Sari la conținut

Denisa 25ani 0725244130

Postări Recomandate

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Denisa,indiferent ce vei face,tot nu poti sa ii multumesti pe toti,intotdeauna vor exista carcotasi,asa ca las-o asa cum a cazut si incearca sa vezi si partea plina a paharului.

Omul din greseli invata,si tu asta trebuie sa faci,in "meseria"pe care ai ales sa o practici,cel mai mult conteaza sa fii o foarte buna actrita sa sa iti joci rolul cat mai bine,cu cat stii sa te prefaci mai bine cu atat iti este mai usor si scapi de el mai repede.

Ceea ce am spus mai sus este pur si simplu o parere pers si un sfat pt tine.

Daca vrei sa continuam discutia,te invit in PM.

O zi frumoasa !!

ba da, atata timp cat incaseaza aceiasi bani de la toti, trebuie sa-i multumeasca pe toti.....prestatia trebuie sa aiba un standard minim, sub al carui nivel sa nu coboare.....asa e normal.....

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va rog sa inchideti acest topic caci m-am retras, nu mai activez ca si ecorta !

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Va rog sa inchideti acest topic caci m-am retras, nu mai activez ca si ecorta !

numai minciunele spui :))

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator IzabellaSex&Bdsm
Reputație: 0
Postat

Buna seara , domnilor !

Pisic , iti multumesc ca ai lasat topicul la vedere pt a lamuri de ce s-a retas Denisa asa rapid !

Duminica noaptea, Denisa cand a plecat de la apart, mi-a luat 50 euro din portofel, la fel ca si data trecuta cand am plecat in vacanta si mi-a luat 40 lire. Le-am simtit lipsa celor 40 lire abia cand am ajuns la hotel, nu imi iesea socoteala, dar am zis ca poate gresesc....dar duminica, schimbasem toti banii im euro,,, si bazandu-se ca sunt imprastiata si nu imi dau seama, a sustras 50 euro. Nu stiu ce mi-a venit , cand a plecat cu taxiul, mi-am numarat banii. Lipsa 50 euro...o sun , tot ea cu gura mare...si i-am zis daca nu imi aduce banii sau nu recunoaste ca ea ia luat( in masura in care am fost doar noi doua in casa, atat) o dau afara. In final, se intoarce la apart , discut cu ea, recunoaste ca ea ia luat si pe cei 50 si cei 40, urmand sa ii adaug la datoria pe care o are deja , cea de 2100 lei. Am zis ca asta e, omul mai greseste, o iert si trecem peste.

Doar ca azi, cand colega mea Delia era ocupata, ia furat telefonul, tableta, lantul cu medalion , vreo 50 de lei din geanta, plus 2 telefoane. Tableta mea nu a luat-o pt ca era in camera unde era Delia cu clientul. Chiar asa, cele spuse de mine pot fi confirmate de musafirul Deliei, in caz ca are cont pe forum sau stie de topicul Denisei.

Dupa ce a plecat azi ,a avut grija sa posteze ca s-a restras si rugand adminii sa ii faca topicul nevazut, probabil in ideea

sa nu intru si sa o fac de rahat in public.

Intr-adevar, toate astea sunt probleme intre noi, fetele, dar daca a putut fura de la cele care iau fost alaturi si au ajutat-o in orice problema, la fel de bine poate fura si de la voi, niste necunoscuti.

De fapt, trebuia sa ma astept la asta, pt ca zilele trecute, cand i-am aflat numele intreg, am bagat pe google si am aflat ca are de executat 3 ani tot pt talharie. Nu bat campii, pt cine nu ma crede, ii pot spune numele real in privat pt a se convinge.

Mie cel mai rau imi pare ca m-am inselat in privinta ei. Aparent parea o fata cuminte, respectoasa, harnica ...dar asta e, un om nu il cunosti nici intr-o viata.

Asa ca aveti grija pe cine futeti, sa nu aveti surproze neplacute !

Va pup in pula, Izabella !

• Like 23
Postat

Ca idee draga mea, daca citesti pe aici, maine ma voi duce sa fac plangere la politie, ca poate asa dau si ei de tine sa poti ispasi aia 3 ani + ce ti-o mai da in plus pt "binele" facut colegelor.

• Like 13
Vizitator
Postat

Si fetele de ''top''fac asa ceva?! :eek Izabela,eu cred ca aceeasta fapta nu trebuie sa ramana asa,trebuie sa ii dai o lectie,si eu ma iertat-o pe una care mi-a luat tableta si la o saptamana a facut o alta''victima''....Rusine le primesti in locatia ta,le ajuti cand au nevoie si ele te fut in gura!! :refoz rusine!!!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta cu fututul în gură ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ce tare , pai si de ce nu face aia 3 ani ? Iti dau numele meu sa vedem daca am " de facut "  ceva sau nu ? Eu nu gasesc nimic. Am mai scris nume pe google , am vazut ca au citatii sau alte chestii dar ca au de ispasit cativa ani si sunt in libertate nu am mai auzit.  Eu cand am fost la ea aveam 11 mil, te-am salutat prin ea, erai la bucatarie , la sfarsit cand ma imbracam si nu mai erau banii, iti dai seama ca nu mai plecam de la voi, faceam urat de tot si acum eram acolo  :laugh2 . Mai in gluma mai in serios imi pare rau pt cele intamplate si mai devreme sau mai tarziu poate revine in alta parte si se afla. Anii trecuti mai era una care statea cate 2 zile prin cuiburi/saloane , lua ce era mai bun de la colege si se tira. Urat, monstruos, ugly, fucking bitch....rrrrr.

• Like 7
  • Minus 10
Postat

“În baza art.26 rap. la art.211 alin.1, alin.2 lit.c Cod penal, cu aplic. art.74 alin.2, art.76 alin.1 lit.c Cod penal și cu aplic. art.3201 Cod procedură penală, condamnă pe inculpata "xxx" la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie (parte vătămată "xxx"). În baza art.26 rap. la art.211 alin.1, alin.2 lit.c Cod penal, cu aplic. art.74 alin.2, art.76 alin.1 lit.c Cod penal și cu aplic. art.3201 Cod procedură penală, condamnă pe inculpata "xxx" la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie (parte vătămată "xxx"). În temeiul art.33 lit.a rap. la art.34 lit.b Cod penal contopește pedepsele stabilite anterior și aplică inculpatei "xxx" pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare”. Pronunţată în ședinţă publică, azi, 6 februarie 2014.

Complet: C3 - penal

Postat

Asta e o parte din ceea ce am gasit pe google. Acolo scrie ca sentinta a fost pronuntata in febr 2014, acum nu ma pricep daca este cu executare sau cu suspendare, daca era cu suspendare, nu trebuia sa scrie ? Eu cred ca erau cu excutare, ca ea era destul de speriata de ideea ca ar putea sa o opreasca pe strada politia si sa o legitimeze.

Vizitator
Postat

“În baza art.26 rap. la art.211 alin.1, alin.2 lit.c Cod penal, cu aplic. art.74 alin.2, art.76 alin.1 lit.c Cod penal și cu aplic. art.3201 Cod procedură penală, condamnă pe inculpata "xxx" la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie (parte vătămată "xxx"). În baza art.26 rap. la art.211 alin.1, alin.2 lit.c Cod penal, cu aplic. art.74 alin.2, art.76 alin.1 lit.c Cod penal și cu aplic. art.3201 Cod procedură penală, condamnă pe inculpata "xxx" la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie (parte vătămată "xxx"). În temeiul art.33 lit.a rap. la art.34 lit.b Cod penal contopește pedepsele stabilite anterior și aplică inculpatei "xxx" pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare”. Pronunţată în ședinţă publică, azi, 6 februarie 2014.

Complet: C3 - penal

hmm....fara rea luciana asta  :no2

Postat

Morala: nu va mai grabiti sa promovati 'la top' pe orice nou venită dupa care vi se aprind călcâiele. 'Propun la top, are destule recenzii', 'Pisicutz, la top cu ea' zici că sîntem în clasele primare. Vedeți-vă de treabă și aveți răbdare, pentru că fetele cu adevărat de top se desprind singure din peisaj.

Și eu am vizitat-o pe 'Denisa' și mi-a lăsat o impresie bună, a dat dovadă de bun simț și o anumită cumințenie, dar uite că mâța (aparent) blândă poate să zgârie rău.

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Lol ce curva penala! Si cand ma gandesc ca am sunat si eu o data, noroc ca era cu pula in gura la momentul ala si nu a raspuns!

Cred ca continui trollarea, ca vad ca pe forumul asta nici alea promovate nu sunt doamne desi cu cateva zile vorbea ea de cum unii nu sunt domni cu ea!

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Morala: nu va mai grabiti sa promovati 'la top' pe orice nou venită dupa care vi se aprind călcâiele. 'Propun la top, are destule recenzii', 'Pisicutz, la top cu ea' zici că sîntem în clasele primare. Vedeți-vă de treabă și aveți răbdare, pentru că fetele cu adevărat de top se desprind singure din peisaj.

Și eu am vizitat-o pe 'Denisa' și mi-a lăsat o impresie bună, a dat dovadă de bun simț și o anumită cumințenie, dar uite că mâța (aparent) blândă poate să zgârie rău.

Deci...Pisicuts, nicio promovare la top pana nu le verifici cazierul. :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

sa vina politia pe forum

Politia este intotdeauna pe forum. ;) Aveai vreun dubiu in privinta asta? 

On topic: pe acest topic miroase a .... peste.

• Like 2
Vizitator
Postat

Zile grele daca s-a pus pe furat 50 euro...afacerile merg prost?

Nimic nu mai e' ce'a fost :(

• Like 3
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Maine-poimaine aud ca i-a furat ciorapii si ibricul de cafea ars de vreme si foc dar care poate straluci iar cand se duce in satul natal si-l cufunda masa-n boroghina.

• Like 2
Postat

Zile grele daca s-a pus pe furat 50 euro...afacerile merg prost?

pai nu a furat doar 50 euro. Plus 40 lire, plus o datorie la mine de 21mil, plus bunurile colegei : tableta, smart phone, lant cu medalion si 50 lei si alte 2 telefoane din casa.

Pana la urma nu e vorba de paguba in sine, care oricum e destul de mare, ci de gestul in sine. Oricine ar fi vazut-o nu ar fi zis ca e capabila de asa ceva.

Promovarea la top nu are legatura cu cazierul acesteia, ci cu serviciile in sine.

Eu nu contest faptul ca se futea bine, ci doar atentionez ca asa cum a furat de la noi si are in trecut deja o condamnare pt acelas lucru, asa poate fura si de la voi. Nimic mai mult !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...