picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 16, 2014 Bine ai revenit zapacito!
terenteterente Reputație: 244 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 17, 2014 Niscaiva poze noi?
b1355 Reputație: 98 Postat Septembrie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2014 telefonul inchis.mai incerc
b1355 Reputație: 98 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2014 Am reusit si am ajuns Programare tel cu 20 min inainte...locatie titan auchanNote:Oral 10(cu felicitări si multumiri cim,dt)Corp 9(bronzata,cur misto,sani dementiali)Normal 9,5(am invatat miscari noi)Locatie 9,5(tot ce trebuie -papuci)Atitudine 9,5Halat 200 / h, 2 fin exceptionaleDe revenit! P.s. Nu credeam ca voi nota vreodata oral cu 10 (omul cat traieste invata!)Mulțumesc Adela! 8
b1355 Reputație: 98 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2014 Scuze Adina!
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 19, 2014 De ce nu mai este la Top?
cu_recomandare Reputație: 17 Postat Septembrie 23, 2014 Postat Septembrie 23, 2014 Da,buna intrebare 2
*mark* Reputație: 9 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2014 Da,buna intrebare ptr ca nu ai mai raspuns la telefon si nu ai mai lucrat in tara in ultimul timp
manuc84 Reputație: 36 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 Pentru ca merita !! da-mi un semn cand revii in tara! Mersi
cu_recomandare Reputație: 17 Postat Noiembrie 3, 2014 Postat Noiembrie 3, 2014 Buna dragilor ,am revenit! 4
guy fawkes Reputație: 872 Postat Noiembrie 3, 2014 Postat Noiembrie 3, 2014 Buna dragilor ,am revenit!Bine ati revenit ! Welcome back Adina ! Hope to see you soon . Kisses
trifazic Reputație: 704 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Noiembrie 4, 2014 Poze mai recente exista? Am uitat cum arati.
roamer Reputație: -441 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 4, 2014 Bah, a fost careva la ea sau tot eu sa ma sacrific intru numele stiintei? 1 6
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 4, 2014 roamer, raspunde draq la tel.
cu_recomandare Reputație: 17 Postat Noiembrie 22, 2014 Postat Noiembrie 22, 2014 buna dragilor ,mai sunt acasa pana marti
marius2404 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2015 buna , mai activezi ? un nr de telefon?
manuc84 Reputație: 36 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Salutare, stie cineva ceva de Adina?! Mai presteaza, e in tara?! Adina, dear, da-ne un semn -
phatboyade Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 A aparut pe anuntul.
nadgob2010 Reputație: 3 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Salut oameni buni. Adina este in Grecia, se pare ca nu mai activeaza si mai nou este intr-o relatie. personal bravo ei. pacat pentru noi futaciosii
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 Oricum era o zona mai putin accesibila, este de preferat centrul.
freshman Reputație: 1 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Un nr de tel?!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 24, 2016 `na seara prieteeeeeeeeeeeeeeni!!! Ma fratii mei confutaciosi,nici nu stiu cum sa incep...m-am jurat ca n-am sa mai recenzez,dar din respect pentru aceasta `domnisoara` am sa ma risc: Sa incep cu inceputul: Ma cunosc cu Adina de cand presta la Mega Image-ul din TItan(adicatelea de cand era lupul catzel...se poate confirma de catre ea)....asa cum au subliniat si marea majoritate a subscriitorilor mei,femeia nu `sufera` de vreo frumusete debordanta,dar din punctul meu de vedere,are un `vino-ncoa`` mai mult decat debordant Asa deci si prin urmare: Astazi in jurul orelor 11 si jumatate ale diminetii ma pune necuratu` sa ma bag cu ea in seama,chestii ,socoteli...din vorba-n vorba ajungem si la subiectul care ma durea cel mai tare,in fine,o intreb daca cu ajutorul Bunului si a Inteleptului isi poate face si o farama de timp pentru un suflet neprihanit...si surpriza,zice DAAAAAAA...dar vino pana in orele 14, ca la orele 15 ale dupa amiezii am o programare care este facuta cu mari insistente inca de la primele ore ale diminetii...zic OKI,beculetul deja incepuse sa-mi palpaie a dezmatz...stau,gandesc,meditez si in jurul orelor 13 ma plantez la usa ei....asta dupa o `indelunga` urcare cu liftul(sta mai sus ca mine....mai avea putin si se muta pe bloc )....... Deschide usa,cu ea in prim plan(nu pe post de Bau_bau,adicatelea ascunsa dupa usa)...si shoc,cand ma vede o pufneste rasul ...ori de dor,ori de....ori ca arat eu prea rau in fine,ne pupam parinteste pe frunte,ma introduc in locatie....frumos elegant se duce la expresor sa-mi faca o cafea la care zic tot elegant pas(sunt cardiac,prietenii cunosc situatia)...in locul cafelei accept cu mare drag o cola rece si ne punem pe canapeua de langa pat la shueta....o tigara,doua,noua....intr-un tarziu imi aduc aminte adevaratul motiv pentru care am ajuns la ea si ma cer la dush....imi da sora mea un prosop super extra large si super curat,ma premenesc si cu un elan pioneresc ma returnez in camera de `tortura`........ ACTIUNE... Militiaaaaaaaaaaaaaaa,22 22 22.....fratii mei,un oral la modul cel mai grav....aveam nasul infundat,l-a desfundat si p-ala...una peste alta,a scos tot necazul din mine ...la umilele mele rugaminti s-a intors cu fofoloanca la mine....eeeeeeeeei d-aici au inceput SF-urile nene...gemete,icnete,avioane,rufe-ntinse....nu ca m-as considera eu vreun mare limbist(ca si Gogu de exemplu` ),dar cand ii vad fofoloanca aia mica si `asezata` taman cum trebe` sa fie asezata,ma nene,eu unu` intru in sevraj clar,irevocabil si irefutabil......asa...dupa neshte bune minutele de limbi trase si impinse pe ici pe colo,pune sora mea prezervativul,ea stie cum ca eu n-am simtit(nu sunt nesimtit) si incepe nebunia lui Salam( pt Pisicuts fara numar)...toate pozitiile posibile fratii mei,nebunie dusa la superlativ avand in vedere si faptul ca in fatza patului troneaza o mare oglinda....deci gandeam si vedeam totul in FULL HD.....in fineeee....incerc sa termin cu ea pusa in pozitia mamei celor trei iezi,nu pot....si in cele din urma termin cu ea la un oral de mare,mareeeeeeeee clasa in gurita ei mica si atotprimitoare ....in timp ce-am ejaculat,ea fiind intr-o pozitie oarecum laterala,am vrut sa dau s-o pup in semn de recunostinta pe spate....eeeeeeeeei,aici alt shoc...nu puteam sa-mi ondulez trupul sa ajung sa o pup si va dati seama ca a izbugnit sor`mea intr-un mare ras gratulandu-ma cu apelativul `martalog` ...are dreptate si ma inclin in fatza ei Acestea fapte fiind comise de mine,mi le asum si raspund pentru ele NOTE: LOCATIE:....la altitudine,dar garsoniera super OK,super curata,cu toate cele trebuincioase....10 FATAcorp 9(s-a ingrasat un pic....de dragul meu s-a jurat ca se duce la sala )infatisare: multi spun ca......eu fiindu-mi draga,o vad super OK ORAL:...ein,zwei polizei.......10 cu mama lui plus NORMAL...hmmmmmm.....nu ca e sor`mea.....10 la superlativ ANAL....n-a vrut....a zis ca sunt prea dracos HALATU`....am stat circa 60 de minutele pentru care am platit insignifianta suma de 200 RON. Ca sa nu iasa discutii(cum se tot obisnuieste in ultimul timp)...adina are pretul de 150 RON/ora....placerea a fost a mea RECOMAND........din toata inima si cu tot dragul Cu speranta ca v-am fost intr-o oarecare masura de ajutor....va salut cu mult respect! P.S VENTRINOSULEEEEEEEEE............am facut recenzia mai mult de dragul tau ...poate la urmatorul top nu tii cont de parerea mea P.S mii de scuze celor care ma considera spargator de greva...chiar nu sunt,dar ma simteam dator vis-a -vis de aceasta fata de-acum......ha,ha,ha.....intr-un cuvant de demult Va salut cu mult respect! Mama mea Duamne, ce vremuri 😂😂😂 2 14
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 24, 2016 Mama mea Duamne, ce vremuri Corect nene! 3 1
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 24, 2016 Corect nene!Cum erau bre vremurile alea față de acum ca eu nu eram pe aici ?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 24, 2016 Cum erau bre vremurile alea față de acum ca eu nu eram pe aici ? E mult de povestit ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum