br0oklyn66 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Sa ne faci si noua o recenzie ... eu nu am cum sa ma vad cu ea ... e doar o singura zi si programul nu prea se sincronizeaza. la ce coapse are cred ca baga niste headscissor ko-uri serioase
fbbbuc Reputație: 17 Postat Martie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2021 Nici mie nu prea imi convine sambata dar fiind vorba despre o oportunitate destul de rara nu vreau sa o pierd. Da, la cum arata e clar ca scissoringul sau este devastator si am de gand sa-l incerc. Eu am optat pentru o sesiune de wrestling semi-competitiv combinat cu dominare. Revin cu recenzia ;) .
fbbbuc Reputație: 17 Postat Martie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2021 Warrior Amazone si-a anulat vizita la Bucuresti deoarece nu a avut suficiente solicitari. Posibil sa revina in toamna. Cam dezamagitor.
baubau82 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 3, 2021 A mai aparut vreo luptatoare de wrestling in peisaj? Cu Amada vad ca nu sunt sperante ...
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 A aparut doamna asta foarte inalta: https://www.sessiongirls.com/biatrix/profile I-am trimis un mail acum aproximativ doua saptamani insa nu a raspuns.
br0oklyn66 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2021 Postat Iunie 10, 2021 Si eu i-am trimis mail acum 1 sapt, niciun rasp.
calatorul Reputație: 59 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Postat Iunie 11, 2021 On 6/9/2021 at 3:36 PM, fbbbuc said: A aparut doamna asta foarte inalta: https://www.sessiongirls.com/biatrix/profile I-am trimis un mail acum aproximativ doua saptamani insa nu a raspuns. Pe Instagram vad ca e activa,..
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2021 Cred ca doamna Biatrix poate fi trecuta la ţepe.
br0oklyn66 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Postat Iulie 29, 2021 Au aparut 2 rusoaice cu travel in Romania pe Wb270 Nu arata cine stie ce dar poate au skills
fbbbuc Reputație: 17 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2021 Da, le-am vazut, nici pe mine nu prea ma tenteaza ca aspect fizic. Torrey Queen s-ar putea sa aiba skill pentru ca vad ca face si competitiv. Anul trecut am incasat-o de la o tipa mai micuta decat ea fara drept de apel. Cealalta pare intr-adevar o gluma la mixed wrestling, poate sa fie decenta doar la F-F sau la dublu cum vad ca le place sa faca.
br0oklyn66 Reputație: 0 Postat August 11, 2021 Postat August 11, 2021 Cine e fata micuta care te-a rupt ?
fbbbuc Reputație: 17 Postat August 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2021 E.S. 1,62 m / 52 kg. Ca skill e incredibila si un pic cam dura.
Brainiak Reputație: 0 Postat Mai 19, 2022 Postat Mai 19, 2022 Se mai aude ceva in legatura cu acest subiect?
baubau82 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2022 Salut! Vreo speranta cu Amada?
Pizdocea Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2022 Postat Iunie 13, 2022 Unde o fi disparut Amanda boschetara? Sau e mereu beata?
redbeer1 Reputație: 6 Postat Iunie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2022 nu am facut niciodata asa ceva, dar voiam sa anunt ca vine Rada Gold. din ce citesc pe aici recenzii, si la cum arata , cred ca ar fi o super experienta ! https://sessiongirls.com/rada-gold/
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2022 Rada Gold nu a raspuns la emailuri insa saptamana viitoare se intoarce in Romania "Madame Mirage" care este de cu totul alt nivel.
Kumbaya98 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 In luna august vine la noi in tara si ea : https://sessiongirls.com/muscle_goddess/ Am vorbit pe whatsapp si am reusit sa setam un session, sper sa fie bine. Apropo fbbbuc, cum ai luat legatura cu Mirage si ce preturi a setat?
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2022 Muscle_goddess vad ca nu are nimic anuntat la travel. Ar fi cool sa vina. Mirage si-a amanat vizita pe final de august sau septembrie. Poti lua legatura pe mail cu ea. Pretul e 200-300. Daca se va intampla minunea sa vina amandoua in august va trebui sa sparg pusculita.
Kumbaya98 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 22 ore, fbbbuc a spus: Muscle_goddess vad ca nu are nimic anuntat la travel. Ar fi cool sa vina. Mirage si-a amanat vizita pe final de august sau septembrie. Poti lua legatura pe mail cu ea. Pretul e 200-300. Daca se va intampla minunea sa vina amandoua in august va trebui sa sparg pusculita. Cu muscle_goddess am vorbit pe whatsapp, nu stiu de ce nu a anuntat nimic pe sessiongirls insa mi a spus personal ca va veni la noi in luna august. Putem face cumva sa vorbim in privat niste chestii fbbbuc?
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2022 Mi-a raspuns si mie muscle_godess pe mail ca vine in august, dar vrea repede niste bani ca are locuri limitate. Cam ciudat totusi ca nu are anuntat nimic pe travel... Forumul si mai ales topicul acesta mi se par destul de private, asa ca putem vorbi aici, nu vad care ar fi problema.
Kumbaya98 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2022 Postat Iulie 23, 2022 La 22.07.2022 la 14:07, fbbbuc a spus: Mi-a raspuns si mie muscle_godess pe mail ca vine in august, dar vrea repede niste bani ca are locuri limitate. Cam ciudat totusi ca nu are anuntat nimic pe travel... Forumul si mai ales topicul acesta mi se par destul de private, asa ca putem vorbi aici, nu vad care ar fi problema. Cu muscle_goddess am vorbit chiar de un fetish mai special, nu doar muscle worship 😆 I am propus si o partida si sincer sper sa accepte, desi e putin cam scump. Tu ai avut ceva noroc in sensul asta cu vreo alta tipa?
fbbbuc Reputație: 17 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2022 Tariful ei este mult prea scump (450 coco) iar oferta nu e intr-atat de atragatoare. Altfel, cred ca daca-i oferi o suma considerabila se baga. Eu am avut parte doar de HJ (bonus senzational). Daca as mai fi plusat un pic si doamna ar fi avut timp la dispozitie cred ca mergea si ceva mai mult, mie asa mi-a lasat impresia.
Kumbaya98 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 Eu i-am propus 1000. A zis ca se gandeste dar e posibil sa accepte.. Dat fiind faptul ca e intr-o forma de zile mari, ar merita platita suma.. Nu e orice femeie, sa fim sinceri. Mai ales ca vine la noi in tara.
fbbbuc Reputație: 17 Postat August 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2022 La 1k mai mult ca sigur nu te refuza. Intr-adevar e o femeie speciala, insa nu e chiar top dupa parerea mea. Mai depinde si de buzunarul fiecaruia sau cat este dispus sa cheltuie pentru o astfel de fantezie. Vezi ca Mirage si-a amanat vizita pentru Noiembrie cand se tine Romania Muscle Fest in Bucuresti. In perioada aceea este posibil sa mai apara si alte variante interesante.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum