Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
- Mona

Contact -  pe acelasi numar vechi de pe un alt numar vechi prin sms

Locatie - aceasi Nerva Traian si fara alte amanunte ca nu mai are nimeni timp sa le mai observe

Aspect - O doamna frumoasa si sexy 

FK - Cred ca ne potrivim destul bine multa pasiune si implicare

Oral - Pentru mine este aproape de perfectiune

Normal - Prea bun si ma sperie putin

Anal -  nu am incercat si nici nu prea cred

CIM - prea multe puncte forte are Mona , asa ca inca unul in plus ce mai conteaza

GFE -  Da!!!!

Igiena -  Rar incerc lucruri noi dar cu Mona nu am nici un dubiu

Atitudine - Nu poate fi altfel decat perfect

Pret - Pentru toate celelalte exista Mastercard

Concluzie - Nu exista concluzii , mai degraba certitudini

Recomandare - Nu prea des sunt slab in fata acestui viciu :)

Rocker 27

• Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Salutare,

Revenit saptamana trecuta la Mona dupa ceva timp, numai insist cu recenzia Ptr ca am mai múlté aici,spun doar ca a ramas aceeasi doamna superba din toate punctele de vedere, doar locatia sa schimbat de unde stiameu ( tribunal nou ), undeva in zona nnerva traian,nu stiu daca a mai specificat cineva.

Spor.

• Like 1
Link spre comentariu

Daca ti-ai spus Nila banuiesc ca stii despre ce este vorba :) asta in legatura cu daca a mai precizat cineva de Nerva Traian :)

Salutare,

Revenit saptamana trecuta la Mona dupa ceva timp, numai insist cu recenzia Ptr ca am mai múlté aici,spun doar ca a ramas aceeasi doamna superba din toate punctele de vedere, doar locatia sa schimbat de unde stiameu ( tribunal nou ), undeva in zona nnerva traian,nu stiu daca a mai specificat cineva.

Spor.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Luni am fost la Mona, contactat mai intai prin sms, apoi am si vorbit la telefon si stabilit intalnirea pe la ora 17.00. Se pare ca locatia nu mai este cea de care citisem pe aici , ceva mai spre Nerva Traian de fapt mai usor intri de pe Mircea Voda, imi scapa numele acum al stradutei. Mona arata foarte bine, miniona cu forme foarte misto, desi vazusem poze nu ma asteptam sa fie asa buna)), nu pot sa ii dau decat 10.

Nu mai detaliez actiunea, totul la superlativ, oral pervers, sexul la fel gemete, incurajari o experienta foarte placuta, singurul minus il acord locatiei care nu are aer conditionat si pe caldura asta se cam impune.

Notele:

Mona- 10 cu coronita, este exact genul meu.

Oral - 9

Normal- 10

Anal- nu am incercat...hmmm ma intreb acum, de ce am fost asa idiot? Asa un fund si eu...

Gfe- 10 , fk, ai si ce vorbi cu ea, m-am simtit ca cu o amanta

Locatie -8 un punct aerul conditionat un punct baia dar cand ai asa femeie langa tine nu mai conteaza detaliile astea.

Concediu placut Mona, pup dulce.

• Like 4
Link spre comentariu

Spre rusinea mea inca nu am ajuns la fetita asta .

Mi-am permis sa fac o retrospectiva a pozelor ei pt ca cei care nu o cunosc (ca mine) sa nu mai caute dupa poze .

Recunosc ca am ramas paralizat de frumusetea fetei si de recenziile ei.

Urmatoarea recenzie care o s-o fac , la ea o sa fie .

Uita-ti aici,,,,

post-98410-0-21048500-1438323564_thumb.jpg

post-98410-0-05051500-1438323581_thumb.jpg

post-98410-0-14909400-1438323591_thumb.jpg

post-98410-0-95416800-1438323608_thumb.jpg

post-98410-0-23880600-1438323622_thumb.jpg

post-98410-0-28251500-1438323644_thumb.jpg

post-98410-0-75168200-1438323656_thumb.jpg

post-98410-0-12444300-1438323707_thumb.jpg

post-98410-0-93902400-1438323720_thumb.jpg

post-98410-0-95851300-1438323733_thumb.jpg

• Like 12
Link spre comentariu

Am fost la mona azi si pot sa confirm ca ,recenzile de mai sus facute sunt perfect adevarate pt cine stie sa aprecieze o femeie de varsta ei ( cand o vezi nu i da i) concediu placut mona,ne vedem cand vi ,deja mi am facut abonament la tine

Link spre comentariu

Buna mona...miar placea sa iti dau niste limbi dupa sa te penerez in vagin si anal dupa sa imi dau drumu in.gurita ta si sa inghiti tot ...se poate? Daca se poate Luni. Dupa masa iti.fac o vizita

Link spre comentariu

Buna mona...miar placea sa iti dau niste limbi dupa sa te penerez in vagin si anal dupa sa imi dau drumu in.gurita ta si sa inghiti tot ...se poate? Daca se poate Luni. Dupa masa iti.fac o vizita

:slap2  Du-te, ca e plecata in vacanta ... :laugh2 fa un dus rece si iti trece :dus2 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...