fbbbuc Reputație: 17 Postat Ianuarie 3, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2024 Cel mai probabil aia cu romancele era o gluma. Chiar si Monica a disparut... Baza pentru sesiuni ramane tot RMF. Anul trecut am avut o singura sesiune cu Lenka care era intr-un off season incredibil. Am incercat sa stabilesc ceva si cu Mackerel dar s-a aruncat la bani prea multi si am spus pas. Poate 2024 va fi un an mai bun si nu va trebui sa astept(am) luna Noiembrie pentru o sesiune.
72828236hahsvsp Reputație: 7 Postat Ianuarie 3, 2024 Postat Ianuarie 3, 2024 Acum 5 ore, fbbbuc a spus: Cel mai probabil aia cu romancele era o gluma. Chiar si Monica a disparut... Baza pentru sesiuni ramane tot RMF. Anul trecut am avut o singura sesiune cu Lenka care era intr-un off season incredibil. Am incercat sa stabilesc ceva si cu Mackerel dar s-a aruncat la bani prea multi si am spus pas. Poate 2024 va fi un an mai bun si nu va trebui sa astept(am) luna Noiembrie pentru o sesiune. Eu am fost la mackerel și am plătit 300€. Mi a plăcut și cred ca își merită banii
fbbbuc Reputație: 17 Postat Ianuarie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 15 ore, 72828236hahsvsp a spus: Eu am fost la mackerel și am plătit 300€. Mi a plăcut și cred ca își merită banii Imi place mult de Mackerel cum arata dar initial mi-a sugerat sa-i platesc avionul ceea ce am refuzat politicos. Cand am intrebat-o de pret s-a aruncat la 4-500 practic avion inclus. Cum nici weekendul nu imi convenea ca data am spus pas. Cum e tipa, arata ca in poze? Daca vrei, te rog da ceva detalii despre sesiune.
72828236hahsvsp Reputație: 7 Postat Ianuarie 25, 2024 Postat Ianuarie 25, 2024 Da, tipa arată fix ca în poze, extrem de înaltă și foarte foarte lucrată. Nu vorbește deloc engleză, a trebuit să stau pe Google translate dar nu a fost un mare inconvenient. Întâlnirea a început destul de easy as spune, m a pus pe scaun și a început un dans lasciv, îmi lua mâna și și o punea pe fund, sani… a văzut ca eram excitat rău și a început partea de dominare unde nu prea am rezistat, are o forță extraordinară în coapse și la cum strânge simți ca o să îți explodeze capul, dominare la superlativ din punct de vedere al atitudinii. Ne am trântit în pat, moment în care a început să se răsucească în diverse poziții cu capul meu între coapsele ei, I am dat limbi și a trecut intr un 69, moment în care efectiv nu am mai putut să mă controlez, îmi controla capul cu picioarele și o sugea în același timp, mă lasă să ling atunci când avea ea chef dar ea nu se oprea deloc. A ținut o așa cam toată sesiunea ( tease and denial ). M a făcut să ejaculez cu un handjob destul de agresiv după care a sunat ceasul și am dat să mă ridic pt a mă duce la baie, m a împins pe marginea patului și mi a folosit fața agresiv pt a ajunge la orgasm, moment în care s a sculat din nou😂😂 am dat să mă ridic dar a mai ajut chef de joacă așa ca mi a luat o între picioare la un footjob până s a plictisit și a sărit deasupra mea, a pus prezervativul și m a călărit cam 10-15 minute de am zis ca nu plec fără ceva rupt, a mai avut un orgasm și m a lăsat să mă duc la duș. am stat aproximativ 2 ore deși plătisem pt 1, este ft ft agresivă după ce trece de momentul ăla de senzualitate. poți să cauți pe net genul ăla de filme din Brazilia în care una mare cu forme o tăvălește și o folosește pe una mai mică să își satisfacă dorințele cu ea, a fost fix genul ăla de sesiune. facesitting ul a fost genial pentru ca are cur mare și ferm.
72828236hahsvsp Reputație: 7 Postat Ianuarie 25, 2024 Postat Ianuarie 25, 2024 Nu stiu daca asa sunt toate sesiunile ei pt ca am fost o sg data… poate depinde de tine daca ii esti cat de cat pe plac, poate a atras o faptul ca sunt mai mic de statură și a simțit ca face ce vrea din mine ( a făcut, nu e vb de asta ) 😂😂😂 eu m aș mai duce dacă ar mai veni prin România
rambokill Reputație: 123 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 5 ore, 72828236hahsvsp a spus: Da, tipa arată fix ca în poze, extrem de înaltă și foarte foarte lucrată. Nu vorbește deloc engleză, a trebuit să stau pe Google translate dar nu a fost un mare inconvenient. Întâlnirea a început destul de easy as spune, m a pus pe scaun și a început un dans lasciv, îmi lua mâna și și o punea pe fund, sani… a văzut ca eram excitat rău și a început partea de dominare unde nu prea am rezistat, are o forță extraordinară în coapse și la cum strânge simți ca o să îți explodeze capul, dominare la superlativ din punct de vedere al atitudinii. Ne am trântit în pat, moment în care a început să se răsucească în diverse poziții cu capul meu între coapsele ei, I am dat limbi și a trecut intr un 69, moment în care efectiv nu am mai putut să mă controlez, îmi controla capul cu picioarele și o sugea în același timp, mă lasă să ling atunci când avea ea chef dar ea nu se oprea deloc. A ținut o așa cam toată sesiunea ( tease and denial ). M a făcut să ejaculez cu un handjob destul de agresiv după care a sunat ceasul și am dat să mă ridic pt a mă duce la baie, m a împins pe marginea patului și mi a folosit fața agresiv pt a ajunge la orgasm, moment în care s a sculat din nou😂😂 am dat să mă ridic dar a mai ajut chef de joacă așa ca mi a luat o între picioare la un footjob până s a plictisit și a sărit deasupra mea, a pus prezervativul și m a călărit cam 10-15 minute de am zis ca nu plec fără ceva rupt, a mai avut un orgasm și m a lăsat să mă duc la duș. am stat aproximativ 2 ore deși plătisem pt 1, este ft ft agresivă după ce trece de momentul ăla de senzualitate. poți să cauți pe net genul ăla de filme din Brazilia în care una mare cu forme o tăvălește și o folosește pe una mai mică să își satisfacă dorințele cu ea, a fost fix genul ăla de sesiune. facesitting ul a fost genial pentru ca are cur mare și ferm. Aveti vreun link despre cine e vorba?
fbbbuc Reputație: 17 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2024 Daca as fi stiut ca se lasa cu sex ii dadeam si 400. In conversatia de pe mail mi-a lasat impresia ca e una din alea care cere mult si face putin. Sper sa mai vina pe aici ca sa am ocazia sa ma tavaleasca bine :))) Pana acum cel mai bun scissoring pe care l-am experimentat a fost la Mirage si intr-adevar dupa cateva secunde aveam impresia ca imi crapa teasta. Eram curios daca la Mackerel e si mai terifiant avand in vedere ca e mult mai inalta si are picioarele alea fenomenale.
72828236hahsvsp Reputație: 7 Postat Ianuarie 25, 2024 Postat Ianuarie 25, 2024 Acum 2 ore, fbbbuc a spus: Daca as fi stiut ca se lasa cu sex ii dadeam si 400. In conversatia de pe mail mi-a lasat impresia ca e una din alea care cere mult si face putin. Sper sa mai vina pe aici ca sa am ocazia sa ma tavaleasca bine :))) Pana acum cel mai bun scissoring pe care l-am experimentat a fost la Mirage si intr-adevar dupa cateva secunde aveam impresia ca imi crapa teasta. Eram curios daca la Mackerel e si mai terifiant avand in vedere ca e mult mai inalta si are picioarele alea fenomenale. Nici eu nu știam ca se lasa cu sex. mult mai terifiant decât cu Mirage, am fost la ea si la Rada. Rada este mult peste orice chiar dacă nu a oferit sex
baubau82 Reputație: 0 Postat August 3, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2024 A mai gasit cineva vreo luptatoare de westling?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum