Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Roxanicooo...uăi...ti pup mah fatah !!! ;)

Acuma fa si tu un gest si bagai si lu Grigore alu Antipa o poza cu o fata di Top !!! Ca di mic copil isi doreste si iel nisti poze...da nu primeste saracu !!!

Pi mini ma uimeste pur si sinplu prostia la uniii. Adica fata asta ajinji la Top...in Constanta...cari inseamna clar ca tat orasu stiie di mult ca fetitza ti fute deți cadi paru depe pept...si prostiii ajtia ie inca la faza di cerut poze dila ia !!! Chipurili li trebe poze casa se duca si iei sa futa o fata di Top !!!

Mah cit di prost sa fii ???

:)))))))))))))

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Helloooo,va mulțumesc frumos băieți pentru susținere...Poze voi pune in cursul zilei de astăzi,pana atunci dispooo pana la ora 03:00...Va puuuuuup.

Dacă tot pui poze... poate iei exemplul unor colege si in posturi sa apara si tarife/ servicii
  • Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

In sfârșit ðŸ”ðŸ”ðŸ”

Aici îți este locul

Èšine-o tot așa!

• Like 2
Postat

🖤 Va mulțumesc frumos ! 🖤

Serviciile mele sunt :

💎Oral in funcție de igiena (OP/ON)

💎CIM

💎COM

💎69

💎Foot fetish

💎Uro (50 de lei extra)

💎Masaj

💎💎💎SEX NORMAL DOAR PROTEJAT!

💎150 de lei - o finalizare (30 de minute)

💎💎250 de lei - o ora (2 finalizări + masaj)

💎💎💎Outcall : 350 de lei ora + taxiul.

Programul este începând cu ora 13:00 pana seara tarziu!

💋💋💋

post-156708-0-97361900-1562529445_thumb.jpeg

• Like 5
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Ia uite mah nene, când vroiam si eu sa-i fac o recenzie d-aia sa stea matza in coada, i-o mutat matza topicul fetii... Asta e ... acuma nu mai trebuie sa scriu mult... ati scapat

Eeeeh si cum iesisem eu intr-o seara încercând sa scap de gălăgie, ma gândesc ca rău n-ar fi sa văd eu care-i treaba cu fata asta pe care nu stiu cum se face dar am ratat-o de atâtea ori când i-am vizitat fostele colege... si pun mâna pe telefon si sun si surpriza e disponibila... yeeey... si da-i bice pe baba novac la Lidl si ma învârt vreo 5 minute pentru un loc de parcare. Ma îndruma fata către ea si când deschide usa, șoc ... Bah oameni buni, Pisicu are dreptate... pozele alea nu le-a făcut cine trebuie... Ce-mi închipuiam ca o sa găsesc (pe baza pozelor) si ce este defapt e mare diferența (acum depinde si cum percepi dimensiunile pozelor... cred ca eu am nevoie de ochelari )... Eu credeam ca ma duc la o fata mai durdulie, cel puțin un 55-60 de kile... care sa arate mai rough la fata, cu piercinguri cu sprâncene tatuate, cu nenorociri d’astea... Este un Îngeraș de fata, cu o superbitate de ochi albaștri, micuța de înălțime si foarte bine proporționată. Mi s-au cam aprins călcâiele ce-i drept si vorbele nu prea îmi mai ieșeau cum trebuie din rânjetul de hiena beata ce îmi acaparase fata. Da... eram cam ciudat probabil. :blushing2 Habar nu am ce am vorbit la tigara... cert este ca îmi făcusem mii de scenarii in cap la cum s-ar putea desfășura sesiunea de relaxare. Fata asta este făcută sa te relaxeze si “chill”-ul ăla al ei este molipsitor.

Ma duc sa fac un dush mic si mergem in camera de nebunii unde frumoasa fata aranja altarul pentru a-si primi prada. Mi-am luat poziția de virgina sacrificata in patul ăla atât de relaxant privind frumoasa bestie cum se pregătește sa se năpustească asupra prăzii. Atât de excitanta priveliștea când fata asta frumoasa își răsucește parul aplecându-se peste tine si acoperindu-ti corpul. Impactul începutului de oral a fost la fel de mare. Atât de plăcut... umed, cald, soft, atât de profesionist făcut încât sa simți ca este pentru tine, pentru relaxarea si plăcerea ta. I-am cerut sa se oprească o secunda ca simteam ca se va termina mult prea devreme... mi-a dat câteva momente apoi a continuat in același fel si atunci mi-a fost clar ca nu ma mai pot opune prea mult. Am trecut in picioare la marginea patului dându-i posibilitatea sa se desfășoare si mai mult. Ii mângâiam parul ferindu-ma sa-l trag sau sa o trag spre mine nefiind nevoie... dar îmi ia mâna si mi-o duce in spatele capului ei si ma strânge ferm. Asta m-a terminat psihic, si m-a transformat din prada in execuționar si in câteva secunde eram cu mâna strânsă in parul ei tremurându-mi picioarele.

Am mai stat câteva minute la o tigara apoi am plecat pentru ca urma sa se întâlnească cu o prietena.

Eh... leave me wanting for more  :blushing2

Note:

Locatia : 10 - blocurile lu’ Mazăre mi se par perfecte pentru astfel de activități. :)

Igiena: 10

Aspect: 10 - Pozele nu-i fac deloc dreptate după părerea mea. O fata foarte frumoasa!

Oral: 10000000000

Normal: N/A

GFE: 10 - Foarte relaxanta atmosfera/discuția, totul... i-as schimba numele in Roxana Spa  :bow

Cadoul: 150

De revenit: DA

De recomandat: DA

FELICITARI pentru promovare!

p.s.: se pare ca eu si Pisicu suntem in asentiment zilele astea!  :laugh2

• Like 6
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Trebuie doar sa mai postezi de vreo 2-3 ori si se va rezolva. Multa lume a patit-o, printre care si eu.

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

uni nu inteleg nici o data ca chiar at(z)ele alea 3 fac farmecul si mai mare in poza. ce plichtisitoare ar fii galeria nimfomane daca erau doar poze la pielea goala de vazut tzz tzz, eu unul abea astept sa te desbrac cu dintii :D :D

• Like 1
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

uni nu inteleg nici o data ca chiar at(z)ele alea 3 fac farmecul si mai mare in poza. ce plichtisitoare ar fii galeria nimfomane daca erau doar poze la pielea goala de vazut tzz tzz, eu unul abea astept sa te desbrac cu dintii :D :D

Tu ești roman? Adică limba română este ce care au vorbit-o părinții cu tine când erai mic?
  • Like 2
Vizitator ctuser
Postat

OOoO la top. fata asta chiar isi merita locul in top. O fata foarte dulce. Seara buna

Postat

da dece? pana la varsta de 4 ani am fost si in tara.

Tu ești roman? Adică limba română este ce care au vorbit-o părinții cu tine când erai mic?

Postat

da dece? pana la varsta de 4 ani am fost si in tara.

nu prea stii sa scrii bine in romana 😂😂

Uite de ex: in loc de intamplat,zici intanplat,sau in loc de orice,spui ori ce..vezi ca primele variante sunt cele corecte😂😂

Ps: fii mandru ca esti roman,trateaza cu respect limba română!

• Like 1
Vizitator haloowen
Postat

nu prea stii sa scrii bine in romana 😂😂

Uite de ex: in loc de intamplat,zici intanplat,sau in loc de orice,spui ori ce..vezi ca primele variante sunt cele corecte😂😂

Ps: fii mandru ca esti roman,trateaza cu respect limba română!

Explica-i asta si lui 2peu. Eu daca ii zic imi da cu minus :)))

Postat

Explica-i asta si lui 2peu. Eu daca ii zic imi da cu minus :)))

ce nu-mi plac mie astia care omoara limba română,ma-ntreb ce nota ar lua daca ar da bac-ul.😂😂

Dar,avem si conducatori,si nu auto,din pacate analfabeti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...