Sari la conținut

Masaj Erotic 80 ron / Piata Muncii / 0760.121.153 / 0753.460.563

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Dap lucrez..imi cer scuze celor care nu am putut sa le raspund la telefon atunci cand sunt in sedinta.

Se fac si programari de pe o zi pe alta iar in intervalul 13-15 raspund mai greu..  :bow2

Va pup va doresc o zi cat mai racoroasa.  :boob   :beex2

Link spre comentariu

Dap lucrez..imi cer scuze celor care nu am putut sa le raspund la telefon atunci cand sunt in sedinta.

Se fac si programari de pe o zi pe alta iar in intervalul 13-15 raspund mai greu..  :bow2

Va pup va doresc o zi cat mai racoroasa.  :boob   :beex2

Buna Alexa,

Am si eu cateva intrebari pentru tine. Pentru masajul erotic cu 3 finalizari cat este ''cadoul'' si cat timp acorzi?

Vreau sa te mai intreb daca faci footjob, daca in timpul masajului te poti masturba si daca pot umbla la cele 2 gaurici cu mana, adica daca primesti degetele... :)

Cum ai programul in timpul saptamanii? Poti lua programari si la 22 sau 22:30?

Te pup si multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

se pare ca tu nu intelegi semnificatia limbii romane, nu m-am referit la o singura zi

Tu te droghezi si te trezești scriind aici? Cum plm să ți răspundă dacă nu este disponibila, când nu e la lucru ... sau tu crezi ca sta cu telefonul legat de gat când are treaba.

Dai sms...îmi răspunde în max 15 min,atunci când e la lucru

Link spre comentariu
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl

Iti multumesc din suflet pentru vizita. pupici multi.  :werinlove  :*

Vreau sa subliniez, pentru cei care fac diferente intre rase/inegalitate biologica si culoare,

religii, bazate pe ura etc, sa nu treaca pe la mine ca sa nu ne pierdem timpul reciproc. am spus ca sunt creola si se vede in poze... destul de clar.

Eu primesc orice fel de client indiferent de nationalitate si ce limba vorbeste. Spun asta pentru ca am avut parte de cateva intamplari

de-a lungul timpului cu persoane carora nu le-a placut culoarea mea, va rog sa ma evitati. oferta este mare pe forum.

attachicon.gif1.jpg

Bravo fata mea! O atitudine pe care as dori s-o vad la toate persoanele... creole. 

Link spre comentariu
  • Oras:Romanica

creola in sensul de tiganca? nu e nimic rau in asta dar sunt convins ca multi ar dori sa stie :)

nu trebuie sa mergeti la ea, daca sunteti rasisti

ce pot eu sa va spun:

este una dintre cele mai bune maseuze. O bate la cur si pe vestita blonda Aly.

Eu am fost de nenumarate ori la ea.

Are un comportament exemplar fata de client.

o curatenie impecabia

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

De vreo sapt tot incerc sa o gasesc insa nu reusesc, nici prin sms nici apel..nimic. Vreo veste?

Cam acelasi lucru incerc si eu. Cam ocupata gagica

Fata este, intradevar, foarte ocupata.

Incercati sa faceti programare prin sms co o zi inainte.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna, de maine reiau activitatea, revin cu mici adaugari cu privire la sedintele de masaj.

Locatia este aceeasi pentru cei care o stiu deja. / Zona Liceu Hasdeu

Masaj de relaxare body si erotic 100 ron (45 min) (1 finalizare.) 

Masaj de relaxare body si erotic 120 ron (60 min)  (2 finalizari.) 

Masaj somatic 140 ron (60 min) (masaj mai dur, efectuat cu fermitate) (1 fin.)

Masaj tantric 150 ron (60 min) (mai mult erotic miscari soft si senzuale (1 fin.)

Masaj dominare (soft) 200 ron (60 min) (include masajul de relaxare cu finalizare strap-on, 

stimulare de prostata, mici fetish-uri (1 fin.)    :stiletto     :sado 

*Nu accept cunnilingus/annilingus nici la dominare sau alt tip de masaj, 

nu ofer contact sexual de nici un fel. Sunt foarte multe tehnici de masaj prin

care se poate imita o pozitie sexuala. Ofer si doresc o igiena personala adecvata.

Nu sunt de etnie rroma, chiar daca sunt creola,

cei care au probleme cu persoanele de etnie ii rog sa nu ma viziteze.

Programarile le fac in intervalul 11:00-13:00, alte programari dupa aceasta ora

pot lua doar daca nu sunt in sedinta si pot raspunde / Accept doar programari de pe acest forum.

Program de lucru Luni-Vineri 13:00-20:00 / S-D doar la programari

0760.121.153 / 0753.460.563 Programarile cu minim 30 de min. inainte.    :telephone 

post-147969-0-59504000-1469999265_thumb.jpg

post-147969-0-69800000-1469999278_thumb.jpg

post-147969-0-47085000-1469999299_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Buna, de maine reiau activitatea, revin cu mici adaugari cu privire la sedintele de masaj.

Locatia este aceeasi pentru cei care o stiu deja. / Zona Liceu Hasdeu

Masaj de relaxare body si erotic 100 ron (45 min) (1 finalizare.) 

Masaj de relaxare body si erotic 120 ron (60 min)  (2 finalizari.) 

Masaj somatic 140 ron (60 min) (masaj mai dur, efectuat cu fermitate) (1 fin.)

Masaj tantric 150 ron (60 min) (mai mult erotic miscari soft si senzuale (1 fin.)

Masaj dominare (soft) 200 ron (60 min) (include masajul de relaxare cu finalizare strap-on, 

stimulare de prostata, mici fetish-uri (1 fin.)    :stiletto     :sado 

*Nu accept cunnilingus/annilingus nici la dominare sau alt tip de masaj, 

nu ofer contact sexual de nici un fel. Sunt foarte multe tehnici de masaj prin

care se poate imita o pozitie sexuala. Ofer si doresc o igiena personala adecvata.

Nu sunt de etnie rroma, chiar daca sunt creola,

cei care au probleme cu persoanele de etnie ii rog sa nu ma viziteze.

Programarile le fac in intervalul 11:00-13:00, alte programari dupa aceasta ora

pot lua doar daca nu sunt in sedinta si pot raspunde / Accept doar programari de pe acest forum.

Program de lucru Luni-Vineri 13:00-20:00 / S-D doar la programari

0760.121.153 / 0753.460.563 Programarile cu minim 30 de min. inainte.    :telephone 

attachicon.gif3.jpg

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif4.jpg

ai un corp superb..neaparat trebuie sa te vizitez. Locuiesti in blocul de garsoniere din spatele liceului I Hasdeu?

Link spre comentariu

Hmmm astazi o sa port costumul asta.. imi place mult...pupici ! [primele 2 poze]

[pentru cei care suna sau ma viziteaza pentru prima oara, va rog sa cititi detaliile de pe topic/forum

, va rog sa le cititi inainte sa sunati, toate detaliile sunt trecute aici pe forum preturi/durata/tipuri de masaj]

post-147969-0-01954100-1470766818_thumb.jpg

post-147969-0-34994100-1470766826_thumb.png

post-147969-0-22140000-1470767348_thumb.jpg

post-147969-0-48048100-1470767361_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

Salutare

Am fost ai eu la proprietara acestui topic. Nu sunt un coleg prea demn de povestirile voastre, nu aduc "plus valoare" forumului, dar vreau sa i mulțumesc drei, pt clipele frumoase petrecute. Am fost de 2 ori si de tot atâtea ori am plecat cu o energie mai bun. Mare păcat că nu te lăsa să o săruți. Asta ar fi fost chiar perfect. Multe cred că nu sunt de povestit, nu am darul vostru de a nara. Nu vreau să vă oripilez cu modul meu de exprimare. Dacă citești aceste rânduri drag Dra, te rog sa ma programezi sap asta. Nr meu de tel este cu 203 la sfârșit. Sorry baierti nu am PM, ca să pot face o preogramare. ( Este si normal să nu am ) ps scriu de pe telefon , puls ca la limba română am fost repetent, așa că îmi cer scuze în avans.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...