: 444 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Ianuarie 28, 2015 E fata din poze. Restul povestii mâine . Mă doare o măsea și nu îmi mai arde de nimic. 1
apo Reputație: 444 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Ianuarie 29, 2015 Dupa cum am promis am vizitat-o pe domisoara ieri. Am sunat (vocea nu imi parea prea convingatoare dar am decis sa ma risc) si am stabili o intalnire in 1 ora. Am ajuns mai devreme si am ramas sa beau ceva la caffe bulevard (locatia este pe prima strada pana in pub). Am fost indrumat de tipa spre o vila din apropiere. Ca locatie cred ca a fost cea mai placuta de pana acum : liniste , curatenie si spatiu. Fata mai are 2 colege brunete.. una arata bine.. e recenzata pe forum .. cealalata era destul de neinteresanta. Am ales sa intru cu blonda (nu e chiar asa blonda cum pare in poze) . Dupa sani si camera am zice ea e in poze. Ajuns in camera am constatat ca ce vedeti in poza nu e un pat.. este doar o saltea. Sincer m-am simtiti mai confortabil pe saltea decat in pat. Pana am fost la dus (baia e corect echipata) domnisoara a desfacut o sticla de sampanie si am stat la o conversatie. Destul de comunicativa. Am decis sa trecem la lucruri mai importante.. mai jucat putin cu sanii ei . Corp acceptabil.. nici slaba nici nu hg in plus. A inceput un oral bun.. cu atentie la zonele adiacente la cerinta mea dupa care am trecut la un normal cu ea sus in reverse. Pasarica stramta.. se observa ca nu are rulaj. Se misca bine asa ca nu a durat foarte mult. Treaba naspa in toata povestea e ca tipa lucreza dor la o singura finalizare. La sfarsit mi-a oferit un masaj destul de bun. Notele Locatie : 9,5 (nu dau 10 pt. ca era cam intuneric in camera) Aspectul fetei : 8.5 Oral : 8 Normal : 8,5 Gfe : 10 + (saruturi si alte nebunii) Concluzia : Nu stiu daca mai revin.. pretul imi pare cam mare pt. 1 singura finalizare. 11
blondaperfecta Reputație: 35 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 Buna seara,multumesc Apo pt recenzie , dk te gandesti sa ne revedem te voi rasfata cu o cada cu spuma si poate bem sampania in cada,restul vine de la sine.Mi-a facut placere sa petrec o ora cu tine,te pup. 1
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 Dupa cum am promis am vizitat-o pe domisoara ieri. Am sunat (vocea nu imi parea prea convingatoare dar am decis sa ma risc) si am stabili o intalnire in 1 ora. Am ajuns mai devreme si am ramas sa beau ceva la caffe bulevard (locatia este pe prima strada pana in pub). Am fost indrumat de tipa spre o vila din apropiere. Ca locatie cred ca a fost cea mai placuta de pana acum : liniste , curatenie si spatiu. Fata mai are 2 colege brunete.. una arata bine.. e recenzata pe forum .. cealalata era destul de neinteresanta. Am ales sa intru cu blonda (nu e chiar asa blonda cum pare in poze) . Dupa sani si camera am zice ea e in poze. Ajuns in camera am constatat ca ce vedeti in poza nu e un pat.. este doar o saltea. Sincer m-am simtiti mai confortabil pe saltea decat in pat. Pana am fost la dus (baia e corect echipata) domnisoara a desfacut o sticla de sampanie si am stat la o conversatie. Destul de comunicativa. Am decis sa trecem la lucruri mai importante.. mai jucat putin cu sanii ei . Corp acceptabil.. nici slaba nici nu hg in plus. A inceput un oral bun.. cu atentie la zonele adiacente la cerinta mea dupa care am trecut la un normal cu ea sus in reverse. Pasarica stramta.. se observa ca nu are rulaj. Se misca bine asa ca nu a durat foarte mult. Treaba naspa in toata povestea e ca tipa lucreza dor la o singura finalizare. La sfarsit mi-a oferit un masaj destul de bun. Notele Locatie : 9,5 (nu dau 10 pt. ca era cam intuneric in camera) Aspectul fetei : 8.5 Oral : 8 Normal : 8,5 Gfe : 10 + (saruturi si alte nebunii) Concluzia : Nu stiu daca mai revin.. pretul imi pare cam mare pt. 1 singura finalizare. Care pret? Ca nu ai specificat cat ai dat. Ti-a facut reducere, a fost oferta cu gratuitate la finalizare?
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 Blondo,da-ne si nou mai multe detalii despre serviciile tale.
top gun Reputație: 1523 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 @Hobbit , daca fata a spus ca i-a facut placere sa petreaca o ora cu Apo, prin deductie,rezulta ca pretul a fost 200 cocosei. Dar e doar o deductie, asteptam confirmarea confratelui, care oricum, trebuie felicitat si nu apostrofat, sa nu ne impuscam mesagerii...Congratulations Apo !!! 3
apo Reputație: 444 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Ianuarie 30, 2015 Aha. Ai dedus corect. Și pt. blondina : te rog mult.. nu te mai adresa cu domnule. Am trecut de 25 de ani și când o puștoaică îmi spune domnule mă panichez. Fug repede la oglinda sa caut fire albe sau început de chelie. Glumesc evident , dar am pățit sa abordez a căprioară și sa îmi raspunda cu : ce doriți domnule . Am avut atac de bâlbâieli ca la 14 ani. 6
echo Reputație: 75 Postat Ianuarie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2015 Parul alb de sub caciula, semne proaste pentru ..... 1
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2015 @Hobbit , daca fata a spus ca i-a facut placere sa petreaca o ora cu Apo, prin deductie,rezulta ca pretul a fost 200 cocosei. Dar e doar o deductie, asteptam confirmarea confratelui, care oricum, trebuie felicitat si nu apostrofat, sa nu ne impuscam mesagerii...Congratulations Apo !!! Da bre, dar radem-glumim, futem-platim . Nu uitam sa trecem scorul, ca altfel crede lumea ca a fost gratuita ora aia Aha. Ai dedus corect. Și pt. blondina : te rog mult.. nu te mai adresa cu domnule. Am trecut de 25 de ani și când o puștoaică îmi spune domnule mă panichez. Fug repede la oglinda sa caut fire albe sau început de chelie. Glumesc evident , dar am pățit sa abordez a căprioară și sa îmi raspunda cu : ce doriți domnule . Am avut atac de bâlbâieli ca la 14 ani.Pai asta e semn de respect. Politete
only-me Reputație: 17116 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 30, 2015 Buna dragii mei,sper sa deveniti dragii mei ,Eu sunt fata din poze, sunt 100 la 100 reale si din locatie.Pana la o recenzie dupa ce am fost vizitata cand o sa va convingeti ca totul este real, va voi intampina cu pantofii din poze si in camera respectiva.Programul este de luni pana Joi incluziv de la 10h00AM pana la 21h00 PM iar Vineri si Sambata de la 21h00PM pana la 09hooAM.Serviciile sunt: sex oral protejat si neprotejat(in functie de igiena),cunni, sex intre sani, normal protejat in diferite pozitii,masaj erotic si de relaxare.Pret : 150RON /finalizare 200RON/ ora . Pupici multi si dulci ...... Buna!! eu stau si ma scarpin cu mana stanga la urechia dreapta si ceva undeva nu se leaga,colegul @Apo spune ca tu lucrezi numai la finalizare...ok,atunci de ce 150 ron/fin si 200 ron/h,sa intelegem ca si la 200 ron tot o fin?sau masajul nu este inclus in pretul de 150 ron?Eu sunt mai batut in cap si inteleg mai greu.In rest ...wellcome to the jungle ,si...sa ai grija la la pradatori. 1
blondaperfecta Reputație: 35 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2015 Buna ziua tuturor,se pare k nu s-a inteles si din motivul acesta voi explica totul.La pretul de 200lei vom petrece o ora:masaj de relax,erotic,baie cu spuma,o st de vin,sampanie,companie intima:normal protejat,oral(in fct de ig oral neprotejat cu finalizare orala,corporala)69,sex intre sani,masturbari,sarutari,uro.NU FAC ANAL in rest tot ce se poate pt a va simtii cat mai bn O SG FINALIZARE.La pretul de 150 lei timpul este redus TOT O SINGURA FINALIZARE(NU VETI FI GRABITI)dar nu mai este inclus masajul,baia cu spuma,vinul,sampania.Va pup si va ast . 6
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2015 Timpul este redus la cat? Din moment ce spui ca nu vom fi grabiti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum